Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Αν καποιος εχει πολλα προηγουμενα με τον πορνοδημητρακη ειμαι εγω....το να λες ονοματα , επωνυμα οικογενειακες καταστασεις και τα λοιπα παροτι τα εχει ανεφερει ο ιδιος, σε τι μας κανει καλυτερους αο αυτον
το οποιο ειναι το μονο που του κατακρινω οτι προσπαθει να εκθεσει κοσμο
τωρα ολα τα αλλα προβλημα του
το να τον κραζουμε για το λαιφσταιλ του οκ, αλλα οικογενειες σπιτι και τοσες πολλες λεπτομερειες δεν κανει
κι εσυ λευτερη κακως ανεφερες οτι ανεφερες (παροτι τα εχει πει πρωτα ο ιδιος)
γνωμη μου

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Σώπα ρε που σου θίξαμε τον γκόμενο λουγκρα  :effemine:.  Τη πάει να πει μπαμπά μεγαλογιατρό,μάνα μεγαλοκτηματία, και γιαγιά συμβολαιογράφο; Τον έστειλαν όσο πιο μακριά γίνεται για να μην τους εκθέτη  :2funny:  Και ο ΓΑΠ είχε πρωθυπουργό πατέρα αλλά ο ίδιος είναι εντελώς άχρηστος.  :2funny:  Το αν είναι φτωχομπίνες η δεν είναι αρκεί να δει κανείς σε τη τρώγλη μένει και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Τα πτυχία που έχει  :shit: είναι όλα από ανατολικά κράτη που απλώς πληρώνεις και και είσαι ότι θες. Μια που τον ξέρεις τόσο καλά για πες μου πόσα χρόνια είναι λιποτάκτης από τον [size=14pt]ελληνικό στρατό[/size];   

Ο Δημήτρης είναι [size=15pt]Ρώσσος υπήκοος[/size], οπότε δε έχει καμία σχέση με τον ελληνικό στρατό.
Ρούφα τώρα μια πούτσα και μην αφήσεις σταγόνα να πάει χαμένη  :pipa2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Α γαμήσου πουτανόσπερμα, που θα μας πεις και λούγκρα. Αλλά ξέρω.... Προσφιλής μέθοδος του αδελφάτου των ιπποτών προς άγραν πελατών, αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη πουστράκι.
Οσο για το λιποτάκτης..... Στα παπάρια μου αν ειναι λιποτάκτης ο Δημητράκης. Μπορεί όμως να είναι λιποτάκτης στα 30φευγα του και να έχει Ελληνικό διαβατήριο εν ισχύ; Εσύ πουστράκι Ι5;;;;; Ετσι απαλλάσοντε τα πουστράκια. Μην αρχίσεις τις παπαριές τωρα για σύνορα, τεθωρακισμένα, και ΛΟΚ..... Τα πουστράκια Ι5αδες ειναι... 
Πρέπει να είναι κάποιος απο τη Μολδαβία αυτός  :2funny:γιατί με το που έβαλα τη φωτογραφία του τελειωμένου που ειδα δίπλα στον Παναγιώταρό τον αναγνώρισε και χέστηκε πάνω του  :2funny:
 Δεν είναι απίθανο να είναι ο Ρεντ  :think:.Παντος πάθανε κωλόμπρα με το επόμενο μεγάλο καμάκι της Μολδαβίας που ανακάλυψα  :2funny:

Αν καποιος εχει πολλα προηγουμενα με τον πορνοδημητρακη ειμαι εγω....το να λες ονοματα , επωνυμα οικογενειακες καταστασεις και τα λοιπα παροτι τα εχει ανεφερει ο ιδιος, σε τι μας κανει καλυτερους αο αυτον
το οποιο ειναι το μονο που του κατακρινω οτι προσπαθει να εκθεσει κοσμο
τωρα ολα τα αλλα προβλημα του
το να τον κραζουμε για το λαιφσταιλ του οκ, αλλα οικογενειες σπιτι και τοσες πολλες λεπτομερειες δεν κανει
κι εσυ λευτερη κακως ανεφερες οτι ανεφερες (παροτι τα εχει πει πρωτα ο ιδιος)
γνωμη μου
Δεν έχω πρόβλημα ας γράφουν αλήθεια όμως όχι ότι  :jerking: τους κατέβει!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη μεγάλη μαλακία του λεβέντη που δεν σ'έβαλε στα ψηφοδέλτια  :jerking: :jerking:.Στην γειτονιά μας έβγαλε βουλευτή η ένωση κεντρώων ο οποίος δεν πιάνει μία μπροστά σου  :tickedoff: :headbang:.Τουλάχιστον να σε βάλει για τις ευρωεκλογές  :rockon: :rockon:,πιστεύω σου ταιριάζει και περισσότερο  :hi:
Οταν παω Ελλάδα θα παω να τον συναντίσω.Γενικά δεν εχει άτομα ουτε ο Λεβέντης ούτε το ποτάμι.
  Πιστευω δε οτι επιτηδες βάλαν το Με'ι'μαράκη να ηγηθει της Νέας Δημοκρατίας για να χάσει απο το ΣΥΡΗΖΑ.Μετα την εφαρμογη του μνημονίου λογικα τον Τσίπρα θα πρεπει αν τον βριζουν σαν τον Παπανδρέου  :2funny:Και προβλεπω η επομενη προεδρος της Νεας Δημοκρατίας και προθυπουργός της Ελλάδας να είναι η Ντόρα.
  Υπάρχουν βέβαια και το σοφά λόγια του Τσώρτσιλ σχετικά με τους Ελληνες ψηφοφόρους  :2funny:

Συνημμένα

• 12048449_1101533786525977_760509811_n.jpg
    12048449_1101533786525977_760509811_n.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 18

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΟΛΟ ΗΘΟΣ ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΝΑ ΤΡΩΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ
προφανώς είσαι "γκάου" κοινώς "γκασμάς". Δεν σου κόβει μου φαίνεται. Είπαμε.... Ο Δημητράκης λαμβάνει το περίσσευμα και όχι το υστέρημα. Μακάρι όμως να μπορούσανε να του το κόψουνε, και να δω τον Δημητράκη εργάτη ορυχείου στην Ρωσσική στέπα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ένας αποτυχημένος πλε'ι'μπόις είναι ο Δημητράκης. Κηφήνας που δεν είχε ανάγκη να δουλέψει ποτέ και παρά την οικονομική του άνεση κυκλοφορεί αγύμναστος, υπέρβαρος, με χάλια αίσθηση της μόδας που προκαλεί γέλιο και κυκλοφορεί 5ης διαλογής και κάτω Ρωσσίδες! Να τα λέμε και αυτά.  ;)

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Προσπαθεί να το παίξει κάποιος αλλά δεν του βγαίνει,που να βλεπες πως τον σιχαινονταν  :vomit: :vomit: :vomit: οι γκόμενες στη Μολδαβία χαχα Απλά τραγικός  :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πιρφόροι που προσπαθείτε να τραμπουκίσετε τον ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ-ΒΑΣΙΛΙΑ του ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ να ξέρετε ότι οι πιρφοριές που γράφεται δεν μας ακουμπάνε καν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Προσπαθεί να το παίξει κάποιος αλλά δεν του βγαίνει,που να βλεπες πως τον σιχαινονταν  :vomit: :vomit: :vomit: οι γκόμενες στη Μολδαβία χαχα Απλά τραγικός  :2funny:
Ασε ειδαμε τους μεγάλους γαμιαδες εκει  :2funny:

Μπα τώρα δεν μας ενδιαφέρει η εμφάνιση του ενός και του άλλου  :2funny: ποίες είναι οι εμπειρίες?Τα ψέματα που μας λέτε? :2funny:Που μας έλεγες οτι  :knockinb: τέσσερις γκόμενες σε τρεις μέρες και κρυβόσουν να μη σε συναντίσω ή που ακόμα και η πουτανα που πήγες στο Χάρη για γκόμενα σου ηταν απο το Σινοχάρα? :2funny:Ουτε πουτάνα δεν εισαι ικανός να σταυρώσεις  :2funny: περιμενεις απο το Σινοχάρα να σου δώσει να  :knockinb:  :2funny:.
 Τι να πω αυτοί εδώ είναι μεγάλα καμάκια και έχουν πολύ μεγάλες επυτηχίες και οι γκόμενες τρελένοντε με την ομορφιά τους  :vomit: :2funny:.Θα ηθελα πολυ να ξαναπαω για να γελάσω με τα σούργελα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Ενας απο αυτους του κάφρους είσαι κ'εσύ  :2funny: βγάζετε κακία γιατί σας έχω κάνει ρεζίλι των σκυλιών και γελάει ο κόσμος με τα ψέματα σας  :2funny:λες ο επόμενος που θα γίνει ρεζίλι και θα γελάει ο κόσμος με την κωλόφατσα σου να είσαι εσύ? :think: :2funny:
Εδω απάντησα στον ψεύτη  :2funny:αλλα και για σένα ταιριάζει η απάντηση  :2funny: με πλουσιο φωτογραφικό υλικό απο τα καμάκια της Μολδαβίας  :2funny:.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ασε ειδαμε τους μεγάλους γαμιαδες εκει  :2funny:
 Εδω απάντησα στον ψεύτη  :2funny:αλλα και για σένα ταιριάζει η απάντηση  :2funny: με πλουσιο φωτογραφικό υλικό απο τα καμάκια της Μολδαβίας  :2funny:.

Μη σε ακουμπάνε οι πιρφοριές τους.
Είσαι ο σύγχρονος Γκουζζγκούνης, το σύμβολο του ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΥ!!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
δημητρακη με 7 εκατομμυρια ευρω μπορει να ζησει καποιος ανετα στην αγια πετρουπολη?

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
προφανώς είσαι "γκάου" κοινώς "γκασμάς". Δεν σου κόβει μου φαίνεται. Είπαμε.... Ο Δημητράκης λαμβάνει το περίσσευμα και όχι το υστέρημα. Μακάρι όμως να μπορούσανε να του το κόψουνε, και να δω τον Δημητράκη εργάτη ορυχείου στην Ρωσσική στέπα.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΤΟ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΤΟ
Εσύ είσαι Νικο Πα...του που κλέβεις τα λεφτά της Ε.Π.Ο εισαι χουντικός και πηγαίνεις με τραβεστί  :2funny:.Στο Facebook σου μεχρι πρότινος ειχες πολλά τραβεστί στους φίλους σου.Τωρα ομως που μαθαμε ποιός είσαι τους έβγαλες απο φίλους.

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Εσύ είσαι Νικο Πα...του που κλέβεις τα λεφτά της Ε.Π.Ο [size=16pt]εισαι χουντικός και πηγαίνεις με τραβεστί[/size]  :2funny:.Στο Facebook σου μεχρι πρότινος ειχες πολλά τραβεστί στους φίλους σου.Τωρα ομως που μαθαμε ποιός είσαι τους έβγαλες απο φίλους.

το κακο που είναι σε αυτό ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το κακο που είναι σε αυτό ?
Το χουντικός όχι τόσο.Σιγουρα η δικτατορία δεν ηταν οτι καλητερο για την Ελλάδα βεβαια ακομα και οι απρηλιανοί σε σχεση με τους σημερινούς πολιτικούς δεν ηταν τόσο χάλια!
  Αν το οτι ενας γέρος πηγαίνει και τον γαμάνε τραβεστί δεν ειναι κακό εγω τι να πω? :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Νίκο τι έγινε σταμάτισε το πρωτάθλημα λόγω επισοδίων? :2funny: Θα πέσει πολύ γέλιο αν μάθουν τα κανάλια οτι ενα απο τους υπευθήνους για την ασφάλεια στα γήπεδα γράφει σε ενα τέτοιο σά'ι'τ  :2funny: και πηγαίνει με τραβεστί :2funny: αλήθεια τα τραβεστί που ειχες φίλους ατο Facebook σου γιατι τους έβγαλες? :2funny:Στο ΣΥΡΗΖΑ σε κάρφωσα ήδη  :2funny: προκειται να βγω σε κατι εκπομπές συντομα θα τους πω και για σένα Νίκο  :2funny: Μπορει να ενδιαφερθούνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΧΑΦΙΕΔΑΚΟ
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΠΙΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΧΑΦΙΕΔΑΚΟ
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΠΙΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ.
Είπαμε να λέμε καμιλα μα@λακί@ να περάσει η ώρα, αλλά εσείς ξεφυγατ τελείω. Εσένα Δημητράκη δεν σουχω πεί να κοιτάζεις να γαμάς εκεί οτι γαμας και να σταματήσεις να ασχολήσε με το τι έκανε ο Παναγιώταρος ή ο Μιχαλολιάκος; Ταπες μια ταπες δυο σταματα πια.... Αντε μπράβο μη τ ακούσεις κι από μένα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom