lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Σιγά ρε μεγάλε που ασχολήσαι με αυτό το σπορ. Η μόνη σου δουλειά είναι να κάθεσαι στο π/σ και να βρίζεις τον Δημητράκη, τον άλλον τον βρωμήλο και τους αλλους, τον μπεκρή και το αρχιψευταρα.... Ούτε το πουλί σου δεν σε κόβω να παίζεις ρε γκασμά.Αν με όποια εκανα φωτογραφία την γαμούσα τυπε τώρα θα έπρεπε να ξεπερνάω τον σπηλιάρα
------------
Αποκάλεσες κάπου φτωχομπινέ τον Δημητράκη. Δεν θα τόλεγα. Με μπαμπά μεγαλογιατρό, με μάνα μεγαλοκτηματία, και γιαγιά συμβολαιογράφο δεν τον κόβω για φτωχομπινέ. Παρά του ότι δεν συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο ζωής του, αν και εγώ είχα τέτοιους γονείς και γιαγιά, τοτε Ναι !!!! κάπου θα την είχα αράξει και θα περίμενα να μου στείλουν το έμβασμα....
-----------
Οσο για την εμφάνιση.... Ναι ο Δημητράκης υπολείπεται κατά τι να μοιάσει στον Μπραντ Πιτ αλλά εγώ τα καλύτερα μουνιά εχω δει να τα γαμανε αυτοι που έχουν θράσος και μπλα μπλα και όχι οι Μπραντπιτηδες. Εχω δει τύπους με εμφάνιση σαν πιθηκα να νταραβερίζονται με τα καλύτερα μουνιά, και κάτι ομορφάντρες να κοκκινήσουν μόλις τους κοιτάξει γυναίκα. Το θράσος και το μπλα μπλα να ξέρεις ταχει περίσσευμα ο Δημητράκης.
Ρούφα λοιπόν μπούλη τ' αυγουλάκι σου, και μάζεψε τα κουβαδάκια σου. Πήγαινε αλλού να παίζεις....