Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τωρα γιατι συμαβαινει αυτο?Γιατι συμφωνα με τα στατιστικα στοιχεια η εγγληματικοτητα στην Αγια Πετρουπολη ειναι 15 φορες πιο κατω απο την Αθήνα? :think:Η ανεργια στην Ελλαδα ειναι 27,8% επισημα οταν στην Αγια Πετρουπολη ειναι 0,7%!Δηλαδη εδω σε παρακαλανε να πας καπου να δουλεψεις οταν στην Ελλαδα να βρεις δουλεια ειναι πρακτικα αδυνατον.Η δε Μόσχα εχει κατω απο 0,1% ανεργια  12.000 ανεργους σε πλυθισμο 13.000.000!Ειναι φυσικο οταν καποιος μπορει να βρει πανευκολα δουλεια και να βγαζει καλά λεφτα να μην χρειαζεται να παραβει το νόμο για να βγαλει τα προς το ζειν.
Παλι γραφεις ανακρίβειες και πραγματα της φαντασιας σου , για να τελειωνουμε μ αυτη την συζητηση δες που βρισκεται παγκοσμιος η Ρωσια και που η Ελλαδα .Κατατασσεται στις τριτοκοσμικες χωρες η Ρωσια και στις πιο επικινδυνες .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Να μην σε πιανει η επαρση με την Ρωσια Δημητρακη και να βλεπεις τα πραγματα οπως εχουν . Εδω ειναι ο παγκοσμιος χαρτης εγκληματικοτητας και ο καθενας μπορει να δει ποια χωρα ειναι πιο ασφαλεις 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη φοβασαι τους αραπαδες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να φοβαμαι τι? :2funny: απλός αηδιάζω.Είναι συχαμεροί και τρισάθλιοι.Πιο πολυ μπορω να σου πω οτι τους λυπαμαι.Σκέψου να ειχες γεννηθει αράπης? :headbang:
Ειχες παει για 3-4 μέρες και ειδες τα παντα.
  Σου βάζω τον αντιστοιχο πινακα για την Ελλαδα αδικηματα (πλημμέληματα,κακούργηματα) μεχρι το 2007
 έβαλες για Αγία Πετρουπολη  Που μιλαει για ενα μεσο ορο 450-600 αδικηματα ανα 100.000 κατοικους η στατιστικη αυτη ειναι για ολα τα αδικηματα  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ! (процент тяжких и особо тяжких преступление ειναι με κοκκινο) το ποσοσστο των πλημμεληματων και κακουργηματων ειναι με κοκκινο χρωμα  Συνολο εγγληματων αν βγαλεις τα πταισματα.Που ειναι το 55% των εγγληματων μας μενουν λιγοτερο απο 300 εγγλήματα (πλημμεληματα και κακουργηματα) ανα 100.000 κατοικους.Σιγουρα το Τιράσπολ και το Κισινιώφ εχουν ακομα καλητερα ποσοστα αλλα ας παμε να δουμε και την Ελλαδα τωρα  :rockon:τι ποσοστα εχει  :headbang:
 Δες στην Ελλαδα πόσος ειναι ο Μέσος ορος το 2007 criminology.panteion.gr/attachments/article/201/Ο%20φόβος%20του%20εγκλήματος%20ένα%20ελληνικό%20παράδοξο.pdf

Γινανε 432.442 εγγλήματα σε ολη την Ελλαδα σε πλυθισμο 10.000.000  δηλαδη στην Ελλαδα γινανε 4324 αδικηματα ανα 100.000 κατοικους (πλημμεληματα και κακουργηματα) το 2007 βαλε και μια ανοδο της εγγληματικοτητας κατα 30% και θα βρεις ενα τρελλο νουμερο  :headbang:
Μιλαμε για 15 φορες παραπανω εγγληματικοτητα στην Ελλαδα  :headbang:!Εγω τα βλεπω οταν ερχομαι,παρα πολλες φορες εχω δει μπροστα μου να κλεβουνε απο γυναικες την τσαντα ή κινητα πας να κατσεις και καπου και σου ερχονται συχαμεροι αραπάδες να σου πουλησουνε τα cd τους.Εδω σε οποιο εμπορικο κεντρο και να πας ειναι γεματο σεκιουριτάδες και στις ντισκο το ιδιο Καυκάσιους και αραπάδες δεν βάζουνε (εκτος απ'το Rossi που εχει καταντισει χαβούζα).

Εγω δεν μιλησα για ολη τη Ρωσσια αλλα για Αγία Πετρούπολη!Δεν εχει καμια σχεση η Αγια Πετρουπολη με τον Καύκασο ή με αλλα υποβαθμισμένα μερη της Ρωσσιας.Ο Καυκάσιος για να ερθει Αγια Πετρουπολη πρεπει να κανει προσωρινη Ρεγκιστράτσια (παλια επρεπε μεσα σε τρεις μερες τωρα σε 90 μερες) αν δεν εχει και δεν μπορει να αποδειξει πότε ηρθε τον πανε στο αστυνομικό τμημα και εχει προστιμο 1500-2000 ρουβλια.Ασε που αν εισαι μαυριδερος σε σταματαει συνεχεια η Ααστυνομια.
Φυσικά και στον Καύκασο ο κοσμος τρωει οτι φυτευει στον κήπο και δεν παιρνει μισθο κανενας πανω απο 300 Ευρω!Ζουνε  :shit:Και η ανεργία χτυπαει τρελλα νουμερα.Εγω ομως μένω Αγία Πετρούπολη και οχι Καύκασο αν έμενα Καύκασο ναι θα σας ελεγα οτι η εγγληματικοτητα ειναι μεγαλητερη απο την Ελλαδα και οτι ειναι πολυ χειροτερα και οτι ο κοσμος ειναι φτωχοτερος
 Σχετικα με τα ποσοστά της εγγληματικοτητας στην Αγια Ππετρουπολη εβαλα τα στοιχεια απο το λινκ που μας εβαλες εσυ  :2funny: Δικά σου στοιχεια έβαλα  :2funny:
  Σχετικά με την Ελλαδα η φωτο ειναι απο το λινκ που εβαλα απο επισημα στατιστηκα στοιχεια και βλεπουμε οτι η Ελλαδα εχει 15 φορες παραπανω εγγληματικοτητα απο την Αγια Πετρουπολη.
 Εδω συγκρινουμε Αγια Πετρουπολη με Ελλαδα και οχι ολη τη Ρωσσια!οπως πας να συγκρινεις εσυ.Και μη μου πεις οτι η Αθήνα εχει λιγοτερη εγγληματικοτητα απο την υπολοιπη Ελλαδα γιατα θα πεθάνω απο τα  :2funny:.Απλος εχεις να πας χρονια στη Ρωσσια (δε μιλαω για 3-4 μερες.μιλαω να μεινεις) και εχεις μεινει λιγο πίσω.

Συνημμένα

• IMG_1129a.jpg
    IMG_1129a.jpg
    76,5 KB · Εμφανίσεις: 55
  • IMG_1127a.jpg
    IMG_1127a.jpg
    241,6 KB · Εμφανίσεις: 48

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Να φοβαμαι τι? :2funny: απλός αηδιάζω.Είναι συχαμεροί και τρισάθλιοι.Πιο πολυ μπορω να σου πω οτι τους λυπαμαι.Σκέψου να ειχες γεννηθει αράπης? :headbang:Εγω δεν μιλησα για ολη τη Ρωσσια αλλα για Αγία Πετρούπολη!Δεν εχει καμια σχεση η Αγια Πετρουπολη με τον Καύκασο ή με αλλα υποβαθμισμένα μερη της Ρωσσιας.Ο Καυκάσιος για να ερθει Αγια Πετρουπολη πρεπει να κανει προσωρινη Ρεγκιστράτσια (παλια επρεπε μεσα σε τρεις μερες τωρα σε 90 μερες) αν δεν εχει και δεν μπορει να αποδειξει πότε ηρθε τον πανε στο αστυνομικό τμημα και εχει προστιμο 1500-2000 ρουβλια.Ασε που αν εισαι μαυριδερος σε σταματαει συνεχεια η Ααστυνομια.
Φυσικά και στον Καύκασο ο κοσμος τρωει οτι φυτευει στον κήπο και δεν παιρνει μισθο κανενας πανω απο 300 Ευρω!Ζουνε  :shit:Και η ανεργία χτυπαει τρελλα νουμερα.Εγω ομως μένω Αγία Πετρούπολη και οχι Καύκασο αν έμενα Καύκασο ναι θα σας ελεγα οτι η εγγληματικοτητα ειναι μεγαλητερη απο την Ελλαδα και οτι ειναι πολυ χειροτερα και οτι ο κοσμος ειναι φτωχοτερος
  Σχετικα με τα ποσοστά της εγγληματικοτητας στην Αγια Ππετρουπολη εβαλα τα στοιχεια απο το λινκ που μας εβαλες εσυ  :2funny: Δικά σου στοιχεια έβαλα  :2funny:
  Σχετικά με την Ελλαδα η φωτο ειναι απο το λινκ που εβαλα απο επισημα στατιστηκα στοιχεια και βλεπουμε οτι η Ελλαδα εχει 15 φορες παραπανω εγγληματικοτητα απο την Αγια Πετρουπολη.
  Εδω συγκρινουμε Αγια Πετρουπολη με Ελλαδα και οχι ολη τη Ρωσσια!οπως πας να συγκρινεις εσυ.Και μη μου πεις οτι η Αθήνα εχει λιγοτερη εγγληματικοτητα απο την υπολοιπη Ελλαδα γιατα θα πεθάνω απο τα  :2funny:.Απλος εχεις να πας χρονια στη Ρωσσια (δε μιλαω για 3-4 μερες.μιλαω να μεινεις) και εχεις μεινει λιγο πίσω.

γιατι οχι?θα μουν μπλειντ τυπε  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:.Επαρχια δν εχει τοσο εγκληματικοτητα οπως η υπολοιπη ελλαδα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Να φοβαμαι τι? :2funny: απλός αηδιάζω.Είναι συχαμεροί και τρισάθλιοι.Πιο πολυ μπορω να σου πω οτι τους λυπαμαι.Σκέψου να ειχες γεννηθει αράπης? :headbang:Εγω δεν μιλησα για ολη τη Ρωσσια αλλα για Αγία Πετρούπολη!Δεν εχει καμια σχεση η Αγια Πετρουπολη με τον Καύκασο ή με αλλα υποβαθμισμένα μερη της Ρωσσιας.Ο Καυκάσιος για να ερθει Αγια Πετρουπολη πρεπει να κανει προσωρινη Ρεγκιστράτσια (παλια επρεπε μεσα σε τρεις μερες τωρα σε 90 μερες) αν δεν εχει και δεν μπορει να αποδειξει πότε ηρθε τον πανε στο αστυνομικό τμημα και εχει προστιμο 1500-2000 ρουβλια.Ασε που αν εισαι μαυριδερος σε σταματαει συνεχεια η Ααστυνομια.
Φυσικά και στον Καύκασο ο κοσμος τρωει οτι φυτευει στον κήπο και δεν παιρνει μισθο κανενας πανω απο 300 Ευρω!Ζουνε  :shit:Και η ανεργία χτυπαει τρελλα νουμερα.Εγω ομως μένω Αγία Πετρούπολη και οχι Καύκασο αν έμενα Καύκασο ναι θα σας ελεγα οτι η εγγληματικοτητα ειναι μεγαλητερη απο την Ελλαδα και οτι ειναι πολυ χειροτερα και οτι ο κοσμος ειναι φτωχοτερος
 Σχετικα με τα ποσοστά της εγγληματικοτητας στην Αγια Ππετρουπολη εβαλα τα στοιχεια απο το λινκ που μας εβαλες εσυ  :2funny: Δικά σου στοιχεια έβαλα  :2funny:
 Εδω συγκρινουμε Αγια Πετρουπολη με Ελλαδα και οχι ολη τη Ρωσσια!οπως πας να συγκρινεις εσυ.Και μη μου πεις οτι η Αθήνα εχει λιγοτερη εγγληματικοτητα απο την υπολοιπη Ελλαδα γιατα θα πεθάνω απο τα  :2funny:.Απλος εχεις να πας χρονια στη Ρωσσια (δε μιλαω για 3-4 μερες.μιλαω να μεινεις) και εχεις μεινει λιγο πίσω.

Δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζουμε την συζητηση .Ανέβασα τους παγκοσμιους χαρτες της εγκληματικοτητας και εκει ειναι ολα ξεκαθαρα τα δειγματα ειναι ανα 100.000 κατοικους σε ολη την περιφερεια της καθε χωρας  Ο Καυκασος που συνεχεια αναφερεις εχει τα χαμηλοτερα ποσοστα εγκληματικοτητας .Οποτε και εδω εισαι λαθος . Εδω μπορεις να δεις οτι γενικα η Μοσχα και το Πετερμπουρκ ειναι επι του συνολου των εγκληματων η πρωταθλητες της Ρωσιας . Конечно, Москва и Санкт-Петербург – безусловные лидеры по общему количеству преступлений,Οποτε παλι λαθος εισαι .Στην Ελλαδα που αναφερεις εγκληματιας ειναι και οποιος πουλαει στο δρομο παρανομα CD οποιος δεν εχει πληρώσει το ΤΕΒΕ , οποιος ζητιανευει κτλ . Οποτε εχω εχω σαν βαση στατιστικης τα βαρια εγκληματα οπως φαινονται στους παγκοσμιους χαρτες και εκει η Ρωσια ειναι απο της χειροτερες χωρες στον κοσμο .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζουμε την συζητηση .Ανέβασα τους παγκοσμιους χαρτες της εγκληματικοτητας και εκει ειναι ολα ξεκαθαρα τα δειγματα ειναι ανα 100.000 κατοικους σε ολη την περιφερεια της καθε χωρας  Ο Καυκασος που συνεχεια αναφερεις εχει τα χαμηλοτερα ποσοστα εγκληματικοτητας .Οποτε και εδω εισαι λαθος . Εδω μπορεις να δεις οτι γενικα η Μοσχα και το Πετερμπουρκ ειναι επι του συνολου των εγκληματων η πρωταθλητες της Ρωσιας . Конечно, Москва и Санкт-Петербург – безусловные лидеры по общему количеству преступлений,Οποτε παλι λαθος εισαι .Στην Ελλαδα που αναφερεις εγκληματιας ειναι και οποιος πουλαει στο δρομο παρανομα CD οποιος δεν εχει πληρώσει το ΤΕΒΕ , οποιος ζητιανευει κτλ . Οποτε εχω εχω σαν βαση στατιστικης τα βαρια εγκληματα οπως φαινονται στους παγκοσμιους χαρτες και εκει η Ρωσια ειναι απο της χειροτερες χωρες στον κοσμο .
Αυτο που ανέβασες ειναι εντελως μπερδεμένο?Δεν ξερω απο που παιρνουν τα στοιχεια.Βγάζει τη Ρουμανια οτι που ειναι γεματη τσιγγανους πιο ασφαλη απο ολη την Ευρωπη! :rockon:και τη Μολδαβια που δεν σε πειράζει κανενας!Και ειναι απο τα πιο ασφαλη μερη στον κόσμο τη βγαζει να εχει εγγληματικοτητα λιγο παραπανω απο την Ελλαδα  :headbang:Που ολοι για Μολδαβία λενε το ιδιο που ειπα κ'εγω οτι ειναι απο τα πιο ασφαλη μερη στον κόσμο!Ελλαδα εγω δεν μπορω να βγω με τα τηλεφωνα και τα πραγματα που κυκλοφωρο εδω γιατι δεν θα τα εχω για πολυ!Πριν 2-3 μερες ειχα δειξει στο Fidel το καινουργιο μου τηλεφωνο και μου ειπε οτι αν βγεις Αθήνα μ'αυτο θα το εχεις για μιση ωρα  :rockon: Ελλαδα εχει εγγληματικοτητα του δρομου που Ρωσσια στην πραξη δεν υπαρχει.Εδω μπορει κανεις να κυκλοφωρει ανετα με τα τηλεφωνα μου των 700-800 Ευρω με τα τελευταια μοντέλα κομπιουτερ (Ταμπλέτες) χωρις να φοβαται οτι ο καθε Πακιστανός που δεν εχει να φαει θα παει να μου τα κλέψει.Κανενας δεν σε πειράζει γιατι δεν υπαρχει ανεργια και οι λαθρομεταναστες δουλευουνε και οταν καποιος παιρνει μισθο 600-800 Ευρω γιατι να παει να κλεψει και μετα να μπλεξει?Ελλαδα πρεπει να μην εχεις τιποτα ακριβο πανω σου και να φοβασαι μην στην πέσουνε.Μηπως και η Ανεργία στην Ρωσσια ειναι μεγαλητερη απο την Ελλαδα? :2funny:
  Εβαλα τα στοιχεια που εβαλες εσυ απο το λινκ (φωτο που εβαλα) και βρηκαμε οτι η Αγια Πετρουπολη βρηκα και επισημα στοιχεια για το 2007 για την Ελλαδα και βρηκαμε οτι η Αγια Πετρουπολη εχει εγγληματικοτητα 15 φορες μικροτερη απο την Ελλαδα.Το τελευταιο αρθρο που εβαλες μιλαει αοριστα χωρις να δινει επισημα στοιχεια.Τωρα σχετικα με τους φόνους γιατι η Кызыл ειναι πρωτη?Εκει οι περισσοτεροι ειναι Μογγόλοι και οταν πιούνε σκοτωνονται μεταξυ τους  :2funny:
  Ο Καύκασος ειναι το πιο επικυνδινο και πιο φτωχο μέρος της Ρωσσιας.Ειναι μια μαυρη τρυπα στη Ρωσσικη οικονομια και απο 'κει οποιος μπορει φευγει!Απλος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.Σας βαζω αλλη μια αποδειξη οτι ο Καυκασος ειναι επικυνδινος ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.Να το συμβολαιο μου για κλοπη του αυτοκινητουμου που λεει οτι ισχυει η ασφάλεια για ολη τη Ρωσσια και τη Φινλανδια (εγω το ζητησα γιατι πηγαινω συχνα) ολα τα συμβολαια γραφουν οτι η ασφάλεια για κλοπη δεν ισχυει στις Τσετσενία,Ινγκουσετία,Νταγκεστάν και βορεια Οσετία.Αφου ο Καύκασος εχει τα χαμηλότερα ποσοστά εγγληματικοτητας γιατι καμια απο της ασφαληστικες δεν ασφαλιζει τα αυτοκινητα για κλοπη εκει?
  Εχεις μεινει στην δεκαετια του '90.Μ'αρεσει που δεν πηγαινει κανεις σας στη Ρωσσια (δε μιλαω για 3-4 μερες) και εχετε ολοι γνωμη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IMG_1131a.jpg
    IMG_1131a.jpg
    79,8 KB · Εμφανίσεις: 52

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Από εσάς που μένετε Ρωσία και Ουκρανία περιμένουμε νέα για αυτά που γίνονται εκεί και εσείς ασχολείστε με off toplc θέματα ητοι που εχει περισσότερη εγκληματικότητα ή ποιός γαμάει τις καλλίτερες γκόμενες τζάμπα. Μην μας αφήνεται να ενημερονόμαστε μόνο από τα δυτικά ΜΜΕ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Από εσάς που μένετε Ρωσία και Ουκρανία περιμένουμε νέα για αυτά που γίνονται εκεί και εσείς ασχολείστε με off toplc θέματα ητοι που εχει περισσότερη εγκληματικότητα ή ποιός γαμάει τις καλλίτερες γκόμενες τζάμπα. Μην μας αφήνεται να ενημερονόμαστε μόνο από τα δυτικά ΜΜΕ.
Συγγνωμη ποιος μένει Ρωσσια εκτος απο'μενα? :2funny:Ουτε και Ουκρανία υπαρχει κανενας που να μένει :think:
  Σημερα δεν ειχαμε κανενα ιδιαιτερο νεο ολα ειναι σαν μια ηρεμία πριν την καταιγιδα.
  Αυτο με την εγγληματικοτητα ειναι ενα πολυ ενδιαφερον θέμα.Δυστηχως στην Ελλαδα η εγγληματικοτητα ειναι πολυ μεγαλητερο προβλημα απ'οσο το παρουσιαζουν και εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Θα υπάρξει καταιγίδα?

Επισκέπτης
Ρε Δημητράκη ... εγώ σε είχα ξαναρωτήσει ...
Δεν αμφισβητώ ότι η Πετρούπολη είναι ασφαλής και χωρίς εγκληματικότητα.
Τον Καύκασο που λες ... άστον έξω ....

αλλά η υπόλοιπη ... είναι ασφαλής ;;;
στα διάφορα νοβοσιμπίρσκ ,αικατερίνενμπουργκ , στα τομσκ , μπρατσκ πως τα λένε ...
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ;;;
Από ασφάλεια εννοώ ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα υπάρξει καταιγίδα?
Λογικά πρεπει να υπαρξει γιατι ο Σιεντολόγος αν υποχωρισει και δεχτει την ομοσπονδιοποιηση θα τον ανατρέψει το Правый сектор.Δεν ειναι δυσκολο για το правый сектор τωρα που εχει σπονσορα τον κυβερνιτη του днепропетровск να μαζεψει 2000 ατομα και να παει να τους κάψει μεσα στην Рада.
 Ενα αλλο που εχει ενδιαφέρον ειναι τι εκλογές θα γινουνε?στην ανατολικη πλευρα ολα ειναι υποκαταλυψη και στην δυτικη το Правый сектор ελεγχει τα παντα και κατεβαινει και στις εκλογες.
 Ο Σιεντολόγος δεν εχει αλλη επιλογη απο το να προσπαθισει να ανακαταλαβει τα κτηρια και να επιβαλει την ταξη στην ανατολικη Ουκρανια΄

Ρε Δημητράκη ... εγώ σε είχα ξαναρωτήσει ...
Δεν αμφισβητώ ότι η Πετρούπολη είναι ασφαλής και χωρίς εγκληματικότητα.
Τον Καύκασο που λες ... άστον έξω ....

αλλά η υπόλοιπη ... είναι ασφαλής ;;;
στα διάφορα νοβοσιμπίρσκ ,αικατερίνενμπουργκ , στα τομσκ , μπρατσκ πως τα λένε ...
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ;;;
Από ασφάλεια εννοώ ....
Για Томск που εχω παει δεν εχει κανενα προβλημα εγγληματικοτητας μιλαω παντα για την εγγληματικοτητα που μπορει να αγγιξει τους απλους ανθρωπους.Και το Томск μου αρεσε που ειναι τίγκα στα εμπορικα κεντρα και εχει πολλες φοβερές γκομενες.Αν τωρα πας να παρεις μεριδιο απο τα εργοστάσια ή να πολιτευθεις μπορει να εχεις προβλημα  :ak:.Θυμαμαι που πριν μερικα χρόνια¨μας ειχανε ζαλισει στην τηλεοραση που ειχαν πιασει το δήμαρχο και κατι αλλους απο'κει για σκανδαλα και τους ειχαν βαλει φυλακη.
  Για Εκατερινμπουργκ λενε οτι εχει εγγληματικοτητα και πολλους ναρκομανεις.Ισως υπερβαλουνε :think: δυστηχως δεν μπορω να ξερω γιατι οταν πηγα σαν τράνζιτ επιβάτης (περιμενα την αλλη πτηση τρεις ωρες) δεν βγηκα παραεξω απο την εισοδο του αεροδρομιου  :2funny: οποτε δεν μπορω να εχω γνωμη.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Για να αλλάξω λίγο την κουβέντα πολλοί λένε ότι ο Ομπαμα θα χτυπήσει την Ρωσία μειώνοντας την τιμή πετρελαίου και ότι δεν ήταν τυχαία η επίσκεψη στη Σ Αραβία.
Συμφέρει όμως  τους Αραβες η μείωση αυτή?? :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να αλλάξω λίγο την κουβέντα πολλοί λένε ότι ο Ομπαμα θα χτυπήσει την Ρωσία μειώνοντας την τιμή πετρελαίου και ότι δεν ήταν τυχαία η επίσκεψη στη Σ Αραβία.
Συμφέρει όμως  τους Αραβες η μείωση αυτή?? :rolleyes:
Άν τους δωσει καποια ανταλλαγματα μπορει να δεχτουνε να μειωσουν την τιμη του πετρελαιου.To προβλημα ειναι οτι ο Ομπάμα δεν εχει καμια σχεση με τον Ρέηγκαν και την τρομερη ομάδα που ειχε τότε.Η ομαδα του Ομπάμα ειναι για κλάματα  :jerking:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Σχετικά με τα Ουκρανικά, έχω τη γνώμη όι παρά τη συμφωνία, όλοι θέλουν να την παραβιάσουν. Οι Ουκρανοί έχουν στο μυαλό τους να μην κάνουν τις υποχωρήσεις που έχουν συμφωνηθεί ( αλλαγή συντάγματος μετά από συνομιλίες με τους Ανατολικοουκρανούς άρα υποχωρήσεις) και να τη βγάλουν ως έχουν φορτώνοντας στους Ρώσους την αποτυχία, οι Ρώσοι πιστεύουν ότι αν κάνουν οι ανατολικοουκρανοί υποχωρήσεις μετά θα τους αγνοήσουν οι του Κιέβου και έχουν δυσκολία να επέμβουν στρατιωτικώς (μόνο αν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και αυτό χωρίς πολύ προθυμία) οπότε καλώς έχουν τα πράγματα με τις καταλήψεις γιατί έτσι θα υπάρξει καλλίτερη διαπραγμάτευση, οι Αμερικανοί θέλουν να χαλάσει η συμφωνία αλλά με υπαιτιότητα των Ρώσων αφού νομίζουν ότι έχουν τον τρόπο να καταφέρουν οικονομικό πλήγμα στην Ρωσία και αυτή η κρίση είναι ευκαιρία να την μικρίνουν οικονομικά τη Ρωσία. Οι μόνοι που θέλουν να προχωρήσει η συμφωνία της Γενεύης είναι οι Γερμανοί για προφανείς λόγους, ήτοι να μην αναγκαστούν από τους Αμερικανούς να λάβουν άλλα μέτρα που θα έχουν αντίκτυπο στην οικονομία τους. Νομίζω ότι την λύση ίσως τη δώσει ο Ουκρανικός στρατός (δηλαδή αυτός που υπάρχει αν λέγεται στρατός) που δεν είναι διατεθειμένος να πολεμίσει με τους αδελφούς Ανατολικοουκρανούς και Ρώσους. 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εξελίξεις και στο Λουγκανσκ. Κατελήφθησαν δημόσια κτήρια , έγιναν λαϊκές συνελεύσεις και ανακηρύχθηκε η προσωρινή ανεξάρτητη δημοκρατία του Λουγκανσκ και ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθούν εκλογές στις 11 και 18/5 με αίτημα στην πρώτη "αυτονομία ή Ουκρανία" και στη δεύτερη -αν απαιτηθεί- ένωση με Ρωσσία ή όχι.
Ποίο άραγε θα είναι το αποτέλεσμα ?  :think: '
Από:  

Συνημμένα

• Flag_of_Luhansk_Oblast.svg.png
    Flag_of_Luhansk_Oblast.svg.png
    1,8 KB · Εμφανίσεις: 39

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εξελίξεις και στο Λουγκανσκ. Κατελήφθησαν δημόσια κτήρια , έγιναν λαϊκές συνελεύσεις και ανακηρύχθηκε η προσωρινή ανεξάρτητη δημοκρατία του Λουγκανσκ και ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθούν εκλογές στις 11 και 18/5 με αίτημα στην πρώτη "αυτονομία ή Ουκρανία" και στη δεύτερη -αν απαιτηθεί- ένωση με Ρωσσία ή όχι.
Ποίο άραγε θα είναι το αποτέλεσμα ?  :think: '
Από:  
Mάκη αυτο στο Λουγκάνσκ εχει γινει απο καιρο.Ένα κτηριο ειχε απομεινει που το κατελαβαν χτες (νομιζω ενα αστυνομικο τμημα) πηγανε καμια πενηνταριά οπλισμενοι και πυροβολουσαν στον αερα και ο φρουρος αμεσως ανοιξε την πορτα του κτηριου.Αιχμαλωτησανε τον δοιηκητη που ηταν φιλοουρανος.
 Τη (συμφωνία) την ερμηνευει ο καθενας οπως θελει.Στο Κίεβο η κυβερνιση δηλωσε οτι οι μαχητες του Правый Сектор δεν θα παραδωσουν τα οπλα ουτα και θα απελευθερωσουν τα κτηρια που εχουν καταλαβει γιατι ειναι νομιμοι :headbang: αλλα στην ανατολικη Ουκρανια πρεπει το συντομοτερο να απελευθερωσουν τα κτηρια που εχουν καταλαβει οι φιλορωσσοι.
 Οπως καταλαβα το Κίεβο δεν εχει τη δυναμη να ανακαταλαβει την ανατολικη Ουκρανια και δεν θελει να προκαλεσει και την Ρωσσια να εμεπβει.Ελπιζει σε μια βοηθεια οικονομικη και στρατιωτικη απο τους Αμερικανους.
 Δημοψυφησμα εκει δυσκολο να γινει γιατι δεν εχουνε καταλόγους με τους πολίτες και δεν ειναι ακομα ολη η επικρατεια της Ανατολικης Ουκρανιας υποκαταληψη αλλα καποια κτηρια σε μερικες πολεις.
 Ουτε και εκλογες μπορουνε να γινουνε γιατι επικρατει χάος!
 Η Γίουλια ηταν να παει Αμερική αλλα οι Αμερικάνοι δεν θελουν να συζητισουν μαζι της προτιμανε τον Σιεντολόγο.
Τωρα το τι θα γινει ακομα δεν ξερουμε  :think:Πολλα μπορουν να συμβουνε

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
τελικα θα κανει ντου ο βλαδημιρος?πως τα βλεπετε τα πεαγματα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom