Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
απο που ειναι αυτες οι φωτο κμαν?ποια πολη?  :boobies: :boobies: :boobies: ειμαστε στον στοχο νομιζω!!! :fuck2:

Μιλάμε πάντα για Πόζναν.Κρίμα που όταν πήγα τον Ιούνιο έβρεχε συνέχεια και δεν μπόρεσα να τραβήξω περισσότερες φωτό.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Σαν αυτές που πόσταρα έχει χιλιάδες και είναι τρομερά προσσεγγίσιμες.Μια μέρα πήρα έξι τηλέφωνα σε 2 ώρες από τέτοιο επίπεδο και παραπάνω.Ορεξη να χει κανείς και χρήμα.
Μια φορά ήμουν σε ένα κλαμπ με 8 απίστευτες παντρεμένες τρομερά μουνιά.Επρεπε να τραβήξω φωτό όπως τις αγκάλιαζα και τις χούφτωνα.Θα είχαν καραφλιάσει όλοι.Στην Πολωνία γίνονται τα πιο απίστευτα πράγματα μετά την Ουκρανία.
απο ποιες πολεις ειναι οι φωτο κμα?ν,,,ουκρανια -κιεβο δεν γινεται τιποτε το απιστευτο για τουριστες, προς το καλο ,,, ;)
ισως αλλου,,,κιεβο παντως οχι,, :sunglasses:

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Σαν αυτές που πόσταρα έχει χιλιάδες και είναι τρομερά προσσεγγίσιμες.Μια μέρα πήρα έξι τηλέφωνα σε 2 ώρες από τέτοιο επίπεδο και παραπάνω.Ορεξη να χει κανείς και χρήμα.

οταν εχεις χρημα ΠΑΝΤΟΥ αγοραζεις....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δυνατή Πολωνέζα με ξένο τελείως για τον πούτσο.

1pt2a.jpg

Κινέζος με ξανθιά Πολωνέζα.

1scyz.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι βλέπει κανείς στα πολωνικά mall.

snn7p.jpg

Από το κλαμπ στο ξενοδοχείο.Η φίλη της μου είπε οτι έχει piercing στην κλιτορίδα.

tyho.jpg

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
μ αρεσει ο τιτλος του θρεντ

συγκριση ελληνιδων με πολωνες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανία-Πολωνία είναι πολύ γειτονικές χώρες.Για 500 χρόνια ζούσαν μαζί.Θυμάμαι μια Πολωνέζα μου είχε πει η Πολωνία είναι όπως η Ουκρανία τελείως βαρετή χώρα για εμένα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ουκρανία-Πολωνία είναι πολύ γειτονικές χώρες.Για 500 χρόνια ζούσαν μαζί.Θυμάμαι μια Πολωνέζα μου είχε πει η Πολωνία είναι όπως η Ουκρανία τελείως βαρετή χώρα για εμένα.

ευτυχως που δεν ειναι λιγο γειτονικες...

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
σε ολες τις 'φτωχες' χωρες αγοραζεις καλο και φτηνα...
Και σε καποιες δεν χρειαζεται να αγορασεις....
καλα ασε μαστορη,,εισαι ακομα στην πρωτη δημοτικου,,εχεις πολλα να μαθεις..καλο το πληκτρολογιο ,αλλα εκει εξω οταν κι αν ποτε πας,  ;) θα καταλαβεις πως ειναι αλλιως τα πραγματα  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ελληνίδες κλανουν τελείως Πολωνία.Αμα δουν τον άλλο να αλλάζει γκόμενα κάθε βδομάδα φρικάρουν.Μιλάμε οι γυναίκες δεν αντέχουν την ανατολική Ευρώπη.Για αυτό και δεν αφήνουν τους γκόμενους και αρραβωνιαστικούς να πάνε εκεί.

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
αλλο ν αγοραζεις ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΡΕΣΚΟ Κ ΦΤΗΝΑ,  :rockon:ι αλλο σιτεμενο κι ακριβα!! ;)

σε ολες τις 'φτωχες' χωρες αγοραζεις καλο και φτηνα...
Και σε καποιες δεν χρειαζεται να αγορασεις....

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
1ον μαστορας δεν ειμαι....
2ον στις χωρες που αναφερετε εχω παει τουλαχιστον 5 φορες στην καθε μια (Ουκρανια-Πολωνια)
3ον Τα πραγματα ειναι πολυ απλα και ξεκαθαρα παντου...
αν πηγες 5 φορες κ γραφεις αυτα η εισαι ο τζιγκερ στα νιατα του και  με τη φατσα του ρουβα στα νιατα του επισης,
η δεν στριβεις εντελως... :)
αντε καληνυχτα γιατι οι γκαρσταρμπαιτερ ξυπναμε κατα τις 7.00  :s&m_1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ευτυχως που δεν ειναι λιγο γειτονικες...

Βασικά άμα έρθεις από Ουκρανία Πολωνία οι Πολωνές θα σου φανούν τελείως πουτάνες.Πιο απελευθερωμένες και ξέκωλα δε γίνεται.Την ίδια γνώμη έχουν βέβαια και οι Πολωνές για τις Ουκρανές γενικά οι Σλάβοι περνάνε καλά.Πολλοί Πολωνοί γαμάνε Ουκρανία,πολλοί Ουκρανοί Ρωσσία κτλ.Στις περιοχές κοντά στα σύνορα είναι όλοι ανεμεμιγμένοι(παππούς Λιθουανός,μάνα Πολωνέζα,πατέρας Ουκρανός,γιαγιά Λευκορρωσίδα,θείος Ρώσος κτλ).
Τα διασλαβικά γαμήσια έχουν παραγάγει τρομερούς μούνους είναι το κάτι άλλο.

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
καλα ασε μαστορη,,εισαι ακομα στην πρωτη δημοτικου,,εχεις πολλα να μαθεις..καλο το πληκτρολογιο ,αλλα εκει εξω οταν κι αν ποτε πας,  ;) θα καταλαβεις πως ειναι αλλιως τα πραγματα  ;)

1ον μαστορας δεν ειμαι....
2ον στις χωρες που αναφερετε εχω παει τουλαχιστον 5 φορες στην καθε μια (Ουκρανια-Πολωνια)
3ον Τα πραγματα ειναι πολυ απλα και ξεκαθαρα παντου...

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
αν πηγες 5 φορες κ γραφεις αυτα η εισαι ο τζιγκερ στα νιατα του και  με τη φατσα του ρουβα στα νιατα του επισης,
η δεν στριβεις εντελως... :)

too old to rock 'n' roll, too young to die  :)

Παιζουν πολλα πραγματα ρολο...
τελος παντων, μεγαλη συζητηση, βαριεμαι να την ανοιξω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom