jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
υ.γ. ο τζεφρυ που ειναι τωρα?
δε ξερω ρε μεγαλε
μπορει να ειναι σπιτι σου και να του παιρνεις
που να ξερω εγω
υ.γ. ο τζεφρυ που ειναι τωρα?
Απ αυτά που διάβασα η Πορτογαλία
Επιτόκιο 3,25% για 3 χρόνια έναντι 5,2% της Ελλάδας (στην αρχή)
Δε λέει τίποτα για 13ος και 14ος μισθός, ούτε θα αναπληρωθεί με ομόλογα
Δε λέει τίποτα για μείωση των μισθών του δημόσιου τομέα
Δε λέει τίποτα για μείωση του κατώτατος μισθός
Δε μιλάει για απολύσεις στη δημόσια διοίκηση
Δε μιλάειγια καμία καταχρηστική απόλυση
Δε μιλάει για καμία ιδιωτικοποίηση της Caixa Geral de Depósitos
Εξακολουθούν να παρέχονται δωρεάν οι Εθνικές Υπηρεσίες Υγείας
Μ όλα αυτά απ ότι καταλαβαίνω ότι το μνημόνειο της Πορτογαλίας ήταν ΑΣΦΑΛΩΣ πολύ καλύτερο απ αυτό που επέβαλαν στην Ελλάδα. Και δε νομίζω ότι έχει λιγότερες παθογένειες η Πορτογαλία από την Ελλάδα
αααααααααααααααααααααα τώρα καταλαβα γιατι πιστεύεις αυτά που πιστέυεις. Στα πλαίσια του όλα είναι αριθμοί. Κέρδος και χασούραέχει και άλλους δείκτες παίκτη μου … ρίξτους μια ματιά δεν θα σε βλάψει… δεν έχεις το αλάθητο του πάπα χωρίς να διαβάσεις τίποτε..
όντως στα οικονομικά είμαι άσχετος αν και έχω φάει καμμιά δεκαπενταριά χρόνια στην PriceWaterhouseCoopers (αν την έχεις ακουστά)
Βρες μου που λέει που πχ ότι οι εθνικές υπηρεσίες υγείας ΔΕ θα είναι πλέον δωρεάν. Διάβασα σχεδόν ΟΛΟ το μνημόνειο της πορτογαλίας που έκανε πριν παράθεση. ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέει για κατάργηση 13 και 14 μισθού. Ή για απολύσεις. ΑΝ τ έχεις διαβάσει και εσύ βάλε τ αποσπάσματα.έτσι σου είπαν να λες ??
για ρίξε μια ματιά εδώ
στην σελίδα 20
ναι στο σαλονι μου ειναι και με σωζει απο την κριση.δε ξερω ρε μεγαλε
μπορει να ειναι σπιτι σου και να του παιρνεις
που να ξερω εγω
Ρε τύπε ειλικρινά τώρα. Αφού τον βλέπεις. Έχει κάψει βλατζοτσιμούχες. Τι περιμένεις να σου πει. Αν θέλει να πιστεύει ότι ο χοντρός πήρε τ αμάξι με δικά του χρήματα και πλήρωνε από το υστέρημά του τους υπαλλήλους του ας τον να το λέει. Αυτός βγαίνει μαλάκαςΚάνεις πλάκα? Δεν διαβάζεις τι σου απαντάω? Ενώ χρειαζόντουσαν 220 χιλιάρικα για να μην κλείσουν δεκάδες σχολεία, ο χοντρός και η κουστωδία του κόστισαν τα τριπλάσια. Και με ρώτησες αν τα πήρε από την τσέπη μου. Από τα λεφτά των φορολογουμένων δεν προέρχονται τα φράγκα? Τους έκοψε μισθό ο χοντρός από το κομπόδεμά του?
Ρε τύπε ειλικρινά τώρα. Αφού τον βλέπεις. Έχει κάψει βλατζοτσιμούχες. Τι περιμένεις να σου πει. Αν θέλει να πιστεύει ότι ο χοντρός πήρε τ αμάξι με δικά του χρήματα και πλήρωνε από το υστέρημά του τους υπαλλήλους του ας τον να το λέει. Αυτός βγαίνει μαλάκας
Μήπως ήταν υβριδικό για να δώσει το καλό παράδειγμα:;; Ξέρεις μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος, για την ενέργεια και τέτοια;;; Και εμείς τα ζώα κατακρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε;;;;Ρε τύπε ειλικρινά τώρα. Αφού τον βλέπεις. Έχει κάψει βλατζοτσιμούχες. Τι περιμένεις να σου πει. Αν θέλει να πιστεύει ότι ο χοντρός πήρε τ αμάξι με δικά του χρήματα και πλήρωνε από το υστέρημά του τους υπαλλήλους του ας τον να το λέει. Αυτός βγαίνει μαλάκας
Βρες μου που λέει που πχ ότι οι εθνικές υπηρεσίες υγείας ΔΕ θα είναι πλέον δωρεάν. Διάβασα σχεδόν ΟΛΟ το μνημόνειο της πορτογαλίας που έκανε πριν παράθεση. ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέει για κατάργηση 13 και 14 μισθού. Ή για απολύσεις. ΑΝ τ έχεις διαβάσει και εσύ βάλε τ αποσπάσματα.
Βρες μου που λέει που πχ ότι οι εθνικές υπηρεσίες υγείας ΔΕ θα είναι πλέον δωρεάν. Διάβασα σχεδόν ΟΛΟ το μνημόνειο της πορτογαλίας που έκανε πριν παράθεση. ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέει για κατάργηση 13 και 14 μισθού. Ή για απολύσεις. ΑΝ τ έχεις διαβάσει και εσύ βάλε τ αποσπάσματα.
καλα κάνει και ειναι! δηλαδη θα δουλεύουμε για πατάτες?καλα φανταζομαι τι παθεις αμα μαθεις οτι ο 13ος και 14ος μισθος ειναι Ελληνικη πατεντα, στο μεγαλυτερο μερος του υπολοιπου κοσμου ο εργαζομενος παιρνει 12 μισθους οσοι και οι μηνες του χρονου.
Και το διπλο τσοκομπλοκο που θα παθεις οταν μαθεις οτι ο μεσος ετησιος μισθος στην κατακαημενη Ελλαδα ειναι ακομα 2 χιλιαρικα μεγαλυτερος απο τους "τυχερους" Πορτογαλους.
Μέρκελ: Η επιτυχία της Ευρώπης στηρίζεται στην εξεύρεση συμβιβασμώνΈχεις δίκιο. Δε μου κάνει εντύπωση που την έκανε πάλι εντελώς συμπτωματικά. Μερικές σελίδες μετά θα πεταχτεί σαν σφηνόπουτσα να πει τα "αστειάκια" του κτλ κτλ. Τεσπα, στα του θέματος, θέλω να πιστεύω πως κάτι θετικό θα βγει από την όλη ιστορία και δεν θα έχουμε επικές κωλοτούμπες με καινούριες μειώσεις μισθών, άυξηση ανεργίας, μηδενική αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και πάει λέγοντας.
καλα κάνει και ειναι! δηλαδη θα δουλεύουμε για πατάτες?
να διεκδικήσουν και εκεινοι οχι να κτέβουμε εμεις κι'άλλο!
δηλαδη αν καπου παιρνουν 150το μηνα? αυτο ειναι το σωστο να παιρνουν ολοι???????????
Μέρκελ: Η επιτυχία της Ευρώπης στηρίζεται στην εξεύρεση συμβιβασμών
Τύπε τ όλο σκηνικό που παίζεται αυτές τις μέρες μ εκατέρωθεν απειλές ήταν για να μετρήσουν τις αντιστάσεις. Πίεσαν με το ΕΚΤ, μετά είπαν ότι αν δεν μείνει στο πρόγραμμα δε κουβεντιάζουν. Μέχρι τώρα είχαν συνηθίσει σε κάποιον που του έλεγαν "πηδα" και αυτός απαντούσε "πόσο ψηλά". Στις διαπραγματεύσεις πας με 10 πράγματα. Το θέμα στις διαπραγματεύσεις είναι να πάρεις όσα πιο πολλά μπορείς. Αλίμονο αν νομίζαμε ότι θα πάμε με 10 πράγματα και θα πουν οι Ευρωπαίοι "μα φυσικά!". Επειδή οι άλλοι πηγαίνανε έπαιρναν ένα χαρτί με εντολές και εκτελούσαν, ξεχάσαμε το τι σημαίνει διαπραγμάτευση.
οχι μανα μου, απλα πας εκει που αξιζεις. Ο Πορτογαλος απο το 2008 παιζει γυρω στα 16 χιλιαρικα, εσυ το 2008 επαιρνες 22 χιλιαρικα το χρονο (με δανεικα κι αγυριστα) για να παραγεις αερα κοπανιστο. Αμα με το καλο παραξει η οικονομια σου πλουτο βγες και ζητα 40 χιλιαρικα.
Από που και ως που τα 18500 χιλιάρικα ευρώ είναι 2000 ευρώ το μήνα; Δε ξέρω αλλά τα δικά μου μαθηματικά λένε ότι είναι 1500. Και μιλάμε για το 2013, όχι για το 14.καλα φανταζομαι τι θα παθεις αμα μαθεις οτι ο 13ος και 14ος μισθος ειναι Ελληνικη πατεντα, στο μεγαλυτερο μερος του υπολοιπου κοσμου ο εργαζομενος παιρνει 12 μισθους οσοι και οι μηνες του χρονου.
Και το διπλο τσοκομπλοκο που θα παθεις οταν μαθεις οτι ο μεσος ετησιος μισθος στην κατακαημενη Ελλαδα ειναι ακομα 2 χιλιαρικα μεγαλυτερος απο τους "τυχερους" Πορτογαλους.
Φυσικά και πρέπει να τηρούνται οι κανόνες. Ποιοι κανόνες όμως;δεν βάζεις όμως και το υπόλοιπο που είπε δηλαδή το
¨για την αξιοπιστία της Ευρώπης, είναι απαραίτητο να τηρούνται οι κανόνες."
Από που και ως που τα 18500 χιλιάρικα ευρώ είναι 2000 ευρώ το μήνα; Δε ξέρω αλλά τα δικά μου μαθηματικά λένε ότι είναι 1500. Και μιλάμε για το 2013, όχι για το 14.
Πάρε και τη συνέχειαδεν βάζεις όμως και το υπόλοιπο που είπε δηλαδή το
¨για την αξιοπιστία της Ευρώπης, είναι απαραίτητο να τηρούνται οι κανόνες."
καλα φανταζομαι τι θα παθεις αμα μαθεις οτι ο 13ος και 14ος μισθος ειναι Ελληνικη πατεντα, στο μεγαλυτερο μερος του υπολοιπου κοσμου ο εργαζομενος παιρνει 12 μισθους οσοι και οι μηνες του χρονου.