jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
όταν έλεγα για αναλογία με το 1981 .... ;)
ασε ρε παπαρα που θα συγκρινεις το 81 και τον ανδρεα με το ζαβο της κουμουνδουρου
όταν έλεγα για αναλογία με το 1981 .... ;)
προβλεψη ειναι αυτο τυπε;;Η παντοδυναμια του 38% και των 151 εδρων? Συνελθεεεεεεεεεεεεεεεε
λες να τον δουμε υπουργο τουρκικης μειονοτητας της θρακης τον ΠΠο?χαρηκε η μαπα του παπια που θα βγει ο τσιπρας
ωστε ΓΑΠ στηριζες μωρη προδοτρα σιχαμερη σαρανταποδαρουσα? ρουφιανος και προδοτης ακομα και στο ιδιο σου το κομμα ρε τελειωμενε χυσοκαταπιολη?ασε ρε παπαρα που θα συγκρινεις το 81 και τον ανδρεα με το ζαβο της κουμουνδουρου
29,6% ειχαμε τύπε, θελεις να ανεβουμε κιολας?ούτε καν 30???
Αντε παλι οι μούφες...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ TV
ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ EXIT POLLS ΣΤΑΘΜΙΣΑΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΣΟΙ ΟΡΟΙ...
Το Fimotro όπως κάνει πάντα από τις εκλογές του 2007 και επιβεβαιώνεται συνεχώς, έτσι και σε αυτές τις εκλογές, σας ενημερώνει με εγκυρότητα για τις τάσεις των exit polls σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας. Μετά από τεράστιο δείγμα το οποίο ξεπέρασε τα 5.000 ψηφοδέλτια(!)...
είναι σε θέση να γνωρίζει τον μέσο όρο των ποσοστών που θα δείξουν οι δημοσκόποι των 4 εταιρειών που συνεργάζονται για το κοινό exit poll, απόψε το απόγευμα στα κανάλια. Διαβάστε προσεκτικά :
ΣΥΡΙΖΑ 37%
ΝΔ 25%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,5%
ΠΟΤΑΜΙ 7%
ΚΚΕ 5,5%
ΠΑΣΟΚ 4,5%
ΑΝΕΛ 4%
ΚΙΝΗΜΑ 2,6%
Σ.Σ. Αυτός είναι ο μέσος όρος των ποσοστών που θα δείξουν το απόγευμα τα κανάλια οι τέσσερις εταιρείες που συνεργάζονται για ένα κοινό exit poll...
Fimotro
Οχι.προβλεψη ειναι αυτο τυπε;;
παιζει να ειναι και ακυρο τυπεΨηφισα παππα, κυριτση και ενα γιατρο φιλο του πατερα μου. Σκεφτηκα να βαλω σταυρο και στον Δραγασακη αλλα δεν το εκανα τελικα.
συγχαρητηριαΨηφισα παππα, κυριτση και ενα γιατρο φιλο του πατερα μου. Σκεφτηκα να βαλω σταυρο και στον Δραγασακη αλλα δεν το εκανα τελικα.
Αντε παλι οι μούφες...
Ρε σταματηστε να αναπαραγετε σαχλαμαρες σαν παιδακια...
Ουτε καν η επεξεργασια δεν εχει γινει....Ανοητοι...
Μην καταστρέψετε την χώρα :SΨηφισα παππα, κυριτση και ενα γιατρο φιλο του πατερα μου. Σκεφτηκα να βαλω σταυρο και στον Δραγασακη αλλα δεν το εκανα τελικα.
Αντε παλι οι μούφες...
Ρε σταματηστε να αναπαραγετε σαχλαμαρες σαν παιδακια...
Ουτε καν η επεξεργασια δεν εχει γινει....Ανοητοι...
Δεν φταιω εγω που συνεχιζεις την επιδειξη αφέλειας και σαχλαμαρας, ειδικα μετα τα χθεσινα για την...φορολογηση των καταθεσεων...Άντε και πανηλήθιε που έχεις και μούτρα να κάνεις κριτική.
Και μην μου παραθέτεις τίποτα όργιο βλακείας και ασυναρτησίας
In Greece will return democracy. All united against neopotism!
Θα σε συμβουλευα να μην βιαζεσαι...Πάντως αν δεν κάνω λάθος το στοίχημα με τον άλλον 99% το χεις χάσει ε?
7% υπερ συριζα σου έλεγε κ 3ο κόμμα ΧΑ.
Εσύ όμως τι άλλες παπαριές έλεγες?Εκτός από το 30% της ΝΔ.Α κ οτι δεν θα μπουν οι ΑΝΕΛ.
Άλλη παπάτζα στην οποία έπεσες έξω?
Δεν φταιω εγω που συνεχιζεις την επιδειξη αφέλειας και σαχλαμαρας, ειδικα μετα τα χθεσινα για την...φορολογηση των καταθεσεων...
Ειπαμε..
Δεν υπαρχει τιποτα απο τα εξιτ πολς.
Μπορει να ειναι 45% ο συριζα και 15% η ΝΔ. Αλλά τα εξιτ πολς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.
Ψαροντουφεκάς ήταν?