gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Θα πας και εσύ στον ΣΥΡΙΖΑAν αυτος ο κυριος αναλαβει την ηγεσια της ΝΔ (λεμε τωρα και καμια μαλακια), εγω προσωπικα αναζητω νεα πολιτικη στεγη.
Θα πας και εσύ στον ΣΥΡΙΖΑAν αυτος ο κυριος αναλαβει την ηγεσια της ΝΔ (λεμε τωρα και καμια μαλακια), εγω προσωπικα αναζητω νεα πολιτικη στεγη.
Θα πας και εσύ στον ΣΥΡΙΖΑ
Θα δω πού θα παω.Θα πας και εσύ στον ΣΥΡΙΖΑ
ε;παντως πανω που θα ζηταγαμε βοηθεια απο τα BRICS σκαει η οικονομια της κινας.Γκαντεμια.
Από τα χρόνια μου στην Αγγλία αρκετοί Βρετανοί δεν ήταν υπέρ τη ΕΕΞεκίνησε σαν όχι στην έξοδο αλλά βλέπει ο κόσμος όλα αυτα που γίνονται και η έξοδος κερδίζει έδαφος.
Είμαστε ακόμα πίσω αλλά θα βοηθήσει η κατάρρευση της Ελλάδας.
Αρκετός κόσμος έχει ψιλιαστεί ότι είναι πλέον μια τεράστια τράπεζα που το μόνο που ασχολούνται είναι τα οικονομικά και πως να ισχυροποιηθεί η Γερμανία ακόμα παραπάνω και οι Άγγλοι ξέρεις τους λατρεύουν τους Γερμανούς!
Ούτε με ατομικά δικαιώματα ασχολούνται, ανίσχυροι στην Ουκρανία, με το μεταναστευτικό κόψτε το κεφάλι σας Έλληνες και Ιταλοί...μόνο οι Γερμανοί να ενισχύονται και άγιος ο θεος...ευτυχώς άρχισαν να το καταλαβαίνουν
νωρίς θυμήθηκες να κατεβάσεις το ποστ
που καλούσε σε πραξικόπημα
έχουν σκρινσοτ
ακόμα κ τα νέα του ψαροντούφεκου
αν ειχαμε σοβαρους πολιτικους ολα αυτα τα χρονια τωρα θα αραζαμε παραλια και θα καναμε μπανακια....εναντι αυτου ασχολουμαστε για την οικονομικη επιβιωση μας.....
κριμα....
για να κανουνε παρτυ μερικα μαλακισμενα του ΠΑΣΟΚ πληρωνει ολοκληρο εθνος τωρα...και οι επομενες γενιες επισης...
http://[URL unfurl="true"]www.avgi.gr/documents/10179/0/%CE%A4%CE%96%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A3%20-+%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%9E%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%97%CE%9C%CE%91/e2f40670-c380-41cd-85ea-841e96c0315e?t=1436347318613[/img[/URL]]
ο τραμυ τι ρολο θα χει? :dancing:
[/quote]
θα γαμάω αριστερά κωλαράκια...
Aς το φέρουν φίλε.
Ας φέρουν ΚΑΤΙ επιτελους.
Θα το ψηφισουμε εμείς.
Που χάλασε ρε παιδιά; Έτσι και κλατάρει η Κινέζικη οικονομία θα γυρίσουμε στην εποχή των σπηλαίων
Που χάλασε ρε παιδιά; Έτσι και κλατάρει η Κινέζικη οικονομία θα γυρίσουμε στην εποχή των σπηλαίων
Θα δω πού θα παω.
ΝΔ με Τατουλη προκειται για καλαμπούρι.
Καλά μιλάμε για σφαγή των αμνών στην Κίνα.Ρε λες γι'αυτό να έχει σπάσει τα τηλέφωνα ο Ομπάμα να σωθεί η Ελλάδα;Προβλέπουν καινούρια Great Depression;Ωραίο timing βρήκαμε κι εμείς!Που ζεις ρε παπάρα?
Έχει ένα μήνα που πέφτει σαν δαιμονισμένο, τρις χάνονται κάθε μερα
Όταν εγώ μιλάω για φούριες όμως είμαι κακός.Κοστούμι έχεις δικηγόρε;(Γραβάτα δεν θα χρειαστείς )Θα δω πού θα παω.
ΝΔ με Τατουλη προκειται για καλαμπούρι.