DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.658
- Πόντοι
- 2.306
ΨΩΦΑ άχρηστο τομάρι
Μαλάκας , ψυχοπαθής , ευνούχος με γεροντική άνοια. Θα πρότεινα να αφαιρεθεί ο εγκέφαλός του και να μελετηθεί απο την επιστήμη.
ΨΩΦΑ άχρηστο τομάρι
Δεν έχω γνώσεις ώστε να κάνω ποσοτικό προσδιορισμό για τις δυνατότητες ελεύθερης αγοράς στον ελληνικό σιδηρόδρομο, ωστόσο σκέφτομαι ότι όταν μιλάμε για ανταγωνισμό στους Ιταλούς (Hellenic Trains), αυτό δεν σημαίνει ότι υποχρεωτικά οι ανταγωνιστές θα γίνουν εταιρείες με αντικείμενο ίδιο με την Hellenic Trains.Αδελφέ δεν μπορεί να υπάρξει ολιγοπώλιο ή ελεύθερος ανταγωνισμός στον σιδηρόδρομο.... Είναι πολύ μικρό το μέγεθος Ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου για να συζητάμε για τέτοια. Το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να ταξιδεύουμε ασφαλείς, με καλά τραίνα και υπηρεσίες, και είτε να μην μας χώνει μέσα δισεκατομμύρια τον χρόνο ένα κρατικό μονοπώλιο, είτε να μας πιάνει όσο το δυνατόν λιγότερο τον κώλο ένα ιδιωτικό μονοπώλιο. Διάλεξε...
Μήπως αντίθετα σημαίνει οτι:Έτσι που τα λες δεν τον κόψατε επειδή δεν ήταν ικανός(καλύτερος από τους 3 όπως είπες).
Τον κόψατε επειδή κρίνατε πως ο συνδυασμός ικανοτήτων και βύσματος, μπορεί να απειλήσει μια από τις δικές σας θέσεις. Άλλο που μπήκε μπροστά το επιχείρημα ότι δεν ξέρετε σε ποιον χρωστάει χάρη.
Η μή πρόσληψη στη δικιά σου περίπτωση, αλλάζει κάτι στο γεγονός ότι ο Δήμαρχος θεώρησε φυσιολογικό να σπρώξει ψηφοφόρο του στην ιδιωτική εταιρία ; Μήπως αντιθέτως επιβεβαιώνει ότι είναι συνήθης τακτική των πολιτικών ;
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΣΕ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ - ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ?Αν πολλοί άνθρωποι έχουν σιχαθεί την κοινωνία μας μπορεί να ψηφίσουν αρκετοί ένα η περισσότερα μικρότερα κόμμα και να μπορέσουν να κυβερνήσουν.
Εσυ ξέρεις κανέναν άλλο τρόπο ξα αλλάξει η κατάσταση της χώρα;
Αν όλοι ακολουθήσουν την λογική σου θα πεθάνουμε ψηφίζοντας τους απαταιωνες.
H προ 15ετιας γκομενα ηταν τοσο. Οχι η γυναικα μου.τυπε ,με δικη σου δηλωση ,η γυναικα σου ειναι/ηταν 140 κιλα ....
αρα σε παιρνει για άλλη μίαH προ 15ετιας γκομενα ηταν τοσο. Οχι η γυναικα μου.
Η Κολομπιανα ειναι 1.72 και 62 κιλα
τύπε μη λες (τόσες πολλές) μαλακίες (αρκέσου σε λίγες please).Ρε τενεκέ ξεγάνωτε, πούστη, σκουπίδι του bou.com...
Από τα 20 τελευταία χρόνια (μια γενιά!) τα 15 κυβερνάει η ΝΔ και το κωλόσογο.
Δημιούργημα της ΝΔ είναι το δημόσιο, ποιανού είναι, του φούφουτου;
Ο μπουχέσας της Ραφήνας είχε διορίσει τον κάθε πικραμένο που τον πληρώνουμε εσαεί.
Σιγά μη του τη χαρίσουμε του Κούλη σου. Τα ίδια σκατά είναι.
Ούστ εσύ! Κομματόσκυλο!
Αυτή κατεβαίνει υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ;....
Η Κολομπιανα ειναι 1.72 και 62 κιλα
Οχι. Μια φιλη μουΑυτή κατεβαίνει υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ;
Ρε πούστη μου και καλά το υπουργικό συμβούλιο κύριο θέμα είχε τα Τέμπη, όλοι το έπαιζαν τεθλιμμένες χήρες και αυτός το αυτιστικός ψυχασθενής Κούλης χαμογελάει σαν απροσάρμοστο ηλίθιο ;Ε οχι και ακριβό, γάλατα από το καλάθι του νοικοκυριού έχουν μπροστά τους οι άνθρωποι, όχι Ντομ περινιον
"Αντε πιείτε το γαλατάκι σας ρεμάλια, που μου θελετε και σαμπάνιες"
Τους είπε ο χαμογελαστός Κουλης, ετοιμάζοντας βαλίτσες για το προσεχές χαλαρωτικό τριήμερο.
κιλα?Οχι. Μια φιλη μου
Τι κάνει η camiΟχι. Μια φιλη μου
και τι θες να κανει....να κλαιει ?....η χωρα ηγειται της τεταρτης βιομηχανικης επαναστασης....ελλαδα αναπτυξη 3-0....για ενα κωλοτρενο θα κατσει να σκασει να χασει η χωρα το τρενο της αναπτυξης...για σοβαρευτειτε λιγο κυριοι επιτελους....αυτα εχουν λυθει εδω και δεκαετιες...παμε παρακατω!Ρε πούστη μου και καλά το υπουργικό συμβούλιο κύριο θέμα είχε τα Τέμπη, όλοι το έπαιζαν τεθλιμμένες χήρες και αυτός το αυτιστικός ψυχασθενής Κούλης χαμογελάει σαν απροσάρμοστο ηλίθιο ;
Σε ολο το υπουργικο συμβουλιο, χαμογελασε για τρια (3) δευτερολεπτα. Φυσικα οι μονταζιέρες περιμεναν επι ωρα να βρουν ενα χαμογελο και το αποτυπωσαν, για να λενε μετα οι διαφοροι "γελαει ο πρωθυπουργος". Εχω κουραστει με αυτες τις ανοησιεςΡε πούστη μου και καλά το υπουργικό συμβούλιο κύριο θέμα είχε τα Τέμπη, όλοι το έπαιζαν τεθλιμμένες χήρες και αυτός το αυτιστικός ψυχασθενής Κούλης χαμογελάει σαν απροσάρμοστο ηλίθιο ;
Προσφέρεις τέτοια? Θα σε λατρεψειΤι κάνει η cami
?
Τής αρέσουν οι κρουαζιέρες κατά Μπαχάμες κ Πουέρτο Ρίκο από Μαϊάμι;
Ρε πουστη μου. Ολοι διαιτολογοι γινατε εδω μεσα
θα σε φαει η χοντρη σαν πεινασμενος κορκοδειλας απο τον ορινοκο.....Τι κάνει η cami
?
Τής αρέσουν οι κρουαζιέρες κατά Μπαχάμες κ Πουέρτο Ρίκο από Μαϊάμι;
ναι ,δεκα μερες τωρα βλεπουμε ολη μερα φωτο με σταθμαρχες...τι ηθελες να μας συμβει δηλαδη με τοση χοληστερινη μαζεμενη στην οθονη?Ρε πουστη μου. Ολοι διαιτολογοι γινατε εδω μεσα
Η Καμι εχει ξοδεψει 50 εκατομμυρια πεσος για πλαστικές.θα σε φαει η χοντρη σαν πεινασμενος κορκοδειλας απο τον ορινοκο.....