Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
μαλιστα...εγω γυμναστης εχω τελειωσει  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.Καλα ειχα ακουσει οτι εχει πολλους σερβους.
Απο κοριτσια πως πας εκει *να μην ειμαστε οφ τοπικ)??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
latvia και γερμανιδες(οχι ελβετιδες) λενε..... :tits2:
εχει κ σερβες,αλλα ειναι αλλα ελλαδα η νοοτροπια τους οποτε βαλε χ... :headbang:
παιζουν κ βραζιλιανες με πορτογαλεζικα διαβατηρια,αλλα ειναι σαβουρες βασικα... :helpplea:
γενικα το μερος ειναι για φαμιλυ λαιφ
ησυχια κ χρημα,,,περιπετεια δεν παρεχει... ;)
για τετοια  επιδρομες στην γειτονα στρουτγκαρδη  :tits2: :tits2: :tits2:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αυτή είναι η μόνη λύση,αλλά όχι παθητικά αλλά ενεργητικά.
Μακαρι φιλε ,αλλα  η ελλαδα στα 4 χρονια κρισης απεδειξε οτι εχει πολυ λιπος και εχει ακομα να καψει λιπος.Ακομα θυμαμαι το 2008 επι καραμανλη που λεγανε πεινανε οι ελληνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αν τοτε πεινουσαν σημερα θα πρεπε να χουμε πεθανει εντελως, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
latvia και γερμανιδες(οχι ελβετιδες) λενε..... :tits2:
εχει κ σερβες,αλλα ειναι αλλα ελλαδα η νοοτροπια τους οποτε βαλε χ... :headbang:
παιζουν κ βραζιλιανες με πορτογαλεζικα διαβατηρια,αλλα ειναι σαβουρες βασικα... :helpplea:
γενικα το μερος ειναι ια φαλιλυ λαιφ
ησυχια κ χρημα,,,περιπετεια δεν παρεχει... ;)
Aρχίδια λοιπόν είστε.

Ενώ Ελλάδα έχουμε Πακιστανές,έχουμε μαύρες με AIDS και φυματίωση,τα πάντα όλα.

Αμ Ουκρανία που το πάνε για εμφύλιο; Εκεί να δεις περιπέτεια...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
.

Συνημμένα

• 10157223_768685739819612_1314250700524145682_n.jpg
    10157223_768685739819612_1314250700524145682_n.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 22

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video]  [video]https://www.youtube.com/watch?v=yf69OZX_OtQ [/video] [/video]

Συνημμένα

• 2014-04-06_014822.png
    2014-04-06_014822.png
    334,2 KB · Εμφανίσεις: 30

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ama γραψο τι μου πε πινοντας θα τρομαξετε  :S :S :S :S :S :S :S :S  
 alla εχει πεσει απαγορευτικο απο τους ανατολικους συντροφους αμα δεν μπαναριστει ο διμιτρικις και οπαρει τον πουλο ο φιμτελ που γαμισανε το σαιτ !!!!!!!!!!! δεν ξαναγραφει συντροφος απο τα μερι μας!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:   :2funny: :2funny: :2funny: χρονια πολλα χαιβανια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  επ ευκεριας του πασχα !!!!!!!!!!!!!! ενα τελευτεο !! τα πινα παλι με τον αντιχριστο στο μπαρ λογο ειμερον ειταν καληψη αποκριψη αγιος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γαμισετα  :S :S :S :S :S :S :S :S για τιν ουκρανια !!!!  αλλα απαγορευτικο απο τουσ σιντροφους !! τι να κανο  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: μουκο!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ama γραψο τι μου πε πινοντας θα τρομαξετε  :S :S :S :S :S :S :S :S  
 alla εχει πεσει απαγορευτικο απο τους ανατολικους συντροφους αμα δεν μπαναριστει ο διμιτρικις και οπαρει τον πουλο ο φιμτελ που γαμισανε το σαιτ !!!!!!!!!!! δεν ξαναγραφει συντροφος απο τα μερι μας!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:   :2funny: :2funny: :2funny: χρονια πολλα χαιβανια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  επ ευκεριας του πασχα !!!!!!!!!!!!!! ενα τελευτεο !! τα πινα παλι με τον αντιχριστο στο μπαρ λογο ειμερον ειταν καληψη αποκριψη αγιος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γαμισετα  :S :S :S :S :S :S :S :S για τιν ουκρανια !!!!  αλλα απαγορευτικο απο τουσ σιντροφους !! τι να κανο  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: μουκο!!!!!!!!!
Ναι βεβαια να φυγω εγω και ο Fidel που λεμε την αληθεια  :).Ειδα τους φιλους σου τους μεγαλους γαμιάδες  :2funny: ενα μηνα με γυναικα δεν ειχα δει κανεναν απ'αυτους :2funny:.Καθονταν σε ενα καφενειο τίγκα στην τσιγαρίλα και παίζανε τάβλι και χαρτιά  :2funny:.
  Πες οτι εγινες εντελως ρεζιλι που εβαλες φωτογραφιες απο την Ουγγαρια και ειπες οτι ειναι απο Μολδαβία  :2funny:
    Για να θυμουνται οι Παλιοι και να μαθαινουν οι νέοι  :2funny:
  Ειδα και τους Ελληνες που ηρθαν απο Ελλαδα πως  :knockinb:  :2funny: που δινανε 100 Ευρω την ωρα στο Ντεζαβού για κατι άθλιες  :2funny:.'Αλλο τι ιστοριες για αγριους γραφανε εδω πέρα :2funny:
  Ειδα για μενα που ειπες οτι δεν πηγαινα  στο εμπορικο κεντρο Σίτι γιατι και καλα οι Σεκιουριτάδες θέλανε να με δειρουνε αυτα βεβαια ηταν της φαντασιας σου γιατι 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΠΟ'ΚΕΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ και με ολους τους Σεκιουριτάδες χαιρετιομουνα.Μετα ειπες οτι δεν ηταν το εμπορικο κεντρο Σίτι που δεν με βαζανε αλλα το Κλαμπ Σίτι  :2funny:Που εγω ουτε ξέρω που ηταν?  :2funny: Μια φορα βγηκα σε ενα καραοκε και ενα κλαμπ με ενα παιδι που ειναι συχνος θαμμωνας του Μόλντο και μια φορα πηγα σε ενα κλαμπ που με καλεσε ενα παιδι απο τη Ρουμανία που δουλευει στο ΟΠΑ αλλου δεν πηγα πουθενα.Που τα ειδες ολα αυτα που εγραψες δεν εχω καταλαβει ακομα? :think:Οσους κλωνους και να βαλεις οσο και να βρισεις η αληθεια παντα στο τέλος θα βγαινει.Και απλος γινατε ολοι οι ψευτες ρεζηλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Και με την Πολωνία η αληθεια αρχισε να βγαινει  :2funny:Ο Fidel εβαλε το τηλεφωνο του στο σα'ι'τ αν εχει αρχηδια ο Βλάκμαν ας παρει τηλεφωνο τον Fidel να πανε μαζι στα Κλαμπ να του δειξεις πως καμακωνει και πως  :knockinb: :2funny:

Συνημμένα

• 1782386_10203168077780716_677931414_o.jpg
    1782386_10203168077780716_677931414_o.jpg
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • A13.jpg
    A13.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 23

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ναι βεβαια να φυγω εγω και ο Fidel που λεμε την αληθεια  :).Ειδα τους φιλους σου τους μεγαλους γαμιάδες  :2funny: ενα μηνα με γυναικα δεν ειχα δει κανεναν απ'αυτους :2funny:.Καθονταν σε ενα καφενειο τίγκα στην τσιγαρίλα και παίζανε τάβλι και χαρτιά  :2funny:.
  Πες οτι εγινες εντελως ρεζιλι που εβαλες φωτογραφιες απο την Ουγγαρια και ειπες οτι ειναι απο Μολδαβία  :2funny:
    Για να θυμουνται οι Παλιοι και να μαθαινουν οι νέοι  :2funny:
  Ειδα και τους Ελληνες που ηρθαν απο Ελλαδα πως  :knockinb:  :2funny: που δινανε 100 Ευρω την ωρα στο Ντεζαβού για κατι άθλιες  :2funny:.'Αλλο τι ιστοριες για αγριους γραφανε εδω πέρα :2funny:
  Ειδα για μενα που ειπες οτι δεν πηγαινα  στο εμπορικο κεντρο Σίτι γιατι και καλα οι Σεκιουριτάδες θέλανε να με δειρουνε αυτα βεβαια ηταν της φαντασιας σου γιατι 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΠΟ'ΚΕΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ και με ολους τους Σεκιουριτάδες χαιρετιομουνα.Μετα ειπες οτι δεν ηταν το εμπορικο κεντρο Σίτι που δεν με βαζανε αλλα το Κλαμπ Σίτι  :2funny:Που εγω ουτε ξέρω που ηταν?  :2funny: Μια φορα βγηκα σε ενα καραοκε και ενα κλαμπ με ενα παιδι που ειναι συχνος θαμμωνας του Μόλντο και μια φορα πηγα σε ενα κλαμπ που με καλεσε ενα παιδι απο τη Ρουμανία που δουλευει στο ΟΠΑ αλλου δεν πηγα πουθενα.Που τα ειδες ολα αυτα που εγραψες δεν εχω καταλαβει ακομα? :think:Οσους κλωνους και να βαλεις οσο και να βρισεις η αληθεια παντα στο τέλος θα βγαινει.Και απλος γινατε ολοι οι ψευτες ρεζηλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Και με την Πολωνία η αληθεια αρχισε να βγαινει  :2funny:Ο Fidel εβαλε το τηλεφωνο του στο σα'ι'τ αν εχει αρχηδια ο Βλάκμαν ας παρει τηλεφωνο τον Fidel να πανε μαζι στα Κλαμπ να του δειξεις πως καμακωνει και πως  :knockinb: :2funny:

Απο οτι βλεπω στο σαιτ ολοι γαμιαδες την εχουνε δει,αλλα μονο με λεφτα γαμανε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και σου λενε και ψεμματα για τιμες κτλ!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να μου πουν εμενα ο  Fidel και ο Πιτσιλιστης ? Λες και δεν ξερω το σπιτι μου . Μην με κανεις να ψαχνω τα στατιστικα απο εγκληματικοτητα γιατι θα εκπλαγεις.Καλη Ανασταση Καλο Πασχα να εχεις εσυ και ολα τα μελη του σαιτ .
Εσύ δεν εγραψες οτι εχεις να πας 20 χρονια Αγια Πετρουπολη? :think:.Και εβαλες και φωτο με μουσουλμάνους να προσευχονται.Πως μπορεις να ξερεις αν εχει εγγληματικοτητα ή οχι? :think:
  Οτι γραφεις σχετικα με τη Ρωσσια ισχυει αλλα ειναι καμια 20αρια χρονια πισω.
Απο οτι βλεπω στο σαιτ ολοι γαμιαδες την εχουνε δει,αλλα μονο με λεφτα γαμανε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και σου λενε και ψεμματα για τιμες κτλ!!
Ναι εχει καταντίσει εδω μέσα οτι ειναι μαγκιά να γαμάς με λίγοτερα  :2funny:Οποιος γαμάει με λιγοτερα ειναι και ο πιο μάγκας.Με την ιδια λογικη κ'εγω οταν ερθω Ελλαδα και  :knockinb: στο Μεταξουργείο θα πρεπει να το παιζω μάγκας που  :knockinb: με 10 Ευρω  :2funny:.Αν και πιο μάγκες απο 'μενα θα ειναι αυτοι που γαμάνε της Αραπίνες στη Σωκράτους με 5 Ευρω  :2funny:.
Πιο πολύ πλάκα ειχε και ο Μπαρμπαφώτης  :2funny: ενας 65χρονος που πηγαινε Μολδαβια με το Λεωφορειο  :2funny:.Εγραφε οτι  :knockinb: 4 γκομενες σε τρεις μερες  :2funny:Οταν ομως του ειπα να συναντιθουμε (τοτε ειχα παει Μολδαβία) δεν απαντουσε  :2funny:.Ποτέ δεν μπηκε στο σα'ι'τ μετα της 10 το βραδυ γιατι μετα το χαμομηλι του την επαιφτε για υπνο  :2funny:.
  Πολυ  :2funny: εχει να διαβασεις και τον Davarits οταν γραφει για τον πλουτο της Μολδαβίας και της Ρουμανίας  :2funny:.
  Αυτα τα ζωα ειναι καλα για να  :2funny: οχι για να τους παιρνεις στα σοβαρα  :2funny:.
  Που να δεις και το φίλο του που κανουνε παρεα οταν πηαγινει εκει  :2funny:Με πιανανε  :2funny: οταν τον εβλεπα  :2funny:Μολις του ειπα οτι κανει μ'αυτον παρεα το βουλωσε :2funny: τρέμει μηπως μαθω ποιος ειναι και βρω καμια φωτο του  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εσύ δεν εγραψες οτι εχεις να πας 20 χρονια Αγια Πετρουπολη? :think:.Και εβαλες και φωτο με μουσουλμάνους να προσευχονται.Πως μπορεις να ξερεις αν εχει εγγληματικοτητα ή οχι? :think:
  Οτι γραφεις σχετικα με τη Ρωσσια ισχυει αλλα ειναι καμια 20αρια χρονια πισω.Ναι εχει καταντίσει εδω μέσα οτι ειναι μαγκιά να γαμάς με λίγοτερα  :2funny:Οποιος γαμάει με λιγοτερα ειναι και ο πιο μάγκας.Με την ιδια λογικη κ'εγω οταν ερθω Ελλαδα και  :knockinb: στο Μεταξουργείο θα πρεπει να το παιζω μάγκας που  :knockinb: με 10 Ευρω  :2funny:.Αν και πιο μάγκες απο 'μενα θα ειναι αυτοι που γαμάνε της Αραπίνες στη Σωκράτους με 5 Ευρω  :2funny:.
Πιο πολύ πλάκα ειχε και ο Μπαρμπαφώτης  :2funny: ενας 65χρονος που πηγαινε Μολδαβια με το Λεωφορειο  :2funny:.Εγραφε οτι  :knockinb: 4 γκομενες σε τρεις μερες  :2funny:Οταν ομως του ειπα να συναντιθουμε (τοτε ειχα παει Μολδαβία) δεν απαντουσε  :2funny:.Ποτέ δεν μπηκε στο σα'ι'τ μετα της 10 το βραδυ γιατι μετα το χαμομηλι του την επαιφτε για υπνο  :2funny:.
  Πολυ  :2funny: εχει να διαβασεις και τον Davarits οταν γραφει για τον πλουτο της Μολδαβίας και της Ρουμανίας  :2funny:.
  Αυτα τα ζωα ειναι καλα για να  :2funny: οχι για να τους παιρνεις στα σοβαρα  :2funny:.
  Που να δεις και το φίλο του που κανουνε παρεα οταν πηαγινει εκει  :2funny:Με πιανανε  :2funny: οταν τον εβλεπα  :2funny:Μολις του ειπα οτι κανει μ'αυτον παρεα το βουλωσε :2funny: τρέμει μηπως μαθω ποιος ειναι και βρω καμια φωτο του  :2funny:

δημητρακη νεολαια δν εχει πολυ στο σαιτ ολα τα καπη μαζευτηκανε  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη νεολαια δν εχει πολυ στο σαιτ ολα τα καπη μαζευτηκανε  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
Όχι μόνο γέροι αλλα και αποτυχημενοι  :2funny: ολοι οι τελειωμενοι  :2funny:.
Μ'αρεσει που ο Νίχτερος με συγκρινει κιόλας μ'αυτους  :2funny:Δηληδη εχει καταντισει οποιος γραφει εδω μέσα να ειναι ψεύτης,Τέρας της φύσεως,Φτωχομπινές και τελειωμένος  :2funny:.
  Για να  :knockinb: καλοι ειναι πάντος  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Όχι μόνο γέροι αλλα και αποτυχημενοι  :2funny: ολοι οι τελειωμενοι  :2funny:.
Μ'αρεσει που ο Νίχτερος με συγκρινει κιόλας μ'αυτους  :2funny:Δηληδη εχει καταντισει οποιος γραφει εδω μέσα να ειναι ψεύτης,Τέρας της φύσεως,Φτωχομπινές και τελειωμένος  :2funny:.
  Για να  :knockinb: καλοι ειναι πάντος  :2funny:

καλα φτωχομπινεδες δεν τους λες και ολους εδω μεσα.πριν μερικα χρονια 4-5 μερικοι γραφανε οτι ξοδευουν 30χιλιαρικα το χρονο για πουτανες. :S :S :S :S :S :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα φτωχομπινεδες δεν τους λες και ολους εδω μεσα.πριν μερικα χρονια 4-5 μερικοι γραφανε οτι ξοδευουν 30χιλιαρικα το χρονο για πουτανες. :S :S :S :S :S :S
'Ασε τους ειδα στη Μολδαβία τους εκατομμυριουχους  :2funny:Ειδα τη χλιδη τους  :2funny:
Την Τζούλια Αλεξανδράτου παίρνανε;
Την Τζούλια αυτοι οι λεφταδες την εχουνε οπως εχω εγω το Μεταξουργείο των 10 Ευρω  :2funny: Αν θελουν να κανουνε οικονομια και να μην φερουνε απο το εξωτερικο καμια διεθνους ονοματος Πορνοστάρ ή Βίζιτα παιρνουν τη Τζούλια  :2funny:.
 Εμεις οι φτωχοι δεν μπορουμε να καταλαβουμε τους λεφτάδες  :2funny:.Ενα δεν καταλαβαινω τι έχασαν αυτοι οι εκατομμυριούχοι και πηγαινουν στη Βουλγαρία,Ρουμανία και Μολδαβία? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Πιο πολυ γέλαγα που ελεγε ο βλάκας οτι η Ρουμανία ειναι High εχει πλούτο και ειναι απλησιαστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom