Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Ομως ο καπιταλισμός υπάρχει ενω ο κομμουνισμός πέθανε.

Και είναι λογικό να πεθάνει ένα φασιστικό σύστημα που καταπίεζε τους πολιτες, τους δολοφονούσε, τους στερούσε το δικαίωμα επιλογής...

Αν θέλω να διαβάσω άλλο Ριζοσπάστη ξέρω που θα τον βρώ...
Καλυτερο συστημα διακυβερνησης απο την δημοκρατια δεν υπαρχει . Σ αυτο συμφωνουμε ολοι . Αλλα ειχε και ο κομμουνισμος αρκετες θετικες πλευρες οπως και πολλες αρνητικες. Πραγματικα επι κομμουνισμου ο λαος σ αυτα τα κρατη περνουσε καλα . 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι να πηγαινεις 3 η ωρα τη νυχτα να παιρνεις ψαρακια απο πολυκαταστημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οπως ο δημητρακης...και δν ειναι ολοι αγαμητοι...ηρεμησε λιγο
Οι Ελεηνιδες δεν βλεπονται!Μπορει να ειμαι 10 μερες και να μην δω ωραια γκομενα στην Ελλαδα ουτε μια φορα! :2funny:Ασε που για να της  :knockinb: πρεπει να χαλάσεις ενα σωρο λεφτα και σου κανουνε και χάρη κιολας οτι πανε μαζι σου  :2funny:Απο ανέσεις 0 η Ελλαδα για να παρεις ψάρια πρεπει να πας μεχρι της 2 -3 το μεσημερι καθημερινες γιατι μετα η Βαρβάκειος κλεινει.Για παρκαρισμα εκει κοντα δεν το συζηταω καν! :rockon:Στο Βασιλόπουλο μπορεις να βρει Σολωμο αλλα οχι παντα και δεν ειναι παντα φρεσκος.Ασε που αν εχεις και καλο αμαξι δεν μπορεις να το κυκλοφωρισεις γιατι οι Φουκαραδες Πιρφοροι σε κοιτανε με κακία γινεσαι στοχος και μπορει να στο χαράξουνε ή να σου σπασουνε κανα τζάμι για να σου παρουνε οτι νομιζουν οτι εχει μέσα.Απο εγγληματικοτητα δεν μπορεις να νιωθεις ανετα ουτε αν εχεις πανω σου ενα τηλεφωνο των 100 Ευρω  :rockon:
 Αγαμίες  :jerking: :2funny:.Η πιο θλυβερη εικονα της Ελλαδας ειναι οι κατακαημενοι Πιρφοροι που καθονται στις καφετεριες απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και λενε οτι γαμάνε  :jerking:Και φυσικα η ανυποφωρη ζεστη που δεν αντεχεται με τιποτα! :headbang:
 Θάλασσα δεν πηγαινω γιατι δεν μου αρεσει να παίρνω μάτι  :2funny:.
 Τα μόνα καλα της Ελλαδας ειναι οτι μπορει να την βγάλεις σχεδον τσαμπα!  :knockinb: Μεταξουργειο με 10 Ευρω ή Φυλης με 20 Ευρω και τρως σουβλάκια με πιττα με 0,90 ή Φαλάφελ στα Αραβικά με 1 Ευρω.Αλλα αν εχεις συνηθισεις σε ανεσεις δεν μπορεις να αντεξεις για πολυ αυτον τον τροπο ζωης.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Οι Ελεηνιδες δεν βλεπονται!Μπορει να ειμαι 10 μερες και να μην δω ωραια γκομενα στην Ελλαδα ουτε μια φορα! :2funny:Ασε που για να της  :knockinb: πρεπει να χαλάσεις ενα σωρο λεφτα και σου κανουνε και χάρη κιολας οτι πανε μαζι σου  :2funny:Απο ανέσεις 0 η Ελλαδα για να παρεις ψάρια πρεπει να πας μεχρι της 2 -3 το μεσημερι καθημερινες γιατι μετα η Βαρβάκειος κλεινει.Για παρκαρισμα εκει κοντα δεν το συζηταω καν! :rockon:Στο Βασιλόπουλο μπορεις να βρει Σολωμο αλλα οχι παντα και δεν ειναι παντα φρεσκος.Ασε που αν εχεις και καλο αμαξι δεν μπορεις να το κυκλοφωρισεις γιατι οι Φουκαραδες Πιρφοροι σε κοιτανε με κακία γινεσαι στοχος και μπορει να στο χαράξουνε ή να σου σπασουνε κανα τζάμι για να σου παρουνε οτι νομιζουν οτι εχει μέσα.Απο εγγληματικοτητα δεν μπορεις να νιωθεις ανετα ουτε αν εχεις πανω σου ενα τηλεφωνο των 100 Ευρω  :rockon:
 Αγαμίες  :jerking: :2funny:.Η πιο θλυβερη εικονα της Ελλαδας ειναι οι κατακαημενοι Πιρφοροι που καθονται στις καφετεριες απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και λενε οτι γαμάνε  :jerking:Και φυσικα η ανυποφωρη ζεστη που δεν αντεχεται με τιποτα! :headbang:
 Τα μόνα καλα της Ελλαδας ειναι οτι μπορει να την βγάλεις σχεδον τσαμπα!  :knockinb: Μεταξουργειο με 10 Ευρω ή Φυλης με 20 Ευρω και τρως σουβλάκια με πιττα με 0,90 ή Φαλάφελ στα Αραβικά με 1 Ευρω.Αλλα αν εχεις συνηθισεις σε ανεσεις δεν μπορεις να αντεξεις για πολυ αυτον τον τροπο ζωης.

Ομορφες γυναικες ειναι γεματη η Ελλαδα ,κυκλοφορουν παντου εκτος απο το Μεταξι .Για κατι γεροντοπαλικαρα σαν εμας Δημητρακη μπορει και να μην ειναι ευκολες οι γκομενες και ειναι λογικο .Οταν βλεπω τον γιο του ξαδελφου μου 26 ετων καθε μηνα με καινουργια γκομενα δεν μπορω να πω οτι υπαρχει αγαμια .Η Ρωσια εχει πολυ περισσοτερη εγκληματικοτητα απο δω καπου τα μπερδευεις

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Καλα οι γυναικες δν κοιταν εμφανιση οσο χαρακτηρα και συμπεριφορα.Και δν χρειαζεται ολοι να πληρωνουν?!ελεος δηλαδη φιλος μου αφραγκος εχει σχεση εδω κ 5 χρονια ,και παλια παντα ηταν πλειμποι :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ομορφες γυναικες ειναι γεματη η Ελλαδα ,κυκλοφορουν παντου εκτος απο το Μεταξι .Για κατι γεροντοπαλικαρα σαν εμας Δημητρακη μπορει και να μην ειναι ευκολες οι γκομενες και ειναι λογικο .Οταν βλεπω τον γιο του ξαδελφου μου 26 ετων καθε μηνα με καινουργια γκομενα δεν μπορω να πω οτι υπαρχει αγαμια .Η Ρωσια εχει πολυ περισσοτερη εγκληματικοτητα απο δω καπου τα μπερδευεις
Που της ειδες? :2funny: :rockon: μεχρι τα 18 τρωγονται μετα γινονται βόδια.
 Μη φοβασαι Ελλαδα εχω πολλες θαυμαστριες.Τους πηρα και κατι μπλουζάκια με γάτες και με το σημα της СССР θα παρω τον Κωρονάκη να παμε μαζι για παρέα.Αλλα εγω ερχομαι απο εξωτερικο με εχουνε δει στην τηλεοραση και γ'αυτο ερχονται μαζι μου.Αν ημουν ντοπιος θα επρεπε για να της  :knockinb: να της παρακαλαω και να χαλασω μια περιουσια! :headbang:
Τωρα σχετικα με την εγγληματικοτητα της Ρωσσιας ας διαβασει καποιος τι γραφει ο Fidel που ηρθε τοτε με τον  Πιτσιλιστη που ηρθανε εδω ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΣΑΝ 2-4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩ'Ι' ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΈ ΚΑΝΕΝΑΣ!Ο Πίτσι πηγε ολη τη Старый Невский και πανω απο τη μιση Невский με τα πόδια για να  ερθει εκει που ημασταν τρεις η ωρα το πρω'ι'.Καθε μερα γυριζανε νυχτα και στο κεντρο και στις γειτονιες ουτε τους Βιασανε ουτε τους πειραξανε.Και αλλα παιδια απο το σα'ι'τ που ηρθαν εχουν την ιδια αποψη.Τωρα αν εσυ θεωρεις Ρωσσια τον Καύκασο ναι εκει εχει εγγληματικοτητα.Αγία Πετρούπολη δεν σε πειραζει κανενας.
 Ελλαδα φοβασαι να κυκλοφωρισεις αν εχεις κατι ακριβο.Σχετικα με το οτι η Ελλαδα εχει ανεσεις 0 συμφωνισανε ολοι οσοι ηρθαν εδω.΄
Καλα οι γυναικες δν κοιταν εμφανιση οσο χαρακτηρα και συμπεριφορα.Και δν χρειαζεται ολοι να πληρωνουν?!ελεος δηλαδη φιλος μου αφραγκος εχει σχεση εδω κ 5 χρονια ,και παλια παντα ηταν πλειμποι :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
Το λες και μονος σου εχει σχεση εδω κ 5 χρονια αν το θεωρεις κατορθωμα να κανεις σχέση για να εχεις να :knockinb: τι να πω?Απλος ημαστε απο αλλους κοσμους!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
  Μη φοβασαι Ελλαδα εχω πολλες θαυμαστριες.Τους πηρα και κατι μπλουζάκια με γάτες και με το σημα της СССР θα παρω τον Κωρονάκη να παμε μαζι για παρέα.Αλλα εγω ερχομαι απο εξωτερικο με εχουνε δει στην τηλεοραση και γ'αυτο ερχονται μαζι μου.Αν ημουν ντοπιος θα επρεπε για να της  :knockinb: να της παρακαλαω και να χαλασω μια περιουσια! :headbang:
Τωρα σχετικα με την εγγληματικοτητα της Ρωσσιας ας διαβασει καποιος τι γραφει ο Fidel που ηρθε τοτε με τον  Πιτσιλιστη που ηρθανε εδω ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΣΑΝ 2-4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩ'Ι' ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΈ ΚΑΝΕΝΑΣ!Ο Πίτσι πηγε ολη τη Старый Невский και πανω απο τη μιση Невский με τα πόδια για να  ερθει εκει που ημασταν τρεις η ωρα το πρω'ι'.Καθε μερα γυριζανε νυχτα και στο κεντρο και στις γειτονιες ουτε τους Βιασανε ουτε τους πειραξανε.Και αλλα παιδια απο το σα'ι'τ που ηρθαν εχουν την ιδια αποψη.Τωρα αν εσυ θεωρεις Ρωσσια τον Καύκασο ναι εκει εχει εγγληματικοτητα.Αγία Πετρούπολη δεν σε πειραζει κανενας.
  Ελλαδα φοβασαι να κυκλοφωρισεις αν εχεις κατι ακριβο.Σχετικα με το οτι η Ελλαδα εχει ανεσεις 0 συμφωνισανε ολοι οσοι ηρθαν εδω.΄Το λες και μονος σου εχει σχεση εδω κ 5 χρονια αν το θεωρεις κατορθωμα να κανεις σχέση για να εχεις να :knockinb: τι να πω?Απλος ημαστε απο αλλους κοσμους!

Και γαμω τα ατομα ειναι η κοπελα του δημητρακη!Οτι γουσταρει να ειναι μαζι της δηλαδη δν σου περναει απο το μυαλο βρε??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
 Μη φοβασαι Ελλαδα εχω πολλες θαυμαστριες.Τους πηρα και κατι μπλουζάκια με γάτες και με το σημα της СССР θα παρω τον Κωρονάκη να παμε μαζι για παρέα.Αλλα εγω ερχομαι απο εξωτερικο με εχουνε δει στην τηλεοραση και γ'αυτο ερχονται μαζι μου.Αν ημουν ντοπιος θα επρεπε για να της  :knockinb: να της παρακαλαω και να χαλασω μια περιουσια! :headbang:
Τωρα σχετικα με την εγγληματικοτητα της Ρωσσιας ας διαβασει καποιος τι γραφει ο Fidel που ηρθε τοτε με τον  Πιτσιλιστη που ηρθανε εδω ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΣΑΝ 2-4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩ'Ι' ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΈ ΚΑΝΕΝΑΣ!Ο Πίτσι πηγε ολη τη Старый Невский και πανω απο τη μιση Невский με τα πόδια για να  ερθει εκει που ημασταν τρεις η ωρα το πρω'ι'.Καθε μερα γυριζανε νυχτα και στο κεντρο και στις γειτονιες ουτε τους Βιασανε ουτε τους πειραξανε.Και αλλα παιδια απο το σα'ι'τ που ηρθαν εχουν την ιδια αποψη.Τωρα αν εσυ θεωρεις Ρωσσια τον Καύκασο ναι εκει εχει εγγληματικοτητα.Αγία Πετρούπολη δεν σε πειραζει κανενας.
 Ελλαδα φοβασαι να κυκλοφωρισεις αν εχεις κατι ακριβο.Σχετικα με το οτι η Ελλαδα εχει ανεσεις 0 συμφωνισανε ολοι οσοι ηρθαν εδω.΄Το λες και μονος σου εχει σχεση εδω κ 5 χρονια αν το θεωρεις κατορθωμα να κανεις σχέση για να εχεις να :knockinb: τι να πω?Απλος ημαστε απο αλλους κοσμους!
Τι να μου πουν εμενα ο  Fidel και ο Πιτσιλιστης ? Λες και δεν ξερω το σπιτι μου . Μην με κανεις να ψαχνω τα στατιστικα απο εγκληματικοτητα γιατι θα εκπλαγεις.Καλη Ανασταση Καλο Πασχα να εχεις εσυ και ολα τα μελη του σαιτ .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και γαμω τα ατομα ειναι η κοπελα του δημητρακη!Οτι γουσταρει να ειναι μαζι της δηλαδη δν σου περναει απο το μυαλο βρε??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Κ'εγω εχω γκομενες που γουστάρω να ειμαι μαζι τους και της συνανταω μια φορα στις 15-20 μερες και μπορω να της κρατισω μια καμια φορα και 2 μερες αλλα δεν μένω μαζι τους  :headbang:!Αν ηρθες Ρωσσια για να κανεις αυτες της  :jerking: ηρθες σε λαθος μερος  :jerking:!Αυτα που λεω τα εχει επιβεβαιωσει και ο Fidel και ο Πορνορεπορτερ Gangxza και μερικοι αλλοι που εχουν ερθει και ειδανε τι συμβαινει στη Ρωσσια.
  Σιγουρα θελουνε ολες σχεσεις αλλα αυτο ειναι δικο τους προβλημα  :2funny:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Κ'εγω εχω γκομενες που γουστάρω να ειμαι μαζι τους και της συνανταω μια φορα στις 15-20 μερες και μπορω να της κρατισω μια καμια φορα και 2 μερες αλλα δεν μένω μαζι τους  :headbang:!Αν ηρθες Ρωσσια για να κανεις αυτες της  :jerking: ηρθες σε λαθος μερος  :jerking:!Αυτα που λεω τα εχει επιβεβαιωσει και ο Fidel και ο Πορνορεπορτερ Gangxza και μερικοι αλλοι που εχουν ερθει και ειδανε τι συμβαινει στη Ρωσσια.

Το ότι δεν θέλει μόνο να γαμάει δεν σας περνάει από το μυαλό;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ναι σιγα μην ερθω ρωσσια να ψαχνω νυφη οπως μερικοι μερικοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
και μια γνωμη για ΕΣΣΔ

"Και για την ουσία. Κανείς δεν ισχυρίζεται οτι η ΕΣΣΔ ήταν ο παράδεισος επι της γης. Παρόλα αυτά ήταν ανώτερη όντας επόμενο στάδιο της κοινωνικής εξέλιξης. Ανώτερη, εννόωντας οτι βασικές ανάγκες όπως στέγαση, διατροφή, θέρμανση, δουλεία, ελεύθερος χρόνος, συνδοίκηση, υγεία, παιδεία, κοινωνική ασφάλιση ήταν εν πολλοίς λυμένα θέματα (περί τα 1950) για το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού παρότι η σοσιαλιστική οικοδόμηση ξεκίνησε ουσιαστικά από το 1921, δέχθηκε τα πυρά του αστικού συνασπισμού δυνάμεων από τα πρώτα της βήματα(1918-1921 διεθνή επέμβαση με συμμετοχή και καμιά 15.000-20.000 ελλήνων στρατιωτών, ναζιστική επίθεση 41-44 με τεράστια αιμόργια σε έμψυχο υλικό και υλικούς πόρους, ψυχρό πόλεμο από ΝΑΤΟ-Η.Π.Α.-Μ.Β.). Κρίνεται την ΕΣΣΔ λές και την αφήνατε ποτέ να άνοιξει τα φτερά της. Γιατί άραγε τόσο μένος για κάτι που θεωρέιται ουτοπία, για "κάτι που δεν γίνετε", που είναι "εκτός της ανθρώπινης φύσης" (αυτό έρχεται κατευθείαν από τον μεσαίωνα και τον φασισμό);

Μήπως επειδή ακόμα και σε τόσο αντίξοες συνθήκες και με μεγάλη πνευματική και υλική καθυστέρηση κατάφερε σε μερικές δεκαετίες οτι δεν καταφέρατε εσείς και αυτοί που υπερασπίζεστε, σε αιώνες;

Και σας καταλαβαίνω οτι ως απολογητές και δογματικούς του παρτακισμού και του θανατός σου η ζωή μου σας είναι δύσκολο να καταλάβετε πώς μπορούν όλα με συλλογική δράση να συμβούν, αλλά σαν οιωνεί επιστήμονες δεχθείτε οτι υπάρχει πιθανότητα να συμβούν και σκεφτείτε μήπως και εσείς θα ζούσατε καλύτερα, θα σπουδάζατε, θα ερευνούσατε καλύτερα κτλ.

Το οτι ο καπιταλισμός σαπίζει, το ομολογούν οι σοβαροί, αστοί θεωρητικοί. Δεν είναι ανάγκη να διαβάσετε μπογιόπουλο. "
μη ψαχνεται τον σοσιαλισμο στον πρωην αντ μπλοκ
οσιαλιστικο συστημα εχουν οι σκανδιναυικες χωρες,ειχαν τουλαχιστον ,κι η Ελβετια,,,αυτα τα μοντελα κοιν αλληλεγυης κι εργασιακων δικαιωματων ειναι τα καλυτερα,,τ αλλα περι εσσδ κλπ,ειναι για να περνα η ωρα με φιλολογικες συζητησεις,,

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
οσιαλιστικο συστημα εχουν οι σκανδιναυικες χωρες,ειχαν τουλαχιστον ,κι η Ελβετια,,,αυτα τα μοντελα κοιν αλληλεγυης κι εργασιακων δικαιωματων ειναι τα καλυτερα,,τ αλλα περι εσσδ κλπ,ειναι για να περνα η ωρα με φιλολογικες συζητησεις,,
+1000  :thumbsup:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
η ελλαδα εχει οντως ΑΡΚΕΤΕς γομενες καλες,αλλα η νοοτροπια κι η γλωσσα των ελληνιδων ειναι το απολυτο ξενερωμα,,,
αγαμια υπαρχει για την πλειοψηφια των αντρων,απλα ειναι καλυτερα απ οτι πριν 15 χρονια τωρα,,,,
imop

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
η ελλαδα εχει οντως ΑΡΚΕΤΕς γομενες καλες,αλλα η νοοτροπια κι η γλωσσα των ελληνιδων ειναι το απολυτο ξενερωμα,,,
αγαμια υπαρχει για την πλειοψηφια των αντρων,απλα ειναι καλυτερα απ οτι πριν 15 χρονια τωρα,,,,
imop
παλια δηλαδη ητανε χειροτερα ρε τυπε?εγω νομιζω ηταν καλυτερα πριν κανα 10αρια χρονια :think: :think: :think: :think: :think:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

αναφέρομαι στο σχόλιό του περί ενός άλλου σχόλιου.
Δηλαδή ότι ο τύπος που τα έχει με μία κοπέλα από Ρωσσία επί 5 χρόνια, το σέξ μπορεί να μην είναι ο βασικός του στόχος.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
παλια δηλαδη ητανε χειροτερα ρε τυπε?εγω νομιζω ηταν καλυτερα πριν κανα 10αρια χρονια :think: :think: :think: :think: :think:

Νομίζω πως από άποψη αγαμίας, τώρα είναι χειρότερα, αλλά επειδή οι Έλληνες βάλανε μυαλό, και οι Ελληνίδες τσούλεψαν τελείως.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αναφέρομαι στο σχόλιό του περί ενός άλλου σχόλιου.
Δηλαδή ότι ο τύπος που τα έχει με μία κοπέλα από Ρωσσία επί 5 χρόνια, το σέξ μπορεί να μην είναι ο βασικός του στόχος.
Φιλος μου ειναι ο τυπος και τα εχει με σαλονικια!!οχι ρωσσιδα!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom