Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
ναζασκλασα εχουν δηλ αντιγραψει το οτνακλασνικι το ρωσσικο... :grin:
μ αρεσει ου ειναι κι αντιρωσσοι φανατικοι.. :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κανα αλλο που να παιζει φαση με σεμι προ οπως μαμπα?το οτλοτυ ειναι οντως μουφα?

roksa.pl και εκει πουτανες εχει. Αλλα το οντλοτυ και το ροξα ειναι για να ψαξεις πουτανες καμια σχεση. Τωρα η φαση που ειναι οπως στην Ουκρανια με σεμι προ δε πολυπαιζει στην Πολωνια. Δε θα παει η αλλη δηλαδη με εναν τυχαιο αγνωστο ετσι για κερασματα και μετα πηδημα. Μπορει να τυχει να συμβει και αυτο, δε ξερω , αλλα δεν ειναι ο κανονας

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σε αυτα τα σαιτ να ξερεις θα μιλησεις σε 100, θα απαντησουν οι 20, θα συνεχισεις την κουβεντα με 10 θα βγεις τελικα με 2-3 για να κανεις κατι με μια...

ό,τι γίνεται και εκτός σάιτ δηλαδή...

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
roksa.pl και εκει πουτανες εχει. Αλλα το οντλοτυ και το ροξα ειναι για να ψαξεις πουτανες καμια σχεση. Τωρα η φαση που ειναι οπως στην Ουκρανια με σεμι προ δε πολυπαιζει στην Πολωνια. Δε θα παει η αλλη δηλαδη με εναν τυχαιο αγνωστο ετσι για κερασματα και μετα πηδημα. Μπορει να τυχει να συμβει και αυτο, δε ξερω , αλλα δεν ειναι ο κανονας
ουτε σε φοιτητουπολεις?εκτος βαρσοβιας κ κρακοβιας που σιγουρα ειναι "καμενες" απο ξενους?
δηλ το ποζναν η το κατοβιτσε δεν εχει ξεπετες φοιτητριες η πωλητριες?ο κμαν οσα λεει δεν ισχυει τιποτε??? :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναζασκλασα εχουν δηλ αντιγραψει το οτνακλασνικι το ρωσσικο... :grin:
μ αρεσει ου ειναι κι αντιρωσσοι φανατικοι.. :grin:

[URL unfurl="true"]https://nk.pl/main?target=%2Fprofile%2F9399457[/url]

:grin: με τους ρωσους αν και εχουν πολλα κοινα η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο κομπλεξικοι.

Στο θεμα μας τωρα αυτο ειναι το σαιτ, ειναι λιγο "σφιχτα" τα πραγματα αλλα το καλο ειναι οτι δε το ξερουν πολλοι ξενοι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ουτε σε φοιτητουπολεις?εκτος βαρσοβιας κ κρακοβιας που σιγουρα ειναι "καμενες" απο ξενους?
δηλ το ποζναν η το κατοβιτσε δεν εχει ξεπετες φοιτητριες η πωλητριες?ο κμαν οσα λεει δεν ισχυει τιποτε??? :think:

Να σου πω την αληθεια αν ειναι να βρεις αυτη τη φαση θα τη βρεις στη Βαρσοβια  που ειναι μεγαλουπολη και εκει ειναι καπως πιο ελευθερα και ανοιχτα τα πραγματα. Ειναι και η πολωνικη πολη η οποια μου αρεσει περισσοτερο. Για μικροτερες πολεις δυσκολα θα το κανουν . Οι κοινωνια ειναι καπως συντηρητικη, καμια σχεση με το ξεχαρβαλωμα της Ουκρανιας.Οι φοιτητριες δυσκολο, εχουν τον κυκλο τους την παρεα τους και εχουν και ενα "τουπε" ( μη χεσω). Καμια πουτανε επαρχιωτισσα μπορει αλλα σε αυτη την περιπτωση σπανια να μιλαει αγγλικα.
Δυστυχως μενω στην Κρακοβια που ειναι η χειροτερη πολη σε αυτο τον τομεα. Ψευτογκλαμουρια, δηθενια, ψευτοκουλτουρα, καμια σχεση γενικα με την υπολοιπη Πολωνια. Περισσοτερο ειναι κεντρικη Ευρωπη εδω περα . Δε ξερω τι θα παιζει στη βορεια Πολωνια δλδ σε πολεις οπως το Γκντασκ πχ η ανατολικα ( στο Μπιαλιστοκ πχ ). Οι γκομενες πρεπει ναναι πιο πουτανες εκει περα  :knockinb: αλλα ειναι και πιο βλαχοι γενικοτερα . Για βρεις κατι τετοιο παντως δυσκολο αν εισαι ξεκαρφωτος. Πρεπει λιγο να εισαι εδω στην κοινωνια, να εχεις καπως ενσωματωθει και να ξερεις τι παιζει, να μιλας εστω και λιγο τη γλωσσα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ό,τι γίνεται και εκτός σάιτ δηλαδή...

Και εντος σαιτ μπορεις να παιξεις αν μιλας τη γλωσσα και μενεις στη χωρα. Εξαρταται παντα τι ψαχνεις και ποιοι ειναι οι στοχοι σου σε ποιες θα απευθυνθεις που θα πας τι θα κανεις αλλα κυριως ποιος εισαι εσυ ο ιδιος.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Και εντος σαιτ μπορεις να παιξεις αν μιλας τη γλωσσα και μενεις στη χωρα. Εξαρταται παντα τι ψαχνεις και ποιοι ειναι οι στοχοι σου σε ποιες θα απευθυνθεις που θα πας τι θα κανεις αλλα κυριως ποιος εισαι εσυ ο ιδιος.
Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ειναι  οκταημερη με δεκαημερη το μπατζετ δυνατο σχετικα 150-180 την μερα 1500-1800δηλ χωρις εισητηρια ,αλλα να συμπεριλαμβανει ενα διωρο γαμησι με αλλη καθε μερα  :fuck1:,κι οτι κατσει το βραδυ δηλ μια μερα στις δυο-τρεις
,,αυτο κανω παντου οπου παω,,,αλλα αν δεν εχει σαιτ τυπου μαμπα,αυτο δεν παιζει...μονο μπρατισλαβα τοχω κανει 2-3 φορες χωρις σαιτ εκει,αλλα μιλαμε για την πιο σεμιπρο πολη της ευρωπης... :tits2: :tits2: :tits2:
δεν σκοπευω να μαθω πολονεζικα,καμμια φορα ασχολουμε να βελτιωσω λιγο τα  λιγα ρωσσικα μου που ειναι κ πιο χρηιμα.. ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ειναι  οκταημερη με δεκαημερη το μπατζετ δυνατο σχετικα 150-180 την μερα 1500-1800δηλ χωρις εισητηρια ,αλλα να συμπεριλαμβανει ενα διωρο γαμησι με αλλη καθε μερα  :fuck1:,κι οτι κατσει το βραδυ δηλ μια μερα στις δυο-τρεις
,,αυτο κανω παντου οπου παω,,,αλλα αν δεν εχει σαιτ τυπου μαμπα,αυτο δεν παιζει...μονο μπρατισλαβα τοχω κανει 2-3 φορες χωρις σαιτ εκει,αλλα μιλαμε για την πιο σεμιπρο πολη της ευρωπης... :tits2: :tits2: :tits2:

Θα σου προτεινα να πας στη Βαρσοβια να παιξεις αν θελεις . δεν ξερω βεβαια καλα την πολη που να πας σε τι μαγαζια και τη παιζει αλλα εχω την εντυπωση οτι θα εχεις μεγαλυτερη ανεση και θα κινηθεις καλυτερα...Η Βαρσοβια ειναι καθαρα μια πολη της ανατολικης ευρωπης. θυμιζει Κιεβο, Μινσκ, Μοσχα, Αγ. Πετρουπολη. Και η πολεοδομια και ο κοσμος. Η Κρακοβια ειναι πολη της κεντρικης ευρωπης. Θυμιζει Βιεννη, Πραγα, Βουδαπεστη. Οι υπολοιπες πολεις ειναι επαρχια και εχουν νοοτροπια χωριου για κασκαντεριλικια θα ειναι σαφως δυσκολοτερο

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου προτεινα να πας στη Βαρσοβια να παιξεις αν θελεις . δεν ξερω βεβαια καλα την πολη που να πας σε τι μαγαζια και τη παιζει αλλα εχω την εντυπωση οτι θα εχεις μεγαλυτερη ανεση και θα κινηθεις καλυτερα...Η Βαρσοβια ειναι καθαρα μια πολη της ανατολικης ευρωπης. θυμιζει Κιεβο, Μινσκ, Μοσχα, Αγ. Πετρουπολη. Και η πολεοδομια και ο κοσμος. Η Κρακοβια ειναι πολη της κεντρικης ευρωπης. Θυμιζει Βιεννη, Πραγα, Βουδαπεστη. Οι υπολοιπες πολεις ειναι επαρχια και εχουν νοοτροπια χωριου για κασκαντεριλικια θα ειναι σαφως δυσκολοτερο
κρακοβια δεν παω για το ιδιο λογο που δεν παω για καμακι η πουτανες σε τουριστικες πολεις
εχουν πολλους ξενους,,,
τωρα βαρσοβα ισως το δοκιμαζα για 2-3 μερες κι αν δεν εχει ψωμι θα πηγαινα αλλου
που εχει πολλες φοιτητριες?εκτος βαρσοβια κ κρακοβο?πχ στην ουκρανια ο τοπ προορισμος ειναι το χαρκοβο για το θεμα αυτο  :fuck1: :fuck1: ολο σεμι προ φοιτητριες κ πωλητριες
το αντιστοιχο πολωνια?γκτανσκ μηπως?η το ποζναν? που βλεπω εχου ολλες γυναικοσχολες? :tits:

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Katowice is a large scientific centre. It has over 20 schools of higher education, at which over 100,000 people study.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Poznań is one of the four largest academic centers in Poland. The number of students in the city of Poznań is about 140 000 (fourth/third after Warsaw, Cracow and close to Wrocław student population)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
το βροσλαου τι λεει?ειναι κ κοντα στην ουκρανια  :tits2: :tits2: :tits2:  tσεχια σορρυ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω απο οσο εχω δει οσο ανεβαινει κανεις προς τα βορεια τοσο σφιγγουν οι κολοι.Και το εννοω κυριολεκτικα.Ασχημο κολο δεν ειδα οταν εκανα ταξιδι προς τα πανω.Μιλαμε απο 20 μεχρι 50 ειχαν ολες κολαρες.Μου ειχαν βγει τα ματια εξω...  :o :o :o

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Εγω απο οσο εχω δει οσο ανεβαινει κανεις προς τα βορεια τοσο σφιγγουν οι κολοι.Και το εννοω κυριολεκτικα.Ασχημο κολο δεν ειδα οταν εκανα ταξιδι προς τα πανω.Μιλαμε απο 20 μεχρι 50 ειχαν ολες κολαρες.Μου ειχαν βγει τα ματια εξω...  :o :o :o
ΛΟΓΙΚΟ

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγω απο οσο εχω δει οσο ανεβαινει κανεις προς τα βορεια τοσο σφιγγουν οι κολοι.Και το εννοω κυριολεκτικα.Ασχημο κολο δεν ειδα οταν εκανα ταξιδι προς τα πανω.Μιλαμε απο 20 μεχρι 50 ειχαν ολες κολαρες.Μου ειχαν βγει τα ματια εξω...  :o :o :o
δεν θελουμε να βλεπουμε
θελουμε που ειναι easygoing  k semipro γκομενες για αμεσο γαμησι σε λογικα κοστολογια... ;)
αν θες να δεις πηγαινε μιλανο
ολο μοντελα ειναι παντου
αν γαμησεις γραψε μου... :grin: :grin: :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δεν θελουμε να βλεπουμε
θελουμε που ειναι easygoing  k semipro γκομενες... ;)
Δεν πηγα σε στοχευμενα τετειους προορισμους.Αλλα γενικοτερα οι γυναικες ηταν πιο ''πλησιασιμες'' και δεκτικες στο καμακι. Δεν ειχαν (οι περισσοτερες) το στυλ το ''τι θελεις τωρα και μου μιλας δε βλεπεις οτι δεν ειμαι διαθεσιμη?'' φοροντας μινι πιο μικρο και απο τη ζωνη μου...ηταν αρκετα φυσιολογικες και προσχαρες σε βαθμο που νομιζες οτι το κανουν επιτηδες για να σου δειξουν φιλοξενια(και δεν ειχα παει καν σε κολομπαρο  :grin:)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πηγα σε στοχευμενα τετειους προορισμους.Αλλα γενικοτερα οι γυναικες ηταν πιο ''πλησιασιμες'' και δεκτικες στο καμακι. Δεν ειχαν (οι περισσοτερες) το στυλ το ''τι θελεις τωρα και μου μιλας δε βλεπεις οτι δεν ειμαι διαθεσιμη?'' φοροντας μινι πιο μικρο και απο τη ζωνη μου...ηταν αρκετα φυσιολογικες και προσχαρες σε βαθμο που νομιζες οτι το κανουν επιτηδες για να σου δειξουν φιλοξενια(και δεν ειχα παει καν σε κολομπαρο  :grin:)
το προκλητικο ντυσιμο,τα μινι αυτα που λες ειναι το ζητουμενο  :tits2:,,που τα συναντησες?εγω ως τωρα μονο ουκρανια -οδησο κ μπρατισλαβα,,εσυ που τα συνατησες?
υγ μονο στοχευμενα παω εγω γιατι εχω μονο 10 μερες φρη για εκτος ελλαδας,,
αν προβλεπω δυσκολο κ σπασαρχιδικο περιβαλλον για γαμησι,απλα δεν παω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom