tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ακομη και αν πχ μειωθουν οι συντελεστες?
ακόμη και αν μειωθούν... το 45% στις 100.000 είναι 45.000 .. το 25% στις 300.000 είναι 75.000
Ακομη και αν πχ μειωθουν οι συντελεστες?
Για την ακριβεια το ΜΕΓΙΣΤΟ κερδος.
Υπαρχει λες κανεις που να επιδιωκει ΕΛΑΧΙΣΤΟ κερδος?Παρότι δεν απαντάς στον προβληματισμό μου, για την οικονομία της συζήτησης το προσπερνώ και συνεχίζω...
Ποιός θα καθορίσει το "ελάχιστο" και το "μέγιστο"?
Με βάση ποιά σημεία αναφοράς?
Με ποιό δικαίωμα?
Σου απαντησα,αλλα δεν το καταλαβες.Παρότι δεν απαντάς στον προβληματισμό μου, για την οικονομία της συζήτησης το προσπερνώ και συνεχίζω...
Ρωτα τον Βολταιρο για παραδειγμα.
Θα σου πω εγώ ένα ωραίο παράδειγμα.
Το 1999, μόλις είχε πρωτοαναλάβει ο Τσάβες, το πετρέλαιο είχε 10 δολλάρια το βαρέλι και η Βενεζουέλα έκανε εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας στην Κολομβία.
Το 2010 με το πετρέλαιο στο 100 δολλάρια το βαρέλι η χώρα έμενε χωρίς ηλεκτρικό αρκετές φορές και ο Τσάβες κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Τι είχε συμβεί άραγε την δεκαετία αυτή;
Απλως κυβερνησε ενας γραφικος.Θα σου πω εγώ ένα ωραίο παράδειγμα.
Το 1999, μόλις είχε πρωτοαναλάβει ο Τσάβες, το πετρέλαιο είχε 10 δολλάρια το βαρέλι και η Βενεζουέλα έκανε εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας στην Κολομβία.
Το 2010 με το πετρέλαιο στο 100 δολλάρια το βαρέλι η χώρα έμενε χωρίς ηλεκτρικό αρκετές φορές και ο Τσάβες κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Απλως κυβερνησε ενας γραφικος.
τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει
κάτι για αδεσμεύτους, κάτι για "Η Ελλάδα στους Ελληνες" κάτι "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" κάτι για κοινωνικοποιήσεις.... λες ρε ??
Ρε συ μη διασπάς το μέτωπο. Εκεί που πάει να υπάρξει σύμπνοια των υγειών δυνάμεων κάνεις πισωγυρίσματα και ξύνεις παλιές πληγές;
Ρε συ μη διασπάς το μέτωπο. Εκεί που πάει να υπάρξει σύμπνοια των υγειών δυνάμεων κάνεις πισωγυρίσματα και ξύνεις παλιές πληγές;
Οτι πρεπει για τεφτερι ειναι αυτο το ποστ.Θα σου πω εγώ ένα ωραίο παράδειγμα.
Απλως κυβερνησε ενας γραφικος.