tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ρε το μαλακα και του ελεγα μην αναβεις με zippo αυτος δεν ακουγε.
και εγω σου φωνάζω να κόψεις την μαλακία αλλά εσύ δεν ακούς….
Ρε το μαλακα και του ελεγα μην αναβεις με zippo αυτος δεν ακουγε.
Οτι και να πεις ποιος σε ακουει? ΚΑΝΕΙΣκαι εγω σου φωνάζω να κόψεις την μαλακία αλλά εσύ δεν ακούς….
3 είναι με καραφλα βρε βουρλο ,και δεν ξερω ολοι τι αμαξι εχουν ,με υπηρεσιακα γυρνουν μεσα βλακα ...Αφου λοιπον ΜΑΛΑΚΑ μου εισαι στα ΕΛΠΕ θα σου κανω μια ερωτηση. Ο Φυλακας με την καραφλα (σχεδον)και το ονομα του αρχιζει απο Γ. τι αμαξι εχει?
Οτι και να πεις ποιος σε ακουει? ΚΑΝΕΙΣ
Ε αφου ειναι 3 πες για αυτους που ξερεις τι αμαξι εχουν. Δεν μπορει να μην τον ξερεις...3 είναι με καραφλα βρε βουρλο ,και δεν ξερω ολοι τι αμαξι εχουν ,με υπηρεσιακα γυρνουν μεσα βλακα ...
λες για αυτόν που του το κλεψανε προσφατα?ενα γιαρις?Ε αφου ειναι 3 πες για αυτους που ξερεις τι αμαξι εχουν. Δεν μπορει να μην τον ξερεις...
Οχι μενουν 2. Το εχει ακομα..λες για αυτόν που του το κλεψανε προσφατα?ενα γιαρις?
ε και τι θες από εμενα δλδ?που να ξερω τι αμαξι εχει ο καθενας εκει μεσα.τραβα ρωτα τον δικο σου για αυτό που σου ειπα αν ισχυει και μην μου τα κανεις τσουρεκια...πιστευω πως ξερω καλυτερα από εσενα που δουλευω...Οχι μενουν 2. Το εχει ακομα..
Ποιο ρε μαλακα εαν ισχυει? Εαν δεν μπαινεις χωρις ταυτοτητα? Η εαν εκλεψαν το yaris καποιου?αχαχαχαχαχαχαχα.Αλλου χλεχλε τις εξυπναδες σουε και τι θες από εμενα δλδ?που να ξερω τι αμαξι εχει ο καθενας εκει μεσα.τραβα ρωτα τον δικο σου για αυτό που σου ειπα αν ισχυει και μην μου τα κανεις τσουρεκια...πιστευω πως ξερω καλυτερα από εσενα που δουλευω...
Και ποιος θα ορίσει το....όριο ρε όργιο;;;; Σαν απορος εχεις ενα ακίνητο 35000€, το πουλάς και εχεις να ζήσεις, λέω εγω, τελος.
να κάνει οποιαδήποτε δουλειά μπορεί να της αποφέρει τα προς το ζείν χωρίς να χρειάζεται να φορτώνεται στους άλλους και να εκλιπαρεί την ελεημοσύνη τους…
ειπα πουθενά ότι δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί εργασία ?? να αρνηθεί να δουλέψει δεν έχει το δικαίωμα
ποιός της στέρησε το δικαίωμα επιλογής? δόξα τον θεό χιλιάδες δουλειές υπάρχουνε πέραν από αυτήν της ιερόδουλης… ας γίνει γκαρσόνα, ας γίνει καθαρίστρια, ας πάει να μαζεύει ελιές, ας πάει να περιποιείται γέροντες…. δηλαδή μόνο μεταξύ νοσοκόμας και πουτάνας έχει επιλογή ηλίθιε?
και όσο για τον απόφοιτο της δευτεροβάθμιας ας πάει να δουλέψει στα χωράφια … θα του κάνει και καλό ο καθαρός αέρας στο άσθμα του…
ηλίθιε….
Φυσικά και θα το κάνω, δεν ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ποτε ανθρωπιστής, οπως και συ οπως και ΟΛΟΙ κοιτάω πλεον το τομάρι μου. Και οταν εχουμε να κάνουμε με κρατος ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ετσι του αξίζει να φερομαστε και εμείς. Μαλακες τελος.
άλλο τι λες εσύ και άλλο τι λέει η κοινή λογική
δεν μπορείς να μην θεωρείς έναν άπορο επειδή έχει μια μικρή ακίνητη περιουσία
και οι εποχές του αποφασίζουμε και διατάζουμε έχουν περάσει προ πολλού
άρα διαπράττεις φοροδιαφυγή είσαι εγκληματίας και η πράξεις σου τιμωρούνται ποινικά
Ποια κοινη λογικη βρε παπαρα, ποιος την εχασε για να τη βρειτε εσεις?
Και να θεωρεις καποιον ευπορο επειδη πχ κληρονομησε ενα 3αρι στην Καλαμαρια?
Ναι, αυτες οι εποχες περασαν, οπως το "παλιο" που εδιωξε ο τσυριζα...
Στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Ελα να με πιασεις.....
το ερώτημε ξεκίνησε για το ποιον θεωρείς άπορο
και μας είπες ότι ο άνθρωπος πρέπει να κάνει όποια δουλειά του αναθέσουν αν δεν την δεχτεί να πάψει να είναι άπορος
και σου εξηγώ ότι αν σε μια απόφοιτη νοσηλευτικής της αναθέσουν εργασία ιερόδουλης και την αρνηθεί παύει να είναι άπορη?
ρε μαλάκα που ζούμε και θα μας αναθέσουν δουλειά ???? στην Κούβα ή στον Ισημερινό ή στην Βόρεια Κορέα ???
ποιός αναθέτει δουλειές ?? όλοι ψάχνουμε και βρίσκουμε δουλειά βλάκα….
για να το καταλάβεις (αν φυσικά μπορείς γιατί με την νοημοσύνη που διαθέτεις το κόβω χλωμό)
άπορος = χωρίς περιουσία και χωρίς δυνατότητα (σωματική ή/και πνευματική) να εργαστεί σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εργασία …. για παράδειγμα άπορος είναι ένας τετραπληγικός χωρίς καμμιά περιουσία
τεμπέλης = χωρίς περιουσία και με δυνατότητα (σωματική ή/και πνευματική) να εργαστεί και αρνείται να αναλάβει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εργασία … για παράδειγμα τεμπέλης είναι αυτός ο οποίος έχει πτυχίο ΤΕΙ διοικήσεως επιχειρήσεων, δεν έχει περιουσία και δεν πάει να δουλέψει γκαρσόνι γιατί λέει ότι δεν θα του πληρώνουν τις υπερωρίες ή δεν πάει να δουλέψει στα χωράφια γιατί δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα
ο πρώτος αξίζει την στήριξη όλων μας
ο δεύτερος χρειάζεται το φτύσιμο όλων μας…
άπορη είναι μια κοπέλλα απόφοιτη νοσηλευτικής χωρίς περιουσία που έπαθε ατύχημα και έμεινε παράλυτη και δεν μπορεί να κουνηθεί από το κρεβάτι της …
τεμπέλα είναι μια κοπέλλα απόφοιτη νοσηλευτικής χωρίς περιουσία που δεν θέλει να πάει να δουλέψει στο χωράφι, γκαρσόνα, καθαρίστρια κλπ κλπ κλπ κλπ…