Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Nuktere η μεταφραση απο το βιντεο που εβαλα πιο πριν καλη ειναι?
με τι οπλα η ιαπωνια γαμαει την κινα;;;
πιο χριστιανοφασισμο ορθοδοξου τοξου ρε τυπε? Δεν ειναι καν ορθοδοξοι οι ανθρωποι!
τυπε εισαι ανω τον 14 ετων ?Οι Κινέζοι πολεμάνε ακόμα με...παιδικά όπλα φίλε !!
Οι Κινέζοι πολεμάνε ακόμα με...παιδικά όπλα φίλε !!
Γαμα τους!
Στο Καζακστάν είναι ο Ναζαρμπάγεφ,πρώην κολλητός του Γκορμπατσόφ και αντιρώσος εθνικιστής ! Δεν τα ξέρεις καλά....
Α Ι Μ Α!ερχεται ο Ηλίας !Έλα κλάσε μας τ'αρχίδια !! Θα θαφτεί κάτω απ'την καγκελαρία του όπως ο Χίτλερ !!
τυπε εισαι ανω τον 14 ετων ?
Αντε να τα πει και καποιος αλλος γιατι εδω θα ξεχασω και αυτα που ξερωκαλά τα στρατέγκο σας και οι ψυχώσεις των τόξων...
τα γεγονότα είναι πιο απλά...
εκτός της λευκορωσίας, ο στενότερος εταίρος/σύμμαχος/you name it του Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς είναι είναι το Καζαχστάν.
αυτοί δλδ που συμμετέχουν στην τελωνειακή ένωση.
Ελα τωρα μην νευριαζεις .Ειπαμε ψηφιζω Πουτιν και Единая Россия Εγω ειμαι δεκαεξι μισο εσυ ?Απο'σένα πάντως μεγαλύτερος φασιστάκι..είτε κόκκινος είτε μαύρος φασίστας ή ότι άλλο είσαι !!
αλλο πραγμα κι αυτο οι Αρμενιοι ορθοδοξοιΟρθόδοξοι είναι λέμε ρε !!
Ορθόδοξοι είναι λέμε ρε !!
αλλο πραγμα κι αυτο οι Αρμενιοι ορθοδοξοι
πες κιαλλα
εισαι ασχετος
Όλοι οι μαλάκες σήμερα σκάσατε μύτη εδώ ??
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CE%B1[/url]
βλακας εισαι ρε ανθρωπε;;;
ειναι ορθοδοξοι οι αρμενιοι;;;
επιμενεις στην μαλακια σου δηλαδη;;;
Τελικα το μονο που μου αρεσε σε σενα ειναι η φωτογραφια της Βαβατση ολα τα αλλα ειναι αστα να πανεΌλοι οι μαλάκες σήμερα σκάσατε μύτη εδώ ??
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CE%B1[/url]
αλλο λεει. Ειναι ορθοδοξοι μη χαλκηδονιανη. Ειναι ευρεως γνωστο γενικα οτι οι αρμενιοι εχουν δικο τους δογμα απορω πως το ξερεις. Μαλιστα στον Παναγιο Ταφιο για το Αγιο Φως εριζουν ο ορθοδοξος πατριαρχης με τον αρμενιο ποιος θα παρει πρωτος τη δαδα κλπ