stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Γνωριζεις ρε κουτε τι σημαινει η εκφραση η απλα την τσαμπουνας....????
Παρε τηλ τον διαμαντοπουλο ανοητε να σου πει....
Γνωριζεις ρε κουτε τι σημαινει η εκφραση η απλα την τσαμπουνας....????
Ανάλογα σε ποιον απευθύνομαι απαντάω ανάλογα
Όσους με ειρωνεύονται τους ειρωνεύομαι...
Σωστά, το θεμα μας είναι να κλείσουν όλα τα ΜΜΕ, αφου ανοιξε η ΕΡΤ.
Τύπε χεστηκα,εγω θέλω να μου χαρισουν τη μεζονετα και τα 158 καταναλωτικα που χρωστάω και δε πά νατραγουδάει ο Χοτζας απ την ακρόπολη,εχω εμπιστοσυνη στον αναπηρο παχυσαρκο Φιλη
Ασε μερικες φορες ας ειρωνευτουν. Ας αφησουμε και κατι να πεσει ρε τυπε. Θα παθουμε λουμπαγκο
To λεω επειδη αν μη τι αλλο ξερεις να συζητας , και αδικεις τον εαυτο σου με μικροτσακωμους δημοτικου
Όποιο κι να είναι το θέμα μας, εσύ πετάς άσχετες μαλακίες και η συζήτηση μαζί σου πάει για βρούβες.
Πούλο γιατί με κούρασες.
ΝΑ κλεισουν τα γαμηδια η αλλιως να βαλουν το χερι στην τσεπη βαθια τα μουνοφτυματα....Σωστά, το θεμα μας είναι να κλείσουν όλα τα ΜΜΕ, αφου ανοιξε η ΕΡΤ.
τυποι δειτε τι γραφει ο Σαββιδης :S :S :S
Μωρε,ο διαμαντοπουλος ξερει....εσυ οχι!Παρε τηλ τον διαμαντοπουλο ανοητε να σου πει....
τυποι δειτε τι γραφει ο Σαββιδης :S :S :S
του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ.
-Από την αρχή της κρίσης, προκάλεσε εντύπωση η προσέγγιση μιας ομάδας «επιχειρηματιών», χωρίς επιχειρήσεις, στον Συριζα. Είχε πουλήσει τις επιχειρήσεις της και «έβγαλε» τα χρήματά της στο εξωτερικό. Η ομάδα αυτή διασυνδέθηκε με ισχυρούς διεθνείς οικονομικούς παράγοντες και αναμένει την επιστροφή στη δραχμή για να εξαγοράσει, αυτή και οι πάτρωνές της, τη χώρα έναντι πινακίου φακής. Η οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο λαός της παρέχει ένα αριθμητικά σημαντικό ακροατήριο. Την ομάδα αυτή ενισχύουν οι δήθεν οικονομικές αναλύσεις, για τα οφέλη μιας εξόδου, ανθρώπων που επίσης έχουν κάθε είδους συμφέροντα (πολιτικά, οικονομικά, καριέρας κλπ) με κέντρα και χώρες οι οποίες ευνοούν, για τους δικούς, τους λόγους μια ελληνική έξοδο από την ευρωζώνη και την αποδυνάμωση του ευρώ.
Ναι ρε τύπε,τι ψηφισα οχι τότε,πλάκα με κάνεις,δε μπορουν να αψηφισουν τη λαικη εντολή το είπε και ο Τσιμπλας.Με κλειστες τραπεζες λες να στα χαρήσουν τυπε?
Ρε μάγκες ο Τσίπρας παίζει χωρίς αντίπαλο εντός Ελλάδας, θα κυβερνήσει πολλά χρόνια ακόμα ότι κια ν γίνει με το νόμισμα. Στη χειρότερη περίπτωση που γυρίσουμε στη δραχμή θα συσπειρώσει τον κόσμο, μπορεί να το καταφέρει αυτό.
Άμα το είχες πάρει από την Πειραίως πες το και έγινε τύπεΤύπε χεστηκα,εγω θέλω να μου χαρισουν τη μεζονετα και τα 158 καταναλωτικα που χρωστάω και δε πά νατραγουδάει ο Χοτζας απ την ακρόπολη,εχω εμπιστοσυνη στον αναπηρο παχυσαρκο Φιλη
ετοιμαζεται για την παρασκευη που θα καταλαβει το μαξιμου.Ο Βολτέρος που είναι μπορείς να μου απαντήσεις? :S
Ναι ρε τύπε,τι ψηφισα οχι τότε,πλάκα με κάνεις,δε μπορουν να αψηφισουν τη λαικη εντολή το είπε και ο Τσιμπλας.
Εν τω μεταξυ αυτός ο θηλυκος πανηλίθιος Τζιμ Καρει η Ραχήλ με τι θα τους πληρωνει τους δειτζηδες κει πάνου ετσι και βγουμε απο ΕΕ?Θα μπουν οι Σκοπιανοι ΕΕ και θα τα αγοράσουν τα εργοστάσια μπιρ παρά και θα τους πληρωνουν μετα σε ληγμένα δηνάρια γιατι ειναι και πολυ εργατικοι εδω που τα λέμε και οι Σλάβοι ειναι γνωστοι καλοπληρωτές
Ο Βολτέρος που είναι μπορείς να μου απαντήσεις? :S
ετοιμαζεται για την παρασκευη που θα καταλαβει το μαξιμου.
Μα ούτως ή άλλως δεν είσαι σε θέση να κάνεις σοβαρό διάλογο.Νομιζεις ότι μπορω να μιλησω με καποιον που καθεται όλη μερα στον κακτο του...
Αντε παρα περα, αλλαξε κακτο....
ετοιμαζεται για την παρασκευη που θα καταλαβει το μαξιμου.