Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
'Ευκολη' δεν ειναι καμια γυναικα....
Για να απαντησω σε αυτο που γραφεις, κατα την προσωπικη μου αποψη και απο τα βιωματα μου, πιο 'ευκολες' ειναι οι Ουκρανες.

αυτα...

Εύκολη είναι σχετικό.Τέλος πάντων καταλαβαίνω τι εννοείς.Τη νύχτα πάντως στην Πολωνία κάνεις πράγματα που ούτε στον ύπνο σου στην Ουκρανία.Απλά στην Ουκρανία παίζει το mamba.Αλλιώς θα ήταν το ίδιο.Σχεδόν.
Τέλος πάντων αν συγκρίνουμε ίδια πράγματα ποιες είναι πιο εύκολες:
1.Ουκρανέζες ή Πολωνέζες τουρίστριες?
2.Ουκρανέζες ή Πολωνέζες που μένουν στην Ελλάδα πάνω από ένα χρόνο?
Ξέρω θα πεις δεν είναι τα ίδια πράγματα είναι άλλη η βάση εκκίνησης αλλά εγώ με αυτό συγκρίνω.

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά άμα έρθεις από Ουκρανία Πολωνία οι Πολωνές θα σου φανούν τελείως πουτάνες.Πιο απελευθερωμένες και ξέκωλα δε γίνεται.Την ίδια γνώμη έχουν βέβαια και οι Πολωνές για τις Ουκρανές γενικά οι Σλάβοι περνάνε καλά.Πολλοί Πολωνοί γαμάνε Ουκρανία,πολλοί Ουκρανοί Ρωσσία κτλ.Στις περιοχές κοντά στα σύνορα είναι όλοι ανεμεμιγμένοι(παππούς Λιθουανός,μάνα Πολωνέζα,πατέρας Ουκρανός,γιαγιά Λευκορρωσίδα,θείος Ρώσος κτλ).
Τα διασλαβικά γαμήσια έχουν παραγάγει τρομερούς μούνους είναι το κάτι άλλο.

'Ευκολη' δεν ειναι καμια γυναικα....
Για να απαντησω σε αυτο που γραφεις, κατα την προσωπικη μου αποψη και απο τα βιωματα μου, πιο 'ευκολες' ειναι οι Ουκρανες.

αυτα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
απαντησες... :)
Ακριβως, αυτο που λες, δεν εχει βαση...
Και θα σε ρωτησω το εξης: Οι Ελληνιδες που πανε εξωτερικο ή ζουνε στο εξωτερικο, ειναι ευκολες ή οχι? Σιγουρα 'ευκολοτερες' απο οσες ζουν εδω...

Επειδη δεν εχω χρονο, την συνεχιζουμε αλλη στιγμη την κουβεντα αν θελεις....

To θέτεις σε άλλη βάση.Αλλά στον παίχτη εμφανίζεται στη βάση που περιέγραψα.Εκτός αν δεν είναι παίχτης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πλακα πλακα στα βαλκανια πρωτες ειναι οι Τσεχιδες κ μετα θα ελεγα οι Πολωνεζες  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
κλασεις ανωτερες απο βρωμοβουλγαρες-ρουμανες  :S

Ποια βαλκανια ρε καμμενε και εσυ? :idiot: Ρε μπας και εισαι ανηλικο και γραψεις ολο σαχλαμαρες? Αμα ειναι μη γραφεις καν κοψτο

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τέλος πάντων αν συγκρίνουμε ίδια πράγματα ποιες είναι πιο εύκολες:
1.Ουκρανέζες ή Πολωνέζες τουρίστριες?
2.Ουκρανέζες ή Πολωνέζες που μένουν στην Ελλάδα πάνω από ένα χρόνο?
Ξέρω θα πεις δεν είναι τα ίδια πράγματα είναι άλλη η βάση εκκίνησης αλλά εγώ με αυτό συγκρίνω.

απαντησες... :)
Ακριβως, αυτο που λες, δεν εχει βαση...
Και θα σε ρωτησω το εξης: Οι Ελληνιδες που πανε εξωτερικο ή ζουνε στο εξωτερικο, ειναι ευκολες ή οχι? Σιγουρα 'ευκολοτερες' απο οσες ζουν εδω...

Επειδη δεν εχω χρονο, την συνεχιζουμε αλλη στιγμη την κουβεντα αν θελεις....

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ποια βαλκανια ρε καμμενε και εσυ? :idiot: Ρε μπας και εισαι ανηλικο και γραψεις ολο σαχλαμαρες? Αμα ειναι μη γραφεις καν κοψτο

Θάλασσα στα Τρίκαλα, ρεεεεεεε ...  :2funny:

Τσεχία και Πολωνία στα Βαλκάνια λέει ο άσχετος.  :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Club στο Στεττίν.Βαλκανικά καμάκια έτοιμα για δράση.

Κλασσικός πολωνικός κώλος στο Στεττίν.Μερικές φορές στα impreza βλέπεις απίστευτα πράγματα.Τις πιο ξεκωλέ μουνάρες να στέκονται με μάσκες ή να κάνουν show στα κλαμπ.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Τα διασλαβικά γαμήσια έχουν παραγάγει τρομερούς μούνους είναι το κάτι άλλο.

Κι αντε μετα τωρα, να κυκλοφορεις ελλαδα, μες τη βρωμια και τη μιζέρια, και να βλεπεις και τις ξυνισμενες φατσες και θα μπαζοσώματα των απιστευτα σκατομαθημενων ελληνιδων! Που ζούμε, στην κόλαση;

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Club στο Στεττίν.Βαλκανικά καμάκια έτοιμα για δράση.

Κλασσικός πολωνικός κώλος στο Στεττίν.Μερικές φορές στα impreza βλέπεις απίστευτα πράγματα.Τις πιο ξεκωλέ μουνάρες να στέκονται με μάσκες ή να κάνουν show στα κλαμπ.

Εσυ τα τραβηξες τα βιντεακια?
Καλα, η αναλογια γυναικες - αντρες πρεπει να ναι 4 προς 1. Και μιλαμε για γυναικες, οχι ζωντόβολα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλα, η αναλογια γυναικες - αντρες πρεπει να ναι 4 προς 1. Και μιλαμε για γυναικες, οχι ζωντόβολα!

Ναι,υπάρχουν και καλύτερα σκηνικά.Αυτά είναι από το Στεττίν πόλη με 200000 κατοίκους.Φανταστείτε τι γίνεται στο Πόζναν ή το Βρότσλαβ με 150000 φοιτητές.Να τραβήξω κανένα βίντεο από τους κόμματους στο Cherry και στο 22 θα κουφαθούν όλοι.Μόνο Ουκρανία Ρωσία πλησιάζει αυτό το επίπεδο το βράδυ.Ειδικά στα ladies nights η αναλογία στην πίστα είναι 20 γκόμενες ένας άντρας.Το κακό είναι οτι οι Πολωνέζες θέλουν συνέχεια να χορεύουνε και έτσι δε μεθάνε πάντα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Καμια σχεση. Η αναλογια στα κλαμπ ειναι τουλαχιστο ισοι προς ισοι μη πω οι αντρες ειναι πολλες φορες περισσοτεροι και συντριπτικα. Το ιδιο συμβαινει και στην Τσεχια μου ειπε ενας Τσεχος φιλος μου. Επισης οι περισσοτερες απο αυτες που χορευουν εκει συνοδευονται και συνηθως απο κατι κοκκινοσβερκες ντουλαπες που αν ειναι και μεθυσμενοι καλυτερα να μη τα βαλεις μαζι τους :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Σαββατοκύριακο έχει όντως περισσότερους άντρες.Τις μέρες όμως της εβδομάδας και ειδικά στα ladies nights η αναλογία είναι πολύ υπέρ των γυναικώ.Υστερα το 90% των αντρών είναι ανύπαρκτοι δεν είναι καν ανταγωνισμός.Οι γκόμενες δεν τους θέλουνε.Σίγουρα αν πλακώσουν πολλοί ειδικά φουσκωτοί είναι ενοχλητικοί και συνήθως οι Πολωνοί δεν παίζουνε τίμια.
Είναι δεδομένο οτι αν μιλάς σε γκόμενα θα έρθει Πολωνός να σου τη φάει γιατί η γκόμενα θεωρείται αυτομάτως διαθέσιμη.Πώς θα χειριστείς την κατάσταση είναι δικό σου θέμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το Σαββατοκύριακο έχει όντως περισσότερους άντρες.Τις μέρες όμως της εβδομάδας και ειδικά στα ladies nights η αναλογία είναι πολύ υπέρ των γυναικώ.Υστερα το 90% των αντρών είναι ανύπαρκτοι δεν είναι καν ανταγωνισμός.Οι γκόμενες δεν τους θέλουνε.Σίγουρα αν πλακώσουν πολλοί ειδικά φουσκωτοί είναι ενοχλητικοί και συνήθως οι Πολωνοί δεν παίζουνε τίμια.
Είναι δεδομένο οτι αν μιλάς σε γκόμενα θα έρθει Πολωνός να σου τη φάει γιατί η γκόμενα θεωρείται αυτομάτως διαθέσιμη.Πώς θα χειριστείς την κατάσταση είναι δικό σου θέμα.

Τυπε τι εγινε θα σκασεις προς τα εδω καθολου? Παρε κανα τηλ ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε τι εγινε θα σκασεις προς τα εδω καθολου? Παρε κανα τηλ ;)

Μάλλον θα πάω τριήμερο Zielona Gora έχω κονέ εκεί αλλά είναι φαγάνα.Ολο zakupy και zakupy.Εχει και ένα φοβερό κλαμπ λένε το X Demon θα πω εντυπώσεις.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καμια σχεση. Η αναλογια στα κλαμπ ειναι τουλαχιστο ισοι προς ισοι μη πω οι αντρες ειναι πολλες φορες περισσοτεροι και συντριπτικα. Το ιδιο συμβαινει και στην Τσεχια μου ειπε ενας Τσεχος φιλος μου. Επισης οι περισσοτερες απο αυτες που χορευουν εκει συνοδευονται και συνηθως απο κατι κοκκινοσβερκες ντουλαπες που αν ειναι και μεθυσμενοι καλυτερα να μη τα βαλεις μαζι τους :grin:
το μονο καλο στην ουκρανια ειναι οτι επειδη ηταν ακριβα τα κλαμπ κι οι αντρες πληρωνουν για να μπουν ενω οι ντεβουσκες οχι,ειχε παντα ιο πολλες γκομενες μεσα

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
καμακι σε κλαμπ με αποτελεσμα ,δεν θυμαμαι στον ευατο μου σαβαττα,σπανια,,καθημερινες κ παρασκευη η κυριακη ηταν παντα πιο καλα κ κουλ οι φασεις,,παρασκευη πηγαινα παλι συχνα,σαββατο σχεδον ποτε,,

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
καμακι σε κλαμπ με αποτελεσμα ,δεν θυμαμαι στον ευατο μου σαβαττα,σπανια,,καθημερινες κ παρασκευη η κυριακη ηταν παντα πιο καλα κ κουλ οι φασεις,,παρασκευη πηγαινα παλι συχνα,σαββατο σχεδον ποτε,,

Πολωνία στα κλαμπ γίνεται χοντρό παιχνίδι.Οσες γκόμενες θέλουν να ξεσκιστούν πάνε στα κλαμπ.Δεν είναι όπως η Ουκρανία που πολλές πάνε για να ποζάρουνε.Πολλές Πολωνέζες πάνε βέβαια μόνο για να χορέψουνε και να κωλοτριφτούνε αλλά πάντα υπάρχουν ψώλες.Μπορείς να τραβάς στα κλαμπ κάθε νύχτα και άλλη αν είσαι εμφανίσιμος φάση παίζει σίγουρα.Είναι βέβαια και πολλές cockteasers που είσαι σίγουρος οτι θα κάτσουν και τελικά μένεις με το πουλί στο χέρι για αυτό πρέπει να ρωτάς αν έχουν γκόμενο.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
κμαν ευχαριστουμε για τις πληροφοριες
το μονο ου ευχομαι να μην εισαι υπεραισιοδοξος ,κι η αληθεια απεχει πολυ απο αυτα ου γραφεις,,  :)
υγ επισης κ στο σεβαλιε ,ποτ τα λεει απο διαφορετικη οπτικη αυτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom