Ε τωρα θα εξηγησεις τι θελεις να πεις ή θα το ριχνουμε στον πεντοζαλη?
ξεκινησες απο χτες την πεντοζαλη....συνεχισε την αμνησια σου...keep walking
Ε τωρα θα εξηγησεις τι θελεις να πεις ή θα το ριχνουμε στον πεντοζαλη?
Α και για τον τύπο που μου εστειλε πμ "Σαλτα και γαμησου μπινε" χωρις να εχουμε συζητησει καθολου σημερα, θελει να το πει δημοσιως ή θα δημοσιοποιησω μονος μου το πμ και το προφιλ του?
Θα περιμενω πεντε λεπτα.
Δεν καταλαβαινω ρε φιλε. Στο πμ που μου εστειλες αναφερεσαι? Αφου απαντησα. Δεν ελαβες την απαντηση??????ξεκινησες απο χτες την πεντοζαλη....συνεχισε την αμνησια σου...keep walking
Δεν μιλαω για σενα βρε!!!!για αλλο μυνημα λεω
Δεν καταλαβαινω ρε φιλε. Στο πμ που μου εστειλες αναφερεσαι? Αφου απαντησα. Δεν ελαβες την απαντηση??????
μια τέτοια έιχε ο συγχωρεμένος ο παππούς μου στο ΕΑΜ
Δεν το πιστευω...Αφου εγραψα ενα κατεβατο ολοκληρο. Ισως καποια διακοπη συνδεσης εκεινη την ωρα??? Πφφφφφφ να το ξαναστειλω τωρα ή ειναι αργα πια?καμοια απο χτες αργα το βραδυ
Aυτο το πφφφφφφ που στελνουν οι γκομενες τι ειναι ρε μαλακα αλεξ;Δεν το πιστευω...Αφου εγραψα ενα κατεβατο ολοκληρο. Ισως καποια διακοπη συνδεσης εκεινη την ωρα??? Πφφφφφφ να το ξαναστειλω τωρα ή ειναι αργα πια?
Δεν το πιστευω...Αφου εγραψα ενα κατεβατο ολοκληρο. Ισως καποια διακοπη συνδεσης εκεινη την ωρα??? Πφφφφφφ να το ξαναστειλω τωρα ή ειναι αργα πια?
Και μην ξεχνιομαστε, τα 5 λεπτα περνανε, θα γραψει δημοσιως ο τυπακος ή θα δημοσιοποιησω την ταυτοτητα του και το πμ του?
Σου ηρθε?για ΣΑΤΑ
σου εστειλα ερωτησηΣου ηρθε?
Α συγνωμη, ανακαλώ τα περι προειδοποιησης. Ο συγκεκριμενος ειναι μιουταρισμενος και προφανως δεν μπορει να γραψει δημοσια. Ας ειναι λοιπον.
Βλεπεις κατι αστειο και γελας?
Απαντησα.σου εστειλα ερωτηση
Απαντησα.
Βλεπεις κατι αστειο και γελας?
Ειναι απο μερες. Μετα το θυμηθηκα. Τσεκαρισα και ειδα οτι ειναι ακομη.μωρε ποτε προλαβαν και τον μιουταραν;![]()
![]()
![]()