Ο σοσιαλισμός είναι η καταστροφή της ανθρώπινης ιστορίας, η πανώλη το μεσσαίωνα μικρότερη πληγή ήτανε. Για να επιτύχει ο γερμανικός σοσιαλισμός του 1930 επί Χίτλερ, εφαρμόζοντας πλήρως τα πιστεύω του Κέυνς περί του θέματος έκανε συνεχώς προετοιμασίες για πόλεμο ο οποίος και ξέσπασε αλλά μέχρι και διακοπές είχε εξασφαλίσει στους εργάτες, αρκεί να ήταν Γερμανοί.
Για την Ε.Σ.Σ.Δ. φυσικό είναι για την ευρεία μάζα να ήταν καλύτερα στις περισσότερες χώρες πριν τη πτώση λόγω των παροχών, το σύστημα όμως έπεσε επειδή αυτές κόστιζαν πολύ και τα χρήματα δεν επαρκούσαν για να τις θρέψουν. Ο βασικός λόγος που έπεσε η Ε.Σ.Σ.Δ., για εμένα, από ότι έχω καταλάβει είναι επειδή ο πληθυσμός σταμάτησε να μειώνεται και άρχισε να αυξάνεται μετά των σταλινικών διώξεων των μη πιστών του σοσιαλιστικού ονείρου. Πέραν τούτου όμως οι συνεχείς ελλείψεις στην αγροτική παραγωγή, με αποκορύφωμα τις αποτυχημένες προσπάθειες του Χρουτσώφ ή αλλιώς Κουκουρούζνικ (καλαμποκά), και τα καλπάζοντα εσωτερικά προβλήματα, είχαν οδηγήσει τα μέλη των κυβερνήσεων να σταματήσουν να ασχολούνται με ό,τι δεν μπορούνε να λύσουν. Με την πτώση του συστήματος είχε απλά φανεί το επιλαχών πρόβλημα: δεν μπορείς να έχεις μια χώρα κρατικών εργατών και δημοσίων υπαλλήλων έχοντας κατακερματίσει την αγροτική τάξη και αμείβοντας όλους τους ανθρώπους το ίδιο, δούλευαν δεν δούλευαν.
Σκανδιναβικές χώρες: χώρες όπου οι γηγενείς πληθυσμοί έχουν σχεδόν καταντήσει ως ορυχεία για να θρέφονται λαθρομετανάστες. Χώρες που άρχισαν να έχουν τριτοκοσμικά προβλήματα λόγω των τριτοκοσμικών που έχουν βάλει μέσα. Η Σουηδία ή η Νορβηγία είναι πλεόν η τρίτη χώρα στον κόσμο σε βιασμούς μετά την Νότια Αφρική(το έθνος "ουράνιο τόξο" του Μαντέλα) και την Ινδία(έχει κουλτούρα καθαρά μισογυνιστική κάνει τους μουσουλμάνους να φαίνονται φεμινιστές μπροστά της).
Ελβετία: ο γηγενείς πληθυσμός έχει τον πλήρη έλεγχο της χώρας, αλλά και πάλι πεθαίνει πληθυσμιακός, και πάλι όμως λόγω της χρήσης της ως παγκόσμια τράπεζα δεν είναι χώρα που μπορεί να αντιγραφθεί από πολλές άλλες (παρόμοιες χώρες είναι το Λιχτενστάιν, η Σιγκαπούρη και κάποια νησιά στη Μάγχη).
Όπότε όπου κυριαρχεί σοσιαλισμός η καταστροφή παραμονεύει στο τέλος του τούνελ.
Όσο για τους δυτικούς τους θεωρώ πως έχουν σοσιαλισμό δικαιωμάτων, και όχι πορτοφολιών, αυτό είναι η καταδίκη της δύσης για εμένα.