Νέα

πορμεταναστηςVS πασπαρογατος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιον θα ψηφιζατε στις επομενες εκλογες?

• πασπαρογατο

Ψήφοι: 21 39,6%
  • πορνομεταστη

Ψήφοι: 32 60,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

Επισκέπτης
Ο Στρατός που θέλω εγώ…
Posted in Uncategorized
Reply

Θέλω έναν νέο Ελληνικό στρατό που να λειτουργεί μόνο ως μια μεγάλη επιχείρηση, στον οποίο να ΜΗΝ δηλώνω όρκο πίστης σε κάποιο έθνος ή σε κάποια θρησκεία αλλά μόνο στο Ελληνικό κράτος εφόσον αυτό λειτουργεί ως άεθνο και άθεο, δηλαδή εθνικά και θρησκευτικά ΟΥΔΕΤΕΡΟ. Δεν θέλω θρησκευτικά, εθνικά σύμβολα μέσα στο στρατό αλλά μόνο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ !!
Θέλω ως στρατευμένος να παρακολουθείτε κάθε δράση μου απόκάμερες ασφαλείας και τους ανώτερους μου, να υπακούω ΜΟΝΟ στους ανώτερους μου, να μην υπάρχει συνδικαλισμός ή κλίκες μέσα στο στράτευμα και να κρίνομαι ανάλογα με την απόδοση μου και όχι ανάλογα αν είμαι καλός Χριστιανός ή Έλληνας εθνικόφρονας.
Θέλω να με στέλνουν στη γραμμή του πυρός και ΌΧΙ να κάθομαι και να φυλάω τον τίμιο σταυρό στο πάσχα των Χριστιανών. Στα @@ μου η πίστη του καθενός…
ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ Ή ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Ή ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ !!

Επισκέπτης

Η Γερμανία προσέφερε σε μισό εκατομμύριο Έλληνες πρόσφυγες θέσεις εργασίας με παχυλούς μισθούς, σε ένα κράτος άρτια οργανωμένο. Παρά ταύτα οι Έλληνες πολίτες βρίζουν συνεχώς την Γερμανική κυβέρνηση. Αν αυτό δεν είναι αχαριστία τότε τι είναι ;
Όσο αφορά τις “κατοχικές” αποζημιώσεις που δήθεν οφείλει η Γερμανία, αν οι Έλληνες δεν ήθελαν κατοχή τότε να μην πολεμούσαν στο πλευρό της Αντάντ (συμμαχία Μεγάλης Βρετανίας – Γαλλίας) και να επέλεγαν ουδέτερη στάση όπως κράτησε η Ελβετία στους παγκόσμιους πολέμους.

Έτσι λοιπόν άμα έρθουν και πάλι οι Γερμανοί με τανκς στην Ελλάδα όπως το 1940 ή οποιαδήποτε άλλη υπερδύναμη της δύσης εγώ θα γίνω δικός τους άνθρωπος προκειμένου να γίνει αυτός ο τόπος πραγματικό κράτος, με ασφάλεια, ανάπτυξη, αληθινές ελευθερίες, ισότητα και όχι “τρελοκομείο” όπως είναι σήμερα. Καλύτερα “δοσίλογος” της κυρίας Μέρκελ παρά φασίστας αναρχο-πρεζονο-πατριώτης του κ. Μιχαλολιάκου ή άλλων δεξιών αποβρασμάτων της κοινωνίας (εθνικοκαπιταλιστών, εθνικοσοσιαλιστών κτλ). Εμπρός για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα !

Επισκέπτης
Ελλάδα ως πλήρες μέλος του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων Διεθνών Οργανισμών, συμμετέχει σε Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις με ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτές που λαμβάνουν χώρα σε περιοχές άμεσου ενδιαφέροντος, όπως είναι τα Βαλκάνια και η ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Η συμμετοχή της Ελλάδας μέχρι τις αρχές τις δεκαετίας του ογδόντα περιοριζόταν σε μικρό αριθμό παρατηρητών και μικρά στρατιωτικά τμήματα, επιπέδου Λόχου, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως ο πόλεμος της Κορέας.
Η χώρα μας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων και αποφάσεων του ΟΗΕ, συμμετέχει σε Ειρηνευτικές Αποστολές διαθέτοντας στελέχη και από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Ελληνική συμμετοχή σε Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις προϋποθέτει τη τήρηση ορισμένων βασικών αρχών, όπως η ύπαρξη απόφασης (resolution) και εντολής (mandate) του ΟΗΕ πριν τη συγκρότηση της δύναμης, η διαμόρφωση καθορισμένης Ιεραρχίας, Διοίκησης και μεγέθους, όπως επίσης και η υιοθέτηση ξεκάθαρων κανόνων εμπλοκής.
Οι Επιχειρήσεις Υποστήριξης της Ειρήνης, στις οποίες συμμετείχε ο Ελληνικός Στρατός την τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα και οι οποίες συνεχίζονται στις αρχές του 21ου αιώνα, έχουν καταδείξει πως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν γρήγορα και αποτελεσματικά να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε νέα σενάρια και απαιτήσεις, που απασχολούν τη Διεθνή Κοινότητα.

Από το 1945 ως το 1990, οι Επιχειρήσεις Υποστήριξης της Ειρήνης, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ήταν αποκλειστική και άμεση ευθύνη των Ηνωμένων Εθνών. Ο Ο.Η.Ε. για την αντιμετώπιση όλων των περιφερειακών συγκρούσεων και κρίσεων ανέπτυξε ένα εκτεταμένο δίκτυο διεθνών παρατηρητών και ελαφρών στρατιωτικών τμημάτων με περιορισμένες αρμοδιότητες.

Περί το τέλος της δεκαετίας του ογδόντα το διεθνές περιβάλλον ήταν ασταθές και κατά συνέπεια, ήταν απαραίτητο τα Ηνωμένα Έθνη να ενεργήσουν αποφασιστικότερα ενώ και άλλοι περιφερειακοί οργανισμοί, όπως η Ε.Ε., ο Ο.Α.Σ.Ε. και το ΝΑΤΟ, ήταν σημαντικοί και κρίσιμοι υποστηρικτές της διεθνούς σταθερότητας. Το τέλος του ψυχρού πολέμου δεν έλυσε το πρόβλημα της αστάθειας, παρά τις αντίθετες προσδοκίες. Η ανάπτυξη άοπλων παρατηρητών και ελαφρών τμημάτων στις διάφορες περιοχές των συγκρούσεων, στις οποίες δεν υπήρξε διάθεση των αντιμαχομένων για συνεργασία και επίλυση του προβλήματος οδήγησε τον ΟΗΕ και του περιφερειακούς συνασπισμούς κρατών, όπως ΝΑΤΟ και Ε.Ε. στην ανάπτυξη του δόγματος της Επιβολής της Ειρήνης ώστε να πειστούν ή να αναγκαστούν οι αντιμαχόμενες παρατάξεις να
επιλύσουν τα προβλήματα τους και να εναρμονιστούν οι αντιτιθέμενες απόψεις τους μέσω ενός ειρηνικού διαλόγου.

Επισκέπτης
Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει αισθήματα (ψυχή) απλά ικανοποιεί τις ανάγκες του (σεξουαλικές, διατροφικές, κτλ) χωρίς να καταστρέφει, να πληγώνει τους γύρω του, συμπεριφερόμενος απλά ως ζώον και όχι σαν κτήνος που είναι η σημερινοί έμψυχοι άνθρωποι που στην ουσία είναι κακόψυχοι…
Πιστεύω πως πρέπει να εκπέσουμε ως ανθρωπότητα στο βασίλειο των ζώων για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας. Όσο πιο νοήμονες άνθρωποι γινόμαστε τόσο πιο πολύ καταστρέφουμε το περιβάλλον μας γιατί δεν αρκούμαστε στις επίγειες υλικές απολαύσεις και αναζητούμε τα επουράνια (ψεύτικα) που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται.
Το χάσιμο της ψυχής μας θα είναι κάτι το οποίο θα μας ωφελήσει και θα πραγματοποιηθεί μόνο αν μάθουμε ως έλλογα όντα να εξουσιαζόμαστε από μια παγκόσμια κεντρική διοίκηση με διάφορες τεχνολογικές μεθόδους (π.χ. μικροτσίπ) καθώς η παγκόσμια αυτή διακυβέρνηση θα μας δίνει ό,τι θέλουμε στη ζωή και έτσι θα ζούμε ευτυχισμένοι.

Επισκέπτης
Πρέπει να συγκεντρωθεί το παγκόσμιο κεφάλαιο σε όσο γίνεται λιγότερα χέρια για να μάθει ο λαός να πειθαρχεί σωστά, υπεύθυνα, συνειδητά στους διεθνείς governors που θέλουν το καλό και την ασφάλεια του. Ο George W. Bush έκανε ένα βήμα, ας κάνουμε και εμείς οι απλοί άνθρωποι ένα βήμα περισσότερο, ας βγούμε στους δρόμους να βροντοφονάξουμε με μια ψυχή “ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ”, “ΖΗΤΩ Η ΜΕΡΚΕΛ”, “ΖΗΤΩ Η ΕΕ” !!
Αν το κάνουμε αυτό τότε θα μας αγαπήσει η εξουσία γιατί δεν θα ριψοκινδυνεύουν τα συμφέροντα της και θα μας παρέχει όλα εκείνα τα αγαθά που επιθυμούμε.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ -Α-

Επισκέπτης
Πρέπει να αναδείξουμε βουλευτές που να λογοδοτούν στη βάση του συντάγματος της χώρας και όχι σε κομματικές οργανώσεις ;
Posted in Uncategorized
Reply

Η πρόσβαση στην υποψηφιότητα είναι ελεύθερη για το Αμερικάνικο και Βρετανικό σύνταγμα. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να αλλάξουμε το νομοθετικό πλαίσιο στη χώρα μας ώστε να υπάρχουν λίστες υποψηφίων χωρίς κομματική προ έγκριση. Μήπως όμως αυτό αντιβαίνει την δημοκρατική λειτουργία για ελεύθερη σύσταση κομματικών οργανώσεων ή μήπως είμαστε αρκετά δημοκράτες σε σημείο καταστροφικό ; Η πολύ ελευθερία βλάπτει τελικά…

Επισκέπτης
Πάγια πολιτική μου θέση είναι η εμφύτευση μικροτσίπ στις ανθρώπινες μάζες όπως γίνετε ακριβώς και με τα ζώα (αδέσποτα/δεσποζόμενα) στις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης (Ιταλία, Γερμανία κ.τ.λ.).
Την πρόταση μου αυτή δεν την ασπάζεται η νεοναζιστική οργάνωση της “Χρυσή Αυγή” γιατί φοβάται την νομιμότητα καθώς έχει στους κόλπους της ένα σωρό πρεζόνια και αλήτες του γηπέδου που βιοπραγούν στο όνομα μιας απαρχαιωμένης εθνοτικής ιδέας.
Γιαυτό είμαι υπερήφανος που είμαι ΠΑΣΟΚ, για τις αξίες της ελευθερίας που πείρα από αυτό το κόμμα.
“Κάτω το έθνος, ζήτω το ΚΡΑΤΟΣ μας και η ευημερία των πολιτών του ανεξαρτήτου έθνους, φυλής, φύλου, θρησκείας ή χρώματος !!”

Επισκέπτης
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
Posted in Uncategorized
Reply

Ο χρόνος της αρχικής εγκατάστασης των Εβραίων στη Θεσσαλονίκη παραμένει ως τώρα άλυτο ιστορικό πρόβλημα. Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι από την εποχή της ίδρυσής της (315 π.Χ.) η Θεσσαλονίκη είχε και Εβραίους κατοίκους. Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι οι Εβραίοι εγκαταστάθηκαν αρχικά στη Θεσσαλονίκη το 140 π.Χ. προερχόμενοι από την Αλεξάνδρεια. Εβραίοι στη Μακεδονία αναφέρονται στον Φλάβιο Ιώσηπο και σε διασωθέν γράμμα του 10 μ.Χ. από τον Ηρώδη προς τον Καλλιγούλα.

Μια άλλη σημαντική γραπτή μαρτυρία για την ύπαρξη οργανωμένης Εβραϊκής Κοινότητας στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στις πράξεις των Αποστόλων. Στο σχετικό χωρίο διαβάζουμε ότι ο Απόστολος Παύλος, που επισκέφθηκε την πόλη γύρω στο 50 μ.Χ. δίδαξε στη συναγωγή της επί τρία συνεχή Σάββατα.

Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες για την ύπαρξη Εβραϊκής Κοινότητας στη Θεσσαλονίκη στα Ρωμαϊκά και στα Βυζαντινά χρόνια.

Οι Εβραίοι αυτοί, οι λεγόμενοι Ρωμανιώτες, είχαν εξελληνίσει τα ονόματά τους και μιλούσαν την Ελληνική γλώσσα. Από τα μέσα του 14ου αιώνα, η Θεσσαλονίκη θα δεχθεί και άλλους Εβραίους προερχόμενους από την Κεντρική Ευρώπη, την Σικελία και την Ιταλία. Το καθοριστικό όμως γεγονός για την εξέλιξη της Ισραηλιτικής Κοινότητας είναι η εγκατάσταση στην πόλη 15-20.000 Ισπανοεβραίων, των λεγόμενων Σεφαραδίμ, που έρχονται από το 1492, διωγμένοι από την Ισπανία με διάταγμα των καθολικών βασιλιάδων Φερδινάνδου και Ισαβέλλας. Σ’ αυτούς θα προστεθούν και άλλοι εξόριστοι Εβραίοι από τη Σικελία, την Πορτογαλία και τη Βόρεια Αφρική. Όλοι αυτοί θα εγκατασταθούν στην σχεδόν έρημη, μετά την άλωσή της (1430) από τους Τούρκους Θεσσαλονίκη, θα καταλάβουν τις συνοικίες από την Εγνατία μέχρι την παραλία και από το Βαρδάρι μέχρι τη Διαγώνιο, θα επικρατήσουν δημογραφικά και θα μεταβάλουν την πόλη σε εμπορικό κέντρο πρώτης γραμμής. Οι Σεφαραδίμ θα διακριθούν στην υφαντουργία, θα δουλέψουν στα ορυχεία του Γαλλικού και της Σιδηρόκαψας, θα ιδρύσουν το πρώτο τυπογραφείο στη Θεσσαλονίκη γύρω στα 1520, και θα αναδείξουν μεγάλες προσωπικότητες του πνεύματος, ραββίνους, ιατρούς, φιλοσόφους, ποιητές, νομοδιδάσκαλους. Έτσι η φήμη της Εβραϊκής Κοινότητας Θεσσαλονίκης θα απλωθεί σ’ ολόκληρη την Ευρώπη. Και ακριβώς αυτή την εποχή η Θεσσαλονίκη θα τιμηθεί με τον τίτλο της “Μητέρας εν Ισραήλ”.

Η περίοδος της μεγάλης ακμής θα ανακοπεί στις αρχές του 17ου αιώνα. Το εμπόριο θα κλονιστεί με την ανακάλυψη νέων θαλάσσιων δρόμων και η ίδια η Θεσσαλονίκη θα δοκιμαστεί από διαδοχικές πυρκαγιές και επιδημίες. Το καθοριστικό όμως γεγονός είναι η εμφάνιση του ψευτομεσία Σαμπετάϊ Σεβή (1655). Τότε ο Σαμπετάϊ Σεβή θα προσχωρήσει στον Μωαμεθανισμό για να σώσει τη ζωή του. Θα τον ακολουθήσουν περίπου 300 Εβραϊκές οικογένειες.

Η ομαδική αποστασία θα κλονίσει κυριολεκτικά την Κοινότητα που θα συνέλθει μόνο προς τα μέσα του 19ου αιώνα. Θα προηγηθούν κάποια μέτρα εκσυγχρονισμού της Οθωμανικής διοικητικής μηχανής αλλά και της ίδιας της πόλης της Θεσσαλονίκης. που επεκτείνεται και αποκτά ηλεκτροφωτισμό, τραμ, σύγχρονο λιμάνι, σιδηροδρομική σύνδεση με την Ευρώπη κλπ. Από το 1873 οι Εβραίοι δέχονται προχωρημένη Ευρωπαϊκή παιδεία χάρη στις σχολές της ALLIANCE ISRAELITE UNIVERSELLE. Την ίδια περίοδο κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη η πρώτη εφημερίδα, η Εβραϊκή “EL LUNAR” (1864) και εγκαινιάζεται η βιομηχανική ανάπτυξη με τον μεγάλο ατμόμυλο των Ιταλοεβραίων Αλλατίνι (1854).

Οι Εβραίοι κρατούν το μεγαλύτερο μέρος του εμπορίου , εξασκούν όλα τα επαγγέλματα και αποτελούν την πλειοψηφία του εργατικού πληθυσμού. Γι’ αυτό η πόλη ερημώνει τα Σάββατα και τις μεγάλες Εβραϊκές γιορτές. Το 1891 η Εβραϊκή Κοινότητα ιδρύει τους λαϊκούς συνοικισμούς του Βαρώνου Χιρς και της Καλαμαριάς και προικίζεται με μια αλυσίδα λαμπρών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, εγκαθιστώντας ένα σύστημα αλληλοβοήθειας που όμοιό του δεν θα συναντήσουμε σε καμιά άλλη Κοινότητα της διασποράς. (Ορφανοτροφεία Καρόλου Αλλατίνι και Μάϊρ Αμποάβ, Νοσοκομείο Χιρς, ’συλο Φρενοβλαβών, Γηροκομείο Σαούλ Μοδιάνο, κ.α.) Η Κοινότητα διαθέτει επίσης πάνω από 30 μεγάλες συναγωγές, δεκάδες ευκτηρίους οίκους, σχολεία και τη μεγάλη παραδοσιακή σχολή “Ταλμούδ Τορά Αγκαδόλ”. Διαθέτει τέλος πλήρη οργάνωση περίθαλψης και ενίσχυσης, των αναξιοπαθούντων μελών της και παροχής πάσης φύσεως υπηρεσιών (θρησκευτικών, υγειονομικών κ.α.). Μετά τη Νεοτουρκική επανάσταση (1908) ιδρύεται η σοσιαλιστική οργάνωση Φεντερασιόν και εμφανίζονται και οι πρώτοι σιωνιστικοί σύλλογοι (Μπενέ Σιών, Καδίμα, Μακαμπή, Μισραχή, κ.α.).

Επισκέπτης
Αν μια στο δισεκατομμύριο μου δοθεί η δυνατότητα – εντολή να αναλάβω την διακυβέρνηση της χώρας τότε θα αρχίσω συνομιλίες με άτομα από το αντεξουσιαστικό/αναρχικό χώρο, την χρυσή αυγή και με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κ.τ.λ.). Μετά το πέρας των συνομιλιών θα συστρατευθώ με τους συμφωνηθέντες με μένα, διαφορετικά αν δεν συμφωνήσει κανείς μαζί μου τότε θα ζητήσω από τους αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού να επιβληθεί ο στρατιωτικός νόμος για την ειρήνη της κοινωνίας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Στρατός που θέλω εγώ…
Posted in Uncategorized
Reply

Θέλω έναν νέο Ελληνικό στρατό που να λειτουργεί μόνο ως μια μεγάλη επιχείρηση, στον οποίο να ΜΗΝ δηλώνω όρκο πίστης σε κάποιο έθνος ή σε κάποια θρησκεία αλλά μόνο στο Ελληνικό κράτος εφόσον αυτό λειτουργεί ως άεθνο και άθεο, δηλαδή εθνικά και θρησκευτικά ΟΥΔΕΤΕΡΟ. Δεν θέλω θρησκευτικά, εθνικά σύμβολα μέσα στο στρατό αλλά μόνο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ !!
Θέλω ως στρατευμένος να παρακολουθείτε κάθε δράση μου απόκάμερες ασφαλείας και τους ανώτερους μου, να υπακούω ΜΟΝΟ στους ανώτερους μου, να μην υπάρχει συνδικαλισμός ή κλίκες μέσα στο στράτευμα και να κρίνομαι ανάλογα με την απόδοση μου και όχι ανάλογα αν είμαι καλός Χριστιανός ή Έλληνας εθνικόφρονας.
Θέλω να με στέλνουν στη γραμμή του πυρός και ΌΧΙ να κάθομαι και να φυλάω τον τίμιο σταυρό στο πάσχα των Χριστιανών. Στα @@ μου η πίστη του καθενός…
ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ Ή ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Ή ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ !!

εσυ πηγες στρατο?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πρεπει να βρεις εμβλημα για το πασπαρογατοκομμα... Μισες δουλειες κανεις νομιζω ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
pasparogatos.jpg

Stories