απο που ειναι αυτες οι φωτο κμαν?ποια πολη? ειμαστε στον στοχο νομιζω!!!
Μιλάμε πάντα για Πόζναν.Κρίμα που όταν πήγα τον Ιούνιο έβρεχε συνέχεια και δεν μπόρεσα να τραβήξω περισσότερες φωτό.
απο που ειναι αυτες οι φωτο κμαν?ποια πολη? ειμαστε στον στοχο νομιζω!!!
απο ποιες πολεις ειναι οι φωτο κμα?ν,,,ουκρανια -κιεβο δεν γινεται τιποτε το απιστευτο για τουριστες, προς το καλο ,,, ;)Σαν αυτές που πόσταρα έχει χιλιάδες και είναι τρομερά προσσεγγίσιμες.Μια μέρα πήρα έξι τηλέφωνα σε 2 ώρες από τέτοιο επίπεδο και παραπάνω.Ορεξη να χει κανείς και χρήμα.
Μια φορά ήμουν σε ένα κλαμπ με 8 απίστευτες παντρεμένες τρομερά μουνιά.Επρεπε να τραβήξω φωτό όπως τις αγκάλιαζα και τις χούφτωνα.Θα είχαν καραφλιάσει όλοι.Στην Πολωνία γίνονται τα πιο απίστευτα πράγματα μετά την Ουκρανία.
Σαν αυτές που πόσταρα έχει χιλιάδες και είναι τρομερά προσσεγγίσιμες.Μια μέρα πήρα έξι τηλέφωνα σε 2 ώρες από τέτοιο επίπεδο και παραπάνω.Ορεξη να χει κανείς και χρήμα.
ωραιοςΜιλάμε πάντα για Πόζναν.Κρίμα που όταν πήγα τον Ιούνιο έβρεχε συνέχεια και δεν μπόρεσα να τραβήξω περισσότερες φωτό.
ρε συ νοτιανατολικη ουκρανια θυμιζει η φαση ολη,,,,Τι βλέπει κανείς στα πολωνικά mall.
Από το κλαμπ στο ξενοδοχείο.Η φίλη της μου είπε οτι έχει piercing στην κλιτορίδα.
απο ποιες πολεις ειναι οι φωτο κμα?ν,,,ουκρανια -κιεβο δεν γινεται τιποτε το απιστευτο για τουριστες, προς το καλο ,,, ;)
ισως αλλου,,,κιεβο παντως οχι,,
αλλο ν αγοραζεις ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΡΕΣΚΟ Κ ΦΤΗΝΑ, κι αλλο σιτεμενο κι ακριβα!! ;)οταν εχεις χρημα ΠΑΝΤΟΥ αγοραζεις....
Ουκρανία-Πολωνία είναι πολύ γειτονικές χώρες.Για 500 χρόνια ζούσαν μαζί.Θυμάμαι μια Πολωνέζα μου είχε πει η Πολωνία είναι όπως η Ουκρανία τελείως βαρετή χώρα για εμένα.
καλα ασε μαστορη,,εισαι ακομα στην πρωτη δημοτικου,,εχεις πολλα να μαθεις..καλο το πληκτρολογιο ,αλλα εκει εξω οταν κι αν ποτε πας, ;) θα καταλαβεις πως ειναι αλλιως τα πραγματα ;)σε ολες τις 'φτωχες' χωρες αγοραζεις καλο και φτηνα...
Και σε καποιες δεν χρειαζεται να αγορασεις....
αλλο ν αγοραζεις ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΡΕΣΚΟ Κ ΦΤΗΝΑ, ι αλλο σιτεμενο κι ακριβα!! ;)
αν πηγες 5 φορες κ γραφεις αυτα η εισαι ο τζιγκερ στα νιατα του και με τη φατσα του ρουβα στα νιατα του επισης,1ον μαστορας δεν ειμαι....
2ον στις χωρες που αναφερετε εχω παει τουλαχιστον 5 φορες στην καθε μια (Ουκρανια-Πολωνια)
3ον Τα πραγματα ειναι πολυ απλα και ξεκαθαρα παντου...
ευτυχως που δεν ειναι λιγο γειτονικες...
καλυτεραtoo old to rock 'n' roll, too young to die
Παιζουν πολλα πραγματα ρολο...
τελος παντων, μεγαλη συζητηση, βαριεμαι να την ανοιξω..
καλα ασε μαστορη,,εισαι ακομα στην πρωτη δημοτικου,,εχεις πολλα να μαθεις..καλο το πληκτρολογιο ,αλλα εκει εξω οταν κι αν ποτε πας, ;) θα καταλαβεις πως ειναι αλλιως τα πραγματα ;)
αν πηγες 5 φορες κ γραφεις αυτα η εισαι ο τζιγκερ στα νιατα του και με τη φατσα του ρουβα στα νιατα του επισης,
η δεν στριβεις εντελως...