Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δεν θελουμε να βλεπουμε
θελουμε που ειναι easygoing  k semipro γκομενες για αμεσο γαμησι σε λογικα κοστολογια... ;)
αν θες να δεις πηγαινε μιλανο
ολο μοντελα ειναι παντου
αν γαμησεις γραψε μου... :grin: :grin: :grin: :grin:
Εχω παει ρομη και ριμινι.Ωραοα γκομενακια οι ιταλιδες γενικα αλλα πρωτιμω τις Ελληνιδες.Τωρα προσβασημες δεν ξερω.Δε ξερω ρε φιλε εμενα οταν μια τυπισα περπαταει και εχει τον αερα του ''μοντελου'' δε με καυλωνει και πολυ.Εχω σχηματισει την εντυπωση (ισως και λαθος) οτι αυτες οι τυπισες επειδη ξερουν οτι μετρανε εμφανισιακα στο κρεβατι θα ειναι ψωφημια..

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εχω παει ρομη και ριμινι.Ωραοα γκομενακια οι ιταλιδες γενικα αλλα πρωτιμω τις Ελληνιδες.Τωρα προσβασημες δεν ξερω.Δε ξερω ρε φιλε εμενα οταν μια τυπισα περπαταει και εχει τον αερα του ''μοντελου'' δε με καυλωνει και πολυ.Εχω σχηματισει την εντυπωση (ισως και λαθος) οτι αυτες οι τυπισες επειδη ξερουν οτι μετρανε εμφανισιακα στο κρεβατι θα ειναι ψωφημια..
κοιτα ελληνιδα ισον κατα 90% ξενερωμα
οπως ρωσιδα η σλαυα κατα 90% καυλα
για το πρακτεον μιλαω  :fuck1:
αυτα ειναι αξιωματα.. :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
το προκλητικο ντυσιμο,τα μινι αυτα που λες ειναι το ζητουμενο  :tits2:,,που τα συναντησες?εγω ως τωρα μονο ουκρανια -οδησο κ μπρατισλαβα,,εσυ που τα συνατησες?
υγ μονο στοχευμενα παω εγω γιατι εχω μονο 10 μερες φρη για κετος ελλαδας,,
Σερβια και ουγγαρια εμεινα.Δεν συναντησα τυπισες ξεκολε αλλα οι περισσοτερες απο οσες συναντισα ηταν διαθεσιμες για να παιξεις.Δεν ειπα οτι τις γαμησα ολες με μια κουβεντα αλλα ηταν μια χαρα συζητησημες και οταν ηθελα να παιξουν δεν το εκρυψαν.Δεν ειναι ομως αποτι καταλαβα η φαση που θελεις.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Σερβια και ουγγαρια εμεινα.Δεν συναντησα τυπισες ξεκολε αλλα οι περισσοτερες απο οσες συναντισα ηταν διαθεσιμες για να παιξεις.Δεν ειπα οτι τις γαμησα ολες με μια κουβεντα αλλα ηταν μια χαρα συζητησημες και οταν ηθελα να παιξουν δεν το εκρυψαν.Δεν ειναι ομως αποτι καταλαβα η φαση που θελεις.
ουγγαρια εχω παιχτει παλια με επτυχια γυρω και πανω  απο ντεπρεσεν,αλλα πανε κ 6-7 χρονια ,δεν ξερω πως ειναι τωρα ωραια μουνια κορμαρες ματαρες τις παω,αλλα η συνενοηση καρκινος,,,
σερβια μ αρεσει το νοβισαντ για μουνι Α ποιοτητα,αλλα εχω την ιδεα δεν ειναι γθα ταξιδια αστραπη..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
κοιτα ελληνιδα ισον κατα 90% ξενερωμα
οπως ρωσιδα η σλαυα κατα 90% καυλα
για το πρακτεον μιλαω  :fuck1:
αυτα ειναι αξιωματα.. :grin:
Διαφωνω δεν ειναι ολες οι Ελληνιδες ξενερωτες.Υπαρχουν πολλες μεν,δεν ειναι ολες ομως. Εξαρτατε και το ταργκετ γρουπ σου. Βεβαια για μενα η καυλα γυναικα δεν ειναι η ξεκωλη γυναικα αλλα αυτη που ξερει τι θελει και το κυνηγαει με (αξιοπρεπει) μεσα.Εγω εχω καταληξει οτι παντου υπαρχουν τα παντα.Αρκει να ψαξεις να τα βρεις.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Διαφωνω δεν ειναι ολες οι Ελληνιδες ξενερωτες.Υπαρχουν πολλες μεν,δεν ειναι ολες ομως. Εξαρτατε και το ταργκετ γρουπ σου. Βεβαια για μενα η καυλα γυναικα δεν ειναι η ξεκωλη γυναικα αλλα αυτη που ξερει τι θελει και το κυνηγαει με (αξιοπρεπει) μεσα.Εγω εχω καταληξει οτι παντου υπαρχουν τα παντα.Αρκει να ψαξεις να τα βρεις.
εγω γουσταρω ,μονο ξεκωλλα απο 18 εως 38,  :tits2:,αρκει ναναι ξεκολο οχι μονο στο ντυσιμο σε ολα
για σχεση αγπες κλπ,εχω αλλες λυσεις  στο μονιμο τοπο κατοικιας μου  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εγω γουσταρω ,μονο ξεκωλλα απο 18 εως 38,  :tits2:,αρκει ναναι ξεκολο οχι μονο στο ντυσιμο σε ολα
για σχεση αγπες κλπ,εχω αλλες λυσεις  στο μονιμο τοπο κατοικιας μου  ;)
Ε τοτε πας σε αλλα πραγματα.Στην ουσια θελεις την ευκολια μιας πουτανας αλλα να ζησεις και τη φαση του να γκομενισεις και οχι να πληρωσεις..ειναι δυσκολος συνδιασμος και δεν μπορω να δοσω πληρωφοριες πανω σε αυτο δεν εχω κανει τετεια ερευνα(ακομα :rockon::grin:

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα επειδη εγω τωρα ειμαι μεγαλος 40 περιπου,δεν μππορω να καρφωνω 20-22αρια στην ελλαδα που ειναι ξεκολα πολλα και  καβλωτικα
οι πιο μεγαλες ελληνιδες  δεν ειναι του γουστου μου,ουτε μπορω ναμαι γραφικος κ ν ατο παιζω τζοβενο ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ να κηνηγαω 1000 μικρες μπας κ κατσει μια η καμμια
οποτε την εχω αποκλεισει την πατριδα για τετοια κολπα...

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ε τοτε πας σε αλλα πραγματα.Στην ουσια θελεις την ευκολια μιας πουτανας αλλα να ζησεις και τη φαση του να γκομενισεις και οχι να πληρωσεις..ειναι δυσκολος συνδιασμος και δεν μπορω να δοσω πληρωφοριες πανω σε αυτο δεν εχω κανει τετεια ερευνα(ακομα :rockon:)  :grin:
στην μπρατισλαβα δεν ειναι δυσκολο
γκομενιζεις ειναι ολες σχεδον ημιπουτανα,οποτε με ποτο κ φραγκα γαμας,κ νιωθεις κ καμακι,,οχι ξερο σεξ-στουντιο σεξ......
δεν ειπα δεν θα πληρωσω
θα πληρωσω αλλα για σεμι προ φαση,,μονο πουτανα μπαναλ φαση, αη μονο λαβ στορυ,φεξε μου κ γλυστρισα
δεν μ ενδιαφερουν 10 μερς που θα παω  ;)
:fuck1:,απλα εχω παει τοσες φορες μπρατισλαβα  που βαρεθηκα κ ψαχνω νεο τοπο.ασε που οι πολωνες μου θυμιζουν ρωσσιδες κι ουκρανες ενω οι σλοβακες ρουμανες που δεν τις γουσταρω κ πολυ σαν στυλ
νομιζω η πολονια παιζει σε αυτο το μοτιβο.. ;) απ οτι λεει ο κμαν
ο σεβαλιε μου την χαλσε λιγο την σουπα,αλλα σκοπος ειναι να ξερουμε τ παιζει στ αληθεια κι οχι να ονειρευομαστε..

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ετσι, για να εχουμε μια εκτιμηση έστω και σχετική, από ποια ηλικία και μετά η πολωνική κοινωνία/περίγυρος κλπ θεωρεί ότι μια πολωνίδα  δεν έχει πέραση;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνία τα γούστα είναι Πόζναν,Βρότσλαβ και για πιο ήρεμα Στεττίν,Κατοβίτσε,Ζιέλονα Γκόρα.Αυτές είναι οι πόλεις.Μετά από ένα διάστημα όμως γίνεσαι γνωστός.
Γενικά οι καλές πόλεις είναι δυτικά κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετσι, για να εχουμε μια εκτιμηση έστω και σχετική, από ποια ηλικία και μετά η πολωνική κοινωνία/περίγυρος κλπ θεωρεί ότι μια πολωνίδα  δεν έχει πέραση;

Υπάρχει φοβερός ανταγωνισμός.Για να βρει η Πολωνέζα MILF γκόμενο θα πρέπει να κάνει πρωκτικά και τα χίλια μύρια βασικά ό,τι θες γιατί οι μικρές είναι πολύ ανοιχτές.Δε μένει όμως στο ράφι όπως η Ουκρανέζα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
στην μπρατισλαβα δεν ειναι δυσκολο
γκομενιζεις ειναι ολες σχεδον ημιπουτανα,οποτε με ποτο κ φραγκα γαμας,κ νιωθεις κ καμακι,,οχι ξερο σεξ-στουντιο σεξ......
δεν ειπα δεν θα πληρωσω
θα πληρωσω αλλα για σεμι προ φαση,,μονο πουτανα μπαναλ φαση, αη μονο λαβ στορυ,φεξε μου κ γλυστρισα
δεν μ ενδιαφερουν 10 μερς που θα παω  ;)
:fuck1:,απλα εχω παει τοσες φορες μπρατισλαβα  που βαρεθηκα κ ψαχνω νεο τοπο.ασε που οι πολωνες μου θυμιζουν ρωσσιδες κι ουκρανες ενω οι σλοβακες ρουμανες που δεν τις γουσταρω κ πολυ σαν στυλ
νομιζω η πολονια παιζει σε αυτο το μοτιβο.. ;) απ οτι λεει ο κμαν
ο σεβαλιε μου την χαλσε λιγο την σουπα,αλλα σκοπος ειναι να ξερουμε τ παιζει στ αληθεια κι οχι να ονειρευομαστε..

Η Πολωνία είναι 10 φορές καλύτερη από τη Σλοβακία δεν έχει καμία σχέση.Οι Σλοβάκες είναι συντηρητικές θεωρούν τις Τσέχες ξεκωλιάρες και έχουν φοβερό flake.Είναι η χειρότερη περίπτωση στις δυτικές Σλάβες.Μπρνο γαμάς πολύ περισσότερο από ό,τι Μπρατισλάβα και Καροβίτσε ακόμα περισσότερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κρακοβια δεν παω για το ιδιο λογο που δεν παω για καμακι η πουτανες σε τουριστικες πολεις
εχουν πολλους ξενους,,,
τωρα βαρσοβα ισως το δοκιμαζα για 2-3 μερες κι αν δεν εχει ψωμι θα πηγαινα αλλου
που εχει πολλες φοιτητριες?εκτος βαρσοβια κ κρακοβο?πχ στην ουκρανια ο τοπ προορισμος ειναι το χαρκοβο για το θεμα αυτο  :fuck1: :fuck1: ολο σεμι προ φοιτητριες κ πωλητριες
το αντιστοιχο πολωνια?γκτανσκ μηπως?η το ποζναν? που βλεπω εχου ολλες γυναικοσχολες? :tits:

Ετσι όπως το περιγράφεις Βρότσλαβ είναι το καλύτερο αλλά είναι εκτός σαιζόν αφού έχουν φύγει οι φοιτήτριες.Καλοκαίρι θα πήγαινα Σόποτ που είναι γεμάτο κλαμπ τίγκα στις μουνάρες από όλη την Πολωνία που πάνε για διακοπές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στις φοιτητουπολεις ομως να κανεις τι το καλοκαιρι? Θα λειπουν στις ιδιατερες πατριδες τους και στα χωρια τους . Εδω βασικα συμβαινει το εξης σε γενικες γραμμες : παντρευονται απο τα 22-23 αντε ως τα 25-26 και κανουν οικογενεια. Δεν τις διαλυουν τις οικογενειες για να μεινουν μετα μονες οπως πχ γινεται στην Ουκρανια τη Μολδαβια η τη Ρουμανια. Αυτα που γινονται εκει, πολυ απλα ξεχαστε τα οσον αφορα την Πολωνια. Στη χωρα υπαρχει αξιοσημειωτη οικονομικη αναπτυξη ενω υφιστανται ταχυτατες αλλαγες στην οικονομια, στην κοινωνια. Επομενως η φαση του τυπου παω στο κλαμπ βρισκω τα ελευθερα γκομενακια τους σκαω το χρημα και γαμαω δε παιζει . Αρκετες δε εχουν χρημα καλες δουλειες κλπ η ειναι ηδη παντρεμενες η εχουν γκομενο με οικονομικη ανεση.
Για να ψαξει κανεις καλο ειναι με καπως μεγαλυτερες ανω των 35. Μερικες και ανω των 40 ειναι αρκετα καλοστεκουμενες. Αυτες εχουν καπως την παλια σοβιετο-κομμουνιστικη νοοτροπια. Το ζητημα ειναι ωστοσο οτι πιθανοτατα δε θα ξερουν λεξη αγγλικα.
Ο κμαν λεει για το Σοποτ αλλα δε λεει οτι μαζι με τις μουναρες θα ειναι αλλοι τοσοι φουσκωτοι πολωναρες με κοκκινους σβερκους και πρησμενοι και φυσικα το πιθανοτερο γκομενοι τους. Η υποψηφιοι γκομενοι. Επισης το να πας σε ενα κλαμπ εκτος απο τις μουναρες υπαρχουν και αλλοι τοσοι, η και περισσοτεροι καγκουρες μπρατσαραδες και διαφοροι μεθυσμενοι, χασισωμενοι κλπ. Επομενως περισσοτερο που ταλαιπωρησαι εκει μεσα στα μπουντρουμια παρα να κανεις κατι. Στα πιο κυριλε με εισοδο συνηθως συνοδευονται οποτε παλι δε παιζει να κανεις κατι εκει.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Η Πολωνία είναι 10 φορές καλύτερη από τη Σλοβακία δεν έχει καμία σχέση.Οι Σλοβάκες είναι συντηρητικές θεωρούν τις Τσέχες ξεκωλιάρες και έχουν φοβερό flake.Είναι η χειρότερη περίπτωση στις δυτικές Σλάβες.Μπρνο γαμάς πολύ περισσότερο από ό,τι Μπρατισλάβα και Καροβίτσε ακόμα περισσότερο.
OXI ρε συ κμαν πιο ξεκωλα απο τις σλοβακες σε μπρατισλαβα κ κοσιτσε δεν υπαρχουν,,ουτε οι ουγγαρεζες καν,,.μπρνο πιο καλα απο μπρατι,,ουτε στα εργα,,κατ αρχην σε λαικες συνοικιες στην μπρατη σου ψιλομιλανε,,βεβαια εγω με ντυσιμο κλπ κανω κρα οτι ψαχνω για πουτανιδια,,μερα μεσημερι καλοκαιρι στην τριχα λες κ παω σε γαμο  :grin: κι οποια δω την χαμογελαω κατευθειαν κ λεω αν ξερει αγγλικα,που αει τι πινει,,ολα,,!!!
κι αν ψιλοξερει κ δειξει ενδιαφερον δεν κοβω οτι κ να πει,,το καλο ειναι οτι ειναι νεροφιδα οι σλοβακες,εχω μεθυσει αρκετες μερα μεσημερι κ πηγαμε σπιτι πριν το απογευμα καποιες τυχερες μου μερες  :rockon:
ειναι κ πολυ φθηνη η μπρατη βασικο πραγμα για κερασματα κ βολτες..επισης το βραδυ οποια καλοντυμενη σε ψιλοκοιταει ειναι πουτανα του 50αρικου
πολυς κοσμος κ κεντρο αλλα κ πετρζαλκα κλπ,,καλοκαιρι ,αο μαιο μεχρι σεπτεβρη μιλαω,,,
αν πολωνια ειναι  σε πιο χυμα η ολη  φαση θα παω να βαλω καντηλια ,,αλλα απ οτι λεει ο σεβαλιες δεν ειναι ετσι...
τεσπα εγω θα παω οπου ειναι μετα τις 20αυγ ναχουν ανοιξει οι σχολες
καμακια κ πουτανες σε τουριστικα μερη ειναι υπερτιμημενα σπορ κι οι γκομενες συνηθως συνοδευονται
εγω θελω πωλητριες νεαρες κ φοιτητριες εως 22 το πολυ,η μετα μουναρες μιλφ ανω των 35 αλλα ψηλες κι ανωμαλιαρες  :fuck1:
:fuck1: :zfuck: οι ενδιαμεσες ηληκιες ειναι ποι κουραστικες κ δεν καυλωνω κι ιδαιτερα με μια 30αρα,ενω ενα μικρο η μια μιλφ προμιλφ την σκιζω με χαρα
πολωνια πιστευω ειναι η χαρα του μιλφ,αλλα κ της μπεμπας,τουλαχιστον απ οτι ειχα δει προ τριετιας πουχα παει κανα 3μερο παραλια κατερινης
:tits2: :tits2: :tits2:

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Στις φοιτητουπολεις ομως να κανεις τι το καλοκαιρι? Θα λειπουν στις ιδιατερες πατριδες τους και στα χωρια τους . Εδω βασικα συμβαινει το εξης σε γενικες γραμμες : παντρευονται απο τα 22-23 αντε ως τα 25-26 και κανουν οικογενεια. Δεν τις διαλυουν τις οικογενειες για να μεινουν μετα μονες οπως πχ γινεται στην Ουκρανια τη Μολδαβια η τη Ρουμανια. Αυτα που γινονται εκει, πολυ απλα ξεχαστε τα οσον αφορα την Πολωνια. Στη χωρα υπαρχει αξιοσημειωτη οικονομικη αναπτυξη ενω υφιστανται ταχυτατες αλλαγες στην οικονομια, στην κοινωνια. Επομενως η φαση του τυπου παω στο κλαμπ βρισκω τα ελευθερα γκομενακια τους σκαω το χρημα και γαμαω δε παιζει . Αρκετες δε εχουν χρημα καλες δουλειες κλπ η ειναι ηδη παντρεμενες η εχουν γκομενο με οικονομικη ανεση.
Για να ψαξει κανεις καλο ειναι με καπως μεγαλυτερες ανω των 35. Μερικες και ανω των 40 ειναι αρκετα καλοστεκουμενες. Αυτες εχουν καπως την παλια σοβιετο-κομμουνιστικη νοοτροπια. Το ζητημα ειναι ωστοσο οτι πιθανοτατα δε θα ξερουν λεξη αγγλικα.
Ο κμαν λεει για το Σοποτ αλλα δε λεει οτι μαζι με τις μουναρες θα ειναι αλλοι τοσοι φουσκωτοι πολωναρες με κοκκινους σβερκους και πρησμενοι και φυσικα το πιθανοτερο γκομενοι τους. Η υποψηφιοι γκομενοι. Επισης το να πας σε ενα κλαμπ εκτος απο τις μουναρες υπαρχουν και αλλοι τοσοι, η και περισσοτεροι καγκουρες μπρατσαραδες και διαφοροι μεθυσμενοι, χασισωμενοι κλπ. Επομενως περισσοτερο που ταλαιπωρησαι εκει μεσα στα μπουντρουμια παρα να κανεις κατι. Στα πιο κυριλε με εισοδο συνηθως συνοδευονται οποτε παλι δε παιζει να κανεις κατι εκει.
σεβαλιε εχεις δικιο,σε τουριστικα μερη δεν ειναι ευκολο ν ακανεις καμακι ειναι πολλοι οι γαμπροι οι ντοπιοι κι ειναι κ λιωμα συνηθως,δδεν ενδυκνειται για κυριλε καμακια κ σπονσορινγκ σταιλ οπως εμεις.. :grin:
γι αυτο παντα παω μετα τις 20αυγ σε φοιτητουπολεις κι οτι κατσει  :zfuck:

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι όπως το περιγράφεις Βρότσλαβ είναι το καλύτερο αλλά είναι εκτός σαιζόν αφού έχουν φύγει οι φοιτήτριες.Καλοκαίρι θα πήγαινα Σόποτ που είναι γεμάτο κλαμπ τίγκα στις μουνάρες από όλη την Πολωνία που πάνε για διακοπές.
κι η μελετη στο ιντερνετ εκει με οδηγει βρτσλαβ κατοβιτσε ποζναν,,,,,κατα σειρα,,πιο ευκολες που ειναι κατα την γνωμη σου?σε ποια πολη ειναι πιο easygo το κλιμα??
μικρες, η πιο μεγαλες,,ειπα κ ριν ενδiαφερομαι για  20εως 22 κ μετα τα 35 -38 παλι, :kissass2: :kissass: :kissass: :kissass:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κι η μελετη στο ιντερνετ εκει με οδηγει βρτσλαβ κατοβιτσε ποζναν,,,,,κατα σειρα,,πιο ευκολες που ειναι κατα την γνωμη σου?σε ποια πολη ειναι πιο easygo το κλιμα??
μικρες, η πιο μεγαλες,,ειπα κ ριν ενδiαφερομαι για  20εως 22 κ μετα τα 35 -38 παλι, :kissass2: :kissass: :kissass: :kissass:

Οντως τα τουριστικά μέρη είναι λαχείο.Οι μεγάλες πόλεις είναι καλύτερες.Πόζναν έχει τα πιο δυνατά μουνιά,Βρότσλαβ τα περισσότερα και Κατοβίτσε τα πιο εύκολα.Είναι θέμα γούστου για μουνάρες καλύτερα Πόζναν κατά τη γνώμη μου για πολλά καλά γκομενάκια Κατοβίτσε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εννοείται οτι υπάρχουν φουσκωτοί.Το έγραψα πολλές φορές.Βρότσαλβ,Στετίν,Κατοβίτσε παίζουν άφθονοι φουσκωτοί.Μιλάμε είχα πάει σε ένα κλαμπ το Cherry στο Βρότσλαβ τίγκα στις μουνάρες και οι φουσκωτοί παίζει να ήτανε πάνω από 50%.Πολύ στεροειδές στην Πολωνία.
Γενικά αξίζει η εμπειρία του πολωνικού κλαμπ.Σου πέφτουν τα σαγόνια με αυτά που βλέπεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom