Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
λαλακη τα χαπια σου για την ταχυκαρδια
Το Πασοκ , ΤΕΛΟΣ τον Σεπτέμβριο του 2016 !
Τζωνάκυ, θα μείνεις ορφανό ! :S :S
λαλακη τα χαπια σου για την ταχυκαρδια
;)γιατί όσοι έχουν χρήμα πρέπει να σταματήσουν να δουλεύουν ???
ή πρέπει να το μετατρέψουν σε ντουβάρια λαλάκη ??
χρηστος ανεστη1ον πιές και συ ένα τσιγάρο να χαλαρώσεις ίσως σταματήσεις να είσαι ένας γκεμπελίσκος φασίστας
2ον από που και ως πού μάλλον δεν έχεις καμία επαφή με τη νέα γενιά όλοι και πλενόμαστε και ντυνόμαστε
3ον τι σε ενδιαφέρει η σεξουαλική προτίμηση του καθένα?
4ον αν κρίνω τις κριτικές εδώ και τα δώρα που κάνετε σε γκόμενες αμφιβάλλω
5ον από που και ως που σε ενδιαφέρει αν ο άλλος έχει μακριά μαλλιά και μούσια? επίσης ο χρηστός που τόσο θαυμάζεις σαν πιστός καλός χριστιανός είχε μακριά μαλλιά και μούσια
6ον μπα πάλι αμφιβάλλω μεγάλο μέρος την νέας γενιά εργαζόταν στις οικοδομές πριν την κρίση επίσης και εγώ στην ανακαίνιση του σπιτιού μυ επειδή δεν είχα χρήματα να πληρώνω εργάτες 2 2 κουβαλούσα τα σακιά το τσιμέντο
7ον μπα από που και ως που?που με τις ελαστικές μορφές απασχόλησης ζητάτε από τη νέα γενιά να εργάζεται 12 ώρες και με αμοιβή για ψίχουλα
8ον αυτό γιατί είναι κακό επειδή νεα γενιά διαβάζει μάρξ και θέλει ανατροπή της κοινωνία και ένας πιό ίσο κόσμο
τίποτα σοβαρό έχεις να μας πείς εκτός από ανυπόστατη γκεμπελίστικη προπαγάνδα?
Ρε μεγαλε αντικαπιταλιστες ψηφίζεις και συ...Μπα ; Τεχνολογια στον κομμουνισμο ;
Την τεχνολογια την παραγουν διανοιες , που αμειβονται αδρα.
ΟΧΙ ΚΟΛΧΩΖ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤ.
Δες τη Β.Κορεα. ΠΕΙΝΑ & ΨΟΦΟΣ.
Δες την Κουβα . ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.
απο το πολυ θαλασσινο νερο οι ψειρες γινανε παστες στο τελοςόταν ήμουν φοιτητής και εγώ μαλλί ράστα είχα επίσης στα κάμπινγκ της κνε που πήγαινα τότε επειδή είχαν πολύ κόσμο και δεν έφτανε για όλους το νερό είχα να λούσω το μαλλί μου με γλυκό νερό 15 μέρες στα 19 μου μιας και παλία τα κάμπινγκ της κνε κρατούσαν 20 μέρες όχι όπως σήμερα που κρατάνε 12 μέρες και φυσικά δεν πάθανε απολύτως τίποτα μιας και τα έπλενα κάθε μέρα με θαλασσινό νερό
Θα το πω οσο πιο ευγενικα μπορω, ετσι, για να παει καλα η μερα μας.
[size=30pt]ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ.[/size]
παλιο μουνι εσυ πατας τα κουμπιαΤύπε με το υβριστικο πμ, επειδη ξερω οτι διαβαζεις, σου απαντησα με πμ και το γραφω και δημοσιως, δεν εχω καμια σχεση με το μιουταρισμα σου. Ψαξε αλλού υπαίτιους. Ειλικρινα δεν αντιλαμβανομαι γιατι για οποιο μιουταρισμα πεφτει, πρεπει να φταιω εγω. Ουτε καν ειχα ερθει σε αντιπαραθεση τοτε μαζι σου, με αλλον τσακωνοσουνα.
Φιλε μου δυστυχως δεν εχει αποδειχτει τιποτα,1)ον η ναζιστικη σημαια δεν βρεθηκε πουθενα,ουτε μετα την απελευθερωση,δηλ την κατεβασε και που την πηγε??2)ον αν ειχε κλαπει η σημαια οι γερμανοι θα εκτελουσαν τουλαχιστον 100 ελληνες (αντιθετα δεν εγινε τιποτα)3)ον δεν αναφερεται πουθενα στα γερμανικα αρχεια οτι κλαπηκε η γερμανικη σημαια 4)ον η γερμανικη σημαια φυαλασοταν απο ενα ολκληρο αποσπασμα γερμανων ,ηταν κα θεμα γοητρου να κυματιζει η σημαια πανω στην ακροπολη ωστε να την βλεπουν ολοι οι ελληνες,το να πας να κατεβασεις λοιπον την σημαια του κατακτητη και να μην εχεις ουτε μια γρατζουνια μαλλον πρεπει να επεσε σε μαλακες γερμανους(απιθανο των απιθανων)μπα από ου και ως που ο άνθρωπος που κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την ακρόπολη και περπατάς σήμερα ελεύθερος θα κάνεις μήνυση
Κάνει πλάκα με το λουκέτο
Η «Αυγή» ειρωνεύεται τους 450 απολυμένους της Ηλεκτρονικής
«Η Ηλεκτρονική Αθηνών βγήκε από την πρίζα», είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος της κομματικής εφημερίδας
Η πορεία της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες και οι τραγικές της συνέπειες, όπως τα capital controls, οδήγησαν σε πτώχευση την Ηλεκτρονική Αθηνών και στην ανεργία τους 450 εργαζόμενούς της, ωστόσο, η «Αυγή» κάνει σήμερα πλάκα με το λουκέτο στην εταιρεία!
«Η Ηλεκτρονική Αθηνών βγήκε από την πρίζα», είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος της κομματικής εφημερίδας το οποίο φιλοξενείται στην στήλη «Μικρά επιχειρηματικά».
Αντί να γράφει για τους 450 ανθρώπους που χάνουν τις δουλειές τους, η «Αυγή» περιορίζεται να σημειώσει ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση πτώχευσης που είχε καταθέσει η εταιρεία και ότι από σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής. Μάλιστα, τονίζει ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί για το δεκαπενθήμερο του Απριλίου, το δώρο του Πάσχα και την αναλογία του επιδόματος αδείας.
Σύμφωνα, πάντως, με ανθρώπους της αγοράς, το λουκέτο στην Ηλεκτρονική στέλνει κι ένα ακόμα μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία στήνει επικοινωνιακό κλίμα σφοδρής σύγκρουσης με την Τρόικα ενόψει της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης της οικονομίας.
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/04/14/avgi-dimosieyma-noe.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/greece/article/570242/i-augi-kanei-plaka-me-to-louketo-stin-ilektroniki/[/URL]
κομματικα κοπροσκυλα
[/quote]
τι να ψηφισαν αραγε οι υπαλληλοι της ηλεκτρονικης???
τι να ψηφισαν αραγε οι υπαλληλοι της ηλεκτρονικης???