Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τέτοιες μαλακίες δεν έχω πει ποτέ και μόνο στο διεστραμένο ναζιστικό μυαλό σου υπάρχουν !!
Ρε σε ρωτάω τώρα απήντα. Τι θα έκανες;
Τέτοιες μαλακίες δεν έχω πει ποτέ και μόνο στο διεστραμένο ναζιστικό μυαλό σου υπάρχουν !!
και αυτό νάτσε... το πως θα τρώω τα λεφτά που βγάζω είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα και κανενός άλλου... και σάλτα και γαμίσου..
εντιτ... φυσικά εσύ που είσαι λάρτζ τύπος φαντάζομαι ότι στους πελάτες σου θα κάνεις εκπτώσεις .. εεε τους καημένους τους αγρότες...
Βάζε και κανένα τόνο όταν γράφεις,ηλίθιο πλάσμα !!
Αργείς...................
Θα μιλήσεις ή θα πάρω βίζιτα από κώλο την Βούλα; Ρωσσία-Τουρκία, διάλεξε πλευρά!
Δεύτερο, ο φον Αντωνάκης είναι δικτάτορας;
Έλα πες. Έλα, έλα ομολόγησε μην ντρέπεσαι.....
Σε έχω γαμήσει. Δεν τολμάς να πεις κουβέντα.
Σε έχω κάνει ρεζίλι, σώβρακο ρε παιδί μου πως το λένε!!!!
Σα τα Αμερικανάκια σου στην Ουκρανία ρε φίλε. Έχεις βάλει την ουρά στα σκέλια και παίρνεις κάμψεις. Κάτι καλύτερο δεν μπορείτε να κάνετε; Τραγικό.
Αυτό το defencenet.gr είναι αξιόπιστο?
Αυτό το defencenet.gr είναι αξιόπιστο?
Μέχρι χθες το βράδυ πανηγύριζε για την εξέγερση στην Ουκρανία κι από χθες βράδυ για την επέμβαση των Ρώσων που υποτίθεται είχαν καταλάβει πλήρως την Κριμαία. Αμπζολούτλι ότι να'ναιΠιο αξιόπιστο πεθαίνεις.
Δεν υπάρχει πιο αξιόπιστο. Αν θες να ενημερωθείς,ντουγρού ντιφενς πας λαίμαι..
Πιο αξιόπιστο πεθαίνεις.
Η τεραστια πλακα με την υποθεση της ουκρανιας ,ειναι το ψυχεδελικο κοκομπλοκο που χουν παθει τα πουτινο-πληκτα φασισταρια...Μιλαμε για παρακρουση ...Στην αρχη εβλεπαν κοκκινομαυρα πανια στην πλατεια του κιεβου και εβγαζαν αφρους....μετα πεσανε "υποτιτλοι" και μαθανε οτι τα πανια αυτα τα χουν οι εκει νεοναζουλοι(εθνικιστες σικ)...το κακο βεβαια ειναι οτι οι εκει νεοναζουλοι εχουν μια παρακρουση με οτιδηποτε ρωσικο(αρκετα λογικο ως ενα σημειο),αρα τον ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΑΚΟ πουτιν -ουτε να τον χεσουν!....και εδω ξεκιναει το δραμα των απανταχου εθνικιστων -φασιστοφρονων.....ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΩΡΕ ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ????ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ?????ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ? και αλλα τετοια βασανιστικα ερωτηματα....τα σκληρα στελεχη των "αβγων" του πορνοσαιτ εξαφανισμενα..πουθενα λαιμαι....που ναι ο συντρολος τραλαλακης, ο μεσιε και πολυς μπακαλοβιτς!μονο τα παρταλια τους γραφουν καμια παπαρια αλλα και αυτη σποραδικη...μπερδεμα σε λεω δικε μου!....ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?????Δεν υπάρχει πιο αξιόπιστο. Αν θες να ενημερωθείς,ντουγρού ντιφενς πας λαίμαι..
Εκτος απο μαλακιες τιποτα αλλο δεν διαβαζει κανεις εδω Ασ μου πει καποιος για ποιο λογο ο Πουτιν ειναι φασιστας .Σοβαρα και τεκμηριωμενα .Η τεραστια πλακα με την υποθεση της ουκρανιας ,ειναι το ψυχεδελικο κοκομπλοκο που χουν παθει τα πουτινο-πληκτα φασισταρια...Μιλαμε για παρακρουση ...Στην αρχη εβλεπαν κοκκινομαυρα πανια στην πλατεια του κιεβου και εβγαζαν αφρους....μετα πεσανε "υποτιτλοι" και μαθανε οτι τα πανια αυτα τα χουν οι εκει νεοναζουλοι(εθνικιστες σικ)...το κακο βεβαια ειναι οτι οι εκει νεοναζουλοι εχουν μια παρακρουση με οτιδηποτε ρωσικο(αρκετα λογικο ως ενα σημειο),αρα τον ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΑΚΟ πουτιν -ουτε να τον χεσουν!....και εδω ξεκιναει το δραμα των απανταχου εθνικιστων -φασιστοφρονων.....ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΩΡΕ ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ????ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ?????ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ? και αλλα τετοια βασανιστικα ερωτηματα....τα σκληρα στελεχη των "αβγων" του πορνοσαιτ εξαφανισμενα..πουθενα λαιμαι....που ναι ο συντρολος τραλαλακης, ο μεσιε και πολυς μπακαλοβιτς!μονο τα παρταλια τους γραφουν καμια παπαρια αλλα και αυτη σποραδικη...μπερδεμα σε λεω δικε μου!....ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?????
Η τεραστια πλακα με την υποθεση της ουκρανιας ,ειναι το ψυχεδελικο κοκομπλοκο που χουν παθει τα πουτινο-πληκτα φασισταρια...Μιλαμε για παρακρουση ...Στην αρχη εβλεπαν κοκκινομαυρα πανια στην πλατεια του κιεβου και εβγαζαν αφρους....μετα πεσανε "υποτιτλοι" και μαθανε οτι τα πανια αυτα τα χουν οι εκει νεοναζουλοι(εθνικιστες σικ)...το κακο βεβαια ειναι οτι οι εκει νεοναζουλοι εχουν μια παρακρουση με οτιδηποτε ρωσικο(αρκετα λογικο ως ενα σημειο),αρα τον ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΑΚΟ πουτιν -ουτε να τον χεσουν!....και εδω ξεκιναει το δραμα των απανταχου εθνικιστων -φασιστοφρονων.....ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΩΡΕ ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ????ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ?????ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ? και αλλα τετοια βασανιστικα ερωτηματα....τα σκληρα στελεχη των "αβγων" του πορνοσαιτ εξαφανισμενα..πουθενα λαιμαι....που ναι ο συντρολος τραλαλακης, ο μεσιε και πολυς μπακαλοβιτς!μονο τα παρταλια τους γραφουν καμια παπαρια αλλα και αυτη σποραδικη...μπερδεμα σε λεω δικε μου!....ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?????