redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και εγω ειμαι ολυμπιακος τυπε αλλα βλεπω σκαι τωρα λες να το κοιταξωαφού είμαι βάζελος ρε τύπε, το ξέρεις!
και εγω ειμαι ολυμπιακος τυπε αλλα βλεπω σκαι τωρα λες να το κοιταξωαφού είμαι βάζελος ρε τύπε, το ξέρεις!
αφού είμαι βάζελος ρε τύπε, το ξέρεις!
εσυ αγορι μου εισαι πολλα πραγματα μαζι.ανθρωπος ορχηστρα!!!1και εγω ειμαι ολυμπιακος τυπε αλλα βλεπω σκαι τωρα λες να το κοιταξω
Πολλα χαμογελα βλεπω απο Πρετεντερηδες και τους αλλους στο Mega.
Πρεπει να τους αρεσει η διαφορα αλλιως θα ειχανε βγαλει χαρτομαντηλα.
εσυ τυπε που εισαι παοκτσης δεν βλεπεις σκαι ?εσυ αγορι μου εισαι πολλα πραγματα μαζι.ανθρωπος ορχηστρα!!!1
τύπε περιμένω τον Αλέξη για να αγοράσω άιφον 6 που χει και γαμώ τις κάμερες να βγάλω μια να με δεις και να με καμαρώσεις!φιστικαρε,σιγουρα εισαι ομορφοπαιδο...βαλε μας και συ μια σελφι σου να ευθυμησουμε...
Πολλα χαμογελα βλεπω απο Πρετεντερηδες και τους αλλους στο Mega.
Πρεπει να τους αρεσει η διαφορα αλλιως θα ειχανε βγαλει χαρτομαντηλα.
θα περιμενεις για πολυ καιρο μαλλον τυπετύπε περιμένω τον Αλέξη για να αγοράσω άιφον 6 που χει και γαμώ τις κάμερες να βγάλω μια να με δεις και να με καμαρώσεις!
...να μου πεις οταν το παρεις δικε μου...ναρθω να στο κλεψω....τύπε περιμένω τον Αλέξη για να αγοράσω άιφον 6 που χει και γαμώ τις κάμερες να βγάλω μια να με δεις και να με καμαρώσεις!
τύπε περιμένω τον Αλέξη για να αγοράσω άιφον 6 που χει και γαμώ τις κάμερες να βγάλω μια να με δεις και να με καμαρώσεις!
μαλλον γλειφουν εκει που καποτε εφτυναν τυπε
τύπε περιμένω τον Αλέξη για να αγοράσω άιφον 6 που χει και γαμώ τις κάμερες να βγάλω μια να με δεις και να με καμαρώσεις!
Μετα τις 10 θα σε βρω εκει...!Πάω Κουμουνδούρου
Έλα με την νίκη!!!!
Μακαρι τυπε.
Θελω να τα δω να κλαινε τα μουνοπανα.
Μετα τις 10 θα σε βρω εκει...!
Ο Παγκαλος ψηφιζει ΝΔ απο τις ευρωεκλογες και μετα.ουτε ο Παγκαλος δεν ψηφισε Πασοκ...
...τωρα δικε μου εχω πιει πεντε καψουλια τουμπα λιμπρε και τα βλεπω ολα μαζι...εσυ τυπε που εισαι παοκτσης δεν βλεπεις σκαι ?