gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μου βγαζει alert το antivirus τυπε
Το χω τωρα σε διπλανη καρτελα, μαν.
μου βγαζει alert το antivirus τυπε
θα φαει και τζαμπα σαντουιτσακι τυπε
ΕΑΝ δεν ειναι τυπε μου τοτε παμε στον ΕΠΟΜΕΝΟ. Αρκετα με τους ιδιους και τους ιδιους..!Oλα κατευθυνομενα ειναι απο την ΕΕ παιδια τσάμπα ελπιζετε ο Τσιπρας δεν ειναι ο επαναστατης που περιμενετε παρολαυτα αποψε παιζει να παρει την αυτοδυναμια
Το χω τωρα σε διπλανη καρτελα, μαν.
ναι τυπεΣαντουιτσακι Νικητας τυπε?
ΕΑΝ δεν ειναι τυπε μου τοτε παμε στον ΕΠΟΜΕΝΟ. Αρκετα με τους ιδιους και τους ιδιους..!
ΕΑΝ δεν ειναι τυπε μου τοτε παμε στον ΕΠΟΜΕΝΟ. Αρκετα με τους ιδιους και τους ιδιους..!
Μολις εμαθα οτι επεσε θεμα προεδρου στην ΝΔ. Επομενος θα ειναι ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ με αντιπαλο Την ΝΤΟΡΑ
καλα τυπε, αν θα πει ότι πεφτουν τα τειχη του κορυδαλλου αποψε μας ενημερώνεις
We will miss the Colbert reportΤο σεξ απηλ σου τυπε δεν αντεχεται ουτε μεσα απο την οθονη, ουτε απο την αντιπερα πλευρα πολιτικης ιδεολογιας.
τυπε,εισαι πολυ εξυπνος τυποςΜε τον αλεξη χρωσταει 6 νοικια η με τον Σαμαρα ?
Μεγαλε δεν με νοιαζει ποιος θα τον βαλει φυλακη αρκει καποιος να τον βαλει..!τα τελευταια χρονια η περήφανη παραταξη της ΝΔ ατυχησε να εχει αρχηγο έναν ανθρωπο που κυνηγησε με μισος τον μικρομεσαιο χωρο που την στηριζε.
Πρωτο βημα αποπομπή, δευτερο βημα προσαγωγη στα δικαστηρια από τους χρυσαυγιτες για καταπατηση δικαιωμάτων
Εαν καταλαβες οτι ειρωνευομαι τοτε εισαι και εσυ....ΕΑΝ οχι τοτε....ξερεις!τυπε,εισαι πολυ εξυπνος τυπος
Τι εξιτ πολ ειναι αυτο ρε τύπε, 8-16% διαφορα? Αστειο ειναι.
δεν ειναι αξιοπιστο λες τυπε?Τι εξιτ πολ ειναι αυτο ρε τύπε, 8-16% διαφορα? Αστειο ειναι.