Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
:rockon:  επενδυσεις

Συνημμένα

• oooo.jpg
    oooo.jpg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 23

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
κάπου έχω μία ιστοσελίδα, portal του κλάδου και θα την βγάλω.

που θα πάμε για τα αρθριτικά μας στα γηρατειά.  :grin: :sunglasses: :dancing:

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
σε λίγο καιρό μάγκες θα σας τα λέω και εγώ από μέσα.

όλο μέσα από Κίεβο.

και με φωτό.

σαν τον νόμο του Gatsby.
αστο το κιεβο,,μαπα το καρπουζι,κι ολα πανακριβα διαμερισματα ταξι κερασματα βολτες πουτανες.. :S,,βγαινει ο κουκος αιδονι,,για πολωνια εχεις να συνεισφερεις καποιο σαιτ γνωριμιων?το κατεχεις το εργο απ οτι φαινετε!! :)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αστο το κιεβο,,μαπα το καρπουζι,κι ολα πανακριβα,,βγαινει ο κουκος αιδονι,,για πολωνια εχεις να συνεισφερεις καποιο σαιτ γνωριμιων?το κατεχεις το εργο απ οτι φαινετε!! :)

επειδή είμαι έντιμος και κατά το λεγόμενο σε αυτό το σάιτ όχι φιδέμπορας.

οι φωτογραφίες πιο πάνω ήταν καλαμπούρι από Google.

Πολωνία έχω πάει τουριστικά μόνο, τελευταία φορά 2010.

Ουκρανία θα ξέρω από Αύγουστο, αλλά γιατί θεωρείς το κίεβο ακριβό?

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
επειδή είμαι έντιμος και κατά το λεγόμενο σε αυτό το σάιτ όχι φιδέμπορας.

οι φωτογραφίες πιο πάνω ήταν καλαμπούρι από Google.

Πολωνία έχω πάει τουριστικά μόνο, τελευταία φορά 2010.

Ουκρανία θα ξέρω από Αύγουστο, αλλά γιατί θεωρείς το κίεβο ακριβό?
καλα πλακα κανεις?40-60ε την μερα απαρτμεντ της προκοπης γυρω απο κεντρο,ταξι ξεχασε το,κλεβουν ασυστολα,οποτε αναγκαστικα κεντρο μενεις
μπαρ κλαμπ καφε ολα τιμες γλυφαδας,αλλα μην ξεχνας οτι οι ντεβουσκες δεν πινουν καφε αν κερασεις ,πινουν ποτα απο νωρις το απογευμα,μοχιτο κλπ συν σουσι συν συν συν...20-30ευρω ΣΕ ΚΑΦΕ φευγουν για πλακα,ρεστοραντ αστο καλυτερα αν σε πλακωσουν στα σουσι κ στα μοχιτο 100ε δεν φτανουν,και φυσικα το οτι κερασες δεν συνεπαγετε γαμησι ... ;)αλλιω ςκαλα θαταν κι ετσι
,,,μιλαω αν συνοδευεις οχι να πας σαν το μπακουρη μονος για κανα μπεργερ στο μακντοναλτσ
το μονο καλο οτι υπαρχει το μαμπα για σεμι προ με 100αρικα την ωρα η διωροσυν ταξι κανα 20-30ε ζηταν γιατι ολες "μενουν πολυ μακρια", κι αναλογα τα ρωσσικα που ξερεις ανεβαινει η ταριφα..... κ περαν τουτου ουδεν αλλον,,, :(
εχω παει 3-4 φορες ,δεν ξαναπαω για κανενα λογο,πεταμενα χρηματα κι ανιαρη πολη...
υγ και σκαμπαζω κ κατι τουριστικα ρωσσικα λογω καλοκαρινης σαιζον..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
καλα πλακα κανεις?40-60ε την μερα απαρτμεντ της προκοπης γυρω απο κεντρο,ταξι ξεχασε το,κλεβουν ασυστολα,οποτε αναγκαστικα κεντρο μενεις
μπαρ κλαμπ καφε ολα τιμες γλυφαδας,αλλα μην ξεχνας οτι οι ντεβουσκες δεν πινουν καφε αν κερασεις ,πινουν ποτα απο νωρις το απογευμα,μοχιτο κλπ συν σουσι συν συν συν...20-30ευρω ΣΕ ΚΑΦΕ φευγουν για πλακα,ρεστοραντ αστο καλυτερα αν σε πλακωσουν στα σουσι κ στα μοχιτο 100ε δεν φτανουν,και φυσικα το οτι κερασες δεν συνεπαγετε γαμησι ... ;)αλλιω ςκαλα θαταν κι ετσι
,,,μιλαω αν συνοδευεις οχι να πας σαν το μπακουρη μονος για κανα μπεργερ στο μακντοναλτσ
το μονο καλο οτι υπαρχει το μαμπα για σεμι προ με 100αρικα την ωρα διωρο
,αναλογα τα ρωσσικα που ξερεις κ περαν τουτου ουδεν,,,
εχω παει 3-4 φορες ,δεν ξαναπαω για κανενα λογο,πεταμενα χρηματα κι ανιαρη πολη...
υγ και σκαμπαζω κ κατι τουριστικα ρωσσικα λογω καλοκαρινης σαιζον..

πω ρε φιλε εσυ πραγματικα ζουσες σαν ινδος μες τη φτωχεια  :S

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
πω ρε φιλε εσυ πραγματικα ζουσες σαν ινδος μες τη φτωχεια  :S
δεν ειπα οτι ειμαι φτωχος...ουτε εαν κ ποσα εγω χαλασα,,

ειπα τι παιζει σε ριαλ ταιμ για τον τουριστα με λιγα ρωσσικα στο κιεβο
αν εισαι μονο αγγλοφωνος η ζημια παει επι 2 κ το γαμησι δια δυο
υγ.γι αυτο ειπα δεν ξαναπαω,αν αντι για 2500 το μηνα επαιρνα 5500 παλι δεν θα πηγαινα ,δεν μ αρεσε καθολου το ατιτιουντ κι η πολη,,,
γουστα ειναι αυτα βεβαια,,η Ελλαδα εχει κ πολλους μαζοχες στο θεμα. :s&m_3: :lheel: :lheel:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πω ρε φιλε εσυ πραγματικα ζουσες σαν ινδος μες τη φτωχεια  :S

φιλαρακι εσυ η γραψε κανονικα η μη μας ζαλιζεις συνεχεια τα @@ με παπαριες. Αν εχεις την καλοσυνη .... οκ?

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
εδώ έψαξες για short term rental?
έχει καλύτερες τιμές.
εαν δεν ειναι πολυ κοντα σε χρεσατικ το 10ρικο που γλυτωνιες η υο 20αρικο το τριπλοπληρωνεις σε ταξι
επισης,δεν πας σε κοτετσι  μπατζετ,15τμ αν εχεις σκοπο να γαμησεις
ενα στουντιακι χρειαζετε αν θες να κανεις ατμοσφαιρα να γουσταρει κι η ντεβουσκα και να γινει καμμια φαση της προκοπης  :fuck2:..τα τελειως φτηνα εχουν κι αχρηστα επιλπα ,πας να γαμησεις κ πεφτει το κρεβαρι καναπες... :grin:

αλλα η φαση δεν ειναι ακριβη λογω σπιτιου,,,τ αλλα ειναι  πολυ υπερτιμημενα,,,ειδικα τα μαγαζια καθε ειδους που ειναι λιγο μοντερνα,,, :helpplea: σου πιανουν το κωλο κι ειναι κ μια μαλ,,ια η φαση τους ολη... :S
γι αυτο κι ενδδιαφερθηκα για πολωνια πριν,,αν δεν υπηρχε το μαμπα,ουτε που θα γαμουσες με λιγοτερα απο 200ε... :helpplea:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για την Πολωνια φιλε μου για τι πραγμα ακριβως ενδιαφερεσαι?

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Για την Πολωνια φιλε μου για τι πραγμα ακριβως ενδιαφερεσαι?
υπαρχει σαιτ γνωριμιων σαν το μαμπα??..οπου να παιζει αμεση προσσεγγιση,  :kissass:
οχι γραφεια κ τετοια?εχεις αποψη?
οχι με πουτανες σαιτ ..αλλα ουτε κ μαλακιες αλλα φεισμπουκ...
ξερω το οτλοτυ αλλα νομιζω ειναι μουφα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
πας σε κοτετσι  μπατζετ,15τμ αν εχεις σκοπο να γαμησεις
ενα στουντιακι χρειαζετε αν θες να κανεις ατμοσφαιρα

σωστότατον.

σε αυτό το σάιτ πάντως ξεκινάνε από 1-κομνάτναγια διαμερίσματα που είναι στούντιο.

εγώ ψάχνω Πετσέρκσυ που είναι κοντα στο κέντρο και αρχίζουν από 400 χρ την μέρα.

πας με το μετρό την μέρα και έχεις το ταξί μόνο για μεταμεσονύχτιες μετακινήσεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
υπαρχει σαιτ γνωριμιων σαν το μαμπα..οπου να παιζει αμεση προσσεγγιση,οχι γραφεια κ τετοια?εχεις αποψη?
οχι με πουτανες σαιτ ..αλλα ουτε κ μαλακιες αλλα φεισμπουκ...
ξερω το οτλοτυ αλλα νομιζω ειναι μουφα

Υπαρχει ενα λεγεται naszaklasa αλλα ναι ειναι καπως στυλ facebook. μπορεις και σε μερικα που ειναι για ολες τις χωρες. Απλα πολλες δε μιλανε αγγλικα. Επισης αν δε μενεις στη χωρα σπανια να απαντησουν. Σε αυτα τα σαιτ να ξερεις θα μιλησεις σε 100, θα απαντησουν οι 20, θα συνεχισεις την κουβεντα με 10 θα βγεις τελικα με 2-3 για να κανεις κατι με μια... αν εχεις χρονο και υπομονη δοκιμασε

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
σωστότατον.

σε αυτό το σάιτ πάντως ξεκινάνε από 1-κομνάτναγια διαμερίσματα που είναι στούντιο.

εγώ ψάχνω Πετσέρκσυ που είναι κοντα στο κέντρο και αρχίζουν από 400 χρ την μέρα.

πας με το μετρό την μέρα και έχεις το ταξί μόνο για μεταμεσονύχτιες μετακινήσεις.
δεν
ειναι το προβλημα το 100-150χριβνα πιο πανω,στοξαναπα,,,κ εχει σημασια ποσα κβατρατ μιτρ ειναι το κομνατ πανω απο 45 ειναι για μενα το οριο,αλλιως πνιγομαι..
πανε χρεσατικ οσο πιο κοντα γινετε,αν πας μακρια εγλωβιζεσαι,ειδικα αν θες να γαμησεις μια σεμι προ νωρις κ να βγεις για καμακι πιο αργοτερα μονος.. ;)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχει ενα λεγεται naszaklasa αλλα ναι ειναι καπως στυλ facebook. μπορεις και σε μερικα που ειναι για ολες τις χωρες. Απλα πολλες δε μιλανε αγγλικα. Επισης αν δε μενεις στη χωρα σπανια να απαντησουν. Σε αυτα τα σαιτ να ξερεις θα μιλησεις σε 100, θα απαντησουν οι 20, θα συνεχισεις την κουβεντα με 10 θα βγεις τελικα με 2-3 για να κανεις κατι με μια... αν εχεις χρονο και υπομονη δοκιμασε
κανα αλλο που να παιζει φαση με σεμι προ οπως μαμπα?το οτλοτυ ειναι οντως μουφα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom