gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θα του στειλουν αποψε το ΣΔΟΕ τυπε ή θα το αφησουν γι αυριο?
θα του στειλουν αποψε το ΣΔΟΕ τυπε ή θα το αφησουν γι αυριο?
κάνας Τζυριτζαίος γνωρίζει να μου πει;Να ρωτήσω τύποι κάτι... καλά εγώ θα λείπω αλλά για να περνάμε την ώρα μας...
Ποιος θα βάλει την υπογραφή για την χρεωκοπία της χώρας, την έξοδό της από την Ευρωζώνη και την Ευρώπη κατ' επέκταση; O Υπουργός Οικονομικών, Ο Πρωθυπουργός ή με κυβερνητική πλειοψηφία μπορεί να συμβεί άνευ τζίφρας;
Υ.Γ Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει γιατί έχει σημασία που ρωτάω!
Ένωση Κεντρώων το Κόμμα τον Ηρώων
Ένωση Κεντρώων το Κόμμα τον Ηρώων
ο τζονι δεν ειναι ο αλλος με την σημαια ρε τυπε?
Μαλλον μπηκαν ταυτοχρονα οι εκατομμυρια ψηφοφοροι και δεν αντεξαν οι σερβερς τυπε.το site της ΧΑ επεσε. Αρχισε η επανασταση των μπολσεβίκων?
Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τύπε...κάνας Τζυριτζαίος γνωρίζει να μου πει;
Eιδες πως τα γυρισε ξαφνικα παλι? ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΣΑΛΙΩΤΑθα του στειλουν αποψε το ΣΔΟΕ τυπε ή θα το αφησουν γι αυριο?
Λέγκολα πώς και εισαι τοσο ευγενικος μαζι μου σημερα?
το site της ΧΑ επεσε. Αρχισε η επανασταση των μπολσεβίκων?
αδειο το περιπτερο της νδ στο συνταγμα
την λεξη ομοφοβικος ποσες φορες την μερα την λες τυπε?Aναγνωρίζω πως δεν χρησιμοποιείς ομοφοβικό λόγο γενικά.Αυτό δεν αλλάζει όμως οτι είσαι στόκος γενικά ρε αδερφάκι μου
θα παει και ο αλεξ τυπε να πιρφορισει με καμια δαπιτισα?Για τα επινικεια πηγανε στην Συγγρου ρε τυπε
Δεν επεσε μπαινεις κανονικα.
τι ψηφισες τυπε? λεβεντη?Oλα κατευθυνομενα ειναι απο την ΕΕ παιδια τσάμπα ελπιζετε ο Τσιπρας δεν ειναι ο επαναστατης που περιμενετε παρολαυτα αποψε παιζει να παρει την αυτοδυναμια
θα παει και ο αλεξ τυπε να πιρφορισει με καμια δαπιτισα?
Eιδες πως τα γυρισε ξαφνικα παλι? ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΣΑΛΙΩΤΑ
την λεξη ομοφοβικος ποσες φορες την μερα την λες τυπε?
θα φαει και τζαμπα σαντουιτσακι τυπεεννοειται τυπε απο το ταμπλετ θα στελνει εντυπωσεις