Νέα

πορμεταναστηςVS πασπαρογατος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιον θα ψηφιζατε στις επομενες εκλογες?

• πασπαρογατο

Ψήφοι: 21 39,6%
  • πορνομεταστη

Ψήφοι: 32 60,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

Επισκέπτης
στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη βενεζουέλα και την Αντι-Αμερικανική στάση του ΣΥΡΙΖΑ.
Posted in Uncategorized
Reply

Δεν καταλαβαίνω την αντι-Αμερικανική στάση της όμορφης κυρίας Δούρου. Θέση μου είναι ότι πρέπει να γίνει πραξικόπημα στη Βενεζουέλα για να ανατραπεί ο Τσάβεζ και να επικρατήσει η ευνομία στην χώρα αυτή υπό διεθνή έλεγχο, να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα που καλπάζει στη Λατινική Αμερική, να δώσει ο στρατός ασφάλεια, φαΐ, δουλειές στον κοσμάκη όπως έκανε η φιλοΑμερικανική κυβέρνηση του Παπαδόπουλου παρόλο που έχω τις πολιτικές μου διαφωνίες με την πρώην Ελληνική χούντα καθώς έκανε εγκληματικά λάθη κατά των μειονοτήτων και αντιφρονούντων όπως και το ότι δεν συνεργάστηκε με το Ισραήλ εκείνης της εποχής για το καλό της Ελλάδας. Για να λέει ο Τσάβεζ καλό παιδί τον Ομπάμα φανταστείτε πόσο ξεφτίλες είναι οι Δημοκράτες. Είμαι υπέρ της σκληρής δεξιάς των Ρεπουμπλικανών. Παρα ταύτα συμφωνώ με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση του Ομπάμα. Νομίζω πως ένας νέος Bush θα ήταν άξιος να πάει μπροστά την Αμερική. Ο Μιτ Ρόμνευ φένεται πολύ λίγος… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΞΊΘΡΗΣΚΟ Ή ΆΘΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΡΘΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ.

Επισκέπτης
Οι Γερμανοί λένε στην κυβέρνηση μας “ΚΟΨΤΕ” αλλά δεν την κατευθύνει στο που θα πρέπει να κόψει μισθούς, συντάξεις καθώς το αφήνει στην βούληση του Σαμαρά. Θέση μου είναι να δώσουμε την ενέργεια της χώρας μας σε πολυεθνικές, να κάνουμε υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα (Μακεδονικό, Μειονοτικά, Κύπρος, Αιγαίο), για να ΜΗΝ κοπούν άλλο μισθοί και συντάξεις και να επαναφερθούν στα παλιά επίπεδα καθώς μόνο έτσι θα έρθουν πληθώρα επιχειρήσεων από το εξωτερικό (κυρίως Τουρκία) και θα διαγραφεί το μισό μας χρέος. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που πλήρωνε για χρόνια τον υψηλότερο φόρο στο ΤΕΒΕ για να πάρει υψηλή σύνταξη να του κόβουν τα μισά με το που βγαίνει… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!

Επισκέπτης
Όλη η αλήθεια για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Posted in Uncategorized
Reply

Όταν τα “ψάλλεις” στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της σχολής σου ως δια μαγείας εμφανίζονται άτομα από το πουθενά και σε αρχίζουν τις ειρωνείες, “μπιχτές”, σου κάνουν παρατηρήσεις για το τι φοράς, για το ύψος ή τα κιλά σου, το κάθε τι σε προσωπικό επίπεδο, λες και αυτοί όλοι εκεί μέσα είναι τέλειοι σε όλα τους. Τέτοιες φασιστο-οργανώσεις που νομίζουν ότι κατέχουν το αλάθητο και που έχουν δικούς τους ανθρώπους παντού και σε ρουφιανεύουν, στις οποίες τα μέλη τους κρύβονται πίσω από την συλλογικότητα… Η φάση είναι ότι την μια σε παρουσιάζονται μέσω επίσημων εκπροσώπων τους ευγενικά, σοβαροφανή και καλοσυνάτα και την άλλη βάζουν διάφορους τραμπούκους να στη πέφτουν πισώπλατα και όταν πας να τους καταγγείλεις (ξεσκεπάσεις) ξαφνικά λένε “όχι δεν έχουμε τραμπούκους, δεν μας εκπροσωπεύουν τέτοιοι άνθρωποι”…. και άντε μετά εσύ να βρεις το δίκαιο σου όντας ένας αντιμέτωπος με μια τεράστια οργάνωση που είναι “κράτος εν κράτη” στο χώρο εργασίας σου…

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1

Εκει τυπε πασπ ολο στα χωνουν,γιατι;ουτε προκειται να διαβασω τα κατεβατα,τοποθετησου αν θες.

Επισκέπτης

Εκει τυπε πασπ ολο στα χωνουν,γιατι;ουτε προκειται να διαβασω τα κατεβατα,τοποθετησου αν θες.
θα τοποθετηθώ πολύ σύντομα με διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

(νεολαία πασοκ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
Posted in Uncategorized
Reply

Δυστυχώς η ΠΑΣΠ και το ΠΑΣΟΚ μας εκμεταλλευόντουσαν τόσα χρόνια. Παρίσταναν τάχα τους ανεξίθρησκους και υπέρμαχους της ισοπολιτείας ενώ ταυτόχρονα εφάρμοζαν ήπια εθνικοσοσιαλιστική πολιτική εναντίων των μειονοτήτων σε Θράκη και Φλώρινα αφήνοντας τους χρυσαυγίτες να μας απειλούν, υβρίζουν, μπουκάροντας συνεχώς στις εκδηλώσεις μας και κάνοντας διάφορους τραμπουκισμούς σε ιερούς μας ναούς με την κάλυψη της φιλο-χρυσαυγίτικης Ελληνικής αστυνομίας. Το χω αντιληφεί έστω και αργά επίσης από τη στάση του Βενιζέλου που το παίζε μάγκας πίσω από τις mercedes και τις βίλες του. Ο Παπανδρέου ήταν πάντως πιο λογικός και θαρραλέος από τον Βενιζέλο… ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό και ας φτάσω στο πάτο οικονομικά… γιατί για μένα πρώτα και πάνω από όλα είναι η θρησκευτική, εθνική, ιδεολογική, φιλοσοφική, πολιτιστική περηφάνια μου και μετά όλα τα άλλα ως υπερήφανος Σιωνιστής ΠΑΝΘΡΗΣΚΟΣ που είμαι.
Δεν είμαι άλλο πια πασπίτης. Το ΠΑΣΠΑΡΟΓΑΤΟΣ όμως θα μείνει ως παρατσούκλι μου γιατί το γουστάρω και γιατί είναι η ιστορία της ζωής μου καθώς ξεκίνησα την πολιτική μου τρολλεταρική σταδιοδρομία μέσα από την ΠΑΣΠ.

Επισκέπτης
Αυτοβιογραφία

Ονομάζομαι Γεώργιος Αντωνιάδης γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στην πόλη της Δράμας στην Ελληνική δημοκρατία. Είμαι νόμιμος πολίτης της Ελλάδας δηλαδή Έλληνας πολίτης και διεθνιστής καθώς δεν έχω συγκεκριμένη εθνική συνείδηση αλλά θεωρώ πατρίδα μου όλη την γη και έθνος μου όλα τα κράτη του κόσμου. Έτσι λοιπόν μπορεί σε μια φάση της ζωής μου να δηλώσω Έλληνας και σε μια άλλη Τούρκος, ανάλογα δηλαδή με τα κέφια μου.
    Ως προς το θρήσκευμα μου είμουν πρώην βαπτισμένος χριστιανός ορθόδοξος, αργότερα προσυλητίστικα στο δόγμα "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ" και έγινα εβραίος/προτεστάντης ή υπερ-ισραηλινός προτεστάντης ευαγγελιστής ή ένας ιουδαιο-χριστιανός, και τώρα δηλώνω ΠΑΝΘΡΗΣΚΟΣ δηλαδή πιστεύω ταυτόχρονα στις 3 μονοθειστικς θρησκείες (Ισλάμ, Ιουδαισμός, Χριστιανιμός).
    Στον χώρο της φιλοσοφίας και συγκεκριμένα του τεκτονισμού είμαι υπερσιωνιστής (έτσι όπως ορίζω εγώ τον υπερσιωνισμό) δίχως να είμαι μυημένος ακόμη ως τέκτονας, διότι θεωρώ τον εαυτό μου ανένταχτο, δηλαδή δεν θέλω να εκπροσοπούμε από κανένα μασονικό τάγμα, διότι δεν θέλω όταν προσεύχομαι ή επικαλούμε τον Θ-ό να συνπάρχω με άλλους ανθρώπους και αυτό διότι θεωρώ την πίστη μου με τον Θ-ό καθαρά προσωπική και δεν επιθυμώ να την μοιράζομαι με άλλους.
    Τέλος αναγνωρίζω στην πίστη μου τον ένα και μοναδικό Θ-ό του κόσμου με το όνομα Ιεχωβά ή Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος (Μ.Α.Τ.Σ.) αλλά δεν ανήκω στην οργάνωση των μαρτύρων του ιεχωβά παρόλες τις ομοιότητες που έχω στην πίστη μου με αυτήν ως προς την ερμηνία του λόγου του Θ-ο. Έτσι λοιπόν αγαπώ τον ένα και μοναδικό θεό του κόσμου, αλλά ΔΕΝ ασπάζομαι την θεοκρατία και τα θεοκρατικά καθεστώτα στον κόσμο που αποτελούν ακραίες μορφές πίστης στο θεό.
    Σπούδασα στο Δεύτερο Λύκειο Δράμας, αργότερα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, υπήρξα μέλος, υποψήφιος της Π.Α.Σ.Π. για 2 έτη.
    Αγωνίζομαι ειρηνικά και δημοκρατικά κατά του εθνικισμού στην Ελλάδα αλλά όχι κατά του εθνισμού που αποτελεί μια υγειή έκφραση αγάπης προς την πατρίδα.
    Στηρίζω τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται στο περιθώριο στην Ελλάδα (τσιγγάνοι, ιερόδουλες, μετανάστες, μειονότητες) αλλά από την άλλη δεν θεωρώ την Ελλάδα ένα ξέφραγκο αμπέλι που να μπαίνει σε αυτήν λαθραία και να ασυδωτεί οποιοσδήποτε εφόσον δεν υπάρχει εφαρμοζμένο στην Ελλάδα ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Είμαι φιλελεύθερος στα κοινωνικά θέματα, ένας άνθρωπος χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, ένας αληθινός επαναστάτης που προτιμά να θυσιάζετε για τις ιδέες του παρά να θυσιάζει.
    Επίσης είμαι φιλειρηνικό άτομο, τηρώ τους νόμους του ελληνικού κράτους και τους σέβομαι, είμαι εναντίον του ρατσισμού-εθνικισμού όπως προείπα καθώς και της αντίθετης ακραίας ιδεολογίας που είναι ο αναρχοκομμουνισμός καθώς πιστεύω πως κάνει κακό στον χώρο μου, επίσης είμαι κατά των καταλήψεων σε σχολές, δημόσιες υπηρεσίες, χώρους και κατά των απεργιών.
    Θέλω ένα πανεπιστήμιο στο οποίο οι φοιτητικές παρατάξεις θα ασχολούνται ΜΟΝΟ με θέματα επιστημονικά με βάση το αντικείμενο σπουδών της κάθε σχολής βοηθώντας και στηρίζοντας τους φοιτητές στις σπουδές τους και όχι με απαρχαιωμένες σοσιαλιστικές και άλλες ιδεολογίες (εκτός τις σχολές πολιτικών επιστημών).
    Θέλω ένα πανεπιστήμιο στο οποίο θα υπάρχει άσυλο μόνο ιδεών και όχι και τρομοκρατικών, κακοποιών στοιχείων (ακροαριστερών ή ακροδεξιών), στο οποίο θα υπάρχει αστυνόμευση από ιδιώτες (ιδιωτικές εταιρίες) και όχι από την δημόσια ελληνική αστυνομία που είναι φίλα προσκείμενη σε εθνικιστικές ιδεολογίες ανεξάρτητα από το όποιο κόμμα είναι στην εξουσία.
    Το πολιτικό όραμα μου είναι η δημιουργία μιας κεντρικής βαλκανικής και μιας μεσογειακής ένωσης που θα φέρει ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή που ανήκει η Ελλάδα (βαλκάνια, μεσόγειος), η φιλική συνήπαρξη αναρχικών και εθνικοσοσιαλιστών στην κοινωνία μέσα από την ισχυροποίηση του σημερινού δημοκρατικού πολιτεύματος και την μετατροπή του εθνικισμού σε εθνισμό ή αντεθνισμό, η δημιουργία μιας ανοιχτής κοινωνίας χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις αλλά και με νόμους αυστηρούς, η δημιουργία ενός παγκόσμιου στρατού που θα καταργήσει τους εθνικούς στρατούς και θα επιβάλει την παγκόσμια ειρήνη χωρίς πολέμους καταλύοντας παράλληλα οποιασδήποτε μορφή βίαιης εξέγερσης ή επανάστασης.
    Το όραμα μου είναι μια εξανθρωπισμένη, δίκαιη παγκοσμιοποίηση για όλους!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686

Φιλαρακο ,δεν πρεπει να κάνεις λίγο δίαιτα ?

Ο Πορνομετανάστης έχασε τα περιττά κιλά .

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ρε φιλε δεν υποφέρεστε.. και συ και ο αλλος.. γαμω τη πιστη μου δηλαδη...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Η πολιτική είναι θέμα μυαλού και όχι κιλών.
Ο Πορνομετανάστης είναι φαλακρός αν το δούμε έτσι.

Τα πολλά κιλά επηρεάζουν την λειτουργία του μυαλού .

Με την υπνική άπνοια που έχεις λογω πολλων

περιττών κιλων ,μειώνεται η απόδοση του εγκεφάλου σου .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o πασπαρογατος ειναι ενας κομπογιανητης απατεωνας ιαχωβας που τον πληρωνουν οι εβραιοι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
"pasparogatos".....πάρ'το λίγο αλλιώς λέμε,δεν τραβάει το "πράμα"................. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom