Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ολα τα θρεντ για τη ρωσσια/ουκρανια εχουν χαλασει οι πιρφοροι.... γιατι οι πιρφοροι δεν θελουν ουτε οι αλλοι να ανοιξουν τα ματια τους και να μαθουν τι γινεται και πως παιζεται το παιχνιδι στις ανατολικες χωρες, οι φουκαραδες πιρφοροι θελουν ολοι να ειναι σαν τα μουτρα τους  :rockon:
Ναι εχει δικιο ανθρωποι ασχετοι με το αντικειμενο γραφουνε σελιδες με  :jerking:.Αν πουνε κατι ειναι για  :2funny: και εντελως ασχετο! :2funny:Και χαλάνε τα Thread.Πολυ πιθανον να το κανουν επιτηδες απο κακία.Επειδη ειναι τελειωμενοι Φουκαράδες  :2funny:Παντος ειναι κατάντια να γραφουνε εδω περα τετοια ατομα Θαλαμηκώλοι,φυλακοβιοι,φουκαράδες  :2funny:.
Κριμα που χαλάσαν αυτο το Thread γιατι ηταν το μονο ιντερνετικο μεσο ενημερωσης για να παρει κανεις πραγματικες πληροφοριες για το τι γινεται στ'αληθεια στην Ουκρανία και οχι οτι του λεει το Defencenet  :2funny: ή το Euronews.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι εχει δικιο ανθρωποι ασχετοι με το αντικειμενο γραφουνε σελιδες με  :jerking:.Αν πουνε κατι ειναι για  :2funny: και εντελως ασχετο! :2funny:Και χαλάνε τα Thread.Πολυ πιθανον να το κανουν επιτηδες απο κακία.Επειδη ειναι τελειωμενοι Φουκαράδες  :2funny:Παντος ειναι κατάντια να γραφουνε εδω περα τετοια ατομα Θαλαμηκώλοι,φυλακοβιοι,φουκαράδες  :2funny:.
Κριμα που χαλάσαν αυτο το Thread γιατι ηταν το μονο ιντερνετικο μεσο ενημερωσης για να παρει κανεις πραγματικες πληροφοριες για το τι γινεται στ'αληθεια στην Ουκρανία και οχι οτι του λεει το Defencenet  :2funny: ή το Euronews.
εγω παντος δεν εχω δουλεψει ποτε μου και ουτε προκειται.οι γονεις μου ειναι αναγκασμενοι να μου στελνουνε για να μην παω να μενω Ελλαδα μονιμα και να τους φερνω τραβεστι και πουτανες στο σπιτι και να τους ξευτηλιζω.και η Ουγγαρεζα μου που εχω παιδι μαζι της ολο και κατι μου στελνει με λιγο τσακωμο απο το τηλεφωνο καθε φορα.δεν ειμαι εκατομμυριουχος.αλλα ειμαι ευτυχισμενος!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειναι μεγαλος φουκαράς  :2funny:Πρεπει να ειναι μεγαλος φτωχομπινές  :2funny:να του φτανουν τα λεφτα ισα ισα για να φαει  :2funny:.
Μετα απ'αυτο που επαθε ο Σινοχάρας κρυβονται ολοι αυτοι μη ρεζιλευτουνε  :2funny:
  Παντος εξω απο την Ελλαδα δεν θα βγουνε ποτέ!Αυτα που βαζει ειναι του 2008 τοτε ηταν αλλες εποχες.Τωρα εχω δικτυωθει και ζω πολυ καλητερα απο τοτε.Ελλαδα δεν αλλαζει τιποτα 20 χρονια πριν ηταν σχεδον τα ιδια.Εδω ολα αλλαζουν πολυ γραηγορα!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ειναι μεγαλος φουκαράς  :2funny:Πρεπει να ειναι μεγαλος φτωχομπινές  :2funny:να του φτανουν τα λεφτα ισα ισα για να φαει  :2funny:.
Μετα απ'αυτο που επαθε ο Σινοχάρας κρυβονται ολοι αυτοι μη ρεζιλευτουνε  :2funny:
  Παντος εξω απο την Ελλαδα δεν θα βγουνε ποτέ!Αυτα που βαζει ειναι του 2008 τοτε ηταν αλλες εποχες.Τωρα εχω δικτυωθει και ζω πολυ καλητερα απο τοτε.Ελλαδα δεν αλλαζει τιποτα 20 χρονια πριν ηταν σχεδον τα ιδια.Εδω ολα αλλαζουν πολυ γραηγορα!

Ναι εγω μ'αυτες εκανα παρεα οταν ειχα παει στις Σπέτσες.Πόσες  Jerking Off εχετε παιξει για πάρτυ τους αραγε? 2funny
Εσεις δυστηχως της βλεπεται μονο απο της τηλεοραση  2funny

ρε κακομοιρη για τσαρλατανο σε χρησιμοποιησαν για να περασει η ωρα του ταξιδιου στις Σπετσες τους εβλεπες με το κυαλι.
παντως εχεις ενδιαφερουσα ζωη πεπονια,χειρογλυκανο,φυλης μογγολακια φουκαριαρικα
και ο χοντρος να σου σκιζει το κωλαρακι
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΨΩΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ
ΠΟΙΟ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
αν δεν σου στελνει λεφτα κανεις πες μας να κανουμε ερανο αλλα θα κανεις ενα χορευτικο βιντεο
με τον χοντρο να στον χωνει και μετα να τον τσιμπουκωνεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: kolopedia θα κυροξο ιντερνετικο στρατιοτικο νομο  :s&m_2: :s&m_2:  :2funny:     μονο εγο γαμαο το τσαροοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου το ξεκολιασατε το ζοντανο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny  

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ειδα και το βιντεο με την σουφρα ανιχτη μπλιααχχχ αι :S :S :S :S :S :Sδια   μου πανε οι πειρατες για τον θανατο της αλλεπους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα το αποτελεσμα ειναι   :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S γαμισετα!!!!!!!!!!!!!   χαρντ κορεε ορεες και η φοτο του καστρο μεγαλαα τσογλανια εισται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κριμα κριμα !!! αλλα αυτα εχει η ιντερνοτοζοη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   γραφει ακομα ε???? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Συνημμένα

• 450px-Cuba.FidelCastro.02.jpg
    450px-Cuba.FidelCastro.02.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 25

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω ξερω οτι για να καλυψεις την ασχετοσυνη σου σχετικα με την Ουκρανία βαζει  :jerking: και χαλάς το Thread.Αντε κοιτα το Defencenet να μας δωσεις πληροφοριες για τον τριτο παγκοσμιο πολεμο  :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δημήτρη, να σου ρίξω μια ιδέα; Γιατί δεν γυρνάς Ελλάδα να γίνεις επιχειρηματίας;
Αν ανοίξεις ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι δεν θα πέφτει καρφίτσα!
Θα δουλεύουν οι σερβιτόροι και ο μετρ, και εσύ δημόσιες σχέσεις με την κοστουμιά και το πούρο σου!
Και στο τέλος που θα δίνεις τα λεφτά στις σερβιτόρες θα τους τσιμπάς και το κωλαράκι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη, να σου ρίξω μια ιδέα; Γιατί δεν γυρνάς Ελλάδα να γίνεις επιχειρηματίας;
Αν ανοίξεις ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι δεν θα πέφτει καρφίτσα!
Θα δουλεύουν οι σερβιτόροι και ο μετρ, και εσύ δημόσιες σχέσεις με την κοστουμιά και το πούρο σου!
Και στο τέλος που θα δίνεις τα λεφτά στις σερβιτόρες θα τους τσιμπάς και το κωλαράκι!
Έλλαδα δεν μπορεις να κανεις δουλειες  :headbang: ειναι το χειροτερο μέρος στον κοσμο!Για να βγαλεις μια αδεια σε ζαλιζουνε με τη γραφειοκρατεια τους.Ασε που τωρα με την κριση το καλητερο που μπορεις να ανοιξεις ειναι κανενα μαγαζι με Κινεζικες κονσερβες ή ψωμι οτι πιο φτηνο να πουλας!
Αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο Ελλαδα ειναι η αγαμία το καθε Μπάζο το θεοποιουνε οι Πιρφόροι  :2funny:
  Η Ελλαδα για δουλειες δεν κανει δυστηχως.Μονο να ερχεσαι μια δυο φορες το χρονο για καμια δεκαρια μερες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Έλλαδα δεν μπορεις να κανεις δουλειες  :headbang: ειναι το χειροτερο μέρος στον κοσμο!Για να βγαλεις μια αδεια σε ζαλιζουνε με τη γραφειοκρατεια τους.Ασε που τωρα με την κριση το καλητερο που μπορεις να ανοιξεις ειναι κανενα μαγαζι με Κινεζικες κονσερβες ή ψωμι οτι πιο φτηνο να πουλας!
Αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο Ελλαδα ειναι η αγαμία το καθε Μπάζο το θεοποιουνε οι Πιρφόροι  :2funny:
  Η Ελλαδα για δουλειες δεν κανει δυστηχως.Μονο να ερχεσαι μια δυο φορες το χρονο για καμια δεκαρια μερες

νταξει μη το παραγαμας το πραμα δν εκλεισαν ολα τα μαγαζια και εγιναν ολοι ανεργοι.Ακομη λεφτα υπαρχουν  :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τε ς πα !!! ακουστε κατι δουλιες που ανηξαν οι μολδαβοι πουλανε 7 χιλιαδες δολαρια τα νεα βιομετρικα διαβατηρια που μπορουν να ταξιδευουν απο εχτες 90 μερες το εξαμινο στην ευροπη χορισ βιζα στους ουκρανουσ στην μαυρη αγορα  η παλια τιμη για τους ουκρανους ειταν 5 χιλιαρικα!!!! εχει να κατεβει η σαρα η μαρα και το κακο σιναπαντημα!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  κατσε να βαλο και λιγο ντιφενσ που τρελενει τα ευρεοπουστακια!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) θα φατε πουτσα ορθοδοξη τεζα!!!!!!!!!!!!!!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και καθος ερχετε το καλοκαιρη οι μεγαλοι χαμενοι της υποθεσης ειμαστε εμεις οι πορνοτουριστες !! ουκρανια ξεχαστετη ειναι ακρος εποκηνδηνα  και αναμενονται τραγικα πραγματα!!!!! μολδαβια  η σαβουρα που ειχε μεινη και γαμιοτανε πανακριβα!!!! μην την ειδατε το καλοκαιρη !! ρουμανια κοσταντζα πανακριβα!!!!!!! οποτε βουλγαρισταν !!!εμεινε απο δο μερια !!!!!! και βραζιλια με εθνικαρα!!!!! αλλα κατι τιμες που ειδα !! ειναι γαματα!!! μα τελειος γαματα!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ροσια μερια εποσης ειναι καλη λθση και βιζα βγαζεις αμα τραβηχτεις!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) αυτα τα ολιγα παο να μιλησο με τους πειρατες  :2funny: :2funny: :2funny: επικηνονησαν λεει με τα πνεθματα απο το νταρκνετ αλλα κολπαα :zombie: :zombie: :zombie:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω σας το ελεγα οτι οι Πιρφοροι ειναι αυτοι που θα χάσουν απο την Ουκρανικη κριση.Βεβαια τα τελευαταια χρονια λογω ελλειψης χρηματων την βγαζανε Ελλαδα  :2funny:.Ρωσσια λιγο δυσκολο να ερθουν,θελουν βιζα και να κανουν και ρεγκιστράτσια.Ασε που για το αμαξι θελει Ρωσσικη ασφαλεια (αλλα λεφτα) και που θα πανε?Νοτια Ρωσσια?Εκει δεν εχει γαμησι ασε που οι τιμες ειναι εξωπραγματικες στις τουριστικες περιοχες της νοτιου Ρωσσιας! Βορεια για να ερθουνε ειναι μακρια δεν ειναι και λιγα 3500 χλμ. μονο πηγαινε!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ρε σεις τι θα γίνει? Γιατί πρέπει να μεταφέρετε εδω τις αντιπαραθέσεις σας? Αν έχετε κάτι να πείτε σχετικά με το θέμα καλώς. Τα υπόλοιπα γιατί εδώ. Δεν μας νοιάζει ποιός είναι γαμίκουλας ή όχι. ούτε πόσα βγάζει, ούτε πως τα τρώει. Αμάν πιά

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πως σας φαίνονται οι κυρώσεις  της Δυσης στη Ρωσία? Εχουν άραγε κάτι άλλο να κάνουν?? :rolleyes:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Πως σας φαίνονται οι κυρώσεις  της Δυσης στη Ρωσία? Εχουν άραγε κάτι άλλο να κάνουν?? :rolleyes:
Σταγονες στον ωκεανο ειναι. Κατι αλλο σαν τι? να ξεκινησουν τον τριτο παγκοσμιο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom