Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 499K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Επιτελους ειδα οτι ο Pornoemigrant ξανα εβαλε το θρυλικο ΜΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΑΛΑΧΙ!!! Ολα τα λεφτα! Εαν εβαζες και το Καμακωνω μανα και κορη, να ξαναφτιαξεις το παλιο καναλι!
Ρε σεις με τον κλεομενη τι εγινε? Ειναι μεσα οντως? Εδω βιαστες,ληστες,μεγαλοκλεφτες ειναι εξω με αναστολες και εγγυησεις και ο κλεομενης μεσα?
Εδω και κανα μηνα δεν ειναι πλεον εξω. Γινεται ερανος απο τα πνευματικα του παιδια για να βγει, ο ιδιος αρνηθηκε να πληρωσει.
Καλως ηρθες στην νεα αγ.ελλαδα! Ειμαι σιγουρος οτι εαν ο Πορνομεταναστης ηταν Προεδρος της Δημοκρατιας, μεχρι και χαρη θα του εδινε, να συνεχισει ελευθερος το εργο του!
 

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.638
Like
7.586
Πόντοι
1.056
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ :kneel: :worship: :respect:
:happy: :happy: :happy: :happy:
 

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.638
Like
7.586
Πόντοι
1.056
Καλά δεν θα τολεγα, όμως τον ξέρω αρκετά αφού έχουμε συναντηθεί παλιότερα 5-6 φορές στο Λένινγραντ.
Επίσης έχω γνωρίσει τον πατέρα του και την αδελφή του (επαγγελματικώς).
Οπως έχω ξαναπεί δεν συμφωνώ και δεν επικροτώ τον τρόπος ζωής του.
Ο Χαζο-Δημητράκης λοιπόν (οπως λοιπον τον αποκαλείτε αρκετοί απο εδώ μέσα) έχει πτυχίο Νομικής, και θα μπορούσε αυτή την στιγμή να είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας, ή ακόμα καλύτερα να έχει κρατήσει το συμβολαιογραφείο της γιαγιάς του. Θα θελα να ξέρω όμως πόσοι απο τους φωστήρες εδω μέσα εχουν τελειώσει το γυμνάσιο, για να μη πω το δημοτικό.
Ο βλάκας λοιπον αυτός (οπως τον λέτε μερικοί) σε χαλεπούς καιρούς και έναντι πινακίου φακής, αγόρασε 3 διαμερίσματα στο Λενινγκραντ και ένα στην Πολωνία. (ναναι καλά η γιαγιά). Νοικιάζει λοιπον αυτό στην Πολωνία και ένα στο Λενινγραντ τα οποία του εξασφαλίζουν ενα Α' εισόδημα το οποίο συμπληρώνει με εμβάσματα απο την μαμά, + κανα δυο ενοίκια που παίρνει απο Ελλάδα. (ναναι καλά ο μπαμπάς) Στο άλλο στο Λένινγραντ μένει η γυναίκα του με την κόρη του, και στο άλλο μένει αυτός. Ναι ο Δημητράκης είναι παντρεμένος !!!! στην Ρωσσία, δεν έχει παρει διαζύγιο, και όταν έχει αγαμίες ρίχνει και κανα καυλί στη γυναίκα του (στη γίδα του όπως την αποκαλεί). Βέβαια του κακοπάει γιατί η γίδα του θαναι καμια 35-40 χρόνων και αυτος έχει συνηθήσει τα τρυφερούδια. Επειδή τον έχω δει, σας λέω ότι το θράσος του είναι απύθμενο και σε συνδιασμό με το Touareg που έχει-  το οποίο μετράει πολύ στις Ρωσσίδες -, του επιτρέπει να πηδάει αξιόλογα μουνιά. Βέβαια ο Δημητράκης έχει μια εντελώς ξενική με τον υπόλοιπο κόσμο αντίληψη περί σεξ. Τι εννοώ; Αν ο Δημητράκης θέλει να πηδήσει κανα όμορφο μουνί, δεν τον ενδιαφέρουν οι συναισθηματισμοί. Το οικονομικό βάζει μπροστά, λες και έβγαλε με ιδρώτα τα λεφτα αυτά.  :2funny:  Κάθεται και λογαριάζει λοιπόν. Αυτην την γκόμενα για να την πηδήσω θέλω 100 ρούβλια φαγητο, 100 σινεμά, 100 ενα μικροδωρακι, 100 βενζινες για βόλτες, συνολο 400 ρουβλια. Πόσο έχει το γαμήση στο Στούντιο; 300. Ααααα θα πάω στο στούντιο.  :2funny: Οσο αφορά τα πεπόνια και τις κατσίκες, πιστεύω ακράδαντα οτι αυτά τα λέει για "εσωτερική κατανάλωση" Πως λέμε.... "Να πούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα".
Αυτά περί Πορνομετανάστη....
Ενδιαφερον :rockon: :rockon: :rockon: :smiley6600:
 

ΗΤΑ ΒΗΤΑ

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2020
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Μάς λείπεις ρέ πορνομετανάστη.
Θέλουμε καθημερινές ένημερώσεις.
 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.047
Κριτικές
4
Like
16.708
Πόντοι
3.936

Κοροϊδεύει και γελάει :(...κάτσε να δεις τώρα που θα σας κλείσει ο Πούτιν σπίτι,δεν θα είναι σαν εδώ,με sms και βόλτες.Δε νομίζεις?
Σου εύχομαι να είσαι υγιής και να αποβάλεις από μέσα σου το μίσος και την κακία για την Ελλάδα!
 

Ντουνταράς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Μηνύματα
2.441
Κριτικές
11
Like
4.744
Πόντοι
746
Δημητράκη, να φτιάξεις βίντεο σχετικό με το AKΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΠΟΡ => τζόγος :headbaning1:

Υ.Γ. Ρωσσία και γενικά το πρώην ανατολικό μπλοκ με πήγαινε κουβά :grin:
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.888
Like
1.427
Πόντοι
216
Διαβαζω ειναι αρρωστος βαρια ο ηγετης της Βορειας Κορεας;
Ερχονται αλλαγες και ανατροπες;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom