Νέα

Πολυτελή ταξίδια με τα λεφτά του μαλάκα φορολογούμενου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να ζητησουν αποζημιωση γιατι υπαρχει ανταγωνισμος?

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα,μιλαμε για φανατικους της ελευθερης αγορας τωρα-και να φανταστει κανεις οτι ΔΕΝ χρησιμοποιησε το δικο τους δικτυο ο ΟΤΕ.

όχι γιατί υπήρχε σύμβαση μεταξύ δημοσίου και των εταιρειών... και πήρανε μην στεναχωριέσαι
οπως πήρανε και οι ΣΕΠιτζήδες...
οπως πήρε και ο Κοκός...

Επισκέπτης

Επισκέπτης
αμα υπάρχει μία σύμβαση και τα δύο μέρη έχουν υποχρεώσεις και δικαιώματα....  ο μη τηρών τις υποχρεώσεις του πλερώνει..
Ολα για το κερδος του ιδιωτη λεμε.
Σε βαρος του πολιτη βεβαιως.
Να τα παρει ο Κοκος?
Να τα παρει,λεει ο τραμουντανας.
Να τα παρουν οι τηλεφωνιαρηδες?
Να τα παρουν λεει ο τραμουντανας.

Και,παρακαλω,να ανοιξει το δικτυο της η ΔΕΗ να φαει ψωμακι και φουα γκρα το καθε λαμογιο.

Επισκέπτης
αμα υπάρχει μία σύμβαση και τα δύο μέρη έχουν υποχρεώσεις και δικαιώματα....  ο μη τηρών τις υποχρεώσεις του πλερώνει..
Για την ελευθερια της αγορας,δεν θα ειπωθει τιποτε μεγαλειωδες?
Του στυλ"ζουμε την ελευθερια οταν γαμαμε τους απο κατω"και τα ρεστα?
Εστω και"ειδαμε DSL,αλλιως..."?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ολα για το κερδος του ιδιωτη λεμε.

βεβαίως γιατί από αυτό ζεί και πλερώνει μισθούς και συντάξεις το κράτος

Σε βαρος του πολιτη βεβαιως.

ναι .. είδαμε η απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών τι επιβάρυνση είχε στον πολίτη... πρίν την απελευθέρωση αστικό με χρονοχρέωση, υπεραστικό πανάκριβο και με χρονοχρέωση, διεθνή φωτιά, DSL άγνωστη λέξη, κάθε μήνα πάγιο στον ΟΤΕ .. μετά την απελευθέρωση αστικά-υπεραστικά-διεθνή δωρεάν, DSl Που σφυράει με 25 ευρώπουλα τον μήνα...

Να τα παρει ο Κοκος?
Να τα παρει,λεει ο τραμουντανας.

τα παράπονα σου στους συνταγματολόγους που απεφάνθησαν με το μέγα ειδικό τους βάρος (και όχι μόνο ειδικό αλλά και σωματικό) ότι το Τατόι δεν του ανήκει... και αντί να κάνουν μία διαπραγμάτευση και να κρατήσει 4-5 στρέματα και τα ρημάδια τα κτίρια που τώρα κοντεύουν να πέσουν (ΘΑ τα αναδείξουμε είπαν οι φωστήρες) επέβαλαν την δικαστική οδό..

Να τα παρουν οι τηλεφωνιαρηδες?
Να τα παρουν λεει ο τραμουντανας.

να τα παρουν αρκεί εγώ να πλερώνω λιγότερα και να έχω καλύτερη υπηρεσία... και ότι τους κοπρίτες του παλαιού ΟΤΕ που όταν έμπαινες στο γραφείο τους θαρείς ότι σου κάναν και χάρη που σου μιλούσαν..

Και,παρακαλω,να ανοιξει το δικτυο της η ΔΕΗ να φαει ψωμακι και φουα γκρα το καθε λαμογιο.

να τα παρουν αρκεί εγώ να πλερώνω λιγότερα και να έχω καλύτερη υπηρεσία... και όχι τους ΓΕΝΟΠατζήδες που για να έρθουν να φτιάξουν μια ασφάλεια στο ρολόι κάνουν μια βδομάδα..διότι έχουνε βαφτίσει την τεμπελιά έλλειψη προσωπικού ..

είδαμε και την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ τον περίφημε Εθνικό αερομεταφορέα .. που είχε πανάκριβες τιμές, καθυστερούσε όσο δεν έπαιρνε και στο αεροπλάνο οι αεροσυνοδοί σου φερόταν σαν να σου κάνανε χάρη που σε αφήνανε να πετάξεις .. χώρια που κάθε τρείς και λίγο εκείνη η ανεκδιήγητη ΟΣΠΑ βαρούσε και μιά απεργία για να ξεκουραστούνε τα παιδιά από το καθησιό..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για την ελευθερια της αγορας,δεν θα ειπωθει τιποτε μεγαλειωδες?
Του στυλ"ζουμε την ελευθερια οταν γαμαμε τους απο κατω"και τα ρεστα?
Εστω και"ειδαμε DSL,αλλιως..."?

Το να μιλάμε έτσι στον αέρα περί στρέβλωσης του ελευθέρου ανταγωνισμού δεν έχει νόημα. Υπήρχε συμφωνία να μη βγει με τη μία η Cosmote. Δεν ξέρω γιατί.

Μου μυρίζει να έχουν χρόνο να προετοιμαστούν οι άλλοι. Η Cosmote θα πήγαινε και θα έβαζε όπου και ο ΟΤΕ κεραίες. Πανεύκολο της ήταν και θα κατέληγε σε MONOPOLY αντί σε OLIGOPOLY η αγορά.

Δεν ξέρω. Πάντως καλώς έφαγε το πρόστιμο διότι υπήρχε συμφωνία να μείνει εκτός αγοράς. Υποψιάζομαι όμως καρτέλ των άλλων δύο, Vodafone και Telestet...

Επισκέπτης
Δεν ξέρω. Πάντως καλώς έφαγε το πρόστιμο διότι υπήρχε συμφωνία να μείνει εκτός αγοράς. Υποψιάζομαι όμως καρτέλ των άλλων δύο, Vodafone και Telestet...
Λες?
Μα να κανουν τετοια πραματα οι αγνοι και υπεροχοι ιδιωτες?Δε νομιζω,ψεματα θα ειναι.
Αυτοι το μονο που θελουν ειναι ελευθερια-κατι κακες γλωσσες λενε οτι στελνουν τον λογαριασμο στους μαλακες:ψεμα κι αυτο,δεν τα κανουν αυτα οι δημοκρατικιαρηδες μπιζνεσμεν.
Οποτε ας τηρησουμε ολοι μαζι τις συμφωνιες μας...Να εχουμε το κουτελο ψηλα βρε αδερφε.

Επισκέπτης
Το να μιλάμε έτσι στον αέρα περί στρέβλωσης του ελευθέρου ανταγωνισμού δεν έχει νόημα. Υπήρχε συμφωνία να μη βγει με τη μία η Cosmote. Δεν ξέρω γιατί.
Θα κανανε λαθος,εκει που ετοιμαζαν τα χαρτια:Ανθρωποι ειναι,τους ξεφυγε μια οξεια.
Αλλα η συμφωνια ειναι συμφωνια,ε?
Ολα κι ολα.

Συμφωνεις πχ οτι εισαι μαλακας?
Παει,τελειωσε...Πρεπει να εισαι μαλακας μεχρι τελους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λες?
Μα να κανουν τετοια πραματα οι αγνοι και υπεροχοι ιδιωτες?Δε νομιζω,ψεματα θα ειναι.
Αυτοι το μονο που θελουν ειναι ελευθερια-κατι κακες γλωσσες λενε οτι στελνουν τον λογαριασμο στους μαλακες:ψεμα κι αυτο,δεν τα κανουν αυτα οι δημοκρατικιαρηδες μπιζνεσμεν.
Οποτε ας τηρησουμε ολοι μαζι τις συμφωνιες μας...Να εχουμε το κουτελο ψηλα βρε αδερφε.

εκεί μπαίνει η πολιτεία με τα όργανα ελε΄γχου και αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... γιατί νομίζεις ότι έχουμε φτηνές τιμές στα κινητά? γιατί ο κρατικός μέχρι χτές ΟΤΕ χτύπησε τις τιμές? παπάρια ίδιες τιμές είχε βάλει και αυτός.. αλλά ήρθε η αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε (αυτήν που βρίζεις) και τους έβαλε πανευρωπαίκό κωλοδάχτυλο και τους υποχρεώσε να κατεβάσουν τιμές.. και ας είναι ιδιώτες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλάδή ο ιδιώτης με τι σκοπό πρέπει να εργάζεται ή/και να επενδύει?
Για να "μπαίνει μέσα"? :huh:

κοίταξε η αριστερά θέλει τους επενδυτές αρκεί να είναι χασοσκόποι και όχι κερδοσκόποι.. τώρα αν θα βρεί κανέναν γράψε μου... μόνο κάποιοι μαλάκες Ελληνες τα λένε αυτά που ακόμη πιστεύουν στους μύθους περί δημόσιας περιουσίας, περί εθνικού πλούτου, περί ασημικών (τι ασημικά τσίγκος και μάλιστα σκουριασμένος είναι) και σε λοιπές παπαριές που του σερβίρουν διάφοροι αριστερίζοντες οικονομισάριοι...

Επισκέπτης
εκεί μπαίνει η πολιτεία με τα όργανα ελε΄γχου και αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... γιατί νομίζεις ότι έχουμε φτηνές τιμές στα κινητά? γιατί ο κρατικός μέχρι χτές ΟΤΕ χτύπησε τις τιμές? παπάρια ίδιες τιμές είχε βάλει και αυτός.. αλλά ήρθε η αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε (αυτήν που βρίζεις) και τους έβαλε πανευρωπαίκό κωλοδάχτυλο και τους υποχρεώσε να κατεβάσουν τιμές.. και ας είναι ιδιώτες...
Πω,πω καναν τετοια πραματα?
Τα ειχαν τακιμιασει βονταφον και  γουιντ?
Πουλησαν τον ερωτα για τον ανταγωνισμο και την"ελευθερια"?
Τς,τς,τς...

ΥΓ ο Κοκος συγχωρειται παντως,εχει οικογενεια να θρεψει-και εγγονακια πλεον.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για την ακριβεια το ΜΕΓΙΣΤΟ κερδος.

μέγιστο κέρδος σημαίνει και μέγιστος φόρος.. και μέγιστος φόρος σημαίνει υποδμές, κοινωνική πολιτική και λοιπά που όλοι τα ζητάμε θέλοντας όμως να μην τα πληρώσουμε αλλά να μας τα πληρώσει το κράτος...

Επισκέπτης
κοίταξε η αριστερά θέλει τους επενδυτές αρκεί να είναι χασοσκόποι και όχι κερδοσκόποι.. τώρα αν θα βρεί κανέναν γράψε μου... μόνο κάποιοι μαλάκες Ελληνες τα λένε αυτά που ακόμη πιστεύουν στους μύθους περί δημόσιας περιουσίας, περί εθνικού πλούτου, περί ασημικών (τι ασημικά τσίγκος και μάλιστα σκουριασμένος είναι) και σε λοιπές παπαριές που του σερβίρουν διάφοροι αριστερίζοντες οικονομισάριοι...
Παντως το δικτυο ΟΤΕ και ΔΕΗ το βλεπω να ειναι αντικειμενο διαμαχης,συμφωνα με οσα εγραψες...
Νο προμπλεμ παντως,αμα τους φαινεται"τσιγκος"ας στησουνε δικο τους:Iδου η ροδος,ιδου και το κωλοδαχτυλο.

Επισκέπτης
μέγιστο κέρδος σημαίνει και μέγιστος φόρος.. και μέγιστος φόρος σημαίνει υποδμές, κοινωνική πολιτική και λοιπά που όλοι τα ζητάμε θέλοντας όμως να μην τα πληρώσουμε αλλά να μας τα πληρώσει το κράτος...
Ακομη και αν πχ μειωθουν οι συντελεστες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παντως το δικτυο ΟΤΕ και ΔΕΗ το βλεπω να ειναι αντικειμενο διαμαχης,συμφωνα με οσα εγραψες...
Νο προμπλεμ παντως,αμα τους φαινεται"τσιγκος"ας στησουνε δικο τους:Iδου η ροδος,ιδου και το κωλοδαχτυλο.

μην φοβάσαι το κάνουνε και αυτό . .εκεί που τους συμφέρει φυσικά... δεν είναι μαλάκες.. γιαυτό το δίκτυο πρέπει να είναι δημόσιο και να έχουν δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης του όλοι και με τους ίδιους όρους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom