Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι ελληνας γεννημενος στην Ρωσια.
Τι έχεις να πεις γι' αυτό το παιδί? -------->

Αν θυμάσαι παλιότερα που είχαμε κάποιες διαφωνίες με τον Δάσκαλο και τον Αρκάνς για κάτι τέτοιους λέγαμε...και εσύ μας απαντούσες για παρέες με Αλβανούς και παρόμοιες  :jerking:

Για πες μας τώρα τι μπουμούκια είναι τα παιδιά με καταγωγή από Ρωσία?

Γεωργιανός ήταν τελικά με συνεργό Αλβανό...
Άντε πες μου τώρα πως δεν είναι όλοι στο ίδιο σακί...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Αν θυμάσαι παλιότερα που είχαμε κάποιες διαφωνίες με τον Δάσκαλο και τον Αρκάνς για κάτι τέτοιους λέγαμε...και εσύ μας απαντούσες για παρέες με Αλβανούς και παρόμοιες  :jerking:

χρειαζομαστε εναν ελληνα Κλιντ να καθαρισει τον τοπο
:grin: :grin:

Συνημμένα

• BountyHunter01.jpg
    BountyHunter01.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 31

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 2014-04-28_180214.png
    2014-04-28_180214.png
    386,3 KB · Εμφανίσεις: 60
  • 7.jpg
    7.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αν θυμάσαι παλιότερα που είχαμε κάποιες διαφωνίες με τον Δάσκαλο και τον Αρκάνς για κάτι τέτοιους λέγαμε...και εσύ μας απαντούσες για παρέες με Αλβανούς και παρόμοιες  :jerking:

Ο Νυχτερος τουλαχιστον γραφει και καμια πληροφορια οι υπολοιποι εδω μεσα ειναι για  :shit:.
  Η πλακα ειναι που με το στριπτιζ εχω γινει διασημος και οταν ερθω Ελλαδα τα ζωα θα με δουνε στην τηλεοραση
  Ο Θαλαμηκώλος γραφει μονο οταν δεν ειστε μέσα για να μην τον κανετε παλι ρεζιλι  :2funny:
  Στις Θαλαμηγους εχουνε πληρωματα σαν κ'αυτον τον κακομοιρη  :2funny:Η πλακα ειναι οτι τους διαταζανε  :2funny: Ερχεται μετα εδω ο υπηρετης η καμαριερα  :2funny: και μας κανει το μάγκα  :2funny:
  Στο Донецк ειχε επεισοδια σημερα το Κιεβο οργανωνει τους φιλαθλους των ομαδων εναντιον των Ρωσσοφιλων.

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ο Νυχτερος τουλαχιστον γραφει και καμια πληροφορια οι υπολοιποι εδω μεσα ειναι για  :shit:.
  Η πλακα ειναι που με το στριπτιζ εχω γινει διασημος και οταν ερθω Ελλαδα τα ζωα θα με δουνε στην τηλεοραση
  Ο Θαλαμηκώλος γραφει μονο οταν δεν ειστε μέσα για να μην τον κανετε παλι ρεζιλι  :2funny:
  Στις Θαλαμηγους εχουνε πληρωματα σαν κ'αυτον τον κακομοιρη  :2funny:Η πλακα ειναι οτι τους διαταζανε  :2funny: Ερχεται μετα εδω ο υπηρετης η καμαριερα  :2funny: και μας κανει το μάγκα  :2funny:
  Στο Донецк ειχε επεισοδια σημερα το Κιεβο οργανωνει τους φιλαθλους των ομαδων εναντιον των Ρωσσοφιλων.
καλε!

Συνημμένα

• καλε.png
    καλε.png
    132,5 KB · Εμφανίσεις: 78
  • συκα.png
    συκα.png
    356,1 KB · Εμφανίσεις: 106

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω ειμαι εδω ρς φουκαρα και  :knockinb: γκομενιτσες.Εχουν ερθει ατομα απο το σα'ι'τ και εχουνε δει τι  :knockinb:.Εσυ ρε φουκαρα στα καράβια μπορει να τον παιρνεις κιολας? :2funny: Παντος και να μην εχεις πουστεψει γυναικα δεν παει μαζι σου  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγω ειμαι εδω ρς φουκαρα και  :knockinb: γκομενιτσες.Εχουν ερθει ατομα απο το σα'ι'τ και εχουνε δει τι  :knockinb:.Εσυ ρε φουκαρα στα καράβια μπορει να τον παιρνεις κιολας? :2funny: Παντος και να μην εχεις πουστεψει γυναικα δεν παει μαζι σου  :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο μαστερ τυπε δημητρακη ειναι ο μεγαλυτερος γλυφτης σπερματζητιανος ελλεηνιδων  :jerking: ο μεγαλυτερος πιρφορος λεμε  :jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506

Μαλλον δεν θυμασαι καλα.Με τον Ιωσηφ δεν ειχα ποτε παρομοια συζητηση και γενικα καμια συζητηση γιατι οταν αρχισα να γραφω εγω ο Ιωσηφ πια  δεν υπηρχε στο σαιτ.Η δικια μας διαφωνια ηταν για τις ρωσιδες και για αυτο που ειχα αναφερει οτι στην Ελλαδα κυκλοφορουν σαν πρωτη επιλογη με... ρωσοφωνους,ρωσοποντιους,γεωργιανους,αρμενους,ρουμανους,αλβανους,βουλγαρους κτλ.Για τους λεγαμενους τι να σου πω και γιατι θα πρεπει να απολογουμαι εγω για αυτους???? Δεν ειναι σιγουρα ολοι ιδιοι και η καθε στανη εχει τα δικα της μαυρα προβατα.Οταν λενε ρωσοι εννοουν ολους τους σοβιετικους οι γεωργιανοι,αρμενιοι και λοιποι καυκασιοι δεν εχουν καμια σχεση με τους ρωσους.Οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν μεγαλωσει σε χωρια του Καυκασου και ειναι αγραμματοι.Γεγονος ειναι οτι οποιοι εχουν μεγαλωση σε μια κλειστη και απολυταρχικη κοινωνια χωρις επιπεδο και μορφωση εχουν ταση προς την εγκληματικοτητα βλεπε Αλβανια,Γεωργια, Ζωνιανα  Κρητης .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο μαστερ τυπε δημητρακη ειναι ο μεγαλυτερος γλυφτης σπερματζητιανος ελλεηνιδων  :jerking: ο μεγαλυτερος πιρφορος λεμε  :jerking:
Συγγνωμη οσο και να γλυψει οσο και να παρακαλεσει καμια δεν προκειται να παει μαζι του  :2funny:.
 Σκεψου εναν 45αρι που μοιαζει για 50+ ειναι κακομοιρης και ειναι και αφραγκος  :2funny: δεν εχει καν δικο του διαμερισμα  :2funny:.Αλλο αν λεει οτι εχει εξοχικο στη Σλοβακία  :2funny: Πιο ευκολο ειναι να υπαρχει στ'αληθεια αυτη η υπηρεσια και να απελαυνει τους εξωγηινους παρα να εχει αυτος ο Φτωχομπινες αυτα που λεει  :2funny:.Θυμασαι που ελεγε οτι πηγαινει στο Μπαλί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αν πει και που δουλευει  :shit: θα γυριζουνε και θα φευγουνε  :2funny:Τι να τον κανει ενα τετοιο κακομοιρη η γκομενα  :2funny:
Το μονο κακο ειναι οτι αυτος και ο Davarits που ανακαλυψε το Defencenet  :jerking: και βαζει οτι  :jerking: διαβασε εκει χαλάνε τα Thread και κατεβαζουνε το επιπεδο του σα'ι'τ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506

Στην Ελλαδα οι ρωσοι ειναι πολυ λιγοι 5 % οι υπολοιποι ειναι παλιννοστουντες 30-40% καιτο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι αυτοι που ηρθαν με πλαστα χαρτια και με διαφορους τροπους ελληνοποιηθηκαν. Τα εχουμε πει αυτα.Τα παιδια των πολιτικων προσφυγων δεν ηταν σ αυτην την κατασταση. Πηγαιναν και σε ελληνικο και σε ρωσικο σχολειο μεγαλωσαν σε αστικες περιοχες και οχι στα χωρια της Τσαλκας .Και ο Κοκκαλης πολιτικος προσφυγας ηταν γιατι να μην παρουμε αυτον σαν παραδειγμα ????

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Συγγνωμη οσο και να γλυψει οσο και να παρακαλεσει καμια δεν προκειται να παει μαζι του  :2funny:.
 Σκεψου εναν 45αρι που μοιαζει για 50+ ειναι κακομοιρης και ειναι και αφραγκος  :2funny: δεν εχει καν δικο του διαμερισμα  :2funny:.Αλλο αν λεει οτι εχει εξοχικο στη Σλοβακία  :2funny: Πιο ευκολο ειναι να υπαρχει στ'αληθεια αυτη η υπηρεσια και να απελαυνει τους εξωγηινους παρα να εχει αυτος ο Φτωχομπινες αυτα που λεει  :2funny:.Θυμασαι που ελεγε οτι πηγαινει στο Μπαλί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αν πει και που δουλευει  :shit: θα γυριζουνε και θα φευγουνε  :2funny:Τι να τον κανει ενα τετοιο κακομοιρη η γκομενα  :2funny:
Το μονο κακο ειναι οτι αυτος και ο Davarits που ανακαλυψε το Defencenet  :jerking: και βαζει οτι  :jerking: διαβασε εκει χαλάνε τα Thread και κατεβαζουνε το επιπεδο του σα'ι'τ.

ποσο καραγκιοζης πρεπει να εισαι και αναξιοπρεπης για να
καταδεχεσε η καγια και τα πουσταρια που
κουβαλα μαζι της να σε ξεφτυλιζουν
ο ΜΑΛΑΚΑΣ νομισε οτι θα γινει ΣΤΑΡ
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ μπορει να ειναι??

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Λετε ο Μητσος να εριξε κανενα πεουλο σε Καγια και Μπαστα  :think:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Λετε ο Μητσος να εριξε κανενα πεουλο σε Καγια και Μπαστα  :think:
Δεν τα ξερεις? Τον γ άμουσε στο κότερο ο χοντρος τεράστιος πατσοκιλιας  το κονε του το ‘κανε η καρακαξα ! που κράζει ιδια με την δικια μας  την Δημητρούλα
βλεπεις κακια? σαν την δικια μας  :birdman:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

Ο κουνιστος για να χορτάσει πουτσα όλα τα κάνει . το χαζο μας κάνεις?  :o :o :o

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Αντροπη  :S  Οπισθογεμης και εκφυλισμενος ο Μητσος  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλλον δεν θυμασαι καλα.Με τον Ιωσηφ δεν ειχα ποτε παρομοια συζητηση και γενικα καμια συζητηση γιατι οταν αρχισα να γραφω εγω ο Ιωσηφ πια  δεν υπηρχε στο σαιτ.Η δικια μας διαφωνια ηταν για τις ρωσιδες και για αυτο που ειχα αναφερει οτι στην Ελλαδα κυκλοφορουν σαν πρωτη επιλογη με... ρωσοφωνους,ρωσοποντιους,γεωργιανους,αρμενους,ρουμανους,αλβανους,βουλγαρους κτλ.Για τους λεγαμενους τι να σου πω και γιατι θα πρεπει να απολογουμαι εγω για αυτους???? Δεν ειναι σιγουρα ολοι ιδιοι και η καθε στανη εχει τα δικα της μαυρα προβατα.Οταν λενε ρωσοι εννοουν ολους τους σοβιετικους οι γεωργιανοι,αρμενιοι και λοιποι καυκασιοι δεν εχουν καμια σχεση με τους ρωσους.Οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν μεγαλωσει σε χωρια του Καυκασου και ειναι αγραμματοι.Γεγονος ειναι οτι οποιοι εχουν μεγαλωση σε μια κλειστη και απολυταρχικη κοινωνια χωρις επιπεδο και μορφωση εχουν ταση προς την εγκληματικοτητα βλεπε Αλβανια,Γεωργια, Ζωνιανα  Κρητης .
Στην Ελλαδα οι ρωσοι ειναι πολυ λιγοι 5 % οι υπολοιποι ειναι παλιννοστουντες 30-40% καιτο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι αυτοι που ηρθαν με πλαστα χαρτια και με διαφορους τροπους ελληνοποιηθηκαν. Τα εχουμε πει αυτα.Τα παιδια των πολιτικων προσφυγων δεν ηταν σ αυτην την κατασταση. Πηγαιναν και σε ελληνικο και σε ρωσικο σχολειο μεγαλωσαν σε αστικες περιοχες και οχι στα χωρια της Τσαλκας .Και ο Κοκκαλης πολιτικος προσφυγας ηταν γιατι να μην παρουμε αυτον σαν παραδειγμα ????
Καταρχην Ρωσσιδες στην Ελλαδα δεν υπαρχουν μιλαω απο Ρωσσια με Ρωσσικα διαβατηρια.Ακομα και αυτες που ειχανε ερθει τη δεκαετια του '90 ηταν απο κατι κωλοχωρια.Το 99% απο αυτες που δηλωνουνε Ρωσσιδες ειναι απο Μολδαβια ή στην καλητερη περιπτωση Ουκρανια.
Μαζι σου συμφωνω οτι πανε με οτιδηποτε αλλο εκτος απο Ελληνες  :2funny:.Θα σου πω τι ειπε ενας φιλος του Χάρη που πηγε Ελλαδα προσφατα.Του εκανε εντυποση οτι οι Πακιστανοι κυκλοφωρουνε με μηχανάκια το παιζουνε μαγκες και οι Ελληνες ειναι αστεγοι και ζητιανευουνε!  :headbang::headbang:.
 Σχετικα με τους πολιτικους προσφυγες σιγουρα το επιπεδο τους διαφερει Ο Κόκκαλης ηταν γιος του υπουργου υγειας της κυβερνισης του δημοκρατικου στρατου οποτε σιγουρα η τυχη του θα ηταν πολυ καλητερη απο εναν απλο αγραμματο ανταρτη και τον γιο του.Η Ανατολικη Γερμανια οπως και η Γιουγκοσλαβια εδωσε στους πολιτικους προσφυγες υπηκοοτητες και τους φερθηκε σαν ισοτιμους με τους πολιτες της ενω η Ε.Σ.Σ.Δ τους ταλαιπωρησε αφανταστα!Ηταν ατομα χωρις υπηκοοτητα μεχρι τον Γκορμπατσωφ που τους εκανε υπηκοους Ε.Σ.Σ.Δ (νομιζω το 1987) .Παρα πολλα πανεπηστημια και θεσεις ηταν κλειστα γ'αυτους.Στην Ουγγαρια τους περισσοτερους τους ειχανε απομονομενους σε κατι χωριά!
 Σιγουρα αυτο που ειπες ισχυει υπαρχουν πολλοι Ελληνες που ηρθαν απο το Ανατολικο Μπλοκ και ηταν καθηγητες πανεπηστημιου και πολλοι που ηταν αγραμματοι.Για παραδηγμα Ελληνας ειμαι κ'εγω Ελληνας ειναι κ'ο Μάστερ που αλλαζει σεντονια στα καραβια για να βγαλει το μεροκαματο  :2funny:.

Ναι εγω μ'αυτες εκανα παρεα οταν ειχα παει στις Σπέτσες.Πόσες  :jerking: εχετε παιξει για πάρτυ τους αραγε? :2funny:
Εσεις δυστηχως της βλεπεται μονο απο της τηλεοραση  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε δημητρακη τι σου λενε οι αλητες  :2funny: