Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Βίντεο με τι????? Με την συνομιλία με τον βουλευτή????Βιντεο ειναι καρναβαλακο, ανοιξε το να το δεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
Και επειδη εισαι μικρος και χαζος για να αντιληφθεις ειδικα διαδικτυακα και απροσωπα ποιος ειναι χαζος, εξυπνος, πετυχημενος, αποτυχημενος, ποτε μιλαμε, ποτε σωπαινουμε, τι σκεφτομαστε, τι ξεστομιζουμε, ποιον εχουμε απεναντι μας, ποιος θελει να μας παρουσιασει πως ειναι, πανε λιγο υπομονη και θα μαθεις καποια στιγμη, εχεις μελλον και πολυ ξερο κεφαλι ακομα.
Μονος εισαι λιγο ντεφορμε, φωναξε μερικα απο τα κοπροσκυλα για βοηθεια.
Θα κάτσω εγώ να κρίνω και να πάρω μέρος των χαροκαμένων γονέων? Αυτό κάνεις...έχεις ξανά εκφράσει τις ίδιες απόψεις και πριν από αυτό το ''αποδεικτικό'' που μοστράρεις.
Γιαυτό σε λέω χαζό και γιαυτό είσαι...μπούφος....γιατί για να στηρίξεις ένα αφήγημα (ως προς αυτά που υποστηρίζεις πολιτικά) κάθεσαι και κρίνεις και βγάζεις συμπεράσματα για ανθρώπους που έχουν το ακαταλόγιστο. Ποιο είναι ρε το στοιχείο σου το ατράνταχτο???? η ''μαρτυρία'' του άλλου γονέα??? για να κρίνεις εσύ ανώνυμα από το ίντερνετ ότι η καρυστιανού δεν έχει αγνούς σκοπούς????
Εγώ προσέχω τι γράφω και πως...όταν είναι για σοβαρά θέματα. Εσύ ξεστόμισες μια μαλακία...και τώρα πας να την γυρίσεις γύρω γύρω και βρήκες πάτημα σε ένα βίντεο ''απόδειξη''
δεν χρειάζομαι κανέναν άλλον (αντίθετα με άλλους ) για να εκφράσω την άποψη μου
είναι ντροπή να μιλάτε έτσι για την καρυστιανού (και για τον πλακιά ή κάθε άλλο γονέα)
δεν θα έμπαινα σε αντιπαράθεση αλλά αυτό που έγραψες ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαλακία για να μην πω σιχαμάρα.
νιώστε λίγο δεν είναι όλα μητσοτάκης.