Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
και αυτό νάτσε... το πως θα τρώω τα λεφτά που βγάζω είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα και κανενός άλλου... και σάλτα και γαμίσου..

εντιτ... φυσικά εσύ που είσαι λάρτζ τύπος φαντάζομαι ότι στους πελάτες σου θα κάνεις εκπτώσεις .. εεε τους καημένους τους αγρότες...

Ε τώρα δε μπορείς να μου ζητάς να σου εξηγήσω τι παίζει σε πραγματικές συνθήκες αγοράς. Μικρός ο σέρβερ, μεγάλη η ηλικία σου και κατ'επέκτασιν η αφομοίωση της γνώσης, είναι που έχω πάψει να κάνω και δωρεάν μαθήματα, να με συμπαθάς, έτσι??

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αργείς...................
Θα μιλήσεις ή θα πάρω βίζιτα από κώλο την Βούλα; Ρωσσία-Τουρκία, διάλεξε πλευρά!
Δεύτερο, ο φον Αντωνάκης είναι δικτάτορας;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αργείς...................
Θα μιλήσεις ή θα πάρω βίζιτα από κώλο την Βούλα; Ρωσσία-Τουρκία, διάλεξε πλευρά!
Δεύτερο, ο φον Αντωνάκης είναι δικτάτορας;

Σε ψυχασθενής δεν απαντάω !! Πήγαινε να βαρέσεις κανένα Πακιστάνο να εκτονωθείς και΄άντε γαμήσου κι'εσύ και η Ρωσία και η Τουρκία !!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Έλα πες. Έλα, έλα ομολόγησε μην ντρέπεσαι.....
Σε έχω γαμήσει. Δεν τολμάς να πεις κουβέντα.
Σε έχω κάνει ρεζίλι, σώβρακο ρε παιδί μου πως το λένε!!!!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έλα πες. Έλα, έλα ομολόγησε μην ντρέπεσαι.....
Σε έχω γαμήσει. Δεν τολμάς να πεις κουβέντα.
Σε έχω κάνει ρεζίλι, σώβρακο ρε παιδί μου πως το λένε!!!!

Λούλη,άντε να παίξεις πουθενά αλλού με παιδάκια της ηλικίας σου !!  :2on1:  :cum:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Σα τα Αμερικανάκια σου στην Ουκρανία ρε φίλε. Έχεις βάλει την ουρά στα σκέλια και παίρνεις κάμψεις. Κάτι καλύτερο δεν μπορείτε να κάνετε; Τραγικό.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Σας βαρέθηκα ρε φλούφληδες. Πάω το μεσημέρι να πλακώσω στα χαστούκια τον άλλον και δεν εμφανίζεται ποτέ.
Βγαίνει το αμερικανάκι να γράψει μαλακίες, του την λέω βάζει την ουρά στα σκέλια.
Βγαίνει ο μαλάκας ο χασάπης να γράψει ανοησίες, στην απειλή και μόνο ότι θα τον κάνω σώβρακο βάζει τα κλάματα να του την χαρίσω.
Ε έχω χάσει το ενδιαφέρον μου πλέον

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Πιο αξιόπιστο πεθαίνεις.
Μέχρι χθες το βράδυ πανηγύριζε για την εξέγερση στην Ουκρανία κι από χθες βράδυ για την επέμβαση των Ρώσων που υποτίθεται είχαν καταλάβει πλήρως την Κριμαία. Αμπζολούτλι ότι να'ναι  :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.363
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχει πιο αξιόπιστο. Αν θες να ενημερωθείς,ντουγρού ντιφενς πας λαίμαι..
Η τεραστια πλακα με την υποθεση της ουκρανιας ,ειναι το ψυχεδελικο κοκομπλοκο που χουν παθει τα πουτινο-πληκτα φασισταρια...Μιλαμε για παρακρουση ...Στην αρχη εβλεπαν κοκκινομαυρα πανια στην πλατεια του κιεβου και εβγαζαν αφρους....μετα πεσανε "υποτιτλοι" και μαθανε οτι τα πανια αυτα τα χουν οι εκει νεοναζουλοι(εθνικιστες σικ)...το κακο βεβαια ειναι οτι οι εκει νεοναζουλοι εχουν μια παρακρουση με οτιδηποτε ρωσικο(αρκετα λογικο ως ενα σημειο),αρα τον ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΑΚΟ πουτιν -ουτε να τον χεσουν!....και εδω ξεκιναει το δραμα των απανταχου εθνικιστων -φασιστοφρονων.....ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΩΡΕ ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ????ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ?????ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑ  ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ? και αλλα τετοια βασανιστικα ερωτηματα....τα σκληρα στελεχη των "αβγων" του πορνοσαιτ εξαφανισμενα..πουθενα λαιμαι....που ναι ο συντρολος τραλαλακης, ο μεσιε και πολυς μπακαλοβιτς!μονο τα παρταλια τους γραφουν καμια παπαρια αλλα και αυτη σποραδικη...μπερδεμα σε λεω δικε μου!....ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?????

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
Η τεραστια πλακα με την υποθεση της ουκρανιας ,ειναι το ψυχεδελικο κοκομπλοκο που χουν παθει τα πουτινο-πληκτα φασισταρια...Μιλαμε για παρακρουση ...Στην αρχη εβλεπαν κοκκινομαυρα πανια στην πλατεια του κιεβου και εβγαζαν αφρους....μετα πεσανε "υποτιτλοι" και μαθανε οτι τα πανια αυτα τα χουν οι εκει νεοναζουλοι(εθνικιστες σικ)...το κακο βεβαια ειναι οτι οι εκει νεοναζουλοι εχουν μια παρακρουση με οτιδηποτε ρωσικο(αρκετα λογικο ως ενα σημειο),αρα τον ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΑΚΟ πουτιν -ουτε να τον χεσουν!....και εδω ξεκιναει το δραμα των απανταχου εθνικιστων -φασιστοφρονων.....ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΩΡΕ ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ????ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ?????ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑ  ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ? και αλλα τετοια βασανιστικα ερωτηματα....τα σκληρα στελεχη των "αβγων" του πορνοσαιτ εξαφανισμενα..πουθενα λαιμαι....που ναι ο συντρολος τραλαλακης, ο μεσιε και πολυς μπακαλοβιτς!μονο τα παρταλια τους γραφουν καμια παπαρια αλλα και αυτη σποραδικη...μπερδεμα σε λεω δικε μου!....ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?????
Εκτος απο μαλακιες τιποτα αλλο δεν διαβαζει κανεις εδω Ασ μου πει καποιος για ποιο λογο ο Πουτιν ειναι φασιστας .Σοβαρα και τεκμηριωμενα .

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Η τεραστια πλακα με την υποθεση της ουκρανιας ,ειναι το ψυχεδελικο κοκομπλοκο που χουν παθει τα πουτινο-πληκτα φασισταρια...Μιλαμε για παρακρουση ...Στην αρχη εβλεπαν κοκκινομαυρα πανια στην πλατεια του κιεβου και εβγαζαν αφρους....μετα πεσανε "υποτιτλοι" και μαθανε οτι τα πανια αυτα τα χουν οι εκει νεοναζουλοι(εθνικιστες σικ)...το κακο βεβαια ειναι οτι οι εκει νεοναζουλοι εχουν μια παρακρουση με οτιδηποτε ρωσικο(αρκετα λογικο ως ενα σημειο),αρα τον ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΑΚΟ πουτιν -ουτε να τον χεσουν!....και εδω ξεκιναει το δραμα των απανταχου εθνικιστων -φασιστοφρονων.....ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΩΡΕ ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ????ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ?????ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑ  ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ? και αλλα τετοια βασανιστικα ερωτηματα....τα σκληρα στελεχη των "αβγων" του πορνοσαιτ εξαφανισμενα..πουθενα λαιμαι....που ναι ο συντρολος τραλαλακης, ο μεσιε και πολυς μπακαλοβιτς!μονο τα παρταλια τους γραφουν καμια παπαρια αλλα και αυτη σποραδικη...μπερδεμα σε λεω δικε μου!....ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?????

Ακόμα και σε γενικευμένη σύγκρουση να πάμε θα τους γαμήσουμε τους Ρώσους !!  ΗΠΑ,Γερμανία,Βρετανία,Γαλλία,Ισπανία και απο κοντά τους Πολωνία,κράτη Βαλτικής και απο κάτω το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζαν που είναι κάργα αντιρώσοι ! Και η Ιαπωνία μπορεί να γαμήσει και Ρώσους και Κινέζους. Αυτοί πέρα απ'την Κίνα δεν έχουν σοβαρούς συμμάχους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom