Λοιπόν για να σοβαρευτούμε λίγο,πρώτον έγινε ανατροπή ενός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που δεν τον ήθελε ο λαός γιατί ήθελε να κάνει τη χώρα του αποικία της Ρωσίας !
Δεύτερον η Ουκρανική κυβέρνηση αποτελείται απο τρια κόμματα κόμματα..γιατί εσύ μιλάς για μια μερίδα νεοναζί ?? Άλλωστε μαγαλύτερος φασίστας απο τον Πούτιν δεν υπάρχει...
Και τρίτον ποιός σου είπε εσένα ότι η Ουκρανία είναι υποχρεωμένοι να είναι μια ζωή Ρώσικο προτεκτοράτο,επειδή έχεις ονειρώξεις για τη Ρώσικη αρκούδα που θα φάει τους κακούς δυτικούς ?
Πρώτον, Εσύ μάλλον έχεις μίσος και ψύχωση με κάθε τί ρωσικό.
Εγώ και φιλορώσος είμαι, και φιλοαμερικανός και θεωρώ ότι ο εχθρός είναι αλλού. Ούτε έχω ονειρώξεις για αρκούδες και λιοντάρια.
Δεύτερον, δεν είναι δικτάτορες , ούτε ο Γιανουκόβιτς, ούτε και ο Πούτιν που εξελέγησαν πανηγυρικά από τον ίδιο το λαό τους. Λαός δεν είναι μόνο οι πλατείες. Σε μια χώρα τόσων εκατομμυριών , είναι πανεύκολο να γεμίσεις πλατείες. Και αν είδες ΚΑΙ οι ανατολικές πλατείες είναι γεμάτες. Γι'αυτό γίνονται εκλογές για να καταμετρόνται οι δυνάμεις.
Τρίτον, με το δικό σου σκεπτικό , δεν είναι υποχρεωμένοι οι ανατολικοί ουκρανοί να είναι δυτικό προτεκτοράτο και να κόψουν τις σχέσεις τους με τους ρώσους . Τους ομοεθνείς τους.
Τέταρτον, οι ουκρανοί είναι τμήμα του ρωσικού κόσμου και της ρωσικής κουλτούρας. Άλλωστε όλα ξεκίνησαν από το κράτος του Ριούρικ και την Κιεβική Ρωσία πριν καμιά χιλιετία. Η Ουκρανία ΔΕΝ είναι περίπτωση Τσεχοσλοβακίας , Πολωνίας ή Ουγγαρίας
Και τέλος, μια αποκάλυψη. Δεν είναι οι ρώσοι οι απεσταλμένοι του εωσφόρου επί Γης. Ούτε εξ'ορισμού έχουν άδικο σε ο,τι και αν γίνεται. Η διαμονοποίησή τους (όπως και η αποθέωσή τους από την άλλη πλευρά) δείχνουν εμπάθεια .