Νέα

Πολυτελή ταξίδια με τα λεφτά του μαλάκα φορολογούμενου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εντάξ' κακός ο ΟΤΕ αλλά και οι εναλλακτικοί το παρακάνουν με την κλάψα.

Τον κοστολογικό έλεγχο του ΟΤΕ δεν τον έκανε η Grant Thorton;

σίγουρα.. αν και νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι στις χρεώσεις αλλά στην δυστοκία του ΟΤΕ να παραδίνει βρόγχους..  ;) ;) ;) ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ένα λεπτο. Ανήκουν σε θυγατρική του και δεν της πληρώνει αντίτιμο; Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό... Πώς το δέχεται ο ελεγκτής που του υπογράφει τα αποτελέσματα;  :think:

το πρόβλημα είναι ότι τόσο στον ΟΤΕ όσο και στην ΔΕΗ είναι αχταρμάς...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ένα λεπτο. Ανήκουν σε θυγατρική του και δεν της πληρώνει αντίτιμο; Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό... Πώς το δέχεται ο ελεγκτής που του υπογράφει τα αποτελέσματα;  :think:

Δεν υπάρχει καμμία θυγατρική που να είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το δίκτυο.

Για αυτό λέμε να σπάσει η ΔΕΗ σε μία εταιρία για το δίκτυο και σε μία για την παραγωγή - διακίνηση.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει καμμία θυγατρική που να είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το δίκτυο.

Για αυτό λέμε να σπάσει η ΔΕΗ σε μία εταιρία για το δίκτυο και σε μία για την παραγωγή - διακίνηση.
zigisthkes???? ποσα κιλα????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ασχετο αλλα πρεπει με καποιον να το μοιραστω!!ειδα στον υπνο μου οτι εκανα μασαζ στον Παγκαλοο!!μπλιαχ!θα επηρρεαστηκα απο την χθεσινοβραδυνη εκπομπη του πρετεντερη!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ασχετο αλλα πρεπει με καποιον να το μοιραστω!!ειδα στον υπνο μου οτι εκανα μασαζ στον Παγκαλοο!!μπλιαχ!θα επηρρεαστηκα απο την χθεσινοβραδυνη εκπομπη του πρετεντερη!!

πόσα κιλά ιδρώτα έριξες???

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πόσα κιλά ιδρώτα έριξες???
πωπω φαντασου να εισαι γυναικα και να πρεπει να πας μαζι του οχι τοσο για την εμφανιση αλλα για το συνολο μαλακια στον εγκεφαλο και εμφανιση!Εγω γενικως τους παχουλουτσικους τους παω!αλλα αυτος ειναι κακος χοντρος!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πωπω φαντασου να εισαι γυναικα και να πρεπει να πας μαζι του οχι τοσο για την εμφανιση αλλα για το συνολο μαλακια στον εγκεφαλο και εμφανιση!Εγω γενικως τους παχουλουτσικους τους παω!αλλα αυτος ειναι κακος χοντρος!!

η μαντάμ χριστοφάκη έχει διαφορετική άποψη...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• xristofaki_531_355.jpg
    xristofaki_531_355.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 16

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω οτι η σχεση τους ειναι τελειως επαγγελματικη.Αλλωστε και απο μυαλα ταιριαζουν.Να δεις που θα την φαμε στη μαπα σαν βουλευτη!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
νομιζω οτι η σχεση τους ειναι τελειως επαγγελματικη.Αλλωστε και απο μυαλα ταιριαζουν.Να δεις που θα την φαμε στη μαπα σαν βουλευτη!

Αρκεί να μην είναι επικρατείας ή σε μονοεδρική...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

λες εεεε???? ενώ τώρα που είναι κρατική για το συμφέρον του λαού δουλεύουν όλοι.. ειδικά αυτός ο Φωτόπουλος ρε παιδάκι μου ... τι αλτρουιστής που είναι ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμ ο άλλος ο Ρίζος .. πω πω πω.. δεν μπορώ άλλο να τους βλέπω να παλεύουνε για το καλό μου.. . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
λες εεεε???? ενώ τώρα που είναι κρατική για το συμφέρον του λαού δουλεύουν όλοι.. ειδικά αυτός ο Φωτόπουλος ρε παιδάκι μου ... τι αλτρουιστής που είναι ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμ ο άλλος ο Ρίζος .. πω πω πω.. δεν μπορώ άλλο να τους βλέπω να παλεύουνε για το καλό μου.. . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο το να συμπαραταχθω με τα στρακια που ΤΟ ΜΟΝΟ που εχουν στο  νου τους ειναι να εξασφαλισουν το κερδος στον ιδιωτη,ακομη και αν αυτο ειναι σε βαρος του δημοσιου,χιλιες φορες με τους ΓΕΝΟΠατζηδες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Εντάξει, κάθε αρχηγός κόμματος έχει δικαίωμα να βάλει 12 άτομα της επιλογής του (εκ των οποίων εκλέγονται 5-6 στα μεγάλα κόμματα). 12 όμως όχι τους μισούς η όλους με λίστα. Οι άλλοι από το λαό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom