Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
παλια δηλαδη ητανε χειροτερα ρε τυπε?εγω νομιζω ηταν καλυτερα πριν κανα 10αρια χρονια :think: :think: :think: :think: :think:
σιγουρα ναι,τωρα δεν ειναι κ τοσο ταμπου να εχει παει μια με δεκα γκομενους κ να το λεει,,παλι οποια ειχε κανει one night stand το αρνιοταν μετα βδελυγμιας... :grin:
αλλα κ παλι και την σημερον, ,κατα την αποψη μου,η νοοτροπια ειναι τελειως αντικαβλωτικη,οπως κι η γλωσσα πυ εχουν οι περισοτερες,,,ξενερωμα,,, :-

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σιγουρα ναι,τωρα δεν ειναι κ τοσο ταμπου να εχει παει μια με δεκα γκομενους κ να το λεει,,παλι οποια ειχε κανει one night stand το αρνιοταν μετα βδελυγμιας... :grin:
αλλα κ παλι και την σημερον, ,κατα την αποψη μου,η νοοτροπια ειναι τελειως αντικαβλωτικη,οπως κι η γλωσσα πυ εχουν οι περισοτερες,,,ξενερωμα,,, :-
υπαρχει καποια απελευθερωση αλλα παλια ηταν καλυτερα νομιζω,με τη κριση δν εχουν τοσο ορεξη οι γυναικες.. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Φιλος μου ειναι ο τυπος και τα εχει με σαλονικια!!οχι ρωσσιδα!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι οι θεσσαλονικιες και γενικα οι βορειοελλαδιτισες ειναι και πιο ομορφες και πιο ξηγημενες απο οτι ειναι στην υπολοιπη Ελλαδα .Μηπως επειδη υπαρχει προσμιξη με σλαβικες φυλες .  :think:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι οι θεσσαλονικιες και γενικα οι βορειοελλαδιτισες ειναι και πιο ομορφες και πιο ξηγημενες απο οτι ειναι στην υπολοιπη Ελλαδα .Μηπως επειδη υπαρχει προσμιξη με σλαβικες φυλες .  :think:
ναι!!! :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι οι θεσσαλονικιες και γενικα οι βορειοελλαδιτισες ειναι και πιο ομορφες και πιο ξηγημενες απο οτι ειναι στην υπολοιπη Ελλαδα .Μηπως επειδη υπαρχει προσμιξη με σλαβικες φυλες .  :think:

ετσι ειναι τυπε εχω μεγαλωσει σερρες κ θεσσαλονικη εγω,αμα δω καμια συμαθθητρια μου κατευθειαν μ γινεται  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τα τελευταια χρονια ταξιδευω πολυ βορειο Ελλαδα και εχω παθει πλακα .Πολλα και συλλεκτικα κομματια συναντω παντου ιδικα στις περιοχες Μακεδονια και Θρακη .

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τα τελευταια χρονια ταξιδευω πολυ βορειο Ελλαδα και εχω παθει πλακα .Πολλα και συλλεκτικα κομματια συναντω παντου ιδικα στις περιοχες Μακεδονια και Θρακη .

Απο που εισαι τυπε?Γιατι ελεγες οτι ανεβαινεις σοφια στην επιχειρηση σου.Εμεις καταγωγη απο σερρες και θεσσαλονικη
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.Για αθηνα δν μπορω να εκφερω γνωμη για γυναικες εχω να παω χρονια

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
μη ψαχνεται τον σοσιαλισμο στον πρωην αντ μπλοκ
οσιαλιστικο συστημα εχουν οι σκανδιναυικες χωρες,ειχαν τουλαχιστον ,κι η Ελβετια,,,αυτα τα μοντελα κοιν αλληλεγυης κι εργασιακων δικαιωματων ειναι τα καλυτερα,,τ αλλα περι εσσδ κλπ,ειναι για να περνα η ωρα με φιλολογικες συζητησεις,,

Ο σοσιαλισμός είναι η καταστροφή της ανθρώπινης ιστορίας, η πανώλη το μεσσαίωνα μικρότερη πληγή ήτανε. Για να επιτύχει ο γερμανικός σοσιαλισμός του 1930 επί Χίτλερ, εφαρμόζοντας πλήρως τα πιστεύω του Κέυνς περί του θέματος έκανε συνεχώς προετοιμασίες για πόλεμο ο οποίος και ξέσπασε αλλά μέχρι και διακοπές είχε εξασφαλίσει στους εργάτες, αρκεί να ήταν Γερμανοί.

Για την Ε.Σ.Σ.Δ. φυσικό είναι για την ευρεία μάζα να ήταν καλύτερα στις περισσότερες χώρες πριν τη πτώση λόγω των παροχών, το σύστημα όμως έπεσε επειδή αυτές κόστιζαν πολύ και τα χρήματα δεν επαρκούσαν για να τις θρέψουν. Ο βασικός λόγος που έπεσε η Ε.Σ.Σ.Δ., για εμένα, από ότι έχω καταλάβει είναι επειδή ο πληθυσμός σταμάτησε να μειώνεται και άρχισε να αυξάνεται μετά των σταλινικών διώξεων των μη πιστών του σοσιαλιστικού ονείρου. Πέραν τούτου όμως οι συνεχείς ελλείψεις στην αγροτική παραγωγή, με αποκορύφωμα τις αποτυχημένες προσπάθειες του Χρουτσώφ ή αλλιώς Κουκουρούζνικ (καλαμποκά), και τα καλπάζοντα εσωτερικά προβλήματα, είχαν οδηγήσει τα μέλη των κυβερνήσεων να σταματήσουν να ασχολούνται με ό,τι δεν μπορούνε να λύσουν. Με την πτώση του συστήματος είχε απλά φανεί το επιλαχών πρόβλημα: δεν μπορείς να έχεις μια χώρα κρατικών εργατών και δημοσίων υπαλλήλων έχοντας κατακερματίσει την αγροτική τάξη και αμείβοντας όλους τους ανθρώπους το ίδιο, δούλευαν δεν δούλευαν.

Σκανδιναβικές χώρες: χώρες όπου οι γηγενείς πληθυσμοί έχουν σχεδόν καταντήσει ως ορυχεία για να θρέφονται λαθρομετανάστες. Χώρες που άρχισαν να έχουν τριτοκοσμικά προβλήματα λόγω των τριτοκοσμικών που έχουν βάλει μέσα. Η Σουηδία ή η Νορβηγία είναι πλεόν η τρίτη χώρα στον κόσμο σε βιασμούς μετά την Νότια Αφρική(το έθνος "ουράνιο τόξο" του Μαντέλα) και την Ινδία(έχει κουλτούρα καθαρά μισογυνιστική κάνει τους μουσουλμάνους να φαίνονται φεμινιστές μπροστά της).

Ελβετία: ο γηγενείς πληθυσμός έχει τον πλήρη έλεγχο της χώρας, αλλά και πάλι πεθαίνει πληθυσμιακός, και πάλι όμως λόγω της χρήσης της ως παγκόσμια τράπεζα δεν είναι χώρα που μπορεί να αντιγραφθεί από πολλές άλλες (παρόμοιες χώρες είναι το Λιχτενστάιν, η Σιγκαπούρη και κάποια νησιά στη Μάγχη).

Όπότε όπου κυριαρχεί σοσιαλισμός η καταστροφή παραμονεύει στο τέλος του τούνελ.

Όσο για τους δυτικούς τους θεωρώ πως έχουν σοσιαλισμό δικαιωμάτων, και όχι πορτοφολιών, αυτό είναι η καταδίκη της δύσης για εμένα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Φιλος μου ειναι ο τυπος και τα εχει με σαλονικια!!οχι ρωσσιδα!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συγγνώμμη μπερδεύτηκα έκανα λάθος, και πάλι όμως το σχόλιο λίγο αλλάζει: ότι τα έχει μαζί της όχι μόνο για να κάνει σεξ, που είναι ο μόνος σκοπός και λόγος αναπνοής του Δημητράκη

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
γι αυτο ειπα πριν  "ειχαν",,,
τα συτηματα στην Σκανδιναυια,δεν ηταν φτιαγμενα για να δεχονται ισλαμικες οικογενειες(5-6-7-8 και ανω ατομα),ως εκ τουτου κατευρευσαν
η Ελβετια μ τον περιορισμο στην εισοδο μεταναστων κανει μια προσπαθεια να περισωσει το δικο της συστημα
αλλα
κοινωνια χωρις εργασιακα δικαιωματα κ  δικτυα κοιν Προστασιας,πετα τη στα σκουπιδια(ολο τον πλανητη δηλ σχεδον,αν συνεχιστει ετσι η φαση)... >:(

Επισκέπτης
 Ο σοσιαλισμός είναι η καταστροφή της ανθρώπινης ιστορίας, η πανώλη το μεσσαίωνα μικρότερη πληγή ήτανε. Για να επιτύχει ο γερμανικός σοσιαλισμός του 1930 επί Χίτλερ, εφαρμόζοντας πλήρως τα πιστεύω του Κέυνς περί του θέματος έκανε συνεχώς προετοιμασίες για πόλεμο ο οποίος και ξέσπασε αλλά μέχρι και διακοπές είχε εξασφαλίσει στους εργάτες, αρκεί να ήταν Γερμανοί.

Για την Ε.Σ.Σ.Δ. φυσικό είναι για την ευρεία μάζα να ήταν καλύτερα στις περισσότερες χώρες πριν τη πτώση λόγω των παροχών, το σύστημα όμως έπεσε επειδή αυτές κόστιζαν πολύ και τα χρήματα δεν επαρκούσαν για να τις θρέψουν. Ο βασικός λόγος που έπεσε η Ε.Σ.Σ.Δ., για εμένα, από ότι έχω καταλάβει είναι επειδή ο πληθυσμός σταμάτησε να μειώνεται και άρχισε να αυξάνεται μετά των σταλινικών διώξεων των μη πιστών του σοσιαλιστικού ονείρου. Πέραν τούτου όμως οι συνεχείς ελλείψεις στην αγροτική παραγωγή, με αποκορύφωμα τις αποτυχημένες προσπάθειες του Χρουτσώφ ή αλλιώς Κουκουρούζνικ (καλαμποκά), και τα καλπάζοντα εσωτερικά προβλήματα, είχαν οδηγήσει τα μέλη των κυβερνήσεων να σταματήσουν να ασχολούνται με ό,τι δεν μπορούνε να λύσουν. Με την πτώση του συστήματος είχε απλά φανεί το επιλαχών πρόβλημα: δεν μπορείς να έχεις μια χώρα κρατικών εργατών και δημοσίων υπαλλήλων έχοντας κατακερματίσει την αγροτική τάξη και αμείβοντας όλους τους ανθρώπους το ίδιο, δούλευαν δεν δούλευαν.

Σκανδιναβικές χώρες: χώρες όπου οι γηγενείς πληθυσμοί έχουν σχεδόν καταντήσει ως ορυχεία για να θρέφονται λαθρομετανάστες. Χώρες που άρχισαν να έχουν τριτοκοσμικά προβλήματα λόγω των τριτοκοσμικών που έχουν βάλει μέσα. Η Σουηδία ή η Νορβηγία είναι πλεόν η τρίτη χώρα στον κόσμο σε βιασμούς μετά την Νότια Αφρική(το έθνος "ουράνιο τόξο" του Μαντέλα) και την Ινδία(έχει κουλτούρα καθαρά μισογυνιστική κάνει τους μουσουλμάνους να φαίνονται φεμινιστές μπροστά της).

Ελβετία: ο γηγενείς πληθυσμός έχει τον πλήρη έλεγχο της χώρας, αλλά και πάλι πεθαίνει πληθυσμιακός, και πάλι όμως λόγω της χρήσης της ως παγκόσμια τράπεζα δεν είναι χώρα που μπορεί να αντιγραφθεί από πολλές άλλες (παρόμοιες χώρες είναι το Λιχτενστάιν, η Σιγκαπούρη και κάποια νησιά στη Μάγχη).

Όπότε όπου κυριαρχεί σοσιαλισμός η καταστροφή παραμονεύει στο τέλος του τούνελ.

Όσο για τους δυτικούς τους θεωρώ πως έχουν σοσιαλισμό δικαιωμάτων, και όχι πορτοφολιών, αυτό είναι η καταδίκη της δύσης για εμένα.
Εντάξει θα επαναφέρουμε την βασιλεία: ''ψωμί ελιά και Κώτσο βασιλιά'',την είπες την μαλακία σου και εσύ.

next.......

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
γι αυτο ειπα ειχαν,,τα συτηματα στην σκανδιναυια,δεν ηταν φτιαγμενα για να δεχονται ισλαμικες οικογενειες(5 και ανω ατομα),ως εκ τουτου κατευρευσαν
η Ελβετια μ τον περιορισμο στην εισοδο μεταναστων κανει μια προσπαθεια να περισωσει το δικο της συστημα
αλλα
κοινωνια χωρις εργασιακα δικαιωματα κ ροστασια,πετα τη στα σκουπιδια(ολο τον πλανητη δηλ σχεδον,αν συνεχιστει ετσι η φαση)... >:(

Το θέμα είναι πως δεν γενοβολάνε, όχι πως επισημοποιούνται στην Ελβετία, όσο για τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη, 2-3 παιδιά κάνουνε και πολλοί μάλιστα μένουν μπακούρια, αλλά η είσοδος και η μίξη με τον πληθυσμός είναι το θέμα. Το πρόβλημα με τους Ελβετούς είναι ότι το θυμήθηκαν το πρόβλημα όταν είχε γίνει ήδη το κακό, όπως και στην Ελλάδα το μεταναστευτικό ας έχει ξεκινήσει ουσιαστικά από το 2004 αλλά το θυμηθήκαμε 8 χρόνια μετά, και η αντίδραση ήταν και πάλι σπασμωδική.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Εντάξει θα επαναφέρουμε την βασιλεία: ''ψωμί ελιά και Κώτσο βασιλιά'',την είπες την μαλακία σου και εσύ.

next.......

γιατί είναι μαλακία; Επειδή δεν έχει επιχείρηματα;  :rolleyes: υπέρ κώτσου βασιλιά επίσης δεν μίλησα, απλά είπα γιατί είναι πρόβλημα η όποια μορφή σοσιαλισμού.

Επισκέπτης
γιατί είναι μαλακία; Επειδή δεν έχει επιχείρηματα;  :rolleyes: υπέρ κώτσου βασιλιά επίσης δεν μίλησα, απλά είπα γιατί είναι πρόβλημα η όποια μορφή σοσιαλισμού.
Ναι δεν έχει επιχειρήματα.

Η μέση διάρκεια ζωής στην τσαρική Ρωσία ήταν 32 χρόνια. Μετά την επανάσταση, στα μέσα της δεκαετίας του '20 ανέβηκε μέχρι τα 44 χρόνια, και το 1987 έφτασε τα 69 χρόνια, δηλαδή στο επίπεδο των άλλων αναπτυγμένων καπιταλιστικών χωρών.

70 χρόνια ζούνε ακόμα οι Ρώσοι,μετά από 24 χρόνια καπιταλισμού.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Το θέμα είναι πως δεν γενοβολάνε, όχι πως επισημοποιούνται στην Ελβετία, όσο για τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη, 2-3 παιδιά κάνουνε και πολλοί μάλιστα μένουν μπακούρια, αλλά η είσοδος και η μίξη με τον πληθυσμός είναι το θέμα. Το πρόβλημα με τους Ελβετούς είναι ότι το θυμήθηκαν το πρόβλημα όταν είχε γίνει ήδη το κακό, όπως και στην Ελλάδα το μεταναστευτικό ας έχει ξεκινήσει ουσιαστικά από το 2004 αλλά το θυμηθήκαμε 8 χρόνια μετά, και η αντίδραση ήταν και πάλι σπασμωδική.
στην Ελβετια κανουν ΟΛΟΙ οι μουσουλμανοι απο 3 παιδια κ ανω,αυτο 100%...
τα επιδοματα ειναι πολλα κι η ευρεση  καλης εργασιας με τρια και ανω παιδια ειναι ευκολη
επισης ι επι το πλειστον αγγραματες μουσουλμανες εχουν δυο χρονια φουλ μισυο για καθε παιδι,κ ναλε αλλα δυο χρονια πληρες ταμειο ανεργιας,δηλ 80% του μισθου,
οποτε με τρια παιδια εχουν βγαλει ανετα 12 χρονια καθισιο κ μισθο μινιμουμ 2500 ελβ φραγκα να πεφτει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!! ;) ;) ;)κι αλλα 400 ανα παιδι μεχρι να παει 21!!!
περιορισμους δεν θαβαζαν,αλλα ειδαν οτι η γαλλοφωνη περιοχη εχει αποικιοποιηθει απο ισλαμιστες με γαλλικα διαβατηρια,που λογω μη ευρεσης δουλειας ανεβαινουν κ προς τα πανω σιγα σιγα  :-
και πηρε η μπορα κ τους αλλους...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ναι δεν έχει επιχειρήματα.

Η μέση διάρκεια ζωής στην τσαρική Ρωσία ήταν 32 χρόνια. Μετά την επανάσταση, στα μέσα της δεκαετίας του '20 ανέβηκε μέχρι τα 44 χρόνια, και το 1987 έφτασε τα 69 χρόνια, δηλαδή στο επίπεδο των άλλων αναπτυγμένων καπιταλιστικών χωρών.

Συνημμένα

• newego_LARGE_t_1101_54049731.JPG
    newego_LARGE_t_1101_54049731.JPG
    200,9 KB · Εμφανίσεις: 55

Επισκέπτης
Ντάξει ο πατερούλης έριχνε λίγο τον μ.ο. ζωής ομολογουμένως αλλά μόνο αν δεν ήσουν καλό παιδάκι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Επισκέπτης
Σαμαρά και Βενιζέλο βγάλατε->για τον πούτσο είστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom