vasospele777
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναζασκλασα εχουν δηλ αντιγραψει το οτνακλασνικι το ρωσσικο...
μ αρεσει ου ειναι κι αντιρωσσοι φανατικοι..
κανα αλλο που να παιζει φαση με σεμι προ οπως μαμπα?το οτλοτυ ειναι οντως μουφα?
Σε αυτα τα σαιτ να ξερεις θα μιλησεις σε 100, θα απαντησουν οι 20, θα συνεχισεις την κουβεντα με 10 θα βγεις τελικα με 2-3 για να κανεις κατι με μια...
ουτε σε φοιτητουπολεις?εκτος βαρσοβιας κ κρακοβιας που σιγουρα ειναι "καμενες" απο ξενους?roksa.pl και εκει πουτανες εχει. Αλλα το οντλοτυ και το ροξα ειναι για να ψαξεις πουτανες καμια σχεση. Τωρα η φαση που ειναι οπως στην Ουκρανια με σεμι προ δε πολυπαιζει στην Πολωνια. Δε θα παει η αλλη δηλαδη με εναν τυχαιο αγνωστο ετσι για κερασματα και μετα πηδημα. Μπορει να τυχει να συμβει και αυτο, δε ξερω , αλλα δεν ειναι ο κανονας
ναζασκλασα εχουν δηλ αντιγραψει το οτνακλασνικι το ρωσσικο...
εκτος,ΧΩΡΙς σαιτ να βγεις σε ξενη χωρα ,με 10γκομενες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕό,τι γίνεται και εκτός σάιτ δηλαδή...
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ;)[URL unfurl="true"]https://nk.pl/main?target=%2Fprofile%2F9399457[/url]
το καλο ειναι οτι δε το ξερουν πολλοι ξενοι.
ουτε σε φοιτητουπολεις?εκτος βαρσοβιας κ κρακοβιας που σιγουρα ειναι "καμενες" απο ξενους?
δηλ το ποζναν η το κατοβιτσε δεν εχει ξεπετες φοιτητριες η πωλητριες?ο κμαν οσα λεει δεν ισχυει τιποτε???
ό,τι γίνεται και εκτός σάιτ δηλαδή...
Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ειναι οκταημερη με δεκαημερη το μπατζετ δυνατο σχετικα 150-180 την μερα 1500-1800δηλ χωρις εισητηρια ,αλλα να συμπεριλαμβανει ενα διωρο γαμησι με αλλη καθε μερα ,κι οτι κατσει το βραδυ δηλ μια μερα στις δυο-τρειςΚαι εντος σαιτ μπορεις να παιξεις αν μιλας τη γλωσσα και μενεις στη χωρα. Εξαρταται παντα τι ψαχνεις και ποιοι ειναι οι στοχοι σου σε ποιες θα απευθυνθεις που θα πας τι θα κανεις αλλα κυριως ποιος εισαι εσυ ο ιδιος.
Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ειναι οκταημερη με δεκαημερη το μπατζετ δυνατο σχετικα 150-180 την μερα 1500-1800δηλ χωρις εισητηρια ,αλλα να συμπεριλαμβανει ενα διωρο γαμησι με αλλη καθε μερα ,κι οτι κατσει το βραδυ δηλ μια μερα στις δυο-τρεις
,,αυτο κανω παντου οπου παω,,,αλλα αν δεν εχει σαιτ τυπου μαμπα,αυτο δεν παιζει...μονο μπρατισλαβα τοχω κανει 2-3 φορες χωρις σαιτ εκει,αλλα μιλαμε για την πιο σεμιπρο πολη της ευρωπης...
κρακοβια δεν παω για το ιδιο λογο που δεν παω για καμακι η πουτανες σε τουριστικες πολειςΘα σου προτεινα να πας στη Βαρσοβια να παιξεις αν θελεις . δεν ξερω βεβαια καλα την πολη που να πας σε τι μαγαζια και τη παιζει αλλα εχω την εντυπωση οτι θα εχεις μεγαλυτερη ανεση και θα κινηθεις καλυτερα...Η Βαρσοβια ειναι καθαρα μια πολη της ανατολικης ευρωπης. θυμιζει Κιεβο, Μινσκ, Μοσχα, Αγ. Πετρουπολη. Και η πολεοδομια και ο κοσμος. Η Κρακοβια ειναι πολη της κεντρικης ευρωπης. Θυμιζει Βιεννη, Πραγα, Βουδαπεστη. Οι υπολοιπες πολεις ειναι επαρχια και εχουν νοοτροπια χωριου για κασκαντεριλικια θα ειναι σαφως δυσκολοτερο
ΛΟΓΙΚΟΕγω απο οσο εχω δει οσο ανεβαινει κανεις προς τα βορεια τοσο σφιγγουν οι κολοι.Και το εννοω κυριολεκτικα.Ασχημο κολο δεν ειδα οταν εκανα ταξιδι προς τα πανω.Μιλαμε απο 20 μεχρι 50 ειχαν ολες κολαρες.Μου ειχαν βγει τα ματια εξω... :o :o :o
δεν θελουμε να βλεπουμεΕγω απο οσο εχω δει οσο ανεβαινει κανεις προς τα βορεια τοσο σφιγγουν οι κολοι.Και το εννοω κυριολεκτικα.Ασχημο κολο δεν ειδα οταν εκανα ταξιδι προς τα πανω.Μιλαμε απο 20 μεχρι 50 ειχαν ολες κολαρες.Μου ειχαν βγει τα ματια εξω... :o :o :o
Δεν πηγα σε στοχευμενα τετειους προορισμους.Αλλα γενικοτερα οι γυναικες ηταν πιο ''πλησιασιμες'' και δεκτικες στο καμακι. Δεν ειχαν (οι περισσοτερες) το στυλ το ''τι θελεις τωρα και μου μιλας δε βλεπεις οτι δεν ειμαι διαθεσιμη?'' φοροντας μινι πιο μικρο και απο τη ζωνη μου...ηταν αρκετα φυσιολογικες και προσχαρες σε βαθμο που νομιζες οτι το κανουν επιτηδες για να σου δειξουν φιλοξενια(και δεν ειχα παει καν σε κολομπαρο )δεν θελουμε να βλεπουμε
θελουμε που ειναι easygoing k semipro γκομενες... ;)
το προκλητικο ντυσιμο,τα μινι αυτα που λες ειναι το ζητουμενο ,,που τα συναντησες?εγω ως τωρα μονο ουκρανια -οδησο κ μπρατισλαβα,,εσυ που τα συνατησες?Δεν πηγα σε στοχευμενα τετειους προορισμους.Αλλα γενικοτερα οι γυναικες ηταν πιο ''πλησιασιμες'' και δεκτικες στο καμακι. Δεν ειχαν (οι περισσοτερες) το στυλ το ''τι θελεις τωρα και μου μιλας δε βλεπεις οτι δεν ειμαι διαθεσιμη?'' φοροντας μινι πιο μικρο και απο τη ζωνη μου...ηταν αρκετα φυσιολογικες και προσχαρες σε βαθμο που νομιζες οτι το κανουν επιτηδες για να σου δειξουν φιλοξενια(και δεν ειχα παει καν σε κολομπαρο )