Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Για μενα εκτος απο χαλαρες  οικονομικες κυρωσεις τιποτα αλλο δεν μπορουν να κανουν.Δεν μπορουν να ξεκινησουν μεγαλης κλιμακας κυρωσεις και εμπαργκο γιατι απο την μια θα καταστραφη η οικονομια Αμερικης και ΕΕ  και απο την αλλοι θα σπρωξουν τους ρωσους σε καποιο σφιχτο συνασπισμο με Κινα και λοιπα ασιατικα κρατη .Ενας τετοιος συνασπισμος ευκολα θα μπορεσει σε μικρο χρονικο διαστημα (5-10 χρονια) να παρει την παγκοσμια ηγεμονια απο ΕΕ και ΗΠΑ. Για πολεμο δεν τους παιρνει να κανουν ασχετα αν υπερτερουν σε συμβατικο εξοπλισμο. Χανοντας η Ρωσια την κουρσα τον εξοπλισμων  (λογου της μεγαλης οικονομικης κρισης που ειχε)της περασμενες δυο δεκαετιες σε αεροπλανα,αεροπλανοφορα,υποβρυχια κτλ στραφηκε στο πιο δυνατο  αποτρεπτικο οπλο τους βαλιστικους πυραυλους και αντιαεροπορικα-αντιπυραυλικα συστηματα .Φτιαχνοντας βαλιστικους πυραυλους πολλαπλων πυρηνικων κεφαλων τυπου στελθ (αορατους στα ρανταρ) και αντιπυραυλικα που θεωρουνται τα καλυτερα στον κοσμο εξασφαλισε την ησυχια της απο αυτους που επιβαλουν την παγκοσμια (δημοκρατια)με το  ετσι θελω . Αν λαβουμε και υποψη μας οτι στο ρωσικο οπλοστασιο υπαρχουν 8500 επισημες  (ποιος ξερει και ποσες αλλες κρυφες ρωσοι ειναι αυτοι)πυρηνικες κεφαλες συντηξης υδρογονου 100εως1000 φορες πιο ισχυρες απο τις ατομικες σχασης (Χιροσιμα,Ναγκασακι)  κανουν τα σεναρια του πολεμου εντελως απιθανα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για μενα εκτος απο χαλαρες  οικονομικες κυρωσεις τιποτα αλλο δεν μπορουν να κανουν.Δεν μπορουν να ξεκινησουν μεγαλης κλιμακας κυρωσεις και εμπαργκο γιατι απο την μια θα καταστραφη η οικονομια Αμερικης και ΕΕ  και απο την αλλοι θα σπρωξουν τους ρωσους σε καποιο σφιχτο συνασπισμο με Κινα και λοιπα ασιατικα κρατη .Ενας τετοιος συνασπισμος ευκολα θα μπορεσει σε μικρο χρονικο διαστημα (5-10 χρονια) να παρει την παγκοσμια ηγεμονια απο ΕΕ και ΗΠΑ. Για πολεμο δεν τους παιρνει να κανουν ασχετα αν υπερτερουν σε συμβατικο εξοπλισμο. Χανοντας η Ρωσια την κουρσα τον εξοπλισμων της περασμενες δυο δεκαετιες σε αεροπλανα,αεροπλανοφορα,υποβρυχια κτλ στραφηκε στο πιο δυνατο  αποτρεπτικο οπλο τους βαλιστικους πυραυλους και αντιαεροπορικα-αντιπυραυλικα συστηματα .Φτιαχνοντας βαλιστικους πυραυλους πολλαπλων πυρηνικων κεφαλων τυπου στελθ (αορατους στα ρανταρ) και αντιπυραυλικα που θεωρουνται τα καλυτερα στον κοσμο εξασφαλισε την ησυχια της απο αυτους που επιβαλουν την παγκοσμια (δημοκρατια)με το  ετσι θελω . Αν λαβουμε και υποψη μας οτι στο ρωσικο οπλοστασιο υπαρχουν 8500 επισημες  (ποιος ξερει και ποσες αλλες κρυφες ρωσοι ειναι αυτοι)πυρηνικες κεφαλες συντηξης υδρογονου 100εως1000 φορες πιο ισχυρες απο τις ατομικες σχασης (Χιροσιμα,Ναγκασακι)  κανουν τα σεναρια του πολεμου εντελως απιθανα.
:rockon: :rockon: :rockon:
Γουστάρω ανάλυση by Nukteros

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ευχαριστω πολυ για εσας τα γραφω.Σ αυτο το θρεντ ειπαμε πολλα πραγματα που δεν θα τα διαβασετε πουθενα.
Oταν τα ελεγα οτι εχεις γνωσεις σε χλευαζαν φιλε τα θυμασαι;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Oταν τα ελεγα οτι εχεις γνωσεις σε χλευαζαν φιλε τα θυμασαι;
Ενταξει και εγω τους χλευαζα.Περασμενα ξεχασμενα.Γεμιζουμε σελιδες με σπαμ και ξευτιλιζομαστε.Εφυγαν και ατομα που εδωσαν πολυτιμες πληροφοριες . Δες τωρα που ανοιξαν πολεμο η ομαδα της Μολδαβιας με τον Δημητρακη .  :jerking:  Βγαζει κανεις νοημα ?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ενταξει και εγω τους χλευαζα.Περασμενα ξεχασμενα.Γεμιζουμε σελιδες με σπαμ και ξευτιλιζομαστε.Εφυγαν και ατομα που εδωσαν πολυτιμες πληροφοριες . Δες τωρα που ανοιξαν πολεμο η ομαδα της Μολδαβιας με τον Δημητρακη .  :jerking:  Βγαζει κανεις νοημα ?

οχι οτι να ναι ειναι οι μαλακες.και με αυτα που γραφεις συμφωνω σε ολα ,μονο σε εκεινα π ελεγες χθες οτι ολοι φταιμε για τη κριση στην ελλαδα δν συμφωνω,αλλα ενταξει ισως επειδη μεγαλωσες αλλου το νομιζεις αυτο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι οτι να ναι ειναι οι μαλακες.και με αυτα που γραφεις συμφωνω σε ολα ,μονο σε εκεινα π ελεγες χθες οτι ολοι φταιμε για τη κριση στην ελλαδα δν συμφωνω,αλλα ενταξει ισως επειδη μεγαλωσες αλλου το νομιζεις αυτο.
Και σε αυτο δικιο εχει,δεν μπορουμε να βγαζουμε την ουρα μας απεξω,ολοι φταιμε για οτι εγινε,οχι μονο οι πολιτικοι.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ο Πρόεδρος βγήκε στην αντεπίθεση και δεν μάσησε τα λόγια του σε σχέση με τον ρόλο των ΗΠΑ στην ουκρανική κρίση.«Νομίζω πως αυτό που διαδραματίζεται σήμερα, αποδεικνύει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονταν εξ' αρχής πίσω από τις εξελίξεις. Μόνο που αρχικά προτίμησαν να μείνουν στο παρασκήνιο. Σήμερα εμφανίζονται ως ηγέτης και “προστάτης” στην περιοχή [...]
Τα συμφέροντα των ΗΠΑ ήταν από την αρχή ταυτισμένα με τα συμφέροντα της Ευρώπης, όταν η ΕΕ πίεζε για τη γνωστή συμφωνία τελωνειακής σύνδεσης με την Ουκρανία, με όρους εντελώς ασύμφορους, κατά την γνώμη μου. Όταν η προηγούμενη κυβέρνηση του Κιέβου αντιστάθηκε, η Δύση προχώρησε στο επόμενο σενάριο. Στο σενάριο της στρατιωτικής παρέμβασης, των υποκινούμενων ταραχών και την ένοπλη κατάληψη της εξουσίας με ένα αντισυνταγματικό πραξικόπημα»
, δήλωσε σε χθεσινή συνέντευξή του σε δημοσιογράφους . (από το Ιταρ-Τασς)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Κωστακη δεσ τα αντικειμενικα τα πραγματα.Απο την στιγμη που εμεις τους δινουμε την εξουσια να κυβερνησουν φταιμε μονο εμεις και κανενας αλλος.Αν δωσουμε σε εναν τυφλο το πηδαλιο ενος πλοιου και μας ριξει επανω σε βραχια ποιος θα φταιει εμεις η αυτος ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Ο Πρόεδρος βγήκε στην αντεπίθεση και δεν μάσησε τα λόγια του σε σχέση με τον ρόλο των ΗΠΑ στην ουκρανική κρίση.«Νομίζω πως αυτό που διαδραματίζεται σήμερα, αποδεικνύει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονταν εξ' αρχής πίσω από τις εξελίξεις. Μόνο που αρχικά προτίμησαν να μείνουν στο παρασκήνιο. Σήμερα εμφανίζονται ως ηγέτης και “προστάτης” στην περιοχή [...]
Τα συμφέροντα των ΗΠΑ ήταν από την αρχή ταυτισμένα με τα συμφέροντα της Ευρώπης, όταν η ΕΕ πίεζε για τη γνωστή συμφωνία τελωνειακής σύνδεσης με την Ουκρανία, με όρους εντελώς ασύμφορους, κατά την γνώμη μου. Όταν η προηγούμενη κυβέρνηση του Κιέβου αντιστάθηκε, η Δύση προχώρησε στο επόμενο σενάριο. Στο σενάριο της στρατιωτικής παρέμβασης, των υποκινούμενων ταραχών και την ένοπλη κατάληψη της εξουσίας με ένα αντισυνταγματικό πραξικόπημα»
, δήλωσε σε χθεσινή συνέντευξή του σε δημοσιογράφους . (από το Ιταρ-Τασς)
Μπραβο στο Ιταρ-Τασς ανακαλυψε το ζεστο νερο  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κωστακη δεσ τα αντικειμενικα τα πραγματα.Απο την στιγμη που εμεις τους δινουμε την εξουσια να κυβερνησουν φταιμε μονο εμεις και κανενας αλλος.Αν δωσουμε σε εναν τυφλο το πηδαλιο ενος πλοιου και μας ριξει επανω σε βραχια ποιος θα φταιει εμεις η αυτος ?

ε και τι να ψηφιζαμε δηλαδη?κκε? :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
ε και τι να ψηφιζαμε δηλαδη?κκε? :2funny:
Να ψηφιζουμε αυτους που βαζουν τα εθνικα συμφεροντα πανω απο τα δικα τους.Αυτους που παντα λενε την αληθεια και ενδιαφερονται πραγματικα για την ευυμερια της Ελλαδας.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Να ψηφιζουμε αυτους που βαζουν τα εθνικα συμφεροντα πανω απο τα δικα τους.Αυτους που παντα λενε την αληθεια και ενδιαφερονται πραγματικα για την ευυμερια της Ελλαδας.

τυπε εξωγηινους θελεις να ψηφιζαμε?αυτο που λες δν υπαρχει  :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μπραβο στο Ιταρ-Τασς ανακαλυψε το ζεστο νερο  :2funny:
Όχι ακριβώς. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος είπε ευθέως ότι οι ΗΠΑ ήταν από την αρχή πίσω από τα πράγματα και εν γνώσει αυτών. Γι' αυτό και το παρέθεσα.
Δες και αυτό :

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για μενα εκτος απο χαλαρες  οικονομικες κυρωσεις τιποτα αλλο δεν μπορουν να κανουν.Δεν μπορουν να ξεκινησουν μεγαλης κλιμακας κυρωσεις και εμπαργκο γιατι απο την μια θα καταστραφη η οικονομια Αμερικης και ΕΕ  και απο την αλλοι θα σπρωξουν τους ρωσους σε καποιο σφιχτο συνασπισμο με Κινα και λοιπα ασιατικα κρατη .Ενας τετοιος συνασπισμος ευκολα θα μπορεσει σε μικρο χρονικο διαστημα (5-10 χρονια) να παρει την παγκοσμια ηγεμονια απο ΕΕ και ΗΠΑ. Για πολεμο δεν τους παιρνει να κανουν ασχετα αν υπερτερουν σε συμβατικο εξοπλισμο. Χανοντας η Ρωσια την κουρσα τον εξοπλισμων  (λογου της μεγαλης οικονομικης κρισης που ειχε)της περασμενες δυο δεκαετιες σε αεροπλανα,αεροπλανοφορα,υποβρυχια κτλ στραφηκε στο πιο δυνατο  αποτρεπτικο οπλο τους βαλιστικους πυραυλους και αντιαεροπορικα-αντιπυραυλικα συστηματα .Φτιαχνοντας βαλιστικους πυραυλους πολλαπλων πυρηνικων κεφαλων τυπου στελθ (αορατους στα ρανταρ) και αντιπυραυλικα που θεωρουνται τα καλυτερα στον κοσμο εξασφαλισε την ησυχια της απο αυτους που επιβαλουν την παγκοσμια (δημοκρατια)με το  ετσι θελω . Αν λαβουμε και υποψη μας οτι στο ρωσικο οπλοστασιο υπαρχουν 8500 επισημες  (ποιος ξερει και ποσες αλλες κρυφες ρωσοι ειναι αυτοι)πυρηνικες κεφαλες συντηξης υδρογονου 100εως1000 φορες πιο ισχυρες απο τις ατομικες σχασης (Χιροσιμα,Ναγκασακι)  κανουν τα σεναρια του πολεμου εντελως απιθανα.
Με καλυψες πληρως θα συμπληρωσω οτι και της Αμερικης το οπλοστασιο δεν ειναι οτι καλητερο π.χ. η Ναυαρχιδα της αεροποριας της τα B 52 σταματισαν να παραγωνται το 1962!Απο τοτε οσα εχουνε μεινει τα εξσυγχρωνιζουν και καποια τα κανουνε ανταλλακτικα οσο για τους διηπειρωτικους πυραυλους ακομα και τωρα η Ρωσσια ειναι πολυ μπροστα

Ποια ομαδα της Μολδαβιας? :2funny:Ο Davarits μονος του γραφει  :2funny:Και γραφει  :jerking: εγραψε οτι θελανε να με δειρουνε οι Σεκιουριταδες στο εμπορικο κεντρο?Πως εγινε αυτο αφου πηγαινα στο ιντερνετ καφε 2 φορες τη μερα (μεημερι και βραδυ) απο εκει εμπαινα καθε φορα στο σα'ι'τ.Μετα οταν καταλαβε τη  :jerking: που ειπε αρχισε να λεει οτι δεν ηταν οι Σεκιουριταδες στο εμπορικο κεντρο αλλα σε ενα κλαμπ που εγω δεν εχω παει και δεν ξερω καν που ειναι :2funny:.Τωρα που δεν εχει τι αλλο να πει παει να με βγαλει οτι ειμαι Συκια.Η πλακα ειναι οτι για τον Κολλητο του τον Παναγιωταρο υπαρχουν τετοιες υποψιες  :think: Για μενα αυτο το εβγαλε ο Davarits απο τη φαντασια του :2funny: Τσαντιστηκε γιατι μολις ειδα αυτον που κανει παρεα  χωρις να ξερω οτι ειναι ο κολλητος του εκει περα εσκασα στα  :2funny:.Απ'αυτους του ψευτες δεν τολμαει κανεις να γραψει  :2funny:Ο Γιαννης να γραψει?Που εφυγε νυχτα για να μην τον  :ak: αυτοι που τους ειχε φαει λεφτα  :2funny:Δεν το διεψευσε κιολας ειπε χρωσταω σε 7 Ελληνες ενα Τουρκο και στην Τραπεζα.Οτι ειχα πει κ'εγω  :2funny: Αλλο αν εμπαινε εδω μεσα και το επαιζε γαμιάς  :2funny:.Πηρε μεχρι και της καρεκλες οταν εφυγε νυχτα μιλαμε για μεγαλο χρεωκοπημα  :2funny:.Οι ανθρωποι ειναι γελοιοι ειναι ή να γελας ή να κλαις μαζι τους  :2funny:Εγω προτιμουσα να  :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Με καλυψες πληρως θα συμπληρωσω οτι και της Αμερικης το οπλοστασιο δεν ειναι οτι καλητερο π.χ. η Ναυαρχιδα της αεροποριας της τα B 52 σταματισαν να παραγωνται το 1962!Απο τοτε οσα εχουνε μεινει τα εξσυγχρωνιζουν και καποια τα κανουνε ανταλλακτικα οσο για τους διηπειρωτικους πυραυλους ακομα και τωρα η Ρωσσια ειναι πολυ μπροστα
 Ποια ομαδα της Μολδαβιας? :2funny:Ο Davarits μονος του γραφει  :2funny:Και γραφει  :jerking: εγραψε οτι θελανε να με δειρουνε οι Σεκιουριταδες στο εμπορικο κεντρο?Πως εγινε αυτο αφου πηγαινα στο ιντερνετ καφε 2 φορες τη μερα (μεημερι και βραδυ) απο εκει εμπαινα καθε φορα στο σα'ι'τ.Μετα οταν καταλαβε τη  :jerking: που ειπε αρχισε να λεει οτι δεν ηταν οι Σεκιουριταδες στο εμπορικο κεντρο αλλα σε ενα κλαμπ που εγω δεν εχω παει και δεν ξερω καν που ειναι :2funny:.Τωρα που δεν εχει τι αλλο να πει παει να με βγαλει οτι ειμαι Συκια.Η πλακα ειναι οτι για τον Κολλητο του τον Παναγιωταρο υπαρχουν τετοιες υποψιες  :think: Για μενα αυτο το εβγαλε ο Davarits απο τη φαντασια του :2funny: Τσαντιστηκε γιατι μολις ειδα αυτον που κανει παρεα  χωρις να ξερω οτι ειναι ο κολλητος του εκει περα εσκασα στα  :2funny:.Απ'αυτους του ψευτες δεν τολμαει κανεις να γραψει  :2funny:Ο Γιαννης να γραψει?Που εφυγε νυχτα για να μην τον  :ak: αυτοι που τους ειχε φαει λεφτα  :2funny:Δεν το διεψευσε κιολας ειπε χρωσταω σε 7 Ελληνες ενα Τουρκο και στην Τραπεζα.Οτι ειχα πει κ'εγω  :2funny: Αλλο αν εμπαινε εδω μεσα και το επαιζε γαμιάς  :2funny:.Πηρε μεχρι και της καρεκλες οταν εφυγε νυχτα μιλαμε για μεγαλο χρεωκοπημα  :2funny:.Οι ανθρωποι ειναι γελοιοι ειναι ή να γελας ή να κλαις μαζι τους  :2funny:Εγω προτιμουσα να  :2funny:
καυλα.......γαριδακης

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    237,2 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom