Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ρε δε γαμιέσαι ?  Πόσω χρονών είσαι 15 ?
ρε φιλε, τελικα,, :think: :think: :think: ποσο βλακας εισαι??
ειανι δυνατον ναμαι δεκαπεντε χρονων κ να γραφω ετσι ?
τεσπα μην τρολαρεις με μενα,,βρες αλλον
εισαι βλαμενος,δεν σου απαντω πλεον,,ασχολησου παραπερα
εδω λεμε αποψεις οσο ακραιες κ ναναι,αλλα με καποους που κατι εχουν να πουν και καταλαβαινουν
εσυ τωρα εισαι τιποτας,,σορρυ

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πρώτον, Εσύ μάλλον έχεις μίσος και ψύχωση με κάθε τί ρωσικό.
Εγώ και φιλορώσος είμαι, και φιλοαμερικανός και θεωρώ ότι ο εχθρός είναι αλλού. Ούτε έχω ονειρώξεις για αρκούδες και λιοντάρια.
Δεύτερον, δεν είναι δικτάτορες , ούτε ο Γιανουκόβιτς, ούτε και ο Πούτιν που εξελέγησαν πανηγυρικά από τον ίδιο το λαό τους. Λαός δεν είναι μόνο οι πλατείες. Σε μια χώρα τόσων εκατομμυριών , είναι πανεύκολο να γεμίσεις πλατείες. Και αν είδες ΚΑΙ οι ανατολικές πλατείες είναι γεμάτες. Γι'αυτό γίνονται εκλογές για να καταμετρόνται οι δυνάμεις.
Τρίτον,  με το δικό σου σκεπτικό , δεν είναι υποχρεωμένοι οι ανατολικοί ουκρανοί να είναι δυτικό προτεκτοράτο και να κόψουν τις σχέσεις τους με τους ρώσους . Τους ομοεθνείς τους.
Τέταρτον, οι ουκρανοί είναι τμήμα του ρωσικού κόσμου και της ρωσικής κουλτούρας. Άλλωστε όλα ξεκίνησαν από το κράτος του Ριούρικ και την Κιεβική Ρωσία πριν καμιά χιλιετία.  Η Ουκρανία ΔΕΝ είναι περίπτωση Τσεχοσλοβακίας , Πολωνίας ή Ουγγαρίας
Και τέλος, μια αποκάλυψη. Δεν είναι οι ρώσοι οι απεσταλμένοι του εωσφόρου επί Γης. Ούτε εξ'ορισμού έχουν άδικο σε ο,τι και αν γίνεται. Η διαμονοποίησή τους (όπως και η αποθέωσή τους από την άλλη πλευρά) δείχνουν εμπάθεια .

Ο Πούτι δεν είναι δικτάτορας που βγαίνει με 75 % και φυλακίζει όλους τους αντιφρονούντες ???¨   :2funny:   :2funny: :2funny:  :2funny:

Συγγνώμη φίλε αλλά δεν είσαι σοβαρός...καληνύχτα...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δεν παρακολουθω ολα τα προφιλ
εγω συμφωνησα σε  καποια που ειπε,προπσαθηα να του εκηγησω,εκ των εσω,τι γινεται εκει,κ τελικα,μετα απο τοσο κοπο,παλι τα ιδια γραφει,,
ε και τον ειπα στοκο,,δεν τον εβρισα,,,το κεφαλι του ειναι κλουβιτης imop
κι αυτο ειναι ολο,,

Δεν μπορείς ρε να διανοηθείς πόσο καμμένος είναι. Μιλάμε για βλήμα από τα λίγα. Έχει οπζέσσιον με τους Αμερικάνους.
Άλλη φορά τον πέτυχα να λέει ότι αν γίνει πόλεμος Ρωσίας - Τουρκίας εμείς ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ θα πρέπει να πάμε να πολεμήσουμε στο πλευρό των Τούρκων.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ρε φιλε, τελικα,, :think: :think: :think: ποσο βλακας εισαι??
ειανι δυνατον ναμαι δεκαπεντε χρονων κ να γραφω ετσι ?
τεσπα μην τρολαρεις με μενα,,βρες αλλον
εισαι βλαμενος,δεν σου απαντω πλεον,,ασχολησου παραπερα
εδω λεμε αποψεις οσο ακραιες κ ναναι,αλλα με καποους που κατι εχουν να πουν και καταλαβαινουν
εσυ τωρα εισαι τιποτας,,σορρυ

Άντε και γαμήσου πανηλίθιε και πάρε τα χάπια σου...και πολυ΄ασχολήθηκα μαζί σου βλήμα !!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ο Πούτι δεν είναι δικτάτορας που βγαίνει με 75 % και φυλακίζει όλους τους αντιφρονούντες ???¨   :2funny:   :2funny: :2funny:  :2funny:

Συγγνώμη φίλε αλλά δεν είσαι σοβαρός...καληνύχτα...

Ο Σαμαράς είναι δικτάτορας;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν μπορείς ρε να διανοηθείς πόσο καμμένος είναι. Μιλάμε για βλήμα από τα λίγα. Έχει οπζέσσιον με τους Αμερικάνους.
Άλλη φορά τον πέτυχα να λέει ότι αν γίνει πόλεμος Ρωσίας - Τουρκίας εμείς ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ θα πρέπει να πάμε να πολεμήσουμε στο πλευρό των Τούρκων.    

:cum: :cum: :cum: :cum:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.363
Πόντοι
2.606
ξέρεις διακρίνω την διαφορά μεταξύ μας-αν καποιος ψομολυσαει διπλα μου φταιει η κουβερτα του(ηταν κοντη),ενω εσυ δεν δεχεσαι ενα συστημα-συνολο αρχων, που απλα θα τον αφησουν να ψοφησει... απλά εγώ δέχομαι όλες τις αποφάσεις που παίρνει ο λαός μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες εσύ απλά δεν τις δέχεσαι...  :huh:

αν αποφασιστεί από την πλειοψηφία ότι πρέπει να φύγουμε από την ΕΕ θα φύγουμε... στα πελέ μου.. ομοιως

αν αποφασιστεί από την πλειοψηφία ότι πρέπει να παμε σε δραχμή να πάμε .. στα πελέ μου...ομοιως

αυτό που δεν μπορεί να αποφασίσει η πλειοψηφία για την πάρτη μου είναι

(1) πόσα λεφτά θα ζητήσω και από που θα τα πάρω-αδιαφορο
(2) τι θα κάνω με τα λεφτά που βγάζω-παντελως αδιαφορο

γκέ γκε?
..τωρα τα γραφεις καλα!

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
 :grin: :grin: :grin:
μωραινει ο κυριος ον βουλεται απωλεσει,,,, :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
(3) Από ποιο πανέρι θα ψωνίζω στα Λόντρα..

και αυτό νάτσε... το πως θα τρώω τα λεφτά που βγάζω είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα και κανενός άλλου... και σάλτα και γαμίσου..

εντιτ... φυσικά εσύ που είσαι λάρτζ τύπος φαντάζομαι ότι στους πελάτες σου θα κάνεις εκπτώσεις .. εεε τους καημένους τους αγρότες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.363
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Το κοροιδεύεις; Άλλαξες γνώμη; Όχι αν άλλαξες δικαίωμά σου είναι.
Ακούω: Ρωσία-Τουρκία. Οι "σύμμαχοι" στηρίζουν Τουρκία ενεργά. Εσύ τι κάνεις; Ντύνεσαι;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το κοροιδεύεις; Άλλαξες γνώμη; Όχι αν άλλαξες δικαίωμά σου είναι.
Ακούω: Ρωσία-Τουρκία. Οι "σύμμαχοι" στηρίζουν Τουρκία ενεργά. Εσύ τι κάνεις; Ντύνεσαι;

Τέτοιες μαλακίες δεν έχω πει ποτέ και μόνο στο διεστραμένο ναζιστικό μυαλό σου υπάρχουν !!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σιλανσσσσσ χαιβανιαααα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  σιλανννσσσσσ το σιλανσιεεε το γαμισατεεε το θεμαααα  !!!!!  τραβα τρα βτραααααα τραβαααα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=06PPUDNbiCQ[/video] [/video]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom