apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Ποναει εεε? Σειρα μας τωρα να σας τρολαρουμε.οι αριστεροι φοροι ειναι αλλιως!
ειναι λεβεντικοι!!!
Ποναει εεε? Σειρα μας τωρα να σας τρολαρουμε.οι αριστεροι φοροι ειναι αλλιως!
ειναι λεβεντικοι!!!
Ετσι ακριβως!!!! Τωρα μην με κανεις να ψαχνω πισω σελιδες. Μαλιστα εφαγε και mute τοτε και εφτιαξε τον κλωνο maxitis2014σοβαρα ετσι ελεγε ?
προκειται περι σιχαμενου ερπετου γλοιωδης τυπος αν ελεγε ετσι
maxitis2014
Εχει 2-3 αλλα αυτο το θυμαμαι. Πρεπει να ηταν τελος του 2014 προεκλογικα. Ας βγει να το διαψευσει ωστε να με κανει να ψαξω και να τον κανω ρομπα αλλη μια φορα. Ξεφτυλας ειναι για να πει κατι τετοιο μονο και μονο για να πληρωσει καποιος τους φορους του.ιδιος ειναι ο μαχητης? τραγικος ο τυπος
εμενα καθολου αδελφεΠοναει εεε? Σειρα μας τωρα να σας τρολαρουμε.
Ειμαι ο τελευταιος που θα αγγιξει ΕΑΝ αγγιξει τυπε.εμενα καθολου αδελφε
εσενα θα πονεσει,αλλα που μυαλο
ετσι πιστευω κι εγω για παρτη μουΕιμαι ο τελευταιος που θα αγγιξει ΕΑΝ αγγιξει τυπε.
ετσι πιστευω κι εγω για παρτη μου
ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ δε γινεται φιλε μου
Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποιος ειναι κλωνος η οχι αλλα και τι σκοπο εχει τοσο καιρο εδω μεσα. Μια ματια σε κριτικες και στην ημερομηνια εγγραφης και καταλαβαινεις πολλα.καλα σκεψου ποσο γελοιοι ειναι οι δεξιοι που εχουν απο 10κλωναρια ο καθενας μιλαμε στοκοι νομιζουν οτι θα φαινονται πολλοι
ρε καραγκιοζηδες το ξερουμε οτι ειστε κλωνοι εδω στις δημοσκοπησεις του site ολα τα αποκκοματα τους βγαινουν πρωτα αφου ψηφιζουν το ιδιο ατομο με 100λογαριασμους
....και δεν ειναι μονον δεξιοιΔεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποιος ειναι κλωνος η οχι αλλα και τι σκοπο εχει τοσο καιρο εδω μεσα. Μια ματια σε κριτικες και στην ημερομηνια εγγραφης και καταλαβαινεις πολλα.
Ειπα εγω τετοιο πραγμα?....και δεν ειναι μονον δεξιοι
οχι φιλτατε,ο συνομιλητης σου το ειπεΕιπα εγω τετοιο πραγμα?
εγώ έλεγα ότι λέει ο νόμος ότι σαν άπορος η ακίνητη περιουσία σου πρέπει να είναι ένα ακίνητο έως 90.000€ αντικειμενική αξία
μην παραποιείς τα λεγόμενα μου
ανθρωπιστής κατά τα άλλα
και με τα λεγόμενα σου στηρίζεις την φοροδιαφυγή που αποτελεί σοβαρό έγκλημα - απάτη σε βάρος του κράτους και στηρίζεις την παραοικονομία
απλά δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το επίδομα το παίρνω για τα προηγούμενα χρόνια που δεν είχα απολύτως τίποτα και κανείς δεν ενδιαφερόταν πως ζω
Oχι αυτα τα ελεγε ο τραμουντανας. Να πουλησουμε τα σπιτια μας τα νεφρα μας να βγαλουμε γυναικες στο πεζοδρομειο. Οχι ομως για να ζησουμε αλλα για να πληρωσουμε τους φορους. Βεβαια τοτε ηταν η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και δεν μας πειραζαν οι Γαλαζοπρασινοι λεφτηδες.
Ποναει εεε? Σειρα μας τωρα να σας τρολαρουμε.
Ειπε λεφτης να βγαλουμε γυναικες στο πεζοδρομιο και να πουλησουμε το νεφρο μας?Κανεις λαθος και ο λεφτακος το ελεγε αυτο απλα το τσακαλακι το ελεγε για όσους είχαν ακίνητη περιουσία πανω απο 90.000, πονηρός ο Βλάχος, ετσι τον βόλευε.