Φιλε μου, εσυ που εισαι οκ ατομο και ξερεις τι σου γινεται. Λογικα αυτα που γραφεις. Αλλα, α για τους τωρινους στην εξουσια μακαρι να ταν αυτο που λες. Ξερεις ομως τι ειναι στην πραγματικοτητα? Και ανεξαρτητα απο πασοκ- νδ που εκαναν οτι εκαναν. Ενα ματσο καιροσκοποι πρακτορισκοι, ρουφιανοι και χαδιεφες ειναι που απλα λιγουρευτηκαν εξουσια και καρεκλα. Και θα κανουν οτι μπορουν για να την εχουν. Με ραδιουργιες και στεγνα ψεμματα. Ειναι και αυτοι λακεδες συμφεροντων και μαλιστα χειροτερων και πιο στυγνων. Σαββατο κοντογιορτη, θα το διαπιστωσεις μονος σου γιατι το μυαλο και η κριση σου περισσεύει.
Στα αρχιδια μου αν μας βγαλουν απο Ε.Ε. η ευρωζωνη κλπ. Δεν ειν αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι το κανουν ολο αυτο παρασκηνιακα, υπουλα, με προβοκατσιες, πραξικοπηματικες ενεργειες και πουστιες. Και αν νομιζεις οτι ανηκουν σε διαφορετικα συμφεροντα, απο οτι οι ηγεσιες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, γελιεσαι. Τα ιδια συμφεροντα υπακουν ολοι στην Ελλαδα.
Θα προτιμουσα χιλιες φορες να ρχοταν ενα ΚΚΕ και να λεγε " ελατε εδω, μου δοσατε εξουσια, ξερετε , δε γουσταρω ευρωπη και νατο κλπ, την πουλευουμε και απο δω και περα προχωραμε ετσι και ετσι". Ξεκαθαρο σε ολα απο την αρχη. Να ξερουμε τι γινεται. Παρα αυτο το πραγμα που σερνεται τωρα καιρο και βρωμαει και ζεχνει απο οπου και να το πιασεις.
Θα προτιμουσα χιλιες φορες