Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Δεν φταις για μια αρρώστια που κάποιος σου κόλλησε, φταις όμως αν δεν την θεραπεύσεις.
ΟΛΗ η ευθύνη είναι την τωρινής κυβέρνησης.
3,5 χρόνια κυβερνάνε. Δεν είναι χτεσινοί.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
θα πλένεις τα ποδάρια σου με νερό από τις πηγές εβιαν λες μπενς η τουλάχιστον έτσι θα το πληρώνεις

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Ζει στην κόψη ο τύπος … τον άκουσα να τα λέει και λέω τι διάλο ; Προσπαθεί να απολυθεί ; :confused:
Το λογικο λεει,αλλα στην σημερινη εποχη της ελευθερης εκφρασης και της μη καθοδηγουμενης δημοσιογραφιας αυτα ειναι καθημερινα φαινομενα.:coffee::confused::confused::confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Το λογικο λεει,αλλα στην σημερινη εποχη της ελευθερης εκφρασης και της μη καθοδηγουμενης δημοσιογραφιας αυτα ειναι καθημερινα φαινομενα.:coffee::confused::confused::confused:
Έχεις δίκιο … μόνο ο πουστης ο Πρετεντέρης χαλάει την πιάτσα :rolleyes:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Κανείς δεν τον γαμεί γιατί θα ξαναβγεί και θα συνεχίσει αυτός να γαμεί !

Όταν η μαλακια κάποιου μαζί με ευθύνη γίνεται επικίνδυνη για το σύνολο, ας μην βασανιστεί, μου αρκεί και η φυλακή. Όχι τίποτα άλλο, χτυπιότανε κιόλας στη Βουλή
Η ψήφος είναι ευθύνη.
If you vote a clown you get a circus, λένε στο χωριό μου.
Είμαι περισσότερο υπέρ της ρήσης οτι οι πολιτικοί που τα σκατώνουν πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους, αλλά αν προκύψουν ποινικές ευθύνες ας τον τραβήξουν στα δικαστήρια.
Το οτι έλεγε ανοησίες στη βουλή ενώ δεν ήξερε την τύφλα του όμως ποινικό αδίκημα δεν το λες.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Έχεις δίκιο … μόνο ο πουστης ο Πρετεντέρης χαλάει την πιάτσα :rolleyes:
Eκει παω πασο,προκειται για κλασικη περιπτωση βλαβης,δεν νομιζω οτι μπορει να αντιληφθει και να επεξεργαστει τα δεδομενα που του δινουν:coffee::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Απο το 2000 ειναι χαλια ο ΟΣΕ που ΕΑΝ θυμαμαι καλα ηταν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ φταιει για τα 3.5 χρονια που ηταν επανω ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Εχεις δικιο δεν προλαβε να μαζεψει τα σκατα των αλλων. Φανταζομαι το ιδιο και ο Κουλης...

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ

Ολο ταξιδακια και 3ημερα ηταν. Ενα δικιο το εχεις
ΣΚΑΣΜΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Προς τα μέλη που καμαρώνουν Λιάγκα:
Ο Γιώργος Λιάγκας, στη σημερινή εκπομπή, είπε απευθυνόμενος στον Μητσοτάκη, "Κυριάκο, δεν φταις εσύ και το έχω πει σε προσωπικό επίπεδο, σε εκτιμώ και θεωρώ ότι, πραγματικά δηλαδή, είσαι από τα καλύτερα που μας έχουν συμβεί."

Ο Λιάγκας είναι απ'αυτές τις πουτάνες, που οταν γαμιούνται σε παρτούζες, ψιθυρίζουν σε όλους κρυφά στ'αυτι "Σ'αγαπάω".

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Ξεκαβάλα λίγο που εκφράζεις και όλο τον λαό.
Εγραψες μια μαλακία, πάτησα αναφορά γιατί τέτοιες απόψεις εκθέτουν (κατα τη γνώμη μου) το σάη και πάμε παρακάτω.
Δεν τραυματίστηκαν και τα ψηφιακά αβατάρ μας.
Τα ερωτηματικά που βάζω στο τέλος των προτάσεων, όταν χρειάζονται, τα βλέπεις;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Η ψήφος είναι ευθύνη.
If you vote a clown you get a circus, λένε στο χωριό μου.
Είμαι περισσότερο υπέρ της ρήσης οτι οι πολιτικοί που τα σκατώνουν πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους, αλλά αν προκύψουν ποινικές ευθύνες ας τον τραβήξουν στα δικαστήρια.
Το οτι έλεγε ανοησίες στη βουλή ενώ δεν ήξερε την τύφλα του όμως ποινικό αδίκημα δεν το λες.
Σωστά άλλωστε το μότο αυτής της κυβέρνησης είναι "δεν ήξερα"

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Ο Λιάγκας μάλλον προσπαθεί να γίνει λίγο πιο σκληρός καργιόλης για να ανέβει κατηγορία, καθώς τώρα είναι λίγο τρασίλας, πρωϊνάδικος. Καλά το πάει.

Ο Καραμανλής δεν πρέπει να εκλεγεί. Με την υποψηφιοτητά του δείχνει ότι η παραίτηση ήταν επικοινωνιακό τρικ του κώλου.
Είναι σαν τις γκόμενες που το μεσημέρι χωρίζεις μαζί τους και κλαίνε και το βράδυ ανεβάζουν selfie από τα μπουζούκια.
Μαλάκας. Όπως ΟΛΟΙ οι Καραμανλήδες.
Χαλάς τον ηρωισμό της παραίτησης. Μη γίνεσαι μαλακας σαν αυτόν τώρα άντε :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε πουστη τώρα είδα στο ίντερνετε το βίντεο του Λιαγκα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο μέχρι πριν γλοιώδης στα μάτια μου όπως και όλο το συναφι του έκανε τέτοια αντρίκια τοποθέτηση
Eμένα μού προκαλούν αλλεργια αυτες οι φτηνες και ανεξοδες εκ των υστερων "εκρηξεις", πιο πολυ σε τσαμπα μαγκιά μού κανουν.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ο Λιάγκας είναι Μητσοτακικός και αντι καραμανλικός. Όπως και εγώ.
Όχι ΝΔ κ-μ
αλλά ΝΔ μ-κ

Μάλιστα. Έχετε κι εσείς τα προβλήματά σας δεν λεω. Πάλι καλά δεν είστε ΝΔ SSαμαρά.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Eμένα μού προκαλούν αλλεργια αυτες οι φτηνες και ανεξοδες εκ των υστερων "εκρηξεις", πιο πολυ σε τσαμπα μαγκιά μού κανουν.
Έπρεπε να το ισορροπήσεις με λίγο Γεωργιάδη στο ΕΤ1 :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ΣΚΑΣΜΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ.
Τύπε για να καταλάβω?που έχει άδικο....από το 1974 έως το 2015 κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρεοκόπησαν την χώρα....15-μεχρι 19 φύτεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμοστεί σε ένα βαθμό η μνημόνιακη πολιτική που επέβαλαν οι δανειστες με όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις...το 19 έφτασε η ώρα να βγουν τα ζόμπι από τον τάφο ...ΝΔ με ακροδεξιά σκατα και βλαμενους πασοκους γυρισαν για ρεβάνς ρεμουλας....τέσσερα χρόνια τώρα τρώνε και ματσακωνιαζουν απροκάλυπτα....ούτε τα προσχήματα πλέον ... Έχουν υπό τον έλεγχο τα μμεξημερωσης,την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές ....ότι θέλουν κάνουν στα μούτρα μας....και έχεις το θράσος να μιλάς και να γράφεις να σκάσει ο ζεος?έχεις καταλάβει τι μπουνιδια θα αρπάξεις αν τα πεις αυτά παραεξω?μια συμβουλή....θα φας πολύ ξύλο,θα γίνεις νταούλι από τα χαστούκια....βούλωσε το και κοίτα χαμηλά ...τα πράγματα έχουν σφίξει πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom