Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Άμα είχες και κανένα επιχείρημα πέρα απο "μαγκιές" και εξυπνάδες καλά θα ήταν...
εχω ενα,(που ειναι κ το τελικο μου συμπερασμα)..
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΚΟς,,, :S
και γι αυτο δεν καταλαβαινεις τι σου γινετε,10 φορες καλοπροαιρετα σταγραψα.και ξαναλες οτι πριν 3 σελιδες παλι..,,,
ρισπεκτ,,εισαι ανικητος(βλαξ)  :rockon:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
και γι αυτο δεν καταλαβαινεις τι σου γινετε,10 φορες καλοπροαιρετα σταγραψα.και ξαναλες οτι πριν 3 σελιδες παλι..,,,

Mαλακίες είπες !! Το μόνο που ξέρεις είναι να βρίζεις και να προσβάλεις !  Κλασσικός κωλο-Ελληναράς !

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
πότε οι νεοφιλελεύθεροι είπανε ότι η κυβέρνηση της ουκρανίας δεν είχε την δημοκρατική νομιμοποίηση..???

και στο φινάλε στην Ζμπούτσαμ για την ουκρανία... ας τα βάλουν και ας τα βγάλουν μόνοι τους...

Μην το παίρνεις προσωπικά. Μίλησα για νεοφιλελέδες, όχι για πουτανάκια νεοφιλελέδων..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.363
Πόντοι
2.606
για ποιόν λόγο ??? αν θέλουνε το δίνουνε αν δεν θέλουνε το τρώνε στις πουτάνες, ειδικά εφόσον εσύ ο ιδιος παραδέχτηκες ότι δεν τα κλέβουνε.. από πότε η αλληλεγγύη και η ελεημοσύνη είναι κάτι το υποχρεωτικό ??...αν θελουμε να δουμε προκοπη!

εκτός αν φυσικά εννοείς ότι δεν θα πρέπει και αυτοί να έχουν διαθέσιμο διακοσάρι οπότε το πάμε αλλού
..και ετσι ειμαστε στα λογια που εγραψα πριν....στην ψωλια "ελληνες",στο χαλαρο για παρτη μας!   ;)

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Λοιπόν για να σοβαρευτούμε λίγο,πρώτον έγινε ανατροπή ενός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που δεν τον ήθελε ο λαός γιατί ήθελε να κάνει τη χώρα του αποικία της Ρωσίας !
Δεύτερον η Ουκρανική κυβέρνηση αποτελείται απο τρια κόμματα κόμματα..γιατί εσύ μιλάς για μια μερίδα νεοναζί ??  Άλλωστε μαγαλύτερος φασίστας απο τον Πούτιν δεν υπάρχει...
Και τρίτον ποιός σου είπε εσένα ότι η Ουκρανία είναι υποχρεωμένοι να είναι μια ζωή Ρώσικο προτεκτοράτο,επειδή έχεις ονειρώξεις για τη Ρώσικη αρκούδα που θα φάει τους κακούς δυτικούς ?
Πρώτον, Εσύ μάλλον έχεις μίσος και ψύχωση με κάθε τί ρωσικό.
Εγώ και φιλορώσος είμαι, και φιλοαμερικανός και θεωρώ ότι ο εχθρός είναι αλλού. Ούτε έχω ονειρώξεις για αρκούδες και λιοντάρια.
Δεύτερον, δεν είναι δικτάτορες , ούτε ο Γιανουκόβιτς, ούτε και ο Πούτιν που εξελέγησαν πανηγυρικά από τον ίδιο το λαό τους. Λαός δεν είναι μόνο οι πλατείες. Σε μια χώρα τόσων εκατομμυριών , είναι πανεύκολο να γεμίσεις πλατείες. Και αν είδες ΚΑΙ οι ανατολικές πλατείες είναι γεμάτες. Γι'αυτό γίνονται εκλογές για να καταμετρόνται οι δυνάμεις.
Τρίτον,  με το δικό σου σκεπτικό , δεν είναι υποχρεωμένοι οι ανατολικοί ουκρανοί να είναι δυτικό προτεκτοράτο και να κόψουν τις σχέσεις τους με τους ρώσους . Τους ομοεθνείς τους.
Τέταρτον, οι ουκρανοί είναι τμήμα του ρωσικού κόσμου και της ρωσικής κουλτούρας. Άλλωστε όλα ξεκίνησαν από το κράτος του Ριούρικ και την Κιεβική Ρωσία πριν καμιά χιλιετία.  Η Ουκρανία ΔΕΝ είναι περίπτωση Τσεχοσλοβακίας , Πολωνίας ή Ουγγαρίας
Και τέλος, μια αποκάλυψη. Δεν είναι οι ρώσοι οι απεσταλμένοι του εωσφόρου επί Γης. Ούτε εξ'ορισμού έχουν άδικο σε ο,τι και αν γίνεται. Η διαμονοποίησή τους (όπως και η αποθέωσή τους από την άλλη πλευρά) δείχνουν εμπάθεια .

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Mαλακίες είπες !! Το μόνο που ξέρεις είναι να βρίζεις και να προσβάλεις !   Κλασσικός κωλο-Ελληναράς !
δεκα ποστ αναλυτικα σου εκανα,πρν καταληξω στο ασφαλες συμπερασμα οτι εισαι στοκος
τι αλλο να κανω?αφου δεν καταλαβαινεις ...
το στοος δεν ειναι βρισια,ειναι συμπερασμα,,

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
να στειλουμε και τον γιωργακη ΤΩΡΑ...πριν ειναι αργα...!!!...ρε πως δεν το σκεφτηκαν αυτο???

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Τύπε δεν ξέρεις ποιός είναι;
Είναι ο θεούλης που έκανε πρόταση γάμου στη Βούλα Βαβάτση την πρώτη (και τελευταία) φορά που την είδε εν μέση οδό!
Για να σπάμε πλάκα είναι, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία άλλωστε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Είναι ο θεούλης που έκανε πρόταση γάμου στη Βούλα Βαβάτση την πρώτη (και τελευταία) φορά που την είδε εν μέση οδό!

Aκριβώς αυτός είμαι και τιμή μου!! κι'εσύ κάποιος με ψυχολογικά προβλήματα και κόμπλεξ που βρήκε καταφύγιο σε νεοναζί !!

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
δεν παρακολουθω ολα τα προφιλ
εγω συμφωνησα σε  καποια που ειπε,προπσαθηα να του εκηγησω,εκ των εσω,τι γινεται εκει,κ τελικα,μετα απο τοσο κοπο,παλι τα ιδια γραφει,,
ε και τον ειπα στοκο,,δεν τον εβρισα,,,το κεφαλι του ειναι κλουβιτης imop
κι αυτο ειναι ολο,,

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δεκα ποστ αναλυτικα σου εκανα,πρν καταληξω στο ασφαλες συμπερασμα οτι εισαι στοκος
τι αλλο να κανω?αφου δεν καταλαβαινεις ...
το στοος δεν ειναι βρισια,ειναι συμπερασμα,,

Ρε δε γαμιέσαι ?  Πόσω χρονών είσαι 15 ?

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
να στειλουμε και τον γιωργακη ΤΩΡΑ...πριν ειναι αργα...!!!...ρε πως δεν το σκεφτηκαν αυτο???
Για μένα η υπέρτατη καλτιά θα ήταν να ήταν η ΔΗΜΑΡ ακόμη μέσα και να πήγαινε ο Κουβέλης...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
..και ετσι ειμαστε στα λογια που εγραψα πριν....στην ψωλια "ελληνες",στο χαλαρο για παρτη μας!   ;)

ξέρεις διακρίνω την διαφορά μεταξύ μας... απλά εγώ δέχομαι όλες τις αποφάσεις που παίρνει ο λαός μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες εσύ απλά δεν τις δέχεσαι...

αν αποφασιστεί από την πλειοψηφία ότι πρέπει να φύγουμε από την ΕΕ θα φύγουμε... στα πελέ μου..

αν αποφασιστεί από την πλειοψηφία ότι πρέπει να παμε σε δραχμή να πάμε .. στα πελέ μου...

αυτό που δεν μπορεί να αποφασίσει η πλειοψηφία για την πάρτη μου είναι

(1) πόσα λεφτά θα ζητήσω και από που θα τα πάρω
(2) τι θα κάνω με τα λεφτά που βγάζω

γκέ γκε?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δεν παρακολουθω ολα τα προφιλ
εγω συμφωνησα σε  καποια που ειπε,προπσαθηα να του εκηγησω,εκ των εσω,τι γινεται εκει,κ τελικα,μετα απο τοσο κοπο,παλι τα ιδια γραφει,,
ε και τον ειπα στοκο,,δεν τον εβρισα,,,το κεφαλι του ειναι κλουβιτης imop
κι αυτο ειναι ολο,,

Σώπα που θα μου εξηγήσεις εσύ ρε νούμερο !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom