Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 506K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το οτι ειναι άχρηστος που τρωει τα ετοιμα φαίνεται  απ τη φατσα του και απ αυτα που λεει και κανει.οσο για τον αυτοξεφτιλισμο του δεν διαφέρειπολυ απ αυτον των υπολοιπων εξ ημων μπορδεριαρηδων ,αχρηστων στην ουσια ανδρων που δεν ολοκληρωθηκαν ποτε ως προσωπικοτητες.γιαυτο αλλωστε πηγαινουν και στα μπορδελα.

Τώρα για το πτυχιο σιγα τ αβγα.πολλοι θα μπορουσαν να είναι αλλα δεν είναι. Αυτο κάνει αλλωστε τη διαφορά αναμεσα στον αποτυχημενο και τον πετυχημενο.

τυπε απαξιωσες τελειως το δημητρακη και το σαιτ  :S :S :S :S :S :S

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Σιγά ρε μεγάλε που ασχολήσαι με αυτό το σπορ. Η μόνη σου δουλειά είναι να κάθεσαι στο π/σ και να βρίζεις τον Δημητράκη, τον άλλον τον βρωμήλο και τους αλλους, τον μπεκρή και το αρχιψευταρα.... Ούτε το πουλί σου δεν σε κόβω να παίζεις ρε γκασμά.
------------
Αποκάλεσες κάπου φτωχομπινέ τον Δημητράκη. Δεν θα τόλεγα. Με μπαμπά μεγαλογιατρό, με μάνα μεγαλοκτηματία, και γιαγιά συμβολαιογράφο δεν τον κόβω για φτωχομπινέ. Παρά του ότι δεν συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο ζωής του, αν και εγώ είχα τέτοιους γονείς και γιαγιά, τοτε Ναι !!!! κάπου θα την είχα αράξει και θα περίμενα να μου στείλουν το έμβασμα....
-----------
Οσο για την εμφάνιση.... Ναι ο Δημητράκης υπολείπεται κατά τι να μοιάσει στον Μπραντ Πιτ  :2funny: αλλά εγώ τα καλύτερα μουνιά εχω δει να τα γαμανε αυτοι που έχουν θράσος και μπλα μπλα και όχι οι Μπραντπιτηδες. Εχω δει τύπους με εμφάνιση σαν πιθηκα να νταραβερίζονται με τα καλύτερα μουνιά, και κάτι ομορφάντρες να κοκκινήσουν μόλις τους κοιτάξει γυναίκα. Το θράσος και το μπλα μπλα να ξέρεις ταχει περίσσευμα ο Δημητράκης.

Ρούφα λοιπόν μπούλη τ' αυγουλάκι σου, και μάζεψε τα κουβαδάκια σου. Πήγαινε αλλού να παίζεις....  :s&m_1:
Σώπα ρε που σου θίξαμε τον γκόμενο λουγκρα  :effemine:.  Τη πάει να πει μπαμπά μεγαλογιατρό,μάνα μεγαλοκτηματία, και γιαγιά συμβολαιογράφο; Τον έστειλαν όσο πιο μακριά γίνεται για να μην τους εκθέτη  :2funny:  Και ο ΓΑΠ είχε πρωθυπουργό πατέρα αλλά ο ίδιος είναι εντελώς άχρηστος.  :2funny:  Το αν είναι φτωχομπίνες η δεν είναι αρκεί να δει κανείς σε τη τρώγλη μένει και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Τα πτυχία που έχει  :shit: είναι όλα από ανατολικά κράτη που απλώς πληρώνεις και και είσαι ότι θες. Μια που τον ξέρεις τόσο καλά για πες μου πόσα χρόνια είναι λιποτάκτης από τον ελληνικό στρατό; 

Επισκέπτης
Σώπα ρε που σου θίξαμε τον γκόμενο λουγκρα  :effemine:.  Τη πάει να πει μπαμπά μεγαλογιατρό,μάνα μεγαλοκτηματία, και γιαγιά συμβολαιογράφο; Τον έστειλαν όσο πιο μακριά γίνεται για να μην τους εκθέτη  :2funny:  Και ο ΓΑΠ είχε πρωθυπουργό πατέρα αλλά ο ίδιος είναι εντελώς άχρηστος.  :2funny:  Το αν είναι φτωχομπίνες η δεν είναι αρκεί να δει κανείς σε τη τρώγλη μένει και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Τα πτυχία που έχει  :shit: είναι όλα από ανατολικά κράτη που απλώς πληρώνεις και και είσαι ότι θες. Μια που τον ξέρεις τόσο καλά για πες μου πόσα χρόνια είναι λιποτάκτης από τον ελληνικό στρατό;  
και ελληνικά  να ηταν τα πτυχία του παλι αχρηστα θα ηταν αφου δεν τα χρησιμοποιησε ποτε.οσο για το διαμερισμα είναι ενα  διαμερισμα της ρωσικης μεσης ταξης.αλλα γουστα και κατασκευη εκεί. Δεν εχουν το λεγομενο στα ρωσικα εβρορεμοντ που εχουν τα δικα μας.ευρωπαικου τυπου εξοπλισμο,βαψιματα,μπανια ,πλακακια,κουζινεςκτλ

Και το γεγονος οτι μένει στην πετρουλη λέει οτι το πορτοφολι του και ο κωλος δεν είναι για τη μοσχα.η κληρονομια του και τα εμβασματα για εκει δεν φτανουν

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σώπα ρε που σου θίξαμε τον γκόμενο λουγκρα  :effemine:.  Τη πάει να πει μπαμπά μεγαλογιατρό,μάνα μεγαλοκτηματία, και γιαγιά συμβολαιογράφο; Τον έστειλαν όσο πιο μακριά γίνεται για να μην τους εκθέτη  :2funny:  Και ο ΓΑΠ είχε πρωθυπουργό πατέρα αλλά ο ίδιος είναι εντελώς άχρηστος.  :2funny:  Το αν είναι φτωχομπίνες η δεν είναι αρκεί να δει κανείς σε τη τρώγλη μένει και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Τα πτυχία που έχει  :shit: είναι όλα από ανατολικά κράτη που απλώς πληρώνεις και και είσαι ότι θες. Μια που τον ξέρεις τόσο καλά για πες μου πόσα χρόνια είναι λιποτάκτης από τον ελληνικό στρατό;   

τυπε,λες να μας τρολλαρει ο πορνομεταναστης?  :think: :think: :think:

δεν εξηγειται αλλιως  :S

Επισκέπτης
Το οτι ειναι άχρηστος που τρωει τα ετοιμα φαίνεται  απ τη φατσα του και απ αυτα που λεει και κανει.οσο για τον αυτοξεφτιλισμο του δεν διαφέρειπολυ απ αυτον των υπολοιπων εξ ημων μπορδεριαρηδων ,αχρηστων στην ουσια ανδρων που δεν ολοκληρωθηκαν ποτε ως προσωπικοτητες.γιαυτο αλλωστε πηγαινουν και στα μπορδελα.

Δὲν ὁλοκληρώνεται ἡ ...προσωπικότης ἐν τοῖς πορνείοις.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Κράτα τα ....ακη (Λευτεράκη) για πάρτι σου. Εντάξει;   :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Και εγώ το είπα και εγώ ότι δεν συμφωνώ με τον τρόπο ζωής του, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Δεν συμφωνώ όμως με τον όρο "νταβατζής της οικογένειας του". Νταβατζής θα ήταν αν έπαιρνε από το υστέρημα των εσόδων της οικογένειάς του και όχι από το περίσσευμα που παίρνει τώρα. Δηλαδή που να τα δώσουν τα λεφτά; Στην μητρόπολη ή στους πρόσφυγες;
=========================
Πτυχίο νομικής, ιατρικής, οικονομικών = ξεπερασμένο πτυχίο  :2funny: :2funny: :2funny: . Δηλαδή ποια είναι τα σύγχρονα πτυχία; εεεε; Θαθελα ναμουν στο Στρατό εκεί την πρώτη μέρα κατάταξης να δω τι Δ.Μ. (Δείκτη Μορφώσεως)είχες εσύ...
=========================
Για την "ελειψη αυτοσεβασμου και αξιοπρεπειας" πάω πάσο.... Δεν είπα δα ότι τον έχω και θεό μου, κι ούτε δικηγόρος του είμαι. Δεν είμαι δα καν δικηγόρος... (Σιγά μη ακολουθούσα ένα ξεπερασμένο επάγγελμα) :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΟ ΑΚΙΣ ΤΟ ΚΛΕΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΩ ΑΜΑΧΟΥΣ .
ΟΤΑΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ?? ΩΡΑΙΟ ΑΣΤΕΙΟ.
ΠΤΥΧΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 2015 ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΓΑΜ....ΝΕ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ,ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ,ΑΝ ΟΙ ΤΡΑΧΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΑ 4 ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ΤΟ ΑΚΙΣ ΤΟ ΚΛΕΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΩ ΑΜΑΧΟΥΣ .
ΟΤΑΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ?? ΩΡΑΙΟ ΑΣΤΕΙΟ.
ΠΤΥΧΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 2015 ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΓΑΜ....ΝΕ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ,ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ,ΑΝ ΟΙ ΤΡΑΧΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΑ 4 ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ

Αν εξισώνεις την σχέση πορνης με προαγωγού, με αυτην των γονέων και παιδιού, τότε τα πτυχία σου να τα κάνεις κολόχαρτα...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σώπα ρε που σου θίξαμε τον γκόμενο λουγκρα  :effemine: Τη πάει να πει μπαμπά μεγαλογιατρό,μάνα μεγαλοκτηματία, και γιαγιά συμβολαιογράφο; Τον έστειλαν όσο πιο μακριά γίνεται για να μην τους εκθέτη  :2funny:  Και ο ΓΑΠ είχε πρωθυπουργό πατέρα αλλά ο ίδιος είναι εντελώς άχρηστος.  :2funny:  Το αν είναι φτωχομπίνες η δεν είναι αρκεί να δει κανείς σε τη τρώγλη μένει και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Τα πτυχία που έχει  :shit: είναι όλα από ανατολικά κράτη που απλώς πληρώνεις και και είσαι ότι θες. Μια που τον ξέρεις τόσο καλά για πες μου πόσα χρόνια είναι λιποτάκτης από τον ελληνικό στρατό;   

Α γαμήσου πουτανόσπερμα, που θα μας πεις και λούγκρα. Αλλά ξέρω.... Προσφιλής μέθοδος του αδελφάτου των ιπποτών προς άγραν πελατών, αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη πουστράκι.
Οσο για το λιποτάκτης..... Στα παπάρια μου αν ειναι λιποτάκτης ο Δημητράκης. Μπορεί όμως να είναι λιποτάκτης στα 30φευγα του και να έχει Ελληνικό διαβατήριο εν ισχύ; Εσύ πουστράκι Ι5;;;;; Ετσι απαλλάσοντε τα πουστράκια. Μην αρχίσεις τις παπαριές τωρα για σύνορα, τεθωρακισμένα, και ΛΟΚ..... Τα πουστράκια Ι5αδες ειναι... 

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Αν εξισώνεις την σχέση πορνης με προαγωγού, με αυτην των γονέων και παιδιού, τότε τα πτυχία σου να τα κάνεις κολόχαρτα...

ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΟΛΟ ΗΘΟΣ ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΝΑ ΤΡΩΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΟΛΟ ΗΘΟΣ ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
Oι περισσοτεροι το ιδιο θα καναμε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μενω αναυδος τυπε.Προτιμαει να παιρνει απ τους δικους του το κατι της μηνιαιως απο το οικογενειακο εισοδημα καποιων χιλιαδων ευρω αντι να δουλευει για 500 ευρω με τον προισταμενο να τον πιεζει για να βγαλει απ τη μυγα ξυγκι;Τι γινεται στο κοσμο.

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρωσσιδες κατσίκες μπορει.Ρωσσικα πεπόνια το αυτό.Με τέτοια εμφάνιση γυναίκα δεν γάμησε κανείς.Τουλάχιστον χωρίς λεφτά.Εκτός αν ηταν τυφλη!!!

Θα εχεις σιγουρα παρατηρησει οτι υπαρχουν πολλες γυναικες οι οποιες νιωθουν ελξη απεναντι σε αντρες που ντυνονται διαφορετικα απο τον μεσο ορο..οι λογοι ειναι κυριως δυο, ο πρωτος ειναι οτι εκπεμπουν αυτοπεποιθηση, εν μερη γιατι δειχνουν οτι δεν ενδιαφερονται να μοιασουν στο συνολο, να πανε με το ρευμα και ο δευτερος και κυριοτερος πιστευουν με το γυναικειο τους μυαλο οτι μπορουν να τους αλλαξουν και να τους "φτιαξουν" οπως θελουν αυτες....

Επειδη δεν γνωριζω προσωπικα ουτε εσενα αλλα ουτε τον πορνομεταναστη θα μιλησω εξ'ιδιον. Οταν εισαι στα ξενα και στον λογαριασμο σου στην τραπεζα βλεπεις να μπαινει το μηνιατικο καθε μηνα λες και πληρωνεσαι..ετσι απλα....γλυκαινεσαι....αν δεν το εχεις ζησει δεν μπορεις να το καταλαβεις, το δυσκολο ειναι οταν ερχεται η στιγμη να δουλεψεις o ιδιος για να τα βγαζεις μονος σου...και μαλιστα...λιγοτερα..
αν και απ'οτι διαβαζω εδω ο Δημητρης πλεον εχει δικα του εισοδηματα...

Επισκέπτης
Δηλαδη ο μπορδελιαρης είναι κατι σαν αιωνιος φοιτητής. Τα μασαει αιωνίως απ τους γονείς

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μενω αναυδος τυπε.Προτιμαει να παιρνει απ τους δικους του το κατι της μηνιαιως απο το οικογενειακο εισοδημα καποιων χιλιαδων ευρω αντι να δουλευει για 500 ευρω με τον προισταμενο να τον πιεζει για να βγαλει απ τη μυγα ξυγκι;Τι γινεται στο κοσμο.

μα τι περιεργοι ανθρωποι ρε τυπε  :S :S  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom