You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 416K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Ζει στην κόψη ο τύπος … τον άκουσα να τα λέει και λέω τι διάλο ; Προσπαθεί να απολυθεί ;Tωρα τελευταια εχει τοποθετηθει και σε αλλα θεματα.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Το λογικο λεει,αλλα στην σημερινη εποχη της ελευθερης εκφρασης και της μη καθοδηγουμενης δημοσιογραφιας αυτα ειναι καθημερινα φαινομενα.Ζει στην κόψη ο τύπος … τον άκουσα να τα λέει και λέω τι διάλο ; Προσπαθεί να απολυθεί ;
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Εβιάν λε μπεν = Μόρνος μετά το ξεπούλημα του νερού ;θα πλένεις τα ποδάρια σου με νερό από τις πηγές εβιαν λες μπενς η τουλάχιστον έτσι θα το πληρώνεις
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Έχεις δίκιο … μόνο ο πουστης ο Πρετεντέρης χαλάει την πιάτσαΤο λογικο λεει,αλλα στην σημερινη εποχη της ελευθερης εκφρασης και της μη καθοδηγουμενης δημοσιογραφιας αυτα ειναι καθημερινα φαινομενα.
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Η ψήφος είναι ευθύνη.Κανείς δεν τον γαμεί γιατί θα ξαναβγεί και θα συνεχίσει αυτός να γαμεί !
Όταν η μαλακια κάποιου μαζί με ευθύνη γίνεται επικίνδυνη για το σύνολο, ας μην βασανιστεί, μου αρκεί και η φυλακή. Όχι τίποτα άλλο, χτυπιότανε κιόλας στη Βουλή
If you vote a clown you get a circus, λένε στο χωριό μου.
Είμαι περισσότερο υπέρ της ρήσης οτι οι πολιτικοί που τα σκατώνουν πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους, αλλά αν προκύψουν ποινικές ευθύνες ας τον τραβήξουν στα δικαστήρια.
Το οτι έλεγε ανοησίες στη βουλή ενώ δεν ήξερε την τύφλα του όμως ποινικό αδίκημα δεν το λες.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Eκει παω πασο,προκειται για κλασικη περιπτωση βλαβης,δεν νομιζω οτι μπορει να αντιληφθει και να επεξεργαστει τα δεδομενα που του δινουνΈχεις δίκιο … μόνο ο πουστης ο Πρετεντέρης χαλάει την πιάτσα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
ΣΚΑΣΜΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ.Απο το 2000 ειναι χαλια ο ΟΣΕ που ΕΑΝ θυμαμαι καλα ηταν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ φταιει για τα 3.5 χρονια που ηταν επανω ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Εχεις δικιο δεν προλαβε να μαζεψει τα σκατα των αλλων. Φανταζομαι το ιδιο και ο Κουλης...
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ
Ολο ταξιδακια και 3ημερα ηταν. Ενα δικιο το εχεις
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.859
- Πόντοι
- 9.931
Λαθος μου τυπε.Γιατί 3,5 χρόνια ο Σύριζα τύπε μου;
Από Ιαν '15 έως Ιουν '19 είναι 4,5 χρόνια.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Προς τα μέλη που καμαρώνουν Λιάγκα:
Ο Γιώργος Λιάγκας, στη σημερινή εκπομπή, είπε απευθυνόμενος στον Μητσοτάκη, "Κυριάκο, δεν φταις εσύ και το έχω πει σε προσωπικό επίπεδο, σε εκτιμώ και θεωρώ ότι, πραγματικά δηλαδή, είσαι από τα καλύτερα που μας έχουν συμβεί."
Ο Λιάγκας είναι απ'αυτές τις πουτάνες, που οταν γαμιούνται σε παρτούζες, ψιθυρίζουν σε όλους κρυφά στ'αυτι "Σ'αγαπάω".
Ο Γιώργος Λιάγκας, στη σημερινή εκπομπή, είπε απευθυνόμενος στον Μητσοτάκη, "Κυριάκο, δεν φταις εσύ και το έχω πει σε προσωπικό επίπεδο, σε εκτιμώ και θεωρώ ότι, πραγματικά δηλαδή, είσαι από τα καλύτερα που μας έχουν συμβεί."
Ο Λιάγκας είναι απ'αυτές τις πουτάνες, που οταν γαμιούνται σε παρτούζες, ψιθυρίζουν σε όλους κρυφά στ'αυτι "Σ'αγαπάω".
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Τα ερωτηματικά που βάζω στο τέλος των προτάσεων, όταν χρειάζονται, τα βλέπεις;Ξεκαβάλα λίγο που εκφράζεις και όλο τον λαό.
Εγραψες μια μαλακία, πάτησα αναφορά γιατί τέτοιες απόψεις εκθέτουν (κατα τη γνώμη μου) το σάη και πάμε παρακάτω.
Δεν τραυματίστηκαν και τα ψηφιακά αβατάρ μας.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Σωστά άλλωστε το μότο αυτής της κυβέρνησης είναι "δεν ήξερα"Η ψήφος είναι ευθύνη.
If you vote a clown you get a circus, λένε στο χωριό μου.
Είμαι περισσότερο υπέρ της ρήσης οτι οι πολιτικοί που τα σκατώνουν πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους, αλλά αν προκύψουν ποινικές ευθύνες ας τον τραβήξουν στα δικαστήρια.
Το οτι έλεγε ανοησίες στη βουλή ενώ δεν ήξερε την τύφλα του όμως ποινικό αδίκημα δεν το λες.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Χαλάς τον ηρωισμό της παραίτησης. Μη γίνεσαι μαλακας σαν αυτόν τώρα άντεΟ Λιάγκας μάλλον προσπαθεί να γίνει λίγο πιο σκληρός καργιόλης για να ανέβει κατηγορία, καθώς τώρα είναι λίγο τρασίλας, πρωϊνάδικος. Καλά το πάει.
Ο Καραμανλής δεν πρέπει να εκλεγεί. Με την υποψηφιοτητά του δείχνει ότι η παραίτηση ήταν επικοινωνιακό τρικ του κώλου.
Είναι σαν τις γκόμενες που το μεσημέρι χωρίζεις μαζί τους και κλαίνε και το βράδυ ανεβάζουν selfie από τα μπουζούκια.
Μαλάκας. Όπως ΟΛΟΙ οι Καραμανλήδες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Πολύ επιτυχημενο αυτοΣε μια χώρα όπου η πλειστηριασμοι είναι ηλεκτρονικοι ,,η ασφάλεια των πολιτών της στις μεταφορές είναι χειροκινητη
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.942
- Πόντοι
- 6.166
Δυστύχημα στο Άδενδρο: Η προαναγγελία των Τεμπών
]]Δυστύχημα στο Άδενδρο: Η προαναγγελία των Τεμπών
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Eμένα μού προκαλούν αλλεργια αυτες οι φτηνες και ανεξοδες εκ των υστερων "εκρηξεις", πιο πολυ σε τσαμπα μαγκιά μού κανουν.Ρε πουστη τώρα είδα στο ίντερνετε το βίντεο του Λιαγκα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο μέχρι πριν γλοιώδης στα μάτια μου όπως και όλο το συναφι του έκανε τέτοια αντρίκια τοποθέτηση
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Όχι ΝΔ κ-μΟ Λιάγκας είναι Μητσοτακικός και αντι καραμανλικός. Όπως και εγώ.
αλλά ΝΔ μ-κ
Μάλιστα. Έχετε κι εσείς τα προβλήματά σας δεν λεω. Πάλι καλά δεν είστε ΝΔ SSαμαρά.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Έπρεπε να το ισορροπήσεις με λίγο Γεωργιάδη στο ΕΤ1Eμένα μού προκαλούν αλλεργια αυτες οι φτηνες και ανεξοδες εκ των υστερων "εκρηξεις", πιο πολυ σε τσαμπα μαγκιά μού κανουν.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε για να καταλάβω?που έχει άδικο....από το 1974 έως το 2015 κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρεοκόπησαν την χώρα....15-μεχρι 19 φύτεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμοστεί σε ένα βαθμό η μνημόνιακη πολιτική που επέβαλαν οι δανειστες με όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις...το 19 έφτασε η ώρα να βγουν τα ζόμπι από τον τάφο ...ΝΔ με ακροδεξιά σκατα και βλαμενους πασοκους γυρισαν για ρεβάνς ρεμουλας....τέσσερα χρόνια τώρα τρώνε και ματσακωνιαζουν απροκάλυπτα....ούτε τα προσχήματα πλέον ... Έχουν υπό τον έλεγχο τα μμεξημερωσης,την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές ....ότι θέλουν κάνουν στα μούτρα μας....και έχεις το θράσος να μιλάς και να γράφεις να σκάσει ο ζεος?έχεις καταλάβει τι μπουνιδια θα αρπάξεις αν τα πεις αυτά παραεξω?μια συμβουλή....θα φας πολύ ξύλο,θα γίνεις νταούλι από τα χαστούκια....βούλωσε το και κοίτα χαμηλά ...τα πράγματα έχουν σφίξει πολύ.ΣΚΑΣΜΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 103K
- Απαντήσεις
- 260
- Εμφανίσεις