Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Το σεξ απηλ σου τυπε δεν αντεχεται ουτε μεσα απο την οθονη, ουτε απο την αντιπερα πλευρα πολιτικης ιδεολογιας.Λέγκολα πώς και εισαι τοσο ευγενικος μαζι μου σημερα?
Το σεξ απηλ σου τυπε δεν αντεχεται ουτε μεσα απο την οθονη, ουτε απο την αντιπερα πλευρα πολιτικης ιδεολογιας.Λέγκολα πώς και εισαι τοσο ευγενικος μαζι μου σημερα?
κυριακη σημερα, ο πακης δε πουλαγε σιντι στη λαϊκη και τον χορτασε πουτσαΛέγκολα πώς και εισαι τοσο ευγενικος μαζι μου σημερα?
Ειναι ξυπνιος ο Καμμενος τελικα κι ας κανει μερικες φορες βλακειες.Τον Χαικαλη τον εξαφανισε στη συντομη προεκλογικη εκστρατεια.Ο κοσμος δε θελει να ασχολειται με τετοιες χαζομαρες.Εδωσε εμφαση οτι θα ειναι θεματοφυλακας σε μια κυβερνηση Τσιπρα και ανεβασε τα ποσοστα του.Με δεδομενη και σιγουρη τη πρωτια ΣΥΡΙΖΑ πολλοι προτιμησαν να ριξουν ΑΝΝΕΛ ακριβως με αυτο το σκοπο για την επομενη μερα.Οντως το πιστευα ειλικρινα. Αν μπουν θα προκειται για εσφαλμενη προβλεψη, σαφως.
Ποιο γλεντι ρε τυπε ?? 6 ενοικια εμαθα σημερα εχει να πληρωσει ο αλλος που ζει στην Αθηνα και ο ιδιοκτητης τον πεταει εξω τον Φεβρουαριο.Ηρθα λεει να ψηφισω τον Αλεξη για αλλαγη.Του ετοιμαζει μια πουτσα ο Αλεξης απο Φεβρουαριολοιπόν, πάω να κοιμηθώ λιγάκι, να στανιάρω από τα μεσημεριανά κρασά, γιατί μετά τις 6.30 αρχίζει το γλέντι...
για ποια λες τυπε ;Αρχισε ο Χατζηνικολαου στο σταρ.
Αυτη η καβλιαρα η μακρη πως ταχει φτιαξει ετσι τα δοντια της ρε παιδια; Μεγαλα σαν γαιδουριου :S Οι επεμβασεις γενικως την εχουν χαλασει αντι να την φτιαξουν.
To ειπαν το πρωι στο ΜΕΓΚΑ οτι εχουν τα πρωτα στοιχεια γυρω στις 12:30Θελεις να μου πεις οτι στις 2 το μεσημερι που αρχισαν οι δηθεν διαρροες, ειχε γινει η επεξεργασια. Μαλιστα. Οκ.
Με τον αλεξη χρωσταει 6 νοικια η με τον Σαμαρα?Ποιο γλεντι ρε τυπε ?? 6 ενοικια εμαθα σημερα εχει να πληρωσει ο αλλος που ζει στην Αθηνα και ο ιδιοκτητης τον πεταει εξω τον Φεβρουαριο.Ηρθα λεει να ψηφισω τον Αλεξη για αλλαγη.Του ετοιμαζει μια πουτσα ο Αλεξης απο Φεβρουαριο
Ναι μαλάκα τσόνι...φίλα το χέρι του χοντρού...
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/01/geronti.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ο τζονι δεν ειναι ο αλλος με την σημαια ρε τυπε? :think:
Ο Τραγκας σαν κλαμενο μουνι ειναι χαχαχαχααχχα