alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Παρακαλω?τηλεπαθεια εχεις ?
απο χτες συμπεριφερεται ετσι ο αλεξ
Παρακαλω?τηλεπαθεια εχεις ?
απο χτες συμπεριφερεται ετσι ο αλεξ
Και ανιστορητος.
Ο Καραμανλης ηταν αρχηγος της ΕΡΕ στις δεύτερες εκλογες που πηρε 53% η Ενωση Κέντρου?
Τύπε μπορεις να διανοηθεις τι βρώμα και μπίχλα θα εχει μαζεψει το ράστα μαλλί του τύπου με την ντουντουκα? Ουτε στα δεκα μετρα δεν θα μπορεις να σταθεις πλάι του.
να κουρέψω το μούσι μου και το να φοράω στολή έτσι στο άκυρο τι όφελος θα έχω ?
Παρακαλω?
Τα ραστα θελουν περισσοτεροι φροντιδα απο τα κανονικα. Κανουν κατι σαν πλυσιμο, σιγουρα δεν βρωμανε ομως.Τύπε μπορεις να διανοηθεις τι βρώμα και μπίχλα θα εχει μαζεψει το ράστα μαλλί του τύπου με την ντουντουκα? Ουτε στα δεκα μετρα δεν θα μπορεις να σταθεις πλάι του.
Πως θα ενταχθεις στο Ταγμα ;
Με μουσι και μαλλουρα ;;;;;;;
Μη φοβασαι .
Θα σε ξυρισουμε απαλα !!!!!!!
όταν ήμουν φοιτητής και εγώ μαλλί ράστα είχα
"Κατι σαν πλυσιμο"Τα ραστα θελουν περισσοτεροι φροντιδα απο τα κανονικα. Κανουν κατι σαν πλυσιμο, σιγουρα δεν βρωμανε ομως.
γιατί να ενταχθώ σε τάγμα? τη μοναδική φορά που ξυριστικά ήταν 6 μήνες όταν υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία ποτέ ξανά δεν έχω ξυριστεί από έφηβος άφηνα μούσι
Παλι δεν σε πιανω.απο χτες αργα το βραδυ υπεθεσα οτι εισουν δημοκρατης
Τα ραστα θελουν περισσοτεροι φροντιδα απο τα κανονικα. Κανουν κατι σαν πλυσιμο, σιγουρα δεν βρωμανε ομως.
εχασες πατερα η μητερα, η εισαι μοναχογιος?
"Κατι σαν πλυσιμο"
Μαλλι που δεν λουζεται, βρωμαει. Ληξις.
Καταλαβα.τα έπλενα κάθε μέρα με θαλασσινό νερό
τα λούζεις ένα ένα με το χέρι κάθε 3 μέρες δεμένα με ειδικό τρόπο με τα χέρια σου και κάθε μέρα τα χτενίζεις ανάποδα με βελονάκι είχα ράστα από τα 17 μου μέχρι τα 24
Καλα ... Στην ΕΟΝ , θα σου εχουμε εξασφαλισει κουρεμα.
Δεν χρειαζεται να νοιαζεσαι για τιποτε εσυ.
Μονο καλο ... βηματισμο να μαθεις !!!!!
συνεχισε να κανεις την παλαβη...θα ξεπερασεις καποιους απο εδω..πολυ συντομαΠαλι δεν σε πιανω.
Οι αποψεις μου ειναι πασιγνωστες...Δεν μας απαντατε ομως!
Μονο τον μικρο πειραζετε !!
Ε τωρα θα εξηγησεις τι θελεις να πεις ή θα το ριχνουμε στον πεντοζαλη?συνεχισε να κανεις την παλαβη...θα ξεπερασεις καποιους απο εδω..πολυ συντομα