Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 506K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αν με όποια εκανα  φωτογραφία την γαμούσα τυπε τώρα θα έπρεπε να ξεπερνάω τον σπηλιάρα  :2funny:
Σιγά ρε μεγάλε που ασχολήσαι με αυτό το σπορ. Η μόνη σου δουλειά είναι να κάθεσαι στο π/σ και να βρίζεις τον Δημητράκη, τον άλλον τον βρωμήλο και τους αλλους, τον μπεκρή και το αρχιψευταρα.... Ούτε το πουλί σου δεν σε κόβω να παίζεις ρε γκασμά.
------------
Αποκάλεσες κάπου φτωχομπινέ τον Δημητράκη. Δεν θα τόλεγα. Με μπαμπά μεγαλογιατρό, με μάνα μεγαλοκτηματία, και γιαγιά συμβολαιογράφο δεν τον κόβω για φτωχομπινέ. Παρά του ότι δεν συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο ζωής του, αν και εγώ είχα τέτοιους γονείς και γιαγιά, τοτε Ναι !!!! κάπου θα την είχα αράξει και θα περίμενα να μου στείλουν το έμβασμα....
-----------
Οσο για την εμφάνιση.... Ναι ο Δημητράκης υπολείπεται κατά τι να μοιάσει στον Μπραντ Πιτ  :2funny: αλλά εγώ τα καλύτερα μουνιά εχω δει να τα γαμανε αυτοι που έχουν θράσος και μπλα μπλα και όχι οι Μπραντπιτηδες. Εχω δει τύπους με εμφάνιση σαν πιθηκα να νταραβερίζονται με τα καλύτερα μουνιά, και κάτι ομορφάντρες να κοκκινήσουν μόλις τους κοιτάξει γυναίκα. Το θράσος και το μπλα μπλα να ξέρεις ταχει περίσσευμα ο Δημητράκης.

Ρούφα λοιπόν μπούλη τ' αυγουλάκι σου, και μάζεψε τα κουβαδάκια σου. Πήγαινε αλλού να παίζεις....  :s&m_1:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Σιγά ρε μεγάλε που ασχολήσαι με αυτό το σπορ. Η μόνη σου δουλειά είναι να κάθεσαι στο π/σ και να βρίζεις τον Δημητράκη, τον άλλον τον βρωμήλο και τους αλλους, τον μπεκρή και το αρχιψευταρα.... Ούτε το πουλί σου δεν σε κόβω να παίζεις ρε γκασμά.
------------
Αποκάλεσες κάπου φτωχομπινέ τον Δημητράκη. Δεν θα τόλεγα. Με μπαμπά μεγαλογιατρό, με μάνα μεγαλοκτηματία, και γιαγιά συμβολαιογράφο δεν τον κόβω για φτωχομπινέ. Παρά του ότι δεν συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο ζωής του, αν και εγώ είχα τέτοιους γονείς και γιαγιά, τοτε Ναι !!!! κάπου θα την είχα αράξει και θα περίμενα να μου στείλουν το έμβασμα....
-----------
Οσο για την εμφάνιση.... Ναι ο Δημητράκης υπολείπεται κατά τι να μοιάσει στον Μπραντ Πιτ  :2funny: αλλά εγώ τα καλύτερα μουνιά εχω δει να τα γαμανε αυτοι που έχουν θράσος και μπλα μπλα και όχι οι Μπραντπιτηδες. Εχω δει τύπους με εμφάνιση σαν πιθηκα να νταραβερίζονται με τα καλύτερα μουνιά, και κάτι ομορφάντρες να κοκκινήσουν μόλις τους κοιτάξει γυναίκα. Το θράσος και το μπλα μπλα να ξέρεις ταχει περίσσευμα ο Δημητράκης.

Ρούφα λοιπόν μπούλη τ' αυγουλάκι σου, και μάζεψε τα κουβαδάκια σου. Πήγαινε αλλού να παίζεις....  :s&m_1:

Γενικά δεν σε χωνεύω, όμως εδώ μιλάς σωστά.  :hi:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Συνημμένα

• alka seltzer.jpg
    alka seltzer.jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 26

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.373
Πόντοι
7.885
Δημητράκη μεγάλη μαλακία του λεβέντη που δεν σ'έβαλε στα ψηφοδέλτια  :jerking: :jerking:.Στην γειτονιά μας έβγαλε βουλευτή η ένωση κεντρώων ο οποίος δεν πιάνει μία μπροστά σου  :tickedoff: :headbang:.Τουλάχιστον να σε βάλει για τις ευρωεκλογές  :rockon: :rockon:,πιστεύω σου ταιριάζει και περισσότερο  :hi:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
------------
-----------

μιλας σαν να τον ξερεις πολυ καλα τον πορνομεταναστη φιλε

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων αναλυτικά.

:think: :think: :think:

Συνημμένα

• ΕΚ.png
    ΕΚ.png
    66,7 KB · Εμφανίσεις: 31

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
μιλας σαν να τον ξερεις πολυ καλα τον πορνομεταναστη φιλε

Καλά δεν θα τολεγα, όμως τον ξέρω αρκετά αφού έχουμε συναντηθεί παλιότερα 5-6 φορές στο Λένινγραντ.
Επίσης έχω γνωρίσει τον πατέρα του και την αδελφή του (επαγγελματικώς).
Οπως έχω ξαναπεί δεν συμφωνώ και δεν επικροτώ τον τρόπος ζωής του.
Ο Χαζο-Δημητράκης λοιπόν (οπως λοιπον τον αποκαλείτε αρκετοί απο εδώ μέσα) έχει πτυχίο Νομικής, και θα μπορούσε αυτή την στιγμή να είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας, ή ακόμα καλύτερα να έχει κρατήσει το συμβολαιογραφείο της γιαγιάς του. Θα θελα να ξέρω όμως πόσοι απο τους φωστήρες εδω μέσα εχουν τελειώσει το γυμνάσιο, για να μη πω το δημοτικό.
Ο βλάκας λοιπον αυτός (οπως τον λέτε μερικοί) σε χαλεπούς καιρούς και έναντι πινακίου φακής, αγόρασε 3 διαμερίσματα στο Λενινγκραντ και ένα στην Πολωνία. (ναναι καλά η γιαγιά). Νοικιάζει λοιπον αυτό στην Πολωνία και ένα στο Λενινγραντ τα οποία του εξασφαλίζουν ενα Α' εισόδημα το οποίο συμπληρώνει με εμβάσματα απο την μαμά, + κανα δυο ενοίκια που παίρνει απο Ελλάδα. (ναναι καλά ο μπαμπάς) Στο άλλο στο Λένινγραντ μένει η γυναίκα του με την κόρη του, και στο άλλο μένει αυτός. Ναι ο Δημητράκης είναι παντρεμένος !!!! στην Ρωσσία, δεν έχει παρει διαζύγιο, και όταν έχει αγαμίες ρίχνει και κανα καυλί στη γυναίκα του (στη γίδα του όπως την αποκαλεί). Βέβαια του κακοπάει γιατί η γίδα του θαναι καμια 35-40 χρόνων και αυτος έχει συνηθήσει τα τρυφερούδια. Επειδή τον έχω δει, σας λέω ότι το θράσος του είναι απύθμενο και σε συνδιασμό με το Touareg που έχει-  το οποίο μετράει πολύ στις Ρωσσίδες -, του επιτρέπει να πηδάει αξιόλογα μουνιά. Βέβαια ο Δημητράκης έχει μια εντελώς ξενική με τον υπόλοιπο κόσμο αντίληψη περί σεξ. Τι εννοώ; Αν ο Δημητράκης θέλει να πηδήσει κανα όμορφο μουνί, δεν τον ενδιαφέρουν οι συναισθηματισμοί. Το οικονομικό βάζει μπροστά, λες και έβγαλε με ιδρώτα τα λεφτα αυτά.  :2funny:  Κάθεται και λογαριάζει λοιπόν. Αυτην την γκόμενα για να την πηδήσω θέλω 100 ρούβλια φαγητο, 100 σινεμά, 100 ενα μικροδωρακι, 100 βενζινες για βόλτες, συνολο 400 ρουβλια. Πόσο έχει το γαμήση στο Στούντιο; 300. Ααααα θα πάω στο στούντιο.  :2funny: Οσο αφορά τα πεπόνια και τις κατσίκες, πιστεύω ακράδαντα οτι αυτά τα λέει για "εσωτερική κατανάλωση" Πως λέμε.... "Να πούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα".
Αυτά περί Πορνομετανάστη....

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Καλά δεν θα τολεγα, όμως τον ξέρω αρκετά αφού έχουμε συναντηθεί παλιότερα 5-6 φορές στο Λένινγραντ.
Ο Χαζο-Δημητράκης λοιπόν (οπως λοιπον τον αποκαλείτε αρκετοί απο εδώ μέσα) έχει πτυχίο Νομικής, και θα μπορούσε αυτή την στιγμή να είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας, ή ακόμα καλύτερα να έχει κρατήσει το συμβολαιογραφείο της γιαγιάς του. Θα θελα να ξέρω όμως πόσοι απο τους φωστήρες εδω μέσα εχουν τελειώσει το γυμνάσιο, για να μη πω το δημοτικό.
Ο βλάκας λοιπον αυτός (οπως τον λέτε μερικοί) σε χαλεπούς καιρούς και έναντι πινακίου φακής, αγόρασε 3 διαμερίσματα στο Λενινγκραντ και ένα στην Πολωνία. (ναναι καλά η γιαγιά). Νοικιάζει λοιπον αυτό στην Πολωνία και ένα στο Λενινγραντ τα οποία του εξασφαλίζουν ενα Α' εισόδημα το οποίο συμπληρώνει με εμβάσματα απο την μαμά, + κανα δυο ενοίκια που παίρνει απο Ελλάδα. (ναναι καλά ο μπαμπάς) Στο άλλο στο Λένινγραντ μένει η γυναίκα του με την κόρη του, και στο άλλο μένει αυτός. Ναι ο Δημητράκης είναι παντρεμένος !!!! στην Ρωσσία, δεν έχει παρει διαζύγιο, και όταν έχει αγαμίες ρίχνει και κανα καυλί στη γυναίκα του (στη γίδα του όπως την αποκαλεί). Βέβαια του κακοπάει γιατί η γίδα του θαναι καμια 35-40 χρόνων και αυτος έχει συνηθήσει τα τρυφερούδια. Επειδή τον έχω δει, σας λέω ότι το θράσος του είναι απύθμενο και σε συνδιασμό με το Touareg που έχει-  το οποίο μετράει πολύ στις Ρωσσίδες -, του επιτρέπει να πηδάει αξιόλογα μουνιά. Βέβαια ο Δημητράκης έχει μια εντελώς ξενική με τον υπόλοιπο κόσμο αντίληψη περί σεξ. Τι εννοώ; Αν ο Δημητράκης θέλει να πηδήσει κανα όμορφο μουνί, δεν τον ενδιαφέρουν οι συναισθηματισμοί. Το οικονομικό βάζει μπροστά, λες και έβγαλε με ιδρώτα τα λεφτα αυτά.  :2funny:  Κάθεται και λογαριάζει λοιπόν. Αυτην την γκόμενα για να την πηδήσω θέλω 100 ρούβλια φαγητο, 100 σινεμά, 100 ενα μικροδωρακι, 100 βενζινες για βόλτες, συνολο 400 ρουβλια. Πόσο έχει το γαμήση στο Στούντιο; 300. Ααααα θα πάω στο στούντιο.  :2funny: Οσο αφορά τα πεπόνια και τις κατσίκες, πιστεύω ακράδαντα οτι αυτά τα λέει για "εσωτερική κατανάλωση" Πως λέμε.... "Να πούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα".

Ρε Λευτερακη εχει ολοκληρο πτυχιο νομικης ,μαλλον εισαι στην δεκαετια του 60
πτυχια σχολων ξεπερασμενων με τους τονους εχουν παρει οι περισσοτεροι
νομικη ,οικονομικα,οδοντοιατρικη,ακομα και ιατρικης
Ζει λοιπον απο τον κοπο του πατερα της μανας και της γιαγιας σπουδαιο κατορθωμα να εισαι ο νταβατζης της οικογενειας σου ο ιδιος τι κατορθωσε?
Οσο για τις γυναικες απο του 85-90 μεχρι σημερα στην σοβιετια το φθηνοτερο ολων η γυναικα.
Απλα ειναι ενας τυπος που τα προσωπικα κομπλεξ και η ελειψη αυτοσεβασμου και αξιοπρεπειας τον οδηγουν στον αυτοεξευτελισμο .

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε Λευτερακη εχει ολοκληρο πτυχιο νομικης ,μαλλον εισαι στην δεκαετια του 60
πτυχια σχολων ξεπερασμενων με τους τονους εχουν παρει οι περισσοτεροι
νομικη ,οικονομικα,οδοντοιατρικη,ακομα και ιατρικης
Ζει λοιπον απο τον κοπο του πατερα της μανας και της γιαγιας σπουδαιο κατορθωμα να εισαι ο νταβατζης της οικογενειας σου ο ιδιος τι κατορθωσε?
Οσο για τις γυναικες απο του 85-90 μεχρι σημερα στην σοβιετια το φθηνοτερο ολων η γυναικα.
Απλα ειναι ενας τυπος που τα προσωπικα κομπλεξ και η ελειψη αυτοσεβασμου και αξιοπρεπειας τον οδηγουν στον αυτοεξευτελισμο .
Κράτα τα ....ακη (Λευτεράκη) για πάρτι σου. Εντάξει;  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Και εγώ το είπα και εγώ ότι δεν συμφωνώ με τον τρόπο ζωής του, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Δεν συμφωνώ όμως με τον όρο "νταβατζής της οικογένειας του". Νταβατζής θα ήταν αν έπαιρνε από το υστέρημα των εσόδων της οικογένειάς του και όχι από το περίσσευμα που παίρνει τώρα. Δηλαδή που να τα δώσουν τα λεφτά; Στην μητρόπολη ή στους πρόσφυγες;
=========================
Πτυχίο νομικής, ιατρικής, οικονομικών = ξεπερασμένο πτυχίο  :2funny: :2funny: :2funny: . Δηλαδή ποια είναι τα σύγχρονα πτυχία; εεεε; Θαθελα ναμουν στο Στρατό εκεί την πρώτη μέρα κατάταξης να δω τι Δ.Μ. (Δείκτη Μορφώσεως)είχες εσύ...
=========================
Για την "ελειψη αυτοσεβασμου και αξιοπρεπειας" πάω πάσο.... Δεν είπα δα ότι τον έχω και θεό μου, κι ούτε δικηγόρος του είμαι. Δεν είμαι δα καν δικηγόρος... (Σιγά μη ακολουθούσα ένα ξεπερασμένο επάγγελμα) :2funny: :2funny: :2funny:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ο βλάκας λοιπον αυτός (οπως τον λέτε μερικοί) σε χαλεπούς καιρούς και έναντι πινακίου φακής, αγόρασε 3 διαμερίσματα στο Λενινγκραντ και ένα στην Πολωνία. (ναναι καλά η γιαγιά). Νοικιάζει λοιπον αυτό στην Πολωνία και ένα στο Λενινγραντ τα οποία του εξασφαλίζουν ενα Α' εισόδημα το οποίο συμπληρώνει με εμβάσματα απο την μαμά, + κανα δυο ενοίκια που παίρνει απο Ελλάδα. (ναναι καλά ο μπαμπάς) Στο άλλο στο Λένινγραντ μένει η γυναίκα του με την κόρη του, και στο άλλο μένει αυτός. Ναι ο Δημητράκης είναι παντρεμένος !!!! στην Ρωσσία, δεν έχει παρει διαζύγιο, και όταν έχει αγαμίες ρίχνει και κανα καυλί στη γυναίκα του (στη γίδα του όπως την αποκαλεί). Βέβαια του κακοπάει γιατί η γίδα του θαναι καμια 35-40 χρόνων και αυτος έχει συνηθήσει τα τρυφερούδια. Επειδή τον έχω δει, σας λέω ότι το θράσος του είναι απύθμενο και σε συνδιασμό με το Touareg που έχει-  το οποίο μετράει πολύ στις Ρωσσίδες -, του επιτρέπει να πηδάει αξιόλογα μουνιά. Βέβαια ο Δημητράκης έχει μια εντελώς ξενική με τον υπόλοιπο κόσμο αντίληψη περί σεξ. Τι εννοώ; Αν ο Δημητράκης θέλει να πηδήσει κανα όμορφο μουνί, δεν τον ενδιαφέρουν οι συναισθηματισμοί. Το οικονομικό βάζει μπροστά, λες και έβγαλε με ιδρώτα τα λεφτα αυτά.  :2funny:  Κάθεται και λογαριάζει λοιπόν. Αυτην την γκόμενα για να την πηδήσω θέλω 100 ρούβλια φαγητο, 100 σινεμά, 100 ενα μικροδωρακι, 100 βενζινες για βόλτες, συνολο 400 ρουβλια. Πόσο έχει το γαμήση στο Στούντιο; 300. Ααααα θα πάω στο στούντιο.  :2funny: Οσο αφορά τα πεπόνια και τις κατσίκες, πιστεύω ακράδαντα οτι αυτά τα λέει για "εσωτερική κατανάλωση" Πως λέμε.... "Να πούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα".

:hi: :hi: :hi: :hi:

Μπράβο για την ουσιαστική παρέμβασή σου. Απλά μια ερώτηση... αν σκεφτώ ας πούμε να ανέβω στο Λένινγκραντ και να μπαστακωθώ του Δημητράκη για καμιά βδομάδα πώς θα το πάρει; Δεν θέλω να με φιλοξενήσει, απλά να με γυρίσει. Είναι φιλικός ή στ' αρχίδια του;

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
:hi: :hi: :hi: :hi:

Μπράβο για την ουσιαστική παρέμβασή σου. Απλά μια ερώτηση... αν σκεφτώ ας πούμε να ανέβω στο Λένινγκραντ και να μπαστακωθώ του Δημητράκη για καμιά βδομάδα πώς θα το πάρει; Δεν θέλω να με φιλοξενήσει, απλά να με γυρίσει. Είναι φιλικός ή στ' αρχίδια του;

[size=15pt]Χατζηαντωνίου[/size] λέγεται στο επώνυμο, οπότε δεν είναι αυτός που κύκλωσες στο ψηφοδέλτιο. Και στο ερώτημά σου, ο Δημήτρης είναι φιλικός και εξυπηρετικός. Μου έδωσε πολλές πληροφορίες πριν πάω στην Πετρούπολη και μάλιστα συναντηθήκαμε αρκετές φορές εκεί.
Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να του στείλεις π.μ.  :)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
[size=15pt]Χατζηαντωνίου[/size] λέγεται στο επώνυμο, οπότε δεν είναι αυτός που κύκλωσες στο ψηφοδέλτιο. Και στο ερώτημά σου, ο Δημήτρης είναι φιλικός και εξυπηρετικός. Μου έδωσε πολλές πληροφορίες πριν πάω στην Πετρούπολη και μάλιστα συναντηθήκαμε αρκετές φορές εκεί.
Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να του στείλεις π.μ.  :)

:hi: :hi: :hi:
Φίλε τον Δημητράκη τον υποστηρίζω εδώ και καιρό στο site. Προσπαθώ να γίνομαι ανάχωμα στις άνανδρες επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς.

Ήρθε ο καιρός να ξεπληρώσει την υπόχρέωση... αρραβωνιάζομαι σε κανένα  χρόνο και λέω να κάνω κανένα ταξιδάκι προς Ρωσία το ερχόμενο καλοκαίρι... 

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
:hi: :hi: :hi:
Φίλε τον Δημητράκη τον υποστηρίζω εδώ και καιρό στο site. Προσπαθώ να γίνομαι ανάχωμα στις άνανδρες επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς.

Ήρθε ο καιρός να ξεπληρώσει την υπόχρέωση... αρραβωνιάζομαι σε κανένα  χρόνο και λέω να κάνω κανένα ταξιδάκι προς Ρωσία το ερχόμενο καλοκαίρι... 

[size=11pt]Ελλεηνίδα αρραβωνιάζεσαι τύπε?[/size]

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Στην Αγγλία πάντως μέχρι και πρωθυπουργός θα γίνονταν:

http://[URL unfurl="true"]www.independent.co.uk/incoming/article10510738.ece/alternates/w1024/Cameron-Pig.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.infowars.com/report-british-pm-david-cameron-stuck-genitals-in-dead-pigs-mouth/]http://www.infowars.com/report-british-pm-david-cameron-stuck-genitals-in-dead-pigs-mouth/[/url[/URL]]

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πορνομετανάστη είσαι ο αυτοκράτορας του Μεταξουργείου !!!
Είσαι το είδωλο μας.
Συνέχισε δυνατά και γράψε τους ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ και τις λασπολογίες τους.

Επισκέπτης
Το οτι ειναι άχρηστος που τρωει τα ετοιμα φαίνεται  απ τη φατσα του και απ αυτα που λεει και κανει.οσο για τον αυτοξεφτιλισμο του δεν διαφέρειπολυ απ αυτον των υπολοιπων εξ ημων μπορδεριαρηδων ,αχρηστων στην ουσια ανδρων που δεν ολοκληρωθηκαν ποτε ως προσωπικοτητες.γιαυτο αλλωστε πηγαινουν και στα μπορδελα.

Τώρα για το πτυχιο σιγα τ αβγα.πολλοι θα μπορουσαν να είναι αλλα δεν είναι. Αυτο κάνει αλλωστε τη διαφορά αναμεσα στον αποτυχημενο και τον πετυχημενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom