Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Είναι κάτι άσχημο αλλά παράλληλα κι όμορφο αυτό.
Είμαστε ανήσυχοι άνθρωποι, ο λόγος, και δεν δεχόμεθα μύγα στο σπαθί μας.
Απέναντι στη δεξιά πρέπει να είμαστε ενωμένοι όμως, ειμαστε πιο πολλοί, το ξέρουμε και το ξέρουν.
ε σκεψου οτι ο συριζα ηταν συνασπισμος καποτε. και τωρα ειναι αλλα ειναι ενα κομμα πια. ολοι οι αλλοι χαμενες ψηφοι... η δεξια παντα πιο συσπειρωμενη ηταν.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Φήμες λένε πως είσαι έτοιμος να μεταναστεύσεις Ουγγαρία για να κάνεις 1200χλ με το αμάξι ώστε να συναντήσεις μια σάπια γριά
Αυτά τα λένε αποδεδειγμένοι λάτρεις του στράπον και κατουρήματος. Σώγαμπροι κατσικογάμηδες με σκούτερ.
Αν από βορειοδυτική ουγγαρία σε αυστρία, εσύ βλέπεις αποστάσεις .... 1200 χλμ ... ίσως είσαι σαν αυτούς ......

Ψάξε και βρες πόσα χλμ είναι από το άιζενστατ ... ή το γκραζ μέχρι βδ ουγγαρία .......

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
ε σκεψου οτι ο συριζα ηταν συνασπισμος καποτε. και τωρα ειναι αλλα ειναι ενα κομμα πια. ολοι οι αλλοι χαμενες ψηφοι... η δεξια παντα πιο συσπειρωμενη ηταν.
Δεν υπάρχουν χαμένες ψήφοι, όλες οι ψήφοι έχουν τη σημασία τους.
Η δεξιά πλέον διασπάται σε πολλούς τομείς στις νέες ηλικίες, έχεις άλλους που το παίζουν απόγονοι του Λεωνίδα, έχεις και τους άλλους που δήθεν ψάχνουν για το γνήσιο Φιλελεύθερο μοντελο και το παίζουν απόγονοι της Θάτσερ.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ρομαντική τοποθέτηση. Όταν είσαι ήρεμος, γράφεις λογικά πράγματα. Σύντομα θα σε καλωσορίσουμε στην ΝΔ.
Θα με χώσει ο παππούς μου σε γκουλαγκ.
Θα τρίζουν τα κόκαλα του προπαππού μου ΕΛΑΣιτη.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Θα με χώσει ο παππούς μου σε γκουλαγκ.
Θα τρίζουν τα κόκαλα του προπαππού μου ΕΛΑΣιτη.
Όσοι είχαν πάει στο πρώτο ΕΛΑΣ , θεωρείς ότι ήταν αριστεροί ;
Κι ο δικός μου παππούς ήταν στο ΕΛΑΣ, αλλά έφυγε τέλη 1943, αρχές 1944.
Και δεν ήταν αριστερός. Στο γοργοπόταμο ήταν με τους ελασίτες (και όχι με το ζέρβα).
Και φυσικά μου έλεγε ότι όλα τα έκαναν οι άγγλοι .

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Όσοι είχαν πάει στο πρώτο ΕΛΑΣ , θεωρείς ότι ήταν αριστεροί ;
Κι ο δικός μου παππούς ήταν στο ΕΛΑΣ, αλλά έφυγε τέλη 1943, αρχές 1944.
Και δεν ήταν αριστερός. Στο γοργοπόταμο ήταν με τους ελασίτες (και όχι με το ζέρβα).
Και φυσικά μου έλεγε ότι όλα τα έκαναν οι άγγλοι .
Οχι βεβαια, άλλωστε τότε δεν υπήρχε αριστερά με τον ορο που την γνωρίζουμε σήμερα, άλλες εποχές, αλλες ανάγκες, π.χ ο προπάππους μου ήταν φιλικά προσκείμενος στο Αγροτικό κόμμα. (Α.Κ.Ε)
Ειχαν κάτι κοινό όμως.
Αγάπη για την πατρίδα, βρήκαν την ελπίδα στον κοινό αγώνα για απελευθέρωση.
Ήταν ο μαζικοτερος και μεγαλύτερος αντάρτικος στρατός στην Ελλάδα.
Και βεβαίως, εννοείται οι απόγονοι τους σήμερα είναι αριστεροί στην πλειοψηφία, τιμώντας έτσι την ιστορία μας.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε ... οι ΚΟΥΤΒιδες ήταν τυφλά όργανα της Μόσχας. Και είχαν καπελώσει τους πάντες.
Και έσφαξαν περισσότερους από όλους τους ξένους.
Και φυσικά επειδή οι μάχιμοι άνδρες με όπλα είχαν πάρει τα βουνά και τα όρη, έσφαζαν γερόντια γυναικόπαιδα και σακάτηδες.
Μιλάμε για μεγάλο αίσχος.

Αγιοποιήθηκε και ωραιοποιήθηκε , γιατί πολλοί βγάζαν φράγκα από την παπάτζα, από το 1974 και μετά. Χοντρά φράγκα.

Στην αντιπέρα όχθη , ρίχνουν λάσπη με μπετονιέρες. Ο Γρίβας μόνος του , είχε όλους τους απέναντι .
Το απέδειξε και μετά στην κύπρο .
Που τον κάρφωσε στους άγγλους ο κρεμασμένος ιούδας της σιβηρίας.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Τωρα, γιατι ειναι παμφτωχος ενας γιατρος συν την βουλευτικη αποζημιωση, θα πρεπει να μας το εξηγησεις.
Μα το χει εξηγήσει ο Γεωργιάδης "οποίος ασχολείται με την πολιτική ζημιωμένος βγαίνει οικονομικά" :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Έχει μια βάση αυτό που λέει.
Στις εκλογές συνήθως δεν ψηφίζουν οι νέοι άνθρωποι, όσο πιο νέοι, τόσο πιο χαμηλά τα ποσοστά συμμετοχής.
Το θέμα είναι ότι αν τους ρωτήσεις αυτούς τους νέους θα εκφράσουν αριστερές ιδέες, οι περισσότεροι τουλάχιστον.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν πανε στην κάλπη να το εκφράσουν
Λογικό ρε μαν, όσο πιο μικρός τόσο πιο κοντά στην ουτοπία και την επανάσταση.
Η έκφραση με ψήφο βέβαια έχει και ευθύνη

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
O θεός να τους έχει καλά τους Άγγλους. Τώρα θα ήμασταν όλοι λιώμα από τη βότκα και οι γυναίκες μας θα "εργάζονταν" σε δυτικές οικονομίες.
Και τώρα εργάζονται στη δική μας δυτική κοινωνία με τα δικά μας λεφτά και η βότκα έχει 20€ :confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Λογικό ρε μαν, όσο πιο μικρός τόσο πιο κοντά στην ουτοπία και την επανάσταση.
Η έκφραση με ψήφο βέβαια έχει και ευθύνη
Δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική και κυρίως στους πολιτικούς. Αυτό θεωρώ τους οδηγεί να μην σκέφτονται καν να ψηφίσουν.
Θα μου πεις τώρα, υπάρχει και μεγάλη μερίδα νέων που είναι οργανωμένοι σε κόμματα και σε φοιτητικά κινήματα που πρόσκεινται σε κόμματα.
Είναι λίγοι όμως μπροστά σε αυτούς που θα σου πουν "είναι ολοι κλεφτες μας κοροϊδεύουν, δεν ψηφιζω".
Έχουν δίκιο τα παιδιά να νιώθουν αηδία, βέβαια ειναι άδικο να εκλέγουν κυβέρνηση οι παππούδες τους, που ψηφίζουν μαζικά και με την λογική του "κυρ-παντελισμού".

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Και οταν ηθελε η ΝΔ να τον πουλήσει για 300 εκατομμύρια ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν στα κάγκελα.
Για κοίτα ανακοινωση
Screenshot_2023-03-07-03-10-19-501_com.android.chrome.jpg
του ΣΥΡΙΖΑ

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική και κυρίως στους πολιτικούς. Αυτό θεωρώ τους οδηγεί να μην σκέφτονται καν να ψηφίσουν.
Θα μου πεις τώρα, υπάρχει και μεγάλη μερίδα νέων που είναι οργανωμένοι σε κόμματα και σε φοιτητικά κινήματα που πρόσκεινται σε κόμματα.
Είναι λίγοι όμως μπροστά σε αυτούς που θα σου πουν "είναι ολοι κλεφτες μας κοροϊδεύουν, δεν ψηφιζω".
Έχουν δίκιο τα παιδιά να νιώθουν αηδία, βέβαια ειναι άδικο να εκλέγουν κυβέρνηση οι παππούδες τους, που ψηφίζουν μαζικά και με την λογική του "κυρ-παντελισμού".
Βέβαια το "όλοι κλέφτες μας κοροϊδεύουν" βασίζεται στο ότι σχεδόν κανένας δεν διαβάζει τις προεκλογικές εξαγγελίες.

Αν τις είχαν κατά νου και δεν τις εισέπρατταν θα είχαμε το φαινόμενο της Ελβετίας. Δε μου κάνεις έφυγες … από όσο έχω δει η Ελβετία δεν είναι χάλια (και όχι δεν οφείλεται στις τράπεζες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Έχει μια βάση αυτό που λέει.
Στις εκλογές συνήθως δεν ψηφίζουν οι νέοι άνθρωποι, όσο πιο νέοι, τόσο πιο χαμηλά τα ποσοστά συμμετοχής.
Το θέμα είναι ότι αν τους ρωτήσεις αυτούς τους νέους θα εκφράσουν αριστερές ιδέες, οι περισσότεροι τουλάχιστον.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν πανε στην κάλπη να το εκφράσουν
Η αρνηση των νεων και η απαξιωση τους προς το πολιτικο συστημα, δεν τους κανει αυτοματα αριστερους.
Στο exit poll των τελευταίων εκλογών που κέρδισε η Νέα Δημοκρατία το 19
είχαν ψηφίσει με διάφορα 8% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ
Μιλάω για ηλικία 18_25
Πριν από ένα μήνα σε γκάλοπ που είχε γίνει οι νέοι ίδιας ηλικίας ψήφισαν με διαφορά 6% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Βέβαια το "όλοι κλέφτες μας κοροϊδεύουν" βασίζεται στο ότι σχεδόν κανένας δεν διαβάζει τις προεκλογικές εξαγγελίες.
Δεν τους ενδιαφέρει καν, ακούνε για πολιτικούς και κάνουν εμετό.
Σωστό ή λάθος... Ελλάδα είσαι.
Σκέψου ένα παιδάκι που γεννήθηκε το 2000, το 2008 άκουσε για ένα παιδάκι να τον δολοφονούν μπάτσοι, είδε τους πολιτικούς να τρώγονται σαν τα σκυλιά γι'αυτο, κάποιοι απ αυτούς μαλιστα να σιγονταρουν τον μπατσο.
Εικόνες απ'ολη την Ελλάδα να καίγεται, το 2010-12 κατά πάσα πιθανότητα είδε τον ένα γονιό του σίγουρα να χάνει τη δουλειά, και στον άλλον να μειώνεται ο μισθός.
Ολα τα τα υπόλοιπα χρόνια να βλέπει τους γονείς στην αβεβαιότητα.
Και όλα αυτά να συνδυάζονται στο μυαλό του ως αποφάσεις πολιτικών.

Αν τις είχαν κατά νου και δεν τις εισέπρατταν θα είχαμε το φαινόμενο της Ελβετίας. Δε μου κάνεις έφυγες … από όσο έχω δει η Ελβετία δεν είναι χάλια (και όχι δεν οφείλεται στις τράπεζες)
:cool2:

Υ.Γ Στο πάνω μήνυμα βλέπεις αυτόν που καθορίζει το μέλλον αυτών των παιδιών με τα μυαλά του.

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191

Το Πολιτικό καθεστώς της Ελβετίας είναι η "άμεση δημοκρατία" και γίνονται εκατοντάδες δημοψηφίσματα κάθε χρόνο. Εκεί οι πολίτες δεν δίνουν λευκή επιταγή στην κυβέρνησή τους να κάνει ότι γουστάρει. Αποφασίζουν σχεδόν για τα πάντα και απολαμβάνουν τα οφέλη ή επωμίζονται τις ζημιές των αποφάσεων τους.

Εδώ οι πολίτες απλά ψηφίζουν ότι τους πούνε τα πετσομένα βοθροκάναλα και όλα βαίνουν καλώς... για τους κυβερνώντες κι τους ημέτερους.
Τώρα άμα κάτσει και καμιά στραβή και έχουμε 57 νεκρούς από την επιτελική αχρηστία των άριστων, έλα μωρέ θα τα πούνε όπως θέλουμε τα κανάλια μας και οι επιτροπές μας και σε 10-15 μέρες δεν θα θυμάται κανείς τίποτα.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.882
Πόντοι
456
Σου λέω στις συζητήσεις και στις απόψεις τους, τις εκφράζουν.
Οταν εισαι μικρος λες πολλες παπαρολογιες τυπε μου και επειδη η αριστερα εχει μια καποια οικιοτητα με το αθλημα της παπαρολογιας για αυτο σου μοιαζουν αριστεροι.
Ειναι απλα συμπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom