Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Μ'αρέσει που ο βλάκας εβρισε και αλλη φορα τους Μοντεράτορ,τωρα βριζει και τον Αντισθένη!Και κανεις δεν κανει τίποτα! :2funny:

Πιο γελοιο σα'ι'τ απο το defencenet δεν υπαρχει  :2funny: εγω το βλεπω για να γελάω.Αν ειναι δυνατον να παιρνει κανεις αυτους τους καραγκιοζηδες στα σοβαρα  :2funny:.Ποιοι ειναι οι 50 για πες τους μου?  :2funny:Στον υπνο σου τους ειδες 5-6 ειναι ολοι κ'ολοι που καθονται στο ΟΠΑ και παιζουν τάβλι και χαρτιά :2funny: ασε που απ'αυτους δεν γραφει κανενας  :2funny:.Καλα δεν ειπες οτι θα σταματισεις να γραφεις? :2funny:
  Η νομιζεις οτι δεν ξέρω οτι οταν πας εκει κανεις παρέα με τον Παναγιώταρο της Μολδαβίας  :2funny:.

Εδω μερικοι παιρνουν εσενα τον ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ σοβαρα δεν θα παρουν
αυτους που τουλαχιστον δεν ξεβρακωνονται σε μοντελες για να τις κανουν να γελανε
και να τρωνε στιν μαπα ντοματες και ροχαλες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μ'αρέσει που ο βλάκας εβρισε και αλλη φορα τους Μοντεράτορ,τωρα βριζει και τον Αντισθένη!Και κανεις δεν κανει τίποτα! :2funny:

Πιο γελοιο σα'ι'τ απο το defencenet δεν υπαρχει  :2funny: εγω το βλεπω για να γελάω.Αν ειναι δυνατον να παιρνει κανεις αυτους τους καραγκιοζηδες στα σοβαρα  :2funny:.Ποιοι ειναι οι 50 για πες τους μου?  :2funny:Στον υπνο σου τους ειδες 5-6 ειναι ολοι κ'ολοι που καθονται στο ΟΠΑ και παιζουν τάβλι και χαρτιά :2funny: ασε που απ'αυτους δεν γραφει κανενας  :2funny:.Καλα δεν ειπες οτι θα σταματισεις να γραφεις? :2funny:
 Η νομιζεις οτι δεν ξέρω οτι οταν πας εκει κανεις παρέα με τον Παναγιώταρο της Μολδαβίας  :2funny:.
  Οσο για αυτα που λες  :jerking: αυτες της μερες ημουν ντίσκο και ειχα παει και σε μια συγκεντρωση που ειχαμε κανει απο το amurspb και ηταν εκει ολοι οι ходоки  администратор και οι модератор
Ετσι ελεγες και για τη Μολδαβία οτι με κυνηγαγανε στο εμπορικο κεντρο  :jerking: που πηγαινα 2 φορες τη μερα στο ιντερνετ καφε και με χαιρετουσαν ολοι.Μετα ειπες οτι δεν ηταν το εμπορικο κεντρο αλλα το Κλαμπ  :2funny: που δεν ειχα παει ποτέ απο'κει  :2funny:!
  Εισαι στον κόσμο σου  :jerking:.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=LMliVTMHcgY[/video] [/video]  Συκα μορη κουδουνιστρα συκα.....

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Προδωμένε θα ειδοποιηθει ο Σερίφης  :2funny:
  Εδω βριζουνε τους Μοντεράτορ και τον Αντμινιστράτορ του σα'ι'τ και δεν κανουνε τιποτα εμενα δεν θα βρισουνε
  Δυστηχως αυτο ειναι το επιπεδο του σα'ι'τ.Φουκαραδες και αναπηροι.Ενω ειχε καποιο επιπεδο αυτο το Thread το κανανε χαβούζα.Υπαρχουν και καποιοι που θελουν να παρουνε σωστες πλητροφοριες που εβαζα εγω και ο Μάκης.Το Defencenet ειναι για τους αγραμματους  :2funny: 
ΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ Η ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Προδωμένε θα ειδοποιηθει ο Σερίφης  :2funny:
  Εδω βριζουνε τους Μοντεράτορ και τον Αντμινιστράτορ του σα'ι'τ και δεν κανουνε τιποτα εμενα δεν θα βρισουνε
  Δυστηχως αυτο ειναι το επιπεδο του σα'ι'τ.Φουκαραδες και αναπηροι.Ενω ειχε καποιο επιπεδο αυτο το Thread το κανανε χαβούζα.Υπαρχουν και καποιοι που θελουν να παρουνε σωστες πλητροφοριες που εβαζα εγω και ο Μάκης.Το Defencenet ειναι για τους αγραμματους  :2funny: 

τι ζουμπουρλουδικο και φαγανο αγορι ειναι αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 22.jpg
    22.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 33.jpg
    33.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 31

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Το γαμησατε και εδω  :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι ζουμπουρλουδικο και φαγανο αγορι ειναι αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Μουτζούρης ειναι  :2funny:Που ειναι εκατομμυριουχος και κανει παρέα μονο με μεγιστάνες  :2funny:.
 Αυτος ειναι σαν παραδηγμα για το επιπεδο των ζώων του σα'ι'τ  :2funny:
Μιλάμε για μεγαλη κατάντια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το γαμησατε και εδω  :S
Όι κλώνοι του Θαλαμηκώλου ειναι σαν Μάστερ τον σβίσαμε και μπαινει με τους κλωνους του  :2funny:.Μιλάμε για μεγαλη κατάντια  :2funny:Όσο και να γραψει ειναι ενας φουκαράς  :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Όι κλώνοι του Θαλαμηκώλου ειναι σαν Μάστερ τον σβίσαμε και μπαινει με τους κλωνους του  :2funny:.Μιλάμε για μεγαλη κατάντια  :2funny:Όσο και να γραψει ειναι ενας φουκαράς  :2funny:

φουκαρα δημοτικο εβγαλες η μονο τα μεγαλα νηπια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Παλι για κλωνους μιλας ρε αποτυχημενε,ρωτα τον σεβα απο που γραφουν αυτοι. :headbang:
και δεν με σβησανε,πως να με σβησουνε αφου ειμαι ρομποτ του σαιτ οπως εχεις πει για να κανω μανουρα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παλι για κλωνους μιλας ρε αποτυχημενε,ρωτα τον σεβα απο που γραφουν αυτοι. :headbang:
και δεν με σβησανε,πως να με σβησουνε αφου ειμαι ρομποτ του σαιτ οπως εχεις πει για να κανω μανουρα  :2funny:
Μονο ο Αντισθένης μπορει να δει της ip διευθυνσεις.Εσυ τι να γραψεις εχεις ρεζιλευτει εντελως  :2funny:Μπηκες τωρα που δεν ειναι οι αλλοι μεσα  :2funny: μετα απ'αυτο που επαθες δεν τολμας να γραψεις τη μερα  :2funny:.
  Αυτο με το εξοχικο στη Σλοβακία  :2funny: ολο το σα'ι'τ μαζι σου  :2funny: Οπως τοτε που ειχες πει οτι θα πηγαινες στο Μπαλί  :2funny:
Τωρα που εισαι στο εξοχικο σου στην Σλοβακία? :2funny:
  Εισαι ενας Θαλαμηκώλος  :2funny: Καμαριέρα  :2funny: Ενας αθλιος φτωχομπινές  :2funny: που μενεις Ελλαδα με τους Πακιστανούς και στον υπνο σου τα βλεπεις ολα αυτα  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μονο ο Αντισθένης μπορει να δει της ip διευθυνσεις.Εσυ τι να γραψεις εχεις ρεζιλευτει εντελως  :2funny:Μπηκες τωρα που δεν ειναι οι αλλοι μεσα  :2funny: μετα απ'αυτο που επαθες δεν τολμας να γραψεις τη μερα  :2funny:.
  Αυτο με το εξοχικο στη Σλοβακία  :2funny: ολο το σα'ι'τ μαζι σου  :2funny: Οπως τοτε που ειχες πει οτι θα πηγαινες στο Μπαλί  :2funny:
Τωρα που εισαι στο εξοχικο σου στην Σλοβακία? :2funny:
  Εισαι ενας Θαλαμηκώλος  :2funny: Καμαριέρα  :2funny: Ενας αθλιος φτωχομπινές  :2funny: που μενεις Ελλαδα με τους Πακιστανούς και στον υπνο σου τα βλεπεις ολα αυτα  :2funny:
E πες του αντισθενη να τα κοιταξει ρε χτυπημενε.φτωχομπινεδες οσοι μενουν στην ελλαδα μαλιστα το ακουσαμε και αυτο απο τον χορευτη στριπτιζ. :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
E πες του αντισθενη να τα κοιταξει ρε χτυπημενε.φτωχομπινεδες οσοι μενουν στην ελλαδα μαλιστα το ακουσαμε και αυτο απο τον χορευτη στριπτιζ. :headbang:
Ναι εισαι ενας άθλιος φτωχομπινές  :2funny: που πας και στρωνεις τα σεντονια στο πλοιο καθε πρω'ι' που μπορει τη νυχτα να τα εχουνε χύσει  :2funny:.Μονος σου ειπες οτι κανεις αυτη τη δουλεια  :2funny:Εγω με το στριπτιζ διαπρέπω.Κατι τετοιοι σαν κ'εσενα σκουπιζουνε το πατωμα στο στριπτιταδικο οταν κλεινει  :2funny:
  Γιατι κωλονεις να γραψεις οταν ειναι οι αλλοι μεσα? :2funny:Ουτε ενας δεν υπαρχει να πιστευει αυτα που ειπες  :jerking:
  Στο Μπαλί πηγες φετος? :2funny: ή πήγες στο εξοχικό σου στη Σλοβακία?  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι εισαι ενας άθλιος φτωχομπινές  :2funny: που πας και στρωνεις τα σεντονια στο πλοιο καθε πρω'ι' που μπορει τη νυχτα να τα εχουνε χύσει  :2funny:.Μονος σου ειπες οτι κανεις αυτη τη δουλεια  :2funny:Εγω με το στριπτιζ διαπρέπω.Κατι τετοιοι σαν κ'εσενα σκουπιζουνε το πατωμα στο στριπτιταδικο οταν κλεινει  :2funny:
  Γιατι κωλονεις να γραψεις οταν ειναι οι αλλοι μεσα? :2funny:Ουτε ενας δεν υπαρχει να πιστευει αυτα που ειπες  :jerking:
  Στο Μπαλί πηγες φετος? :2funny: ή πήγες στο εξοχικό σου στη Σλοβακία?  :2funny:
Εισαι τοσο κακομοιρης που δεν γνωριζεις καν οτι πλεον  υπερσυγχρονα πλοια που δεν εχουν καμπινες.
Αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα εσυ θα πηγαινεις με κανα καρβουνιαρικο αν εχεις ταξιδεψει ποτε σε πλοιο. :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εισαι τοσο κακομοιρης που δεν γνωριζεις καν οτι πλεον  υπερσυγχρονα πλοια που δεν εχουν καμπινες.
Αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα εσυ θα πηγαινεις με κανα καρβουνιαρικο αν εχεις ταξιδεψει ποτε σε πλοιο. :2funny:
Έ,τοτε το χρειαζεσαι εσυ για να καθαριζεις της τουαλέτες? :2funny:Ειδες στο βιντεάκι σε θαλαμηγούς με καλουνε και πηγαινω.Σιγα μη πηγαινω με το πλοιο της γραμμης.Παντος με τα πληρωματα οι ιδιοκτητες δεν εχουν και πολλα πολλα.
  Υπαρχουν και τα αεροπλανα για να παει κανεις καπου και τα εισητηρια ειναι σχεδον τσάμπα για μενα για σενα μπορει να ειναι μια περιουσια  :2funny:.τα πλοια ειναι πια παρελθον μη μου πεις οτι οι πλουσιοι πηγαινουνε με τα πλοια? :2funny:
  Μη μου πεις να παω στα νησια γιατι θα  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα σχετικα με το θέμα η Ουκρανια εχει πτωση της παραγωγης 5%.Στο Донецк η πτωση ειναι 13%.
  Η Μεταλουργεια ειχε πτωση σε ολη την Ουκρανια 11,5% μεγαλητερη πτωση ειχαν τα εργοστασια αυτοκινητων (επιβατικων,φορτηγων κλπ.) 17,4%.
  Днепропетровской области πτωση 8% στην παραγωγη.Στο Κίεβο 11,6% και στη Χερσόν 10,5%.
  Οι εξαγωγες στη Ρωσσια μειωθηκαν κατα 34%.Περιμενουνε μεγαλη κριση τον Μα'ι'ο,Ιουνιο
  Διαβάζω εδω καποια ενδιαφέροντα αρθρα σχετικα με το θέμα.Αυτο εδω πιστευω τα λεει καλητερα
    Η γνωμη μου ειναι οτι μια πτωση του Γκρίβνα (να παει στα 30-40 Γκρίβνα το ενα Ευρω) θα βοηθουσε την Ουκρανια γινει ανταγωνιστικη στην εξαγωγη πρωτων υλων προς την Ευρωπα'ι'κη Ενωση γιατι η Ρωσσια παει να κλεισει σαν αγορα για την Ουκρανία.Οι πρωτες υλες αν υποτιμιθει το νομισμα τους θα εχουνε πολυ μικρο κοστος εξωρυξης.Ββεβαια πρεπει να ηρεμίσουνε την ανατολικη Ουκρανια γ'αυτο.Η μηχανουργία της ειναι λιγακι δυσκολο να κανει εξαγωγες στην Ευρωπα'ι'κη αγορα γιατι Π.Χ. τα αυτοκινητα που παραγει η Ουκρανια γινονται απο ανταλλακτικα που ερχονται απο το εξωτερικο οποτε η υποτιμιση του νομισματος τους δεν θα μειωσει παρα πολυ το κοστος του προ'ι'οντος.Και η Ευρωπα'ι'κη αγορα ειναι κορεσμένη απο αυτοκινητα,Τρακτέρ,Αεροπλάνα κλπ.
  Καποιο κέρδος μπορει να εχει η Ουκρανια απο την εξαγωγη καποιον αγροτικων προ'ι'οντων αλλα αυτο δεν θα ειναι πολυ μεγάλο το υπολογίζω σε 200-300 εκατομμυρια Ευρω και αλλα 100-300 απο της εξαγωγες γλυκων (εξαρταται αν κοσμος τα αγοραζει γιατι η αγορα των γλυκων ειναι λιγακι περιεργη).
  Παντος αυτα τα ζωα που ειναι τωρα στην κυβερνιση δεν τα εχω ικανα να βγαλουνε τη χωρα απο την κριση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom