You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορδομετανάστης θύμα απαγωγής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα makis52
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
Μετά την απαγωγή ενός Έλληνα πολίτη και του ανιψιού του, μέλη της εγκληματικής ομάδας ζήτησαν χρήματα και τίτλους ιδιοκτησίας ακινήτων. Μετά από δύο μήνες παράνομης φυλάκισης, βασανιστηρίων, απειλών θανάτου και ψυχολογικής πίεσης στα θύματα, οι ύποπτοι απέσπασαν 600.000 ευρώ και έξι διαμερίσματα σε ελίτ περιοχές της Οδησσού. Σήμερα, 13 Απριλίου, η αστυνομία απελευθέρωσε τους όμηρους και συνέλαβε δύο εμπλεκόμενα άτομα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
τα διαμερισματα πως ακριβως τα απεσπασαν? αφου δεν ειναι κατι που μπορεις να το παρεις και να το κρυψεις οπως τα λεφτα. αφου οι προηγουμενοι ιδιοκτητες ηταν θυματα, οι επομενοι αμεσως ενοχοποιουνται ειτε ως αμεσα εμπλεκομενοι ειτε ως κλεπταποδοχοι, συμβολαιογραφικες πραξεις με ανωνυμους δεν γινονται.
μηπως εννοει οτι τα πουλησαν για να πληρωσουν τα λιτρα?
μηπως εννοει οτι τα πουλησαν για να πληρωσουν τα λιτρα?
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Πού κολλάει ο πορνομεταναστης;
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ο χάρης δεν είχε θείο στην οδησσό?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.267
- Πόντοι
- 5.006
απλα για την τηλεθεαση τυπε...Πού κολλάει ο πορνομεταναστης;
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
είναι click-bait titleΠού κολλάει ο πορνομεταναστης;
ένας από τους μεταπτυχιακούς τίτλους του δάσκαλου είναι στο media communication strategy
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δηλαδή αυτός είχε 6 διαμερίσματα στην Οδησσό και δεν ήξερε Ρώσικα;
Νταξ, καταλάβαμε.
Νταξ, καταλάβαμε.
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
oxi,δεν τον γνωριζω τονκυριο αλλα σημερα που πηρα τον θειο μου ηταν μαζι και δεν μπορουσαμε να μιλησουμε.Δηλαδή αυτός είχε 6 διαμερίσματα στην Οδησσό και δεν ήξερε Ρώσικα;
Νταξ, καταλάβαμε.
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
δεν τον ξερω τον τυπο αλλα αλλοι των γνωρισαν οπως και ο θειος μου.ο χάρης δεν είχε θείο στην οδησσό?
διαβασα οτι η γυναικα του την εστηε μια 35 ετων.
αυτη ειπε στους εγκληματιες αυτους απο νικολαεβ να τον ληστεψουν
να παρουν την περιουσια και τα σπιτια του και να τα παρει αυτη.
δυστυχος φενωντε εντελως θυματα και οι δυο,μηδεν ρωσικα,χωρις να ξερουν την
νοοτροπια και τι παιζει εκει
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
αν δεν γνωριζα ρωσικα θα παθαινα και εγω τα ιδια,πολλες φωρες την γλιτωσα την απαγωγη.
αν θυμαστε εγραφα που μου τν επεσαν αζεροι μπραβοι και ηθελαν να με βαλουν σε αμαξι.
ολη την μερα με παρακολουθουσε ενας γοριλας που πηρα ειδηση και μαλιστα ειδα να με
φωτωγραφιζει.6 μηνες μετα που με ληστεψαν ουκρανοι ισως εχει χερι και ενας απο τους αζερους
εκεινη την μερα πρωην φιλος και ανιψιος του κολητου μου.εκεινο το βραδι 20 λεπτα πριν
του εδωσα 500 γριβνα για να μην με ενοχλα και λυσαμε την παρεξηγηση που μου την επεσαν οι φιλοι του
αν θυμαστε εγραφα που μου τν επεσαν αζεροι μπραβοι και ηθελαν να με βαλουν σε αμαξι.
ολη την μερα με παρακολουθουσε ενας γοριλας που πηρα ειδηση και μαλιστα ειδα να με
φωτωγραφιζει.6 μηνες μετα που με ληστεψαν ουκρανοι ισως εχει χερι και ενας απο τους αζερους
εκεινη την μερα πρωην φιλος και ανιψιος του κολητου μου.εκεινο το βραδι 20 λεπτα πριν
του εδωσα 500 γριβνα για να μην με ενοχλα και λυσαμε την παρεξηγηση που μου την επεσαν οι φιλοι του
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
ο χάρης δεν είχε θείο στην οδησ
ενω ο διμητρακης ξερει μονο ρωσικαΔηλαδή αυτός είχε 6 διαμερίσματα στην Οδησσό και δεν ήξερε Ρώσικα;
Νταξ, καταλάβαμε.
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
θα σου κλαίγανε τα καρύδια εσένααν δεν γνωριζα ρωσικα θα παθαινα και εγω τα ιδια,πολλες φωρες την γλιτωσα την απαγωγη.
1ον διότι δεν έχεις ούτε ένα διαμοίρασμα
2ον εσύ είσαι εκπαιδευμένος θα τους είχες γαμησεισ το ξύλο
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
oxi,δεν τον γνωριζω τονκυριο αλλα σημερα που πηρα τον θειο μου ηταν μαζι και δεν μπορουσαμε να μιλησουμε.
λέγει η παροιμία από "μικρό και από αρχηγό πολιτικού κόμματος μαθαίνεις την αλήθεια..."Πού κολλάει ο πορνομεταναστης;
Είχε δίκαιον ο κ.πρόεδρος που σε επείραζε αγαπητέ. Πορδομετανάστης στην αλλοδαπή ήτο το θύμα όχι νυχτοφύλακας. Επαγγελματίας επενδυτής είναι ο άνθρωπος δε εφυτοζωούσε.
Αυτά για να βλέπουν οι υποψήφιοι πορδομετανάσται ότι η πορδομετανάστευσις στο εξωτερικό δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.
Τελευταία τροποποίηση:
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
Τα' λέγες, τα ' λεγες Χάρη μου αλλά εγώ σκληρός και άδικος, ενόμιζα ότι σε είχε κτυπήσει η μαλακεία στο κεφάλι.αν δεν γνωριζα ρωσικα θα παθαινα και εγω τα ιδια,πολλες φωρες την γλιτωσα την απαγωγη.
Καλά ρε παιδάκι μου κι εσύ, αφού είναι τόσο επικίνδυνα, δεν επήγαινες να περάσεις τας διακοπάς σου σ' ένα πιο ήσυχο μέρος όπως στο Καράκας ή στην Δαμασκό της Συρίας ?
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
πολλοι υποωιαστηκαν εμενα και τον θειο μου.εμεις εχουμε 30 σπιτιαοχιΜετά την απαγωγή ενός Έλληνα πολίτη και του ανιψιού του, μέλη της εγκληματικής ομάδας ζήτησαν χρήματα και τίτλους ιδιοκτησίας ακινήτων. Μετά από δύο μήνες παράνομης φυλάκισης, βασανιστηρίων, απειλών θανάτου και ψυχολογικής πίεσης στα θύματα, οι ύποπτοι απέσπασαν 600.000 ευρώ και έξι διαμερίσματα σε ελίτ περιοχές της Οδησσού. Σήμερα, 13 Απριλίου, η αστυνομία απελευθέρωσε τους όμηρους και συνέλαβε δύο εμπλεκόμενα άτομα.
δαμασκο πηγαινε για δουλειες γνωστη μου τον καιρο του πολεμουΤα' λέγες, τα ' λεγες Χάρη μου αλλά εγώ σκληρός και άδικος, ενόμιζα ότι σε είχε κτυπήσει η μαλακεία στο κεφάλι.
Καλά ρε παιδάκι μου κι εσύ, αφού είναι τόσο επικίνδυνα, δεν επήγαινες να περάσεις τας διακοπάς σου σ' ένα πιο ήσυχο μέρος όπως στο Καράκας ή στην Δαμασκό της Συρίας ?
και ελεγε εκει δεν εχει μαχες ουτε επικινδυνα.παντως ειναι καλα αυτη την στιγμη.
πας απο βυρητο με λεωφορειο,πηγαν ρωσοι εκει τουριστες
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
επαληθεύτηκες με τον πιο τραγικό τρόπο.αν δεν γνωριζα ρωσικα θα παθαινα και εγω τα ιδια,πολλες φωρες την γλιτωσα την απαγωγη.
όταν έδινες το ρεπορτάζ δαρμένος κάποια ζώα γελάγανε
κάποια ζώα δεν σε πιστεύανε
τώρα θα σε πιστέψουνε ευτυχώς και τα ζώα
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
δάσκαλε θα σε παρακαλούσα να κάνεις μίνι ανάλυση της συμπεριφοράς των θυμάτων. Είναι φυσιολογική αντίδραση τους ή πρόκειται για άτομα χαμηλής νοητικής ικανότηταςλέγει η παροιμία από "μικρό και από αρχηγό πολιτικού κόμματος μαθαίνεις την αλήθεια..."
Είχε δίκαιον ο κ.πρόεδρος που σε επείραζε αγαπητέ. Πορδομετανάστης στην αλλοδαπή ήτο το θύμα όχι νυχτοφύλακας. Επαγγελματίας επενδυτής είναι ο άνθρωπος δε εφυτοζωούσε.
Αυτά για να βλέπουν οι υποψήφιοι πορδομετανάσται ότι η πορδομετανάστευσις στο εξωτερικό δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
αν είναι φυσιολογική η αντιδρασίς τους, ότι εφωνάζανε όταν τους δέρνανε ? ε μάλλον φυσιολογικό είναι αυτό.δάσκαλε θα σε παρακαλούσα να κάνεις μίνι ανάλυση της συμπεριφοράς των θυμάτων. Είναι φυσιολογική αντίδραση τους ή πρόκειται για άτομα χαμηλής νοητικής ικανότητας
Εκείνο που προβληματίζομαι εάν είναι φυσιολογικό, η εμμονή του Χάρη να πηγαίνει εκεί. Άμα θέλει να κάνει διακοπές ας πήγαινε σε κάνα πιο ασφαλές μέρος που δεν κινδυνεύει από αγροίκους και απαγωγείς πχ Τιχουάνα στο Μεξικό ή Μογκαντίσου στην Σομαλία που' χει και θάλασσα και παραλίες που του αρέσει
Προσέξτε ότι στο ντου επήγε η міграційна служба , το αλλοδαπών, δηλαδή ο τύπος ή/και ο ανιψιός του σα τουρίστας ήταν εκεί. Πού πας ρε Γιάνναρε κι αγοράζεις 6 διαμερίσματα, τι είναι γαριδάκια και τα δίνουν με την σέσουλα στην Οδησσό? Και σικάτο διαμέρισμα εάν προσέξατε. Εγώ δεν τον γνωρίζω τον κύριο, όλοι αυτοί είναι νέα θύματα και εις την Οδησσό δεν είχα ποτέ καμία σχέσιν, αλλά με τα χρήματα που ακούω πρέπει να επρόκειτο περί σοβαρού αιμοδότου της περιοχής.
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις