Νέα

Πολύωρα city-tours

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vizakia_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vizakia_s

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα,

θέλω τις γνώμες των παλαιότερων αξίζει να κλείσω CT για 4-6 ώρες;
Το σκέφτομαι απο την άποψη οκ θα την γαμίσεις αρκετές φορές δεν θα την γαμάς συνέχεια όμως.
Αντε και να πιάσετε καμια συζήτηση, μετά τι λέει την βγάζεις για φαγητό;

λίγη  :helpplea: παιδιά.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
καλησπέρα,

Το σκέφτομαι απο την άποψη οκ θα την γαμίσεις αρκετές φορές δεν θα την γαμάς συνέχεια όμως.
Αντε και να πιάσετε καμια συζήτηση, μετά τι λέει την βγάζεις για φαγητό;

Κατά την γνώμη μου αξίζει ΜΟΝΟΝ αν την έχεις ξαναπάρει στο παρελθόν την γκόμενα και είσαι σίγουρος ότι ταιρίαζετε...

Προσωπικά πάντως, θα προτιμούσα να έδινα τα ίδια λεφτά σε 2-3 CT, παρά σ' ένα... πάνω απ' όλα η ποικιλία (αλλιώς θα είχαμε μια γκόμενα και θα είχαμε αράξει)...

STEVE35

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για Συρο παιζει τιποτα

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
καλησπέρα,

Το σκέφτομαι απο την άποψη οκ θα την γαμίσεις αρκετές φορές δεν θα την γαμάς συνέχεια όμως. Αντε και να πιάσετε καμια συζήτηση, μετά τι λέει την βγάζεις για φαγητό;

Tι να πουνε δηλαδή κι αυτοί που χτυπάνε πολυήμερα!

OP
OP
vizakia_s

vizakia_s

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
thanks παιδιά μάλλον θα προτιμήσω περισσότερα παρά ένα πολλές ώρες.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Συμφωνώ. Αν δεν τη ξέρεις χτύπα 1-2 ώρες στην αρχή και αν τελικά τη βρεις τόσο που να θέλεις κιάλλο κλείσε καπάκι πολύωρο. Τα πολύωρα γενικά είναι μπέρδεμα .. άσε που είναι και ακριβούτσικα....

Εγώ αρκετές φορές όταν γουστάρω πολύ τις φωτός (και αν είναι πρακτορείο που με ξέρουν ότι δε λέω μούφες) κλείνω για 2 ώρες αλλά τους προειδοποιώ ότι θα ήθελα να έχω option ανοικτό για να κάνω extension επί τόπου ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Εγω το σκεφτηκα διαφορετικα..

Ειπα αντι αν δωσω 600 ε να παρω το ρισκο και να παρω 24 ωρο..1200ε..ηρθε 2 τα μεσανυχτα και εφυγε 5 την επομενη το ξημερωμα....περασα τελεια..ισως επεσα και στην περιπτωση αν και μου εξηγησε οτιειναι πολυ διαφορετικα να εισε 24 ωρες με εναν ανθρωπο και διαφορετικο ναρχετε καθε μια ωρα και ενας καινουργιος με τα δικα του χουγια.
Περασα πολυ καλα..6 φορες εγραψε το κοντερ και απ οτι μου ειπε επειδη δεν ειχε γκομενο της αρεσε που περασαμε μαζι μια μερα.
Ετσι μετα απο σκεψη θα ακολουθω αυτο...δλδ αντ να τα δινω αριστερα και δεξια σε διαφορες που σε μεγαλο ποσοστο ειναι και φολα(ταχω περασει και εγω),θα περνω ενα 24 ωρο με μια που θαχει πολλα καλα review και θα βγαζω και γουστα..αυτη που πηρα εκανε full program ειδικα μετα τις 2 πρωτες"φορες που "γνωριστικαμε" ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom