alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ξανααπαντησα.ξαναεστειλα πριν ερωτηση
Ξανααπαντησα.ξαναεστειλα πριν ερωτηση
Ειναι απο μερες.
Τύπε με το υβριστικο πμ, επειδη ξερω οτι διαβαζεις, σου απαντησα με πμ και το γραφω και δημοσιως, δεν εχω καμια σχεση με το μιουταρισμα σου. Ψαξε αλλού υπαίτιους. Ειλικρινα δεν αντιλαμβανομαι γιατι για οποιο μιουταρισμα πεφτει, πρεπει να φταιω εγω. Ουτε καν ειχα ερθει σε αντιπαραθεση τοτε μαζι σου, με αλλον τσακωνοσουνα.
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ!ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΟΛΑΝΤ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Παίζει χρεοκοπία μας τύπε μου. Καπάκι με Brexit...
μεχρι το πασχα πρεπει να βαλουμε τα λευτα στην καρτα...μεχρι σεπτεβριο για πληρωμες...μην εχουμε τα ιδια με περσυ φιλε μου
Ποια κάρτα; Αν βαρέσουμε μπιέλα, θα τα κλάψεις τα λεφτά σου...
τζονυ
κανε τον σταυρο σου μην υποκυψει η φωφη για συγκυβερνηση με τον αλεξη
απο πισω προσπαθει να κανει το κονε η λουκα..λογω παλιου ρουσφετιου του γερασιμου στον αλεξη
όταν ήμουν φοιτητής και εγώ μαλλί ράστα είχα επίσης στα κάμπινγκ της κνε που πήγαινα τότε επειδή είχαν πολύ κόσμο και δεν έφτανε για όλους το νερό είχα να λούσω το μαλλί μου με γλυκό νερό 15 μέρες στα 19 μου μιας και παλία τα κάμπινγκ της κνε κρατούσαν 20 μέρες όχι όπως σήμερα που κρατάνε 12 μέρες και φυσικά δεν πάθανε απολύτως τίποτα μιας και τα έπλενα κάθε μέρα με θαλασσινό νερό
Quel catastrophe!