Η Πολωνία είναι 10 φορές καλύτερη από τη Σλοβακία δεν έχει καμία σχέση.Οι Σλοβάκες είναι συντηρητικές θεωρούν τις Τσέχες ξεκωλιάρες και έχουν φοβερό flake.Είναι η χειρότερη περίπτωση στις δυτικές Σλάβες.Μπρνο γαμάς πολύ περισσότερο από ό,τι Μπρατισλάβα και Καροβίτσε ακόμα περισσότερο.
OXI ρε συ κμαν πιο ξεκωλα απο τις σλοβακες σε μπρατισλαβα κ κοσιτσε δεν υπαρχουν,,ουτε οι ουγγαρεζες καν,,.μπρνο πιο καλα απο μπρατι,,ουτε στα εργα,,κατ αρχην σε λαικες συνοικιες στην μπρατη σου ψιλομιλανε,,βεβαια εγω με ντυσιμο κλπ κανω κρα οτι ψαχνω για πουτανιδια,,μερα μεσημερι καλοκαιρι στην τριχα λες κ παω σε γαμο
κι οποια δω την χαμογελαω κατευθειαν κ λεω αν ξερει αγγλικα,που αει τι πινει,,ολα,,!!!
κι αν ψιλοξερει κ δειξει ενδιαφερον δεν κοβω οτι κ να πει,,το καλο ειναι οτι ειναι νεροφιδα οι σλοβακες,εχω μεθυσει αρκετες μερα μεσημερι κ πηγαμε σπιτι πριν το απογευμα καποιες τυχερες μου μερες
ειναι κ πολυ φθηνη η μπρατη βασικο πραγμα για κερασματα κ βολτες..επισης το βραδυ οποια καλοντυμενη σε ψιλοκοιταει ειναι πουτανα του 50αρικου
πολυς κοσμος κ κεντρο αλλα κ πετρζαλκα κλπ,,καλοκαιρι ,αο μαιο μεχρι σεπτεβρη μιλαω,,,
αν πολωνια ειναι σε πιο χυμα η ολη φαση θα παω να βαλω καντηλια ,,αλλα απ οτι λεει ο σεβαλιες δεν ειναι ετσι...
τεσπα εγω θα παω οπου ειναι μετα τις 20αυγ ναχουν ανοιξει οι σχολες
καμακια κ πουτανες σε τουριστικα μερη ειναι υπερτιμημενα σπορ κι οι γκομενες συνηθως συνοδευονται
εγω θελω πωλητριες νεαρες κ φοιτητριες εως 22 το πολυ,η μετα μουναρες μιλφ ανω των 35 αλλα ψηλες κι ανωμαλιαρες
οι ενδιαμεσες ηληκιες ειναι ποι κουραστικες κ δεν καυλωνω κι ιδαιτερα με μια 30αρα,ενω ενα μικρο η μια μιλφ προμιλφ την σκιζω με χαρα
πολωνια πιστευω ειναι η χαρα του μιλφ,αλλα κ της μπεμπας,τουλαχιστον απ οτι ειχα δει προ τριετιας πουχα παει κανα 3μερο παραλια κατερινης