kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
πάμε να φέρουμε επενδύσεις!
αναπτυξη αναπτυξη κ παλι αναπτυξη
πάμε να φέρουμε επενδύσεις!
επενδυσεις
ωραιος ,δωσε θεαμαεπενδυσεις
ωταιος αλλα το ντυσιμο ,ειναι πολυ στρητ...δεν βλεπω κατι σεξουαλικο... :Sα ναι, είχε και κάτι πιο μικρά.
αστο το κιεβο,,μαπα το καρπουζι,κι ολα πανακριβα διαμερισματα ταξι κερασματα βολτες πουτανες.. :S,,βγαινει ο κουκος αιδονι,,για πολωνια εχεις να συνεισφερεις καποιο σαιτ γνωριμιων?το κατεχεις το εργο απ οτι φαινετε!!σε λίγο καιρό μάγκες θα σας τα λέω και εγώ από μέσα.
όλο μέσα από Κίεβο.
και με φωτό.
σαν τον νόμο του Gatsby.
αστο το κιεβο,,μαπα το καρπουζι,κι ολα πανακριβα,,βγαινει ο κουκος αιδονι,,για πολωνια εχεις να συνεισφερεις καποιο σαιτ γνωριμιων?το κατεχεις το εργο απ οτι φαινετε!!
καλα πλακα κανεις?40-60ε την μερα απαρτμεντ της προκοπης γυρω απο κεντρο,ταξι ξεχασε το,κλεβουν ασυστολα,οποτε αναγκαστικα κεντρο μενειςεπειδή είμαι έντιμος και κατά το λεγόμενο σε αυτό το σάιτ όχι φιδέμπορας.
οι φωτογραφίες πιο πάνω ήταν καλαμπούρι από Google.
Πολωνία έχω πάει τουριστικά μόνο, τελευταία φορά 2010.
Ουκρανία θα ξέρω από Αύγουστο, αλλά γιατί θεωρείς το κίεβο ακριβό?
καλα πλακα κανεις?40-60ε την μερα απαρτμεντ της προκοπης γυρω απο κεντρο,ταξι ξεχασε το,κλεβουν ασυστολα,οποτε αναγκαστικα κεντρο μενεις
μπαρ κλαμπ καφε ολα τιμες γλυφαδας,αλλα μην ξεχνας οτι οι ντεβουσκες δεν πινουν καφε αν κερασεις ,πινουν ποτα απο νωρις το απογευμα,μοχιτο κλπ συν σουσι συν συν συν...20-30ευρω ΣΕ ΚΑΦΕ φευγουν για πλακα,ρεστοραντ αστο καλυτερα αν σε πλακωσουν στα σουσι κ στα μοχιτο 100ε δεν φτανουν,και φυσικα το οτι κερασες δεν συνεπαγετε γαμησι ... ;)αλλιω ςκαλα θαταν κι ετσι
,,,μιλαω αν συνοδευεις οχι να πας σαν το μπακουρη μονος για κανα μπεργερ στο μακντοναλτσ
το μονο καλο οτι υπαρχει το μαμπα για σεμι προ με 100αρικα την ωρα διωρο,αναλογα τα ρωσσικα που ξερεις κ περαν τουτου ουδεν,,,
εχω παει 3-4 φορες ,δεν ξαναπαω για κανενα λογο,πεταμενα χρηματα κι ανιαρη πολη...
υγ και σκαμπαζω κ κατι τουριστικα ρωσσικα λογω καλοκαρινης σαιζον..
40-60ε την μερα απαρτμεντ της προκοπης γυρω απο κεντρο,
δεν ειπα οτι ειμαι φτωχος...ουτε εαν κ ποσα εγω χαλασα,,πω ρε φιλε εσυ πραγματικα ζουσες σαν ινδος μες τη φτωχεια :S
πω ρε φιλε εσυ πραγματικα ζουσες σαν ινδος μες τη φτωχεια :S
εαν δεν ειναι πολυ κοντα σε χρεσατικ το 10ρικο που γλυτωνιες η υο 20αρικο το τριπλοπληρωνεις σε ταξιεδώ έψαξες για short term rental?
έχει καλύτερες τιμές.
υπαρχει σαιτ γνωριμιων σαν το μαμπα??..οπου να παιζει αμεση προσσεγγιση,Για την Πολωνια φιλε μου για τι πραγμα ακριβως ενδιαφερεσαι?
πας σε κοτετσι μπατζετ,15τμ αν εχεις σκοπο να γαμησεις
ενα στουντιακι χρειαζετε αν θες να κανεις ατμοσφαιρα
υπαρχει σαιτ γνωριμιων σαν το μαμπα..οπου να παιζει αμεση προσσεγγιση,οχι γραφεια κ τετοια?εχεις αποψη?
οχι με πουτανες σαιτ ..αλλα ουτε κ μαλακιες αλλα φεισμπουκ...
ξερω το οτλοτυ αλλα νομιζω ειναι μουφα
δενσωστότατον.
σε αυτό το σάιτ πάντως ξεκινάνε από 1-κομνάτναγια διαμερίσματα που είναι στούντιο.
εγώ ψάχνω Πετσέρκσυ που είναι κοντα στο κέντρο και αρχίζουν από 400 χρ την μέρα.
πας με το μετρό την μέρα και έχεις το ταξί μόνο για μεταμεσονύχτιες μετακινήσεις.
κανα αλλο που να παιζει φαση με σεμι προ οπως μαμπα?το οτλοτυ ειναι οντως μουφα?Υπαρχει ενα λεγεται naszaklasa αλλα ναι ειναι καπως στυλ facebook. μπορεις και σε μερικα που ειναι για ολες τις χωρες. Απλα πολλες δε μιλανε αγγλικα. Επισης αν δε μενεις στη χωρα σπανια να απαντησουν. Σε αυτα τα σαιτ να ξερεις θα μιλησεις σε 100, θα απαντησουν οι 20, θα συνεχισεις την κουβεντα με 10 θα βγεις τελικα με 2-3 για να κανεις κατι με μια... αν εχεις χρονο και υπομονη δοκιμασε