Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τί είναι η Ρουμανία;αχαχαχαχα

Η Ρουμανία αυτή την στιγμή είναι χειρότερα και από την Ελλάδα με την κρίση.
'Ασε τους ειδα στη Μολδαβία τους εκατομμυριουχους  :2funny:Ειδα τη χλιδη τους  :2funny:Την Τζούλια αυτοι οι λεφταδες την εχουνε οπως εχω εγω το Μεταξουργείο των 10 Ευρω  :2funny: Αν θελουν να κανουνε οικονομια και να μην φερουνε απο το εξωτερικο καμια διεθνους ονοματος Πορνοστάρ ή Βίζιτα παιρνουν τη Τζούλια  :2funny:.
  Εμεις οι φτωχοι δεν μπορουμε να καταλαβουμε τους λεφτάδες  :2funny:.Ενα δεν καταλαβαινω τι έχασαν αυτοι οι εκατομμυριούχοι και πηγαινουν στη Βουλγαρία,Ρουμανία και Μολδαβία? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Πιο πολυ γέλαγα που ελεγε ο βλάκας οτι η Ρουμανία ειναι High εχει πλούτο και ειναι απλησιαστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρουμανια ειναι χειροτερα,αλλα οπως σε ολες τις πρωην χωρες τ ανατολικου μπλοκ εχει και πολυ χλιδη  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:.
Νταξ υπαρχουν και λεφταδες τυπε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• 1903067_10203116291449568_1065333008_n.jpg
    1903067_10203116291449568_1065333008_n.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 26
  • eikones23.jpg
    eikones23.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 35

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη οι φωτος με τ αλογο ειναι απο ρουμανια?? :huh: :huh: :huh: :huh: εχω κατι χρονια να παω εκει?δηλαδη δν αλλαξε καθολου η κατασταση??? :think: :think: :think: :think: :think:
Tο ενα ειναι απο την παμπλουτη Μολδαβία  :2funny: το αλλο δεν ξερω.Παντος η Μολδαβια στα χωρια γεμάτη απο τετοια κάρα ητανε  :2funny:Θυμαμαι οταν πηγαινα Οδησσο καναμε στάση σε ενα χωριο και ειχανε στο μαγαζί μερικες λάμπες με λάδι  :2funny: για να φωτιζουν  :2funny: εκτος απο κάρα ομως ειχε και μερικα τρακτέρ  :2funny: οι Ελληνες εκει ομως ειναι εντελως υπαναπτικτοι και τους φενεται η χώρα οτι ειναι High.Οταν τους ειπα οτι ειναι στο 18ο αιωνα μου ειπαν οτι η Ρουμανική επαρχια ειναι ακόμα πιο χάλια! Και οτι αυτοι ειναι πιο  πλουσιοι:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Tο ενα ειναι απο την παμπλουτη Μολδαβία  :2funny: το αλλο δεν ξερω.Παντος η Μολδαβια στα χωρια γεμάτη απο τετοια κάρα ητανε  :2funny:Θυμαμαι οταν πηγαινα Οδησσο καναμε στάση σε ενα χωριο και ειχανε στο μαγαζί μερικες λάμπες με λάδι  :2funny: για να φωτιζουν  :2funny: εκτος απο κάρα ομως ειχε και μερικα τρακτέρ  :2funny: οι Ελληνες εκει ομως ειναι εντελως υπαναπτικτοι και τους φενεται η χώρα οτι ειναι High.Οταν τους ειπα οτι ειναι στο 18ο αιωνα μου ειπαν οτι η Ρουμανική επαρχια ειναι ακόμα πιο χάλια! Και οτι αυτοι ειναι πιο  πλουσιοι:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ποτε ειναι αυτες οι φωτος?φετος??γαμησε τα τελικα πανω κατω τα ιδια ειναι τ πραγματα εκει  :S :S :S :S :S :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποτε ειναι αυτες οι φωτος?φετος??γαμησε τα τελικα πανω κατω τα ιδια ειναι τ πραγματα εκει  :S :S :S :S :S :S
Δεν ξέρω παντος αν πας στην Μολδαβική επαρχια θα δεις πολλα τετοια και θα νομισεις οτι γυρισες στο μεσαιωνα!Δεν μπορεις να φανταστεις για τι φτωχεια μιλαμε! :rockon:Οχι οτι το Κισινιώφ ειναι καμια πλουσια πόλη κ'εκει μιζέρια εχει!Στην Αγια Πετρουπολη το 1992 οταν πηγα ειχε πιο πολλα πραγματα στα μαγαζια και ο κοσμος ηταν πιο πλουσιος απ'οτι ειναι στο Κισινιώφ τωρα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν ξέρω παντος αν πας στην Μολδαβική επαρχια θα δεις πολλα τετοια και θα νομισεις οτι γυρισες στο μεσαιωνα!Δεν μπορεις να φανταστεις για τι φτωχεια μιλαμε! :rockon:Οχι οτι το Κισινιώφ ειναι καμια πλουσια πόλη κ'εκει μιζέρια εχει!Στην Αγια Πετρουπολη το 1992 οταν πηγα ειχε πιο πολλα πραγματα στα μαγαζια και ο κοσμος ηταν πιο πλουσιος απ'οτι ειναι στο Κισινιώφ τωρα.

δν εχω παει κ ουτε σκοπευω  :huh: :huh: :huh: :huh:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδω που τα λεμε ειναι ρωσοι ετσι?εξαλλου στην μερια της ρωσιας εχουν συγγενεις και σογια.εννοω στα μερη της ρωσιας κοντα στην ανατολικη ουκρανια.ισχυει αυτο ετσι?
Το 50% ολων των κατοικων της Ουκρανίας εχει συγγενεις στη Ρωσσια.Απο τη δυτικη το 20% ενω απο την ανατολικη Ουκρανια το 80% εχει συγγενεις στη Ρωσσια.Ειδηκα στο Харьков ολοι σχεδον εχουν καποιον συγγενη στο Белгород το ιδιο και στο Луганск.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το 50% ολων των κατοικων της Ουκρανίας εχει συγγενεις στη Ρωσσια.Απο τη δυτικη το 20% ενω απο την ανατολικη Ουκρανια το 80% εχει συγγενεις στη Ρωσσια.Ειδηκα στο Харьков ολοι σχεδον εχουν καποιον συγγενη στο Белгород το ιδιο και στο Луганск.
:thumbsup: :thumbsup:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εσύ δεν εγραψες οτι εχεις να πας 20 χρονια Αγια Πετρουπολη? :think:.Και εβαλες και φωτο με μουσουλμάνους να προσευχονται.Πως μπορεις να ξερεις αν εχει εγγληματικοτητα ή οχι? :think:
 Οτι γραφεις σχετικα με τη Ρωσσια ισχυει αλλα ειναι καμια 20αρια χρονια πισω.
Οι διαφορα με μενα και με σενα ειναι οτι εγω γραφω παντα αληθειες χωρις εμπαθεια και υπερβολες . Ναι Πετερμπουργκ εχω να παω πολλα χρονια αλλα Μοσχα ημουν το 2011 .Η συζητηση μας ηταν για τα ποσοστά εγκληματικότητας μεταξυ Ελλαδας και Ρωσιας και Ρωσια δεν ειναι μονο το Πετερμπουργκ . Εκτος οτι στο σπιτι μου πιανω ολα τα δορυφορικα ρωσικα καναλια πληροφοριες για την εγκληματικότητα υπαρχουν αφθονες και στο ιντερνετ .         Σου εβαλα και λινκ για να δεις οτι υπαρχει παρα πολυ εγκληματικοτητα στο Πετερμπουργκ . Και αυτα που λες δεν ισχυουν . Αρα δεν ειναι εγκυρες η πληροφοριες σου . Συνεχεια γραφεις οτι λεω πραγματα πως ηταν πριν απο 20 χρονια κατι που δεν ισχύει απλα νευριαζεις επειδη βαζω φρενο στις υπερβολες σου και λεω την αληθεια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι διαφορα με μενα και με σενα ειναι οτι εγω γραφω παντα αληθειες χωρις εμπαθεια και υπερβολες . Ναι Πετερμπουργκ εχω να παω πολλα χρονια αλλα Μοσχα ημουν το 2011 .Η συζητηση μας ηταν για τα ποσοστά εγκληματικότητας μεταξυ Ελλαδας και Ρωσιας και Ρωσια δεν ειναι μονο το Πετερμπουργκ . Εκτος οτι στο σπιτι μου πιανω ολα τα δορυφορικα ρωσικα καναλια πληροφοριες για την εγκληματικότητα υπαρχουν αφθονες και στο ιντερνετ .         Σου εβαλα και λινκ για να δεις οτι υπαρχει παρα πολυ εγκληματικοτητα στο Πετερμπουργκ . Και αυτα που λες δεν ισχυουν . Αρα δεν ειναι εγκυρες η πληροφοριες σου . Συνεχεια γραφεις οτι λεω πραγματα πως ηταν πριν απο 20 χρονια κατι που δεν ισχύει απλα νευριαζεις επειδη βαζω φρενο στις υπερβολες σου και λεω την αληθεια
Ειχες παει για 3-4 μέρες και ειδες τα παντα.
  Σου βάζω τον αντιστοιχο πινακα για την Ελλαδα αδικηματα (πλημμέληματα,κακούργηματα) μεχρι το 2007
 έβαλες για Αγία Πετρουπολη  Που μιλαει για ενα μεσο ορο 450-600 αδικηματα ανα 100.000 κατοικους η στατιστικη αυτη ειναι για ολα τα αδικηματα  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ! (процент тяжких и особо тяжких преступление ειναι με κοκκινο) το ποσοσστο των πλημμεληματων και κακουργηματων ειναι με κοκκινο χρωμα  Συνολο εγγληματων αν βγαλεις τα πταισματα.Που ειναι το 55% των εγγληματων μας μενουν λιγοτερο απο 300 εγγλήματα (πλημμεληματα και κακουργηματα) ανα 100.000 κατοικους.Σιγουρα το Τιράσπολ και το Κισινιώφ εχουν ακομα καλητερα ποσοστα αλλα ας παμε να δουμε και την Ελλαδα τωρα  :rockon:τι ποσοστα εχει  :headbang:
 Δες στην Ελλαδα πόσος ειναι ο Μέσος ορος το 2007 criminology.panteion.gr/attachments/article/201/Ο%20φόβος%20του%20εγκλήματος%20ένα%20ελληνικό%20παράδοξο.pdf

Γινανε 432.442 εγγλήματα σε ολη την Ελλαδα σε πλυθισμο 10.000.000  δηλαδη στην Ελλαδα γινανε 4324 αδικηματα ανα 100.000 κατοικους (πλημμεληματα και κακουργηματα) το 2007 βαλε και μια ανοδο της εγγληματικοτητας κατα 30% και θα βρεις ενα τρελλο νουμερο  :headbang:
Μιλαμε για 15 φορες παραπανω εγγληματικοτητα στην Ελλαδα  :headbang:!Εγω τα βλεπω οταν ερχομαι,παρα πολλες φορες εχω δει μπροστα μου να κλεβουνε απο γυναικες την τσαντα ή κινητα πας να κατσεις και καπου και σου ερχονται συχαμεροι αραπάδες να σου πουλησουνε τα cd τους.Εδω σε οποιο εμπορικο κεντρο και να πας ειναι γεματο σεκιουριτάδες και στις ντισκο το ιδιο Καυκάσιους και αραπάδες δεν βάζουνε (εκτος απ'το Rossi που εχει καταντισει χαβούζα).

Συνημμένα

• IMG_1129a.jpg
    IMG_1129a.jpg
    76,5 KB · Εμφανίσεις: 62
  • IMG_1127a.jpg
    IMG_1127a.jpg
    241,6 KB · Εμφανίσεις: 59

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
criminology.panteion.gr/attachments/article/201/Ο%20φόβος%20του%20εγκλήματος%20ένα%20ελληνικό%20παράδοξο.pdf  το βαζω χωριστα βάλτε μπροστα www. γιατι δεν το παιρνει το λινκ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειχες παει για 3-4 μέρες και ειδες τα παντα.
  Σου βάζω τον αντιστοιχο πινακα για την Ελλαδα αδικηματα (πλημμέληματα,κακούργηματα) μεχρι το 2007
 έβαλες για Αγία Πετρουπολη  Που μιλαει για ενα μεσο ορο 450-600 αδικηματα ανα 100.000 κατοικους η στατιστικη αυτη ειναι για ολα τα αδικηματα  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ! (процент тяжких и особо тяжких преступление ειναι με κοκκινο) το ποσοσστο των πλημμεληματων και κακουργηματων ειναι με κοκκινο χρωμα  Συνολο εγγληματων αν βγαλεις τα πταισματα.Που ειναι το 55% των εγγληματων μας μενουν λιγοτερο απο 300 εγγλήματα (πλημμεληματα και κακουργηματα) ανα 100.000 κατοικους.Σιγουρα το Τιράσπολ και το Κισινιώφ εχουν ακομα καλητερα ποσοστα αλλα ας παμε να δουμε και την Ελλαδα τωρα  :rockon:τι ποσοστα εχει  :headbang:
 Δες στην Ελλαδα πόσος ειναι ο Μέσος ορος το 2007 criminology.panteion.gr/attachments/article/201/Ο%20φόβος%20του%20εγκλήματος%20ένα%20ελληνικό%20παράδοξο.pdf

Γινανε 432.442 εγγλήματα σε ολη την Ελλαδα σε πλυθισμο 10.000.000  δηλαδη στην Ελλαδα γινανε 4324 αδικηματα ανα 100.000 κατοικους (πλημμεληματα και κακουργηματα) το 2007 βαλε και μια ανοδο της εγγληματικοτητας κατα 30% και θα βρεις ενα τρελλο νουμερο  :headbang:
Μιλαμε για 15 φορες παραπανω εγγληματικοτητα στην Ελλαδα  :headbang:!Εγω τα βλεπω οταν ερχομαι,παρα πολλες φορες εχω δει μπροστα μου να κλεβουνε απο γυναικες την τσαντα ή κινητα πας να κατσεις και καπου και σου ερχονται συχαμεροι αραπάδες να σου πουλησουνε τα cd τους.Εδω σε οποιο εμπορικο κεντρο και να πας ειναι γεματο σεκιουριτάδες και στις ντισκο το ιδιο Καυκάσιους και αραπάδες δεν βάζουνε (εκτος απ'το Rossi που εχει καταντισει χαβούζα).

Τωρα γιατι συμαβαινει αυτο?Γιατι συμφωνα με τα στατιστικα στοιχεια η εγγληματικοτητα στην Αγια Πετρουπολη ειναι 15 φορες πιο κατω απο την Αθήνα? :think:Η ανεργια στην Ελλαδα ειναι 27,8% επισημα οταν στην Αγια Πετρουπολη ειναι 0,7%!Δηλαδη εδω σε παρακαλανε να πας καπου να δουλεψεις οταν στην Ελλαδα να βρεις δουλεια ειναι πρακτικα αδυνατον.Η δε Μόσχα εχει κατω απο 0,1% ανεργια  12.000 ανεργους σε πλυθισμο 13.000.000!Ειναι φυσικο οταν καποιος μπορει να βρει πανευκολα δουλεια και να βγαζει καλά λεφτα να μην χρειαζεται να παραβει το νόμο για να βγαλει τα προς το ζειν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δημητρακη φοβασαι τους αραπαδες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom