Νέα

Πορδομετανάστης θύμα απαγωγής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis52
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
επαληθεύτηκες με τον πιο τραγικό τρόπο.
όταν έδινες το ρεπορτάζ δαρμένος κάποια ζώα γελάγανε
κάποια ζώα δεν σε πιστεύανε
τώρα θα σε πιστέψουνε ευτυχώς και τα ζώα
λοιπόν θα στο εξηγήσω : είχες ποτέ καμια γάτα, σκύλο και ήθελες να πας ταξίδι να του αφήσεις τροφή για ημέρες? Δε γίνεται θα την φάει όλη αμέσως , ή θα την σκορπίσει , μαγαρίσει κλπ δεν εχει την λογική το ζωντανό να σκεφτει ότι φεύγει το αφεντικό μου τόσο πρέπει να φάω.
Έτσι λοιπόν κι αυτοί επειδή είναι ζώα, βλέπουν μόνον τα λεφτά. Δεν έχουν την λογική να σκεφτούν, ότι τα εμβάσματα μέσω τραπεζών αφήνουν ίχνη, οι συμβολαιογραφικές πράξεις το ίδιο, τα θύματα ή οι συγγενείς κάποτε θα παραπονεθουν κλπ Το πιθανώτερο είναι ότι θείο και ανηψιό θα τους σκοτώνανε μετά. Και θα τους ευρίσκανε βέβαια ύστερα από κάποιο χρόνο τους δράστες, είναι γεμάτες οι φυλακές από τέτοιους πανηλιθίους στην Ουκρανία.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
αν είναι φυσιολογική η αντιδρασίς τους, ότι εφωνάζανε όταν τους δέρνανε ? ε μάλλον φυσιολογικό είναι αυτό.
Εκείνο που προβληματίζομαι εάν είναι φυσιολογικό, η εμμονή του Χάρη να πηγαίνει εκεί. Άμα θέλει να κάνει διακοπές ας πήγαινε σε κάνα πιο ασφαλές μέρος που δεν κινδυνεύει από αγροίκους και απαγωγείς πχ Τιχουάνα στο Μεξικό ή Μογκαντίσου στην Σομαλία που' χει και θάλασσα και παραλίεςπου του αρέσει
Προσέξτε ότι στο ντου επήγε η міграційна служба , το αλλοδαπών, δηλαδή ο τύπος ή/και ο ανιψιός του σα τουρίστας ήταν εκεί. Πώς πας ρε Γιάνναρε κι αγοράζεις 6 διαμερίσματα, τι είναι γαριδάκια και τα δίνουν με την σέσουλα στην Οδησσό? Και σικάτο διαμέρισμα εάν προσέξατε. Εγώ δεν τον γνωρίζω τον κύριο, όλοι αυτοί είναι νέα θύματα και εις την Οδησσό δεν είχα ποτέ καμία σχέσιν, αλλά με τα χρήματα που ακούω πρέπει να επρόκειτο περί σοβαρού αιμοδότου της περιοχής.
αντίδραση εννοώ που φυλάγανε τα χέρια των αστυνομικών και ο τρόπος ομιλίας.
Έχεις δίκιο για το αλλοδαπών, γνωρίζανε ότι ψάχνουν για αλλοδαπούς και γιαυτό υπήρχε και διερμηνέας γυναίκα στην ομάδα. Συνέντευξη έδωσε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας κατά της διαφθοράς της ГУНП

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
λοιπόν θα στο εξηγήσω : είχες ποτέ καμια γάτα, σκύλο και ήθελες να πας ταξίδι να του αφήσεις τροφή για ημέρες? Δε γίνεται θα την φάει όλη αμέσως , ή θα την σκορπίσει , μαγαρίσει κλπ δεν εχει την λογική το ζωντανό να σκεφτει ότι φεύγει το αφεντικό μου τόσο πρέπει να φάω.
Έτσι λοιπόν κι αυτοί επειδή είναι ζώα, βλέπουν μόνον τα λεφτά. Δεν έχουν την λογική να σκεφτούν, ότι τα εμβάσματα μέσω τραπεζών αφήνουν ίχνη, οι συμβολαιογραφικές πράξεις το ίδιο, τα θύματα ή οι συγγενείς κάποτε θα παραπονεθουν κλπ Το πιθανώτερο είναι ότι θείο και ανηψιό θα τους σκοτώνανε μετά. Και θα τους ευρίσκανε βέβαια ύστερα από κάποιο χρόνο τους δράστες, είναι γεμάτες οι φυλακές από τέτοιους πανηλιθίους στην Ουκρανία.
έχεις απόλυτο δίκιο εκεί πήγαινε η δουλειά. Θα τους ρίχνανε σε καμιά χωματερή και υπολογίζανε ότι δεν θα βρίσκονταν τα πτώματα ποτέ ή μέχρι να βρεθούν θα είχαν προλάβει να ρευστοποιήσουν τα ακίνητα. Η κωλοφαρδία του θείου και ανηψιού δεν περιγράφεται.

OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Έχεις δίκιο για το αλλοδαπών, γνωρίζανε ότι ψάχνουν για αλλοδαπούς και γιαυτό υπήρχε και διερμηνέας γυναίκα στην ομάδα. Συνέντευξη έδωσε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας κατά της διαφθοράς της ГУНП
Θα τους δολοφονούσαν στο τέλος , δεν υπήρχε άλλη περίπτωσις. Όσο δε για την συμπεριφορά τους οι άνθρωποι ευρίσκοντο υπό μακροχρόνιο στρες, σε κατάσταση σοκ ήσαν θείος και ανεψιός

OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Το αλλοδαπών επήγε τυπικώς εκεί διότι είχαν παραβεί το χρονικό όριο της βίζας τους . Οι υπόλοιποι λογικώς στο ντου ήσαν сбу κοινώς ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ αυτοί αναλαμβάνουν τετοιες υποθέσεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το αλλοδαπών επήγε τυπικώς εκεί διότι είχαν παραβεί το χρονικό όριο της βίζας τους . Οι υπόλοιποι λογικώς στο ντου ήσαν сбу κοινώς ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ αυτοί αναλαμβάνουν τετοιες υποθέσεις.
από τα σήματα στο μπράτσο είναι τα ουκρανικά αντίστοιχα των αμερικανικών SWAT σώματα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
περί σοβαρού αιμοδότου της περιοχής.
600χιλ και 6 διαμερισματα αυτο το γιουρουκι,να ποιοι γιναν επιτυχημενοι μετα απο 40 χρονια Πασοκ,να γιατι φτασαμε στην καταστροφη,παντελως ανιωθοι ,αστοιχειωτοι,αγεωγραφητοι ,κανονικα ζωντοβολα που το πασοκ τους εκανε παμπλουτους,ουτε επιγνωση που βρισκονται ,που πάνε,τι κανουν,μια ουκρανα τον εκανε νοικοκυρη , ο άλλος λέει να μιλανε ρωσικα που με το ζορι μιλαγαν αγγλικα Γαρδελη,ε ρε θλιψη,αφου δεν τους βρηκαν σε κανα καταψυκτη κομματακια παλι καλά

OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
600χιλ και 6 διαμερισματα αυτο το γιουρουκι,να ποιοι γιναν επιτυχημενοι μετα απο 40 χρονια Πασοκ,να γιατι φτασαμε στην καταστροφη,παντελως ανιωθοι ,αστοιχειωτοι,αγεωγραφητοι ,κανονικα ζωντοβολα που το πασοκ τους εκανε παμπλουτους,ουτε επιγνωση που βρισκονται ,που πάνε,τι κανουν,μια ουκρανα τον εκανε νοικοκυρη , ο άλλος λέει να μιλανε ρωσικα που με το ζορι μιλαγαν αγγλικα Γαρδελη,ε ρε θλιψη,αφου δεν τους βρηκαν σε κανα καταψυκτη κομματακια παλι καλά
Ο επενδυτής, σίγουρα είχε κάποιον "φίλο" που τον εμύησε στην όλη κατάσταση, δεν εξηγείται αλλέως , δε πας κι αγοράζεις 6 διαμερίσματα σε μια χώρα που δε ξέρεις που παν τα τέσσερα. Όντως είχε άγιο διότι πήγαινε για θάψιμο στο δάσος...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.649
Πόντοι
606
παιδια οι απαγωγεις θα φανε ξυλο? απο τους μπατσους

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
παιδια οι απαγωγεις θα φανε ξυλο? απο τους μπατσους
θα αστειευεσε βαιβαια.εγραψα πολλες φωρες τι σου κανουν εκει.
εμενα με πηρανν σε ενα δασακι στο γιδροπαρκ 4 μπερκουτ ειδικες δυναμεις.
ηθελαν να με φοβερισουν,εχαναν τον χρονο τους μαζι μου για να δωσω λεφτα.
μου ελεγαν δεν θες να μας δεις με την ασχημη,εγω παλι ηρεμος και δεν εδειχνα φοβο.
ειδαν δεν ευγενε τιποτα και με πηραν στο τμημα,εκλισαν το κελι μια ωρα.
λενε κυκλοφωρας χωρις πασπορτ,απαντησα μην μου το κλεψουν.
λενε η θα δωσεις λεφτα εδω 20 ευρο η πας δικαστηριο.
για 20 ευρο ολο αυτο?ατε παρτε λεω μην χανω την ωρα μου,γελασαν ευχαριστημενοι
και με αφησαν.την επομενη με σταματησε ο ιδιος γιδροπαρκ και εδωσα αλλα 20.
ταχα δεν με θυμωταν μετα λεει αν εχεις προβλημα αμεσως σε εμας.
εκει ετσι δουλευει η αστυνομια,3 φωρες που εχασα πολλα λεφτα μου ειπαν
βρηκαμε τους δραστεςαλλα τα λεφτα ξοδευτηκαν,αδυνατο τοσα λεφτα.
τα παιρνουν αυτοι τα λεφτα παντα.ετσι και οι ελληνες τα λεφτα δεν θα τα δουνε.
αν δουλευε τζαμπα η αστυνομια θα ασχολιοταν η πρεσβεια και αυτοι πιο γρηγορα
και οχι να περιμενουν 2 μηνες.η αστυνομια συνεργαζετε με εγληματικες ομαδες
που ληστευουν και περνουν μεριδιο.πληρωνα κιεβο προστασια σε αστυνομικους
και μαλιστα πολλες φωρες με βοηθησαν χωρις να ζητησουν εχτρα ανταλαγμα.
αλλο εγω ομως που ξερω γλωσα και νοοτροπια και αλλο αλλος ξενος που
θα του μαδουσαν ολα τα λεφτα απο τον φοβο τους.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
μου ελεγαν δεν θες να μας δεις με την ασχημη,εγω παλι ηρεμος και δεν εδειχνα φοβο.
κάτσε δεν μας τα λες καλά τώρα. Δηλαδή και στο κίεβο κινδυνεύουμε?

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
κάτσε δεν μας τα λες καλά τώρα. Δηλαδή και στο κίεβο κινδυνεύουμε?
απο το 12 δεν ξαναπηγα.βαρεθηκα να με απειλανε,να κρυβομε και να κινδυνευω.
το 2011 φιλος αδερφικος προσπαθησε να με ληστεψει και να με απαγαγει.
εγω τον μυριστικα γιατι μου εφαγε και λεφτα,ειδα που τα πηρε και τα εβαλε στην τσεπη.
με περιμενε μια μερα εξω απο το σπιτι που ειχα και τωρα ανηκει στον θειο μου κιεβο.
επιδει εγω καταλαβα αυτος ηθελε να μου κανει κακο τον γελασε και του ειπα δεν ειμαι σπιτι
θα ειμαι εξω απο το μετρο σε λιγο.οταν ηρθε εκει ειχε κοσμο δεν μπορουσε να με ληστεψει.
ειχε πιστολι κρυμενο,το ειδα και το αρπαξα αμεσως και εβγαλα την γεμιστηρα.
αδειο ηταν απλα θα με φωβεριζε και θα με εκλεβε.ο ιδιος προσπαθησε ποιο πριν με γκομενες
να ερθουνε σπιτι για να με ληστεψουν.ειδα οι γκομενες δεν ηθελαν γαμησι αλλα δολομα για να
με πανε σπιτι.τους εδιωξα και αυτος κρατουσε ενα μπουκαλι βοτκα καταλαβα θα με κτυπουσε
στο κεφαλι.εβλεπε γυρω αν περνα κανεις,ηταν βραδι και με βλεπει ενας αστυνομικος περιπολια
με το αμαξι,μου φωναζει ολα καλα χαρη?αυτος εγινε καπνος!
την γλιτωσα.λιγο πιο πριν αυτα τα δυο σκηνικα προσπαθησε να με απαγαγει.πως?
ισχυριστηκε οτι καπεια λεφτα και αντικειμενα που χαθηκαν απο το σπιτι μου
ξερει ποιοι τα εκλεψαν και θα μας τα επεστρεφαν!πρεπει ομως να παμε σε περιοχη
εκτος κεντρου που ουτ ε το μετρο δεν εφτανε εκει.με πηραν και δυο φωρες 2 περιεργοι
αρα καταλαβαινετε αν πηγαινα τι θα παθαινα.

OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
έλα ρε, εντάξει δε το κάνουν πια αυτό οι μπάτσοι αρχαίο είναι αυτό...
Κι εμένα με είχανε συλλάβει τρεις φορές, τύπου εξακρίβωσις στοιχείων που' ναι το διαβατηριό σου κλπ.
Συνήθως το βραδάκυ στο σταθμο των λαοφορείων το κάνανε αυτό και στο πάρκο Χρετσάτι διότι ξέρανε ότι αυτές οι καβλωμένες θα σε τραβολογάγανε εκεί για να φιληθείτε κάτω από την μεταλλική αψίδα της Μαλακείας με όρκους και καλά αιωνίου αγάπης στα σκοτάδια. Και στον σιδηροδρομικό σταθμό του Χαρκόβου ήταν κλασσική φάσις η σύλληψις, αλλά εκεί όπως λέει ο πρόεδρος πιάνανε μόνον τους μαυριδερούς, εμένα δε μ' είχανε σταματήσει ποτέ
Αχ νοσταλγία...

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οταν τον συναντησα και του πηρα το πιστολι εκανα ενα λαθος.μετανιωσα που την χαρισα
σε αυτο το ζωο,επρεπε να τους αφησω να τον γαμησουν και να μην σκεφτω την φιλια μας.
τι φιλια?μια ζωη τον ταιζα και χαρτζιλικωνα και αυτος μου εκανε κονε με μικρουλες γιδροπαρκ.
ο κουμπαρος μου,αστυνομικος που θα του βαβτιζα παιδι περναει και με ρωτα αυτος
ειναι που σε απειλα?ο βλακας ειπα οχι οχι.μετα εφυγε αυτος του εδωσα πισω το πιστολι αλλο λαθος.
μετα με επαιρνε με κατι τυπους και ζητουσαν 1000 ευρο,λεει χρωστο σε αυτους λεφτα.
τον πηρε ο αστυνομικος κουμπαρος μου που τον παντρεψα και δεν με ξαναενοχλησε.
ουτε γιδροπαρκα ξαναπατησε!ειπα σε ολους τι εγινε και ειπαν θα τον γαμησουν.
τα παιδακια εκει με γαπουσαν,ποτε δεν πειραζαν γιατι ολους ταιζα και κερνουσα.
παντα αν εβλεπαν αγνωστους να με πλισιασουν ερχωνταν και ρωτουσαν εχεις προβλημα?
αυτη ειναι η διαφωρα μονιμου και ντοπιου που λεω στον τασο.
αυτοι ειχαν σπιτια οδυσσο,γλωσα γκρι,νοοτροπια μηδεν ουτε διασυνδεσεις.
ουτε κανεις τους ηξερε εκει

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
έλα ρε, εντάξει δε το κάνουν πια αυτό οι μπάτσοι αρχαίο είναι αυτό...
Κι εμένα με είχανε συλλάβει τρεις φορές, τύπου εξακρίβωσις στοιχείων που' ναι το διαβατηριό σου κλπ.
Συνήθως το βραδάκυ στο σταθμο των λαοφορείων το κάνανε αυτό και στο πάρκο Χρετσάτι διότι ξέρανε ότι αυτές οι καβλωμένες θα σε τραβολογάγανε εκεί για να φιληθείτε κάτω από την μεταλλική αψίδα της Μαλακείας με όρκους και καλά αιωνίου αγάπης στα σκοτάδια. Και στον σιδηροδρομικό σταθμό του Χαρκόβου ήταν κλασσική φάσις η σύλληψις, αλλά εκεί όπως λέει ο πρόεδρος πιάνανε μόνον τους μαυριδερούς, εμένα δε μ' είχανε σταματήσει ποτέ
Αχ νοσταλγία...
καλα ρε δασκαλε με εχεις καπειον που λεει ψεματα?με πηραν με τσιπ σε ενα δασακι.
ξερεις θα σου ελεγα μαλακιες?εξω απο την πρεσβεια της κυπρου,δεν εχει μετρο εκει.
με σταματησε αστυνομια και με ρωτησε αν θελω ταξι!του εδωσα 50 γριβνα και με πηρε χρισατικ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ρε θεοχάρη εσύ πιο πολύ έχεις το χέρι στην τσέπη να δίνεις λεφτά παρά στο πουλί. Να γαμήσουμε πάμε, όχι να μοιράζουμε προνοιακά επιδόματα στο κίεβο

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οδυσσο ποτε δεν σε σταματα η αστυνομια.μονο αυτες τις μερες που ξεκινησαν αντιτρομοκρατικες.
μοσχα παλι συνεχεια ηθελαν λεφτα.μεχρι οτι περπατουσα στο γρασιδι εξω απο κοκινη πλατεια.
φιλο μου κιεβ του πηραν 300 γριβνα το 2009 γιατι δεν διασταυρωσε κατω απο το μετρο αλλα
περασε απεναντι απο τον αδειο δρομο!εχει λογικη εκει ρε δασκαλε με αυτους?

OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ρε θεοχάρη εσύ πιο πολύ έχεις το χέρι στην τσέπη να δίνεις λεφτά παρά στο πουλί. Να γαμήσουμε πάμε, όχι να μοιράζουμε προνοιακά επιδόματα στο κίεβο
μα όλους αυτούς τους τύπους που τους ταίζει και τους δίνει χαρτζηλίκι ο Χαρης εάν τους είχε γαμησει θα' ταν Ο Λιγνάδης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom