Ειχες παει για 3-4 μέρες και ειδες τα παντα.
Σου βάζω τον αντιστοιχο πινακα για την Ελλαδα αδικηματα (πλημμέληματα,κακούργηματα) μεχρι το 2007
έβαλες για Αγία Πετρουπολη
Που μιλαει για ενα
μεσο ορο 450-600 αδικηματα ανα 100.000 κατοικους η στατιστικη αυτη ειναι για ολα τα αδικηματα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ! (процент тяжких и особо тяжких преступление ειναι με κοκκινο) το ποσοσστο των πλημμεληματων και κακουργηματων ειναι με κοκκινο χρωμα Συνολο εγγληματων αν βγαλεις τα πταισματα.Που ειναι το 55% των εγγληματων μας μενουν λιγοτερο απο 300 εγγλήματα (πλημμεληματα και κακουργηματα) ανα 100.000 κατοικους.Σιγουρα το Τιράσπολ και το Κισινιώφ εχουν ακομα καλητερα ποσοστα αλλα ας παμε να δουμε και την Ελλαδα τωρα
τι ποσοστα εχει
Δες στην Ελλαδα πόσος ειναι ο Μέσος ορος το 2007 criminology.panteion.gr/attachments/article/201/Ο%20φόβος%20του%20εγκλήματος%20ένα%20ελληνικό%20παράδοξο.pdf
Γινανε 432.442 εγγλήματα σε ολη την Ελλαδα σε πλυθισμο 10.000.000 δηλαδη
στην Ελλαδα γινανε 4324 αδικηματα ανα 100.000 κατοικους (πλημμεληματα και κακουργηματα) το 2007 βαλε και μια ανοδο της εγγληματικοτητας κατα 30% και θα βρεις ενα τρελλο νουμερο
Μιλαμε για 15 φορες παραπανω εγγληματικοτητα στην Ελλαδα
!Εγω τα βλεπω οταν ερχομαι,παρα πολλες φορες εχω δει μπροστα μου να κλεβουνε απο γυναικες την τσαντα ή κινητα πας να κατσεις και καπου και σου ερχονται συχαμεροι αραπάδες να σου πουλησουνε τα cd τους.Εδω σε οποιο εμπορικο κεντρο και να πας ειναι γεματο σεκιουριτάδες και στις ντισκο το ιδιο Καυκάσιους και αραπάδες δεν βάζουνε (εκτος απ'το Rossi που εχει καταντισει χαβούζα).