maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ειπε λεφτης να βγαλουμε γυναικες στο πεζοδρομιο και να πουλησουμε το νεφρο μας?
Οχι, ειπε οτι μεχρι τα 90k να θεωρείται απορος απο εκει και πανω πλούσιος
Ειπε λεφτης να βγαλουμε γυναικες στο πεζοδρομιο και να πουλησουμε το νεφρο μας?
90κ σε τι?Καταθεσεις?Μετοχες? Αξια ΙΧ?Οχι, ειπε οτι μεχρι τα 90k να θεωρείται απορος απο εκει και πανω πλούσιος
90κ σε τι?Καταθεσεις?Μετοχες? Αξια ΙΧ?
μουνοπανο εισαι και φαινεσαι βλακα ε βλακα,εγω δουλευω μες τον κινδυνο να σκοτωθω ανα πασα στιγμη βλακα και στην πιο ανθυγιεινή δουλεια ηλιθιε που θα μου πεις εμενα να αφήσω το γραφειο μου βλακα ε βλακαEσυ γιατι δεν πας οικοδομος ρε βλακα τρολ. Να αφησεις το γραφειο σου και να πας στην οικοδομη μαλακα ε μαλακα και μετα να κρινεις η να κραζεις. Αιντε με το καθε μουνοπανο εδω μεσα.
Koιτα 90κ με αντικειμενικη του 2007 δεν ειναι και καμια βιλλα. Δεν ηξερα ομως οτι πρεπει να ζει καποιος στο παγκακι για να θεωρειται φτωχος...! Τεσπα λαφαζανικες μαλακιες λεει ο λεφτης τωρα.Αντικειμενική αξια ακινήτου. Δηλαδη ενός μέσου 2-3ριου αναλόγως την περιοχή της χώρας.
Εχει 2-3 αλλα αυτο το θυμαμαι. Πρεπει να ηταν τελος του 2014 προεκλογικα. Ας βγει να το διαψευσει ωστε να με κανει να ψαξω και να τον κανω ρομπα αλλη μια φορα. Ξεφτυλας ειναι για να πει κατι τετοιο μονο και μονο για να πληρωσει καποιος τους φορους του.
Να κρατας την αποψη σου για σενα βλακακο.μουνοπανο εισαι και φαινεσαι βλακα ε βλακα,εγω δουλευω μες τον κινδυνο να σκοτωθω ανα πασα στιγμη βλακα και στην πιο ανθυγιεινή δουλεια ηλιθιε που θα μου πεις εμενα να αφήσω το γραφειο μου βλακα ε βλακα
Εγω το ξερω μπεκρουλιασμενο σπερματοζωαριο. Ο wagon δεν πιστευε οτι το ελεγες...ποιός σου είπε ρε προιόν σπασμένης καπότας ότι το διαψεύδω… ??
το έγραψα και εξακολουθώ να το υποστηρίζω…
γιατί να γίνει οικοδόμος ρε βλάκα ??? με το γραφείο του και την δουλειά του καταφέρνει και εξασφαλίζει τα προς το ζείν (πιθανόν και το ευ ζείν)…
αν δεν πάει καλά το γραφείο του τότε μπορεί να το σκεφτεί και αν δεν το κάνει να του το πείς…
Τι λες ρε παιδι μου....και εγω σου γραφω απο την περιοχη 58 στην Νεβαδα.δεν δουλευω σε γραφειο αλλα μεσα στα διυλιστήρια ασπροπυργου μεσα στις μοναδες κανοντας μια από τις πιο επιπονες και επικίνδυνες δουλειες αλλα ο μαλακας που απανταει που να φανταστεί ο ηλιθιος
άρα μια κοπέλα που έχει σπουδάσει νοσηλευτική και είναι άνεργη να απασχοληθεί σαν ιερόδουλη ακόμα και αν δεν το θέλει. Γιατί επάγγελμα δεν είναι και αυτό??? αφού δεν έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί εργασία και δεν έχει το δικαίωμα επιλογής σαν άνεργη απολύτως φυσιολογικό
όπως και ένας απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με άσθμα να εργαστεί σαν καθαριστής τουαλετών ακόμα και αν δεν μπορεί να εισπνέει χλωρίνες όλη μέρα
όσο για το μεσαίωνα εσύ τον φέρνεις με τα λεγόμενά σου με το ομαδικό φτύσιμο και την δουλεία που θες να επαναφέρεις
εσυ πετάχτηκες σαν την ψωλη και ειπες την μαλακια σου για μενα αρχιδακι τραβα γαμησου με κανα σκυλο της ρατσας σου τωρα να ισιωσειςΝα κρατας την αποψη σου για σενα βλακακο.
εσυ εισαι τοσο μαλακας που φανταζεσαι ότι θες ,στον μαλακα και στον βλακα του λες ναι γιατι θα σε νικησει αν πεσεις στο επιπεδο του,αντε βλακακο ελα να σε παω βολτα μια μερα μεσα στον ασπροπυργο και θα φυγεις τρεχοντας στα 5 λεπτα βλακα ε βλακαΤι λες ρε παιδι μου....και εγω σου γραφω απο την περιοχη 58 στην Νεβαδα.
Τι λες ρε παιδι μου....και εγω σου γραφω απο την περιοχη 58 στην Νεβαδα.
Ναι το πολυ πολυ να μενεις κοντα στον ασπροπυργο βλακομουτρο. ΑΙντε μαλακα οτι δηλωσεις στην Ελλαδα εισαι ποσο μαλλον στο μπου.εσυ εισαι τοσο μαλακας που φανταζεσαι ότι θες ,στον μαλακα και στον βλακα του λες ναι γιατι θα σε νικησει αν πεσεις στο επιπεδο του,αντε βλακακο ελα να σε παω βολτα μια μερα μεσα στον ασπροπυργο και θα φυγεις τρεχοντας στα 5 λεπτα βλακα ε βλακα
Ε αφου το ξερεις δεν μου εφερες τσιγαρα σημερα ομως....ΝΤΡΟΠΗ.αφού ξέρουμε μωρή κωλόπουστα ότι γράφεις απευθείας από το δωμάτιο του ψυχιατρείου που είσαι έγκλειστος…
Ε αφου το ξερεις δεν μου εφερες τσιγαρα σημερα ομως....ΝΤΡΟΠΗ.
αντε βρε μαλακα ,πρωτα πεταγεσαι σαν την ψωλη και μετα πετας και την μαλακια σου.σε προκαλω βρε ηλιθιε και μαρτυρες εδώ οσοι γραφουν σε αυτό το νημα ,ελα οποτε θες στα ΕΛΠΕ να με βρεις να σε βαλω μεσα αφου φερεις ταυτοτητα πρωτα (χωρις ταυτοτητα δεν μπαινεις μεσα,θα σε βαλω σαν επισκεπτη)και να σε παω μια βολτα στις μοναδες εκει που δουλευω και μετα ελα να μου μιλησεις παλι,α και αν βαρεσει κανενας συναγερμος για φωτια μην λιποθυμήσεις ετσι ?τυχαινει που και που εκει μεσαΝαι το πολυ πολυ να μενεις κοντα στον ασπροπυργο βλακομουτρο. ΑΙντε μαλακα οτι δηλωσεις στην Ελλαδα εισαι ποσο μαλλον στο μπου.
Αφου λοιπον ΜΑΛΑΚΑ μου εισαι στα ΕΛΠΕ θα σου κανω μια ερωτηση. Ο Φυλακας με την καραφλα (σχεδον)και το ονομα του αρχιζει απο Γ. τι αμαξι εχει? Εαν ερθω ΒΛΑΚΑ εγω σιγουρα δεν θα χρειαστει η ταυτοτητα μου.αντε βρε μαλακα ,πρωτα πεταγεσαι σαν την ψωλη και μετα πετας και την μαλακια σου.σε προκαλω βρε ηλιθιε και μαρτυρες εδώ οσοι γραφουν σε αυτό το νημα ,ελα οποτε θες στα ΕΛΠΕ να με βρεις να σε βαλω μεσα αφου φερεις ταυτοτητα πρωτα (χωρις ταυτοτητα δεν μπαινεις μεσα,θα σε βαλω σαν επισκεπτη)και να σε παω μια βολτα στις μοναδες εκει που δουλευω και μετα ελα να μου μιλησεις παλι,α και αν βαρεσει κανενας συναγερμος για φωτια μην λιποθυμήσεις ετσι ?τυχαινει που και που εκει μεσα
Ρε το μαλακα και του ελεγα μην αναβεις με zippo αυτος δεν ακουγε.αφού ρε κοπρίτη σας απαγορεύσανε το κάπνισμα μετά την φωτιά που έβαλε ο κολλητός σου…